Macs

Annyira, de annyira boldog vagyok, hogy megdajkálhattad Mirkát!!!

Gyönyörű kislány!!!!! Továbbra is küldjük az energiákat Nektek a párommal (bár nem vagyunk nadisok, meg egyéb "szakértők", de remélem így is megvalósulnak a sóhajok és a jókívánságok) ++++++++++++
Kattix

Csak a többieket tudom ismételni, írd le nyugodtan, ha vmi nyomja a szíved, amiben tudunk, segítünk!! Én mindkét gyerkőcömmel voltam 4D-s uh-n, mert nekem segíett a megnyugvásban, hogy nem csak 2-3 percig nézték, hanem alaposan átvizsgálták egy nagyon korszerű géppel és én is meggyőződhettem a saját szememmel. De ez nem rábeszélés akart lenni, csak ha úgy érzed, hogy ez használna a megnyugvásodhoz, akkor nyugodtan menj el, egy kismaminak meg kell próbálni a lehető legnyugodtabbnak lennie és nem állandóan rettegni (bár tény, hogy mindig van, amitől lehet...) de a babának is jobb a nyugi!
Johi

De jó, hogy már nem köhög Fannika!!

És végülis az is jó, hogy nem találtak semmi rosszat, bár tudom, így további vizsgálatok várnak... Pakoláshoz kitartást!! Mikorra lesztek készen a felújítással?
Rylie

Jaj, sok ++++ Nektek ehhez a magas lázhoz!! Kivezetőről már írt Johi, én is előtte és utána adtam, de asszem több nappal utána is lehet (ha jól emlékszem, Votiv Lilikéje is így kapott bcg-kivezetőt, ami végre használt)
Bkrityó

Ákosnak gratula a szobatisztasághoz és a szép méretekhez! no meg a többszavas mondatokhoz is!!
Ancsi

Életcseppek nagyon szépek! Lencsi nagyon édes, mosdókrémezős kép nem semmi!
Barbi

Akkor még írd le ide, hogy kéne még pár átaludt éjszaka és a boszitopik működésbe lép!
Manóka

Botond nagyon édesen szopizza az ujját! Emma meg nagyon szépséges hölgy!

Szuper, hogy Boti ilyen jó alvó! Emma ébred még éjjelente és átmegy Hozzátok?