A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lexi
Rettenetes, amit írtál! Nagyon sajnálom, hogy ilyen tragédia történt! Annyit küzdöttél, olyan elszánt voltál! Tényleg nem lehet erre mit írni! Sok erőt kívánok az életed megpróbáltatásainak elviseléséhez!

Kata
Remélem, legközelebb sikerül! Elhiszem, hogy a legszörnyebb szülinapod, de fel a fejjel! Isten éltessen sokáig!

A holnapi versenyzőknek sok sikert! Ügyesek legyetek! Hajrá Manda, Zsebi, Nefke, Nika (remélem, nem hagytam ki senkit)!!!!!
Köszi Nyunyi a hiányolást!
Most mennem kell! Jó éjt mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Köszönöm a kedves fogadtatást!

Mint eddig is, most is drukkolok a mai BMC-s látogatóknak.

Az adatokból látom, hogy én vagyok a legvénebb közöttetek, de nyugodtan tegezzetek.

Legközelebb 21-én megyek, reggeli pisivel, bár már most tudom, hogy felesleges. 1-2 nap és megjön. 29 éve van szerencsém megfigyelni a ciklusaimat, nincs az a túlképzett orvos aki annyit tudna rólam, mint én.

Szép napot mindenkinek!
estike66

Szép Jó reggelt mindenkinek!!! :)

Krisztike!Semmi baj,Én meg se tudnám csinálni! :wink: pusza

Gil Drága!

Még szép ,hogy híányoltalak!!!! :wink:

Manda ,Zsebi,Nefke ,Nika!!!!És én sem vagyok bíztos de Erika!!!!!!!!!Hajrááááááááááá csajszikák!!!!!!Megy a drukk!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: Aztán jönni a hírekkel! :wink:

8-kor megdöföm magam,most néztem,hogy amit adott a csajszi szurásra tűt egy kicsit nagy,olyan mint amivel elötte adtam be csak ez hosszúúúú!!!!! :shock: Megpróbálom,milyen ezzzel,ha gáz szerzek holnapra másikat! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok

Kriszti, Nyunyi

Én ma nem megyek a bmc-be, majd csak 22-én uh-ra.
Mindenesetre köszönöm, hogy gondoltatok rám és drukkoltok nekem.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Manda, Zsebibaba, Nefke, Nika mennek a drukkok.
Remélem jó hirekkel jöttök majd.

Jerika

Kép
jezsoerika

Kata
Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok Neked. Kívánom,hogy tényleg ez legyen a legszarabb szülinapod.
Én 25 éves korom óta végigsírtam minden szülinapomat, mert még nincs gyerekem. Éreztem, hogy minden évben öregebb vagyok és nem történik semmi. Azt hittem az idén másképp lesz végre. Hát nem így lett!!! Szóval tényleg ez legyen a legszarabb!!! Remélem érthető hogy gondolom, nem nagyon vagyok százas. Férjem már meg is kérdezte tegnap, hogy a fejemet is megműtötték? Igaz Krisztikém? Jól kinevettetek ám!!! Pedig ez az én szerencsém, hogy az agyam kihagy, hiszen ha mindennel képben lennék, már nem bírnám.
Vendég

Zsókuci,
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na, hazaértem én is, éás gyorsan lle is fekszem!!!
Csak annyit akartam írni, hoyg:
Lexikém!
Tudod, ugye,hogy az nem olyan kinevetés volt...igazából nem is Téged, hanem magát a szituációt nevettük..Meg aztán mosolyt akartunk csalni az arcocskádra, ami sikerült is!!!Remélem nincs harag érte.... :wink: :lol: Még párom is mondta, legalább nevettél Te is egy jót!!!

Mai Bmc-sjáratnak megy a drukk!!!!Akinek elírtam a táblát, ma javítom, mihelyst felkeltem!(valamikor 2-3 óra körül) :oops: :oops: Most én sem vagyok már beszámítható állapotban.Nem sok beteg volt, de fura volt majd 1 hónap után újra éjszakázni!

Viszont nagyon aranyos volt a Főorvosnő, mert este bejött, odajött, adott 2 puszit, és azt mondta:
Kicsikém!Sajnálom, hogy "itt" kell találkoznunk, de majd a következő sikerül!!!!!

Nos, ha az embernek ilyen főnöke van, csoda hogy imád bejárni dolgozni?????Kollegák dettó ugyanilyenek....Ezért is "nem vagyok elkenődve".NAgyon hiányoztak, igazán érzem, 1 emberként szorított mindenki(és remélem nem azért mert nem akarták, hoyg visszamenjek...... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

No, szép napot nektek!
Vendég

Kriszti
Dehogy haragszom, ne viccelj. Amúgy sem vagyok nagyon hisztis!!! Csak mikor pl. bunkó velem a doki, akinek már egy vagyont fizettem, meg 253-as az afp-m, na akkor azért igen. Örülök, hogy viszonylag laza éjszakád volt, így bemelegítés gyanánt. Jó pihenést!! Sok puszi Neked! Most tudom ám, hogy hova tettem a kötszereket!!!
Vendég

Erika !!!

Bocsika! :oops: :wink:

Na beadtam a szurit!Nem fájt ,most sem! :wink: Menni fog ezzel a tűvel is! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Zsókuci
Tényleg ma indulsz / vagy már el is indultatok nyaralni! Nagyon jó pihenést! Rád fér az elmúlt hét után!

Kriszti
De jó, hogy ilyen emberek között vagy! Örülök, hogy kezd vissza térni az életkedved! Csak így tovább!

Nyunyi
Csak ügyesen!

Gabi
Mindjárt kezdődik!!!!! Gondolok Rád!

Üdv az újaknak!
Akkor mennek a drukkok a mai csapatnak!!!!!!
Balcsira megyünk, jövő héten már gyakrabban leszek!
MIndnekinek szép hétvégét!!!!

gil

Gil Drága!!!

Érezd jól magad a balcsin!!!És vigyázzatok magatokra!!!!Pusszantlak Siess vissza ám! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép napot!

Gil
Merre mentek?

Kriszti
Irigyellek,hogy ilyen kollegáid vannak!!Ilyen közegben talán elöbb gyógyul a lelked!!

Lexi
Jó látni,hogy nem adod fel!!Én azt gondoltam nem fogsz felénk nézni egy jó darabig,de látom erősebb vagy mint gondoltam!Örülök,hogy maradtál és mielöbb meggyógyulsz!!!!!

Zsókuci
Nagyon jó pihenést kívánok nektek!!!Nagyon vigyázzatok az úton!!!!

Tegnap kiváltottam a Decát hát mikor közölték az árát :shock: !
Felvoltam készülve rá csak nem ennyire,sajnos tudom a nagykerárát :( és támogatás nincs rá,ennyi hasznot húzni más ember problémájából!!

Lányok!
A Decát reggel kell beadni vagy este is lehet?
gabicsibe

Gabicsibe!!!

De jó ,22 én már te is kezdel!!!! :) Hamarosan kicsimami leszel te is!!!!

Mától Zsebi drága is az!!! :)

Mandácska is sinen van!!!! :D
Örülök nektek csajszik nagyon!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabi
Almádiba barátokhoz! Ti is Balcsin lesztek? Pihend ki hétvégén a szörnyű kollégáidat! 3 nap!!!! Tök jó lesz!
Sajnálom, hogy sokkoltak az árral, olyan felháborító ez az egész! De már csak néhány hét, és.....! Ugye így állsz hozzá?! Sikerülnie kell és kész! És legyen már babaeső!!!!

Nyunyi
Köszike!!! Jó szúrkálódást! Na, mennem is kell, csak gyorsan a vonlazómat végre rendbe raktam.

Puszi mindenkinek!

gil

Gil
Igen mi is megyünk (Sharon nem igérek semmit,ha úgy alakul hívlak!!)!Sikerülni fog :wink:

Nyunyi
Próféta szóljon belőled :D
gabicsibe

Gil Drága!

Meglesz! :wink: Még 1 x pusszantalak!!!! :)

Gabicsibe!!!!

Ugy lessz!!!!Ez most sikerülni fog!!!!!Már most drukkolok!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: majd küldök neked én is lóherét!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Megy a drukk a mai "járatnak"!

Zsókuci, kellemes nyaralást Nektek!!! Biztos jól fogjátok magatokat érezni :D Főleg ahogy olvastam vmelyik hozzászólásban a tequiláról :wink: Silver vagy gold???? :D
Én is úgy tervezem, hogy nagyon leeresztek a pár nap nyaralás alatt.

Gabicsibe, a Decá-t reggel szúrd, próbáld nagyjából ugyanabban az időben. A többit este. Melyiket fogod még szúrni???
Biztos sikerülni fog!!

Pussz mindenkinek!
süni76

Kriszti,
Örülök, hogy ilyen jó fej kollégáid és főnököd van. Olyan sokat számít ez is. Nem mindegy, hogy ők hogyan állnak ehhez az egészhez. Szerencsére az én munkatársaim ugyanilyen aranyosak, annyira szorítanak nekünk!

Gil,
Szép hétvégét nektek a Balcsin! :D

Gabi,
Nektek úgy szintén jó pihit! :D

Nyunyi,
Tök ügyi vagy, hogy a hosszabb tűvel is ilyen könnyen megy! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Süni
Puregont és Merionált.Remélem is,hogy sikerülni fog!és köszi!!
nagyon jó pihenést kívánok neked is!!!
gabicsibe

Sziasztok!
Megjöttem a BMC-ből. Megvolt a vérvétel, nem kell ismételni a 20. és 24. napit, elég a 3., ne kérdezzétek miért?! Bár most a központi laborba kellett menni és ott nagyon sokan voltak. Utána meg még egy ampulla vért vissza kellett vinni.
Ja és képzeljétek 27. kell menni konzultációra, hogy akkor mikor is kezdhetünk, meg hogy mi legyen a fagyis embriónkkal. Szóval lehet, hogy 1 hónap és kezdünk! Annyira hihetetlen. Bár nem bánnám, ha nem akkor kezdenénk, mert a páromnak szeptemberben elvileg nem lehet szabira mennie! :cry: De azt mondta, hogy legfeljebb megmondja, hogy miért és akkor hátha megengedik, hogy otthonról dolgozzon.
ja és megvan az eredménye is, nincs baci, de azt, hogy a kiskatonák milyen fürgék és életképesek, azt nem mondták meg. De már a bacimentességnek is tudok örülni! :lol:
Krisztikém! Beirnád a táblázatba a 27.-ét?! Aztán remélem mondom a továbbiakat is!

El se hiszem lányok, hogy eljötte ez az idő is, hogy lassan kezdünk, majdnem elbögöm magamat rajta.
Nefke
nefke

Nefke

Ó de jó, akkor ti is kezdhetek. Hajrá ................. :!:

Gabicsibe

Lehet, hogy 22-én találkozunk? Azt már tudom, hogy 9 körül leszek leghamarább ott.

Kriszti

Irigyelek a munkahelyeddel kapcsolatban, hogy ennyire jók a kollégáid. Nekem még 22-re is ugy kellett egyezkednem, hogy elmehessek szabira. Nem egyszerű. Ha pénteken lesz az inszem azt meg lehet, hogy tp-ből oldom meg. Mindenki szabin, főleg a helyetesem, és nem szivesen jön be helyettesiteni.
Na nem nyafogok :oops:

Jerika

Kép
jezsoerika

Lányok

Hogy csináltátok ezt az egyforma vonalzót? Mit jelentez az angol.
Nem tudok idgen nyelvet az oroszon kivül.
Vagy a gép tréfál beneteket igy meg?

Jerika

Kép
jezsoerika

Manda, Zsókuci, Gil, Lexi Nagyon Köszönöm a szülinapi Jókívánságokat!!

Drukk a BMC-s járatnak nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Lexi, én még csak 23 voltam mikor nekilendültünk :lol: de ez az egész szerintem nem kor függő, kibe mikor nyilall bele a "BABÁTszeretnék" érzés :roll:. A legrosszabbak az ünnepek persze gondolom mindenkinek.. Előttem csak a szüleim példája lebeg, anyukám habituális vetélő volt számtalan vetéléssel és egy hat hónaposan szült babával, de nem adták fel és én megszülettem 10 év után!!!!!! :D Így előttem a "jó példa", hogy egyszer SZÜLŐK LESZÜNK mi is, ez biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szóval nem feladni!!!!!!!!!!!!!! Te egy nagyon erős csajszi vagy, és meg lesz az eredménye!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!:
torolve_20130114141731

Nefke,
De jó, hogy kezdhettek ti is! Hajrá! Hajrá! :wink:
Juj de sokan kezdünk szeptember környékén. Csak jó lenne, ha már beindulna a babaeső! :wink:

Jerika,
Karbantartás van a vonalzó weblapon, és ezért jelenik meg ez az egyen üzi.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszti most olvastalak, hogy én hogy irigyellek a főnököd miatt :wink: , az enyém már most tudom mit fog lerendezni kedden.. :oops:
torolve_20130114141731

Sziasztok!
Nefke gratula!
Ma kaptam időpontot átjárhatóságira (aug 30)
Ha a hormonjaim jók leszenke akkor mi valószínűleg "csak" szept végén kezdünk!
Hormon eredményekről telefonon lehet érdeklődni? Vagy várjak vele, és majd akkor kérdezzem, ha megyek az átjárhatóságira?
A laboros lány reggel azt mondta, hogy du már a doki gépén is fent lesz az eredmény, vagy elmehetek érte.

Törpe

Kép
törpehzs

Rebe Drága!

Kösz a dicséretet!!!! :wink:

Nefke!

Örülök,hogy jól alakultok!!!Normális ,hogy sírsz majdnem,én attól sírtam majdnem hogy de jó megjöttt!!!!!!

Izgalmas,lesz ez a szeptember!!!! 8) Lesz itt hamarosan babaeső!!!!

Zsebike is bizti túl van már rajta,és a pociban vannak a babái! :wink:

Manda drága!
:wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Törpe!

Örülök,neked is ,hogy haladsz!!!!30 ára megy a drukk az átjárhatóságira!!!! :wink: Szerintem érdeklődhetsz telón is!Bár én nem telóztam hanem amikor minden vizsgálat kész volt akkor ,ugyis leültünk a dokival értékelni a leleteket! :wink: De szerintem kérdezz bátran! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe

Köszi

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok!:)

Kriszti
Hát tényleg ritka az ilyen főnökség!Nagyon szerencsés vagy,legalább ezen nem kell izgulni mi van a melóhelyen ha elindulsz a következő beültire!Sokat számít az tuti!

Nyunyi
Te kis szúrkálásban profi,remélem én is ügyi leszek ha esetleg oda kerül a sor,mondjuk jobban szeretném ha végre ez a fagyis beülti sikerülne!:))

Zsókuci
Nagyon szép nyaralást kívánok nektek,érezzétek csuda jól magatokat!:))

Manda,Zsebi,Nika
Remélem jó hírekkel jöttök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gil
Jó Balcsizást,írigyellek ám!:)))

Gabi
Neked is nagyon jó pihit,szörnyűek ezek a gyógyszerárak,de az eredményhez sajna muszály.Lassan pénzgyár kellene,hogy legalább az árakkal ne kelljen törődnünk és koncentrálhassunk a babára!:(

Nefke
Nagyon,örülök a jó hírnek,hát tényleg sokan kezdünk majd szeptember környékén!Már annyira várom én is, de még nem jött meg,és ha meg is jön majd csak a következőnél tudunk kezdeni,mi is szabihiány miatt!:(
Kb szeptember vége felé,most hajtanám az időt!:))

Törpe
Szerintem is nyugodtam telefonálj!Ha esetleg nem mondanak semmit,akkor majd ha legközelebb mész biztos megbeszélitek!:)
sehike

Sziasztok Lányok!

Megjöttem:)
Nem volt egyszerű a mai napon kezdve azzal hogy a kapunk szar beletörtem a kulcsot... Kocsi meg bennt állt nagy sírás rívás anyu értem jött hogy beérjek, a kapun miniszoknyában átmásztam lehorzsoltam a lábam... na mindegy kisírt szemmel beértem , de kár volt rohannom mert 9-kor is kint állt a sor vége :roll:
Szegény W. doki egyedül nyomta... LE a kalappal a előtte, hoyg ő milyen egy erendi doki:)
NAgyon kedves volt bár Konc tanárúron edződve minden kedves szóért hálás vagyok :) :)
Szal 20-án leszívás :!: :!: :!:
Nincs sok W. doki szerint még egy nyamvadt is van. Mindegy legyen kettő és boldog leszek.
Mandát meglátogattam jó sokat lezsívtak neki és jól van, még feküdt szegényke, várta ZSebit:)

Mindenkinek Pusz, megyek haza mert valami lakatos kifeszítette a kaput és nyitva minden.
madrin

Sehike!

Te is ügyi leszel!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin Drága!!!

Nagyon szurklok neked,20-ra!!!!Minden oké lesz!!!! :wink: Koncz doki nagyon mogorva?! :roll: W doki egyedül nyomta!???Ez igen! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sehol senki!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke
Végre!!Mindjárt itt lesz az újrakezdés napja :D

Madrin
20.-ára Kép

Erika
Nekem csak 4.-én kell mennem :? Remélem azért egyszer összefutunk!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét és jó pihenést kívánok!!!
gabicsibe

Manda
Neked meg azért minél több legyen :D
Kép
gabicsibe

Gabicsibe!
Én egyszerre adtam be mindent reggel!
Nefke!
Grat a hamarosan kezdéshez!
A fagyisnál a a10.nap körül kell menni!
Törpe!
Drukkolok az átjárhatóságért!
Vendég

Olyan jó lányok, hogy Ti is igy örültök a kezdésünknek!

Benszi! Nem akarjuk a fagyisat, szóval mi mindenképpen új lombikot akarunk, a fagyisat, ha lehetséges, szeretnénk felajánlani, de csak akkor ha nekünk már van megtermékenyitett petesejt. ha ez nem lehetséges, akkor előtte fel fogjuk ajánlani. Ezt már eldöntöttük régen a párommal és ezt is szeretnénk megbeszélni 27.

Madrin! Néztem hátha látlak, de senki ismereős nem volt ma a BMC-ben!
Mandát szerintem láttam, de már mentek a hátsó részre és nem tudtam megszólítani.
Nefke
nefke

Nefke!
Én a fagyisat akkor ajánlanám fel a helyedben ha már a kezedben tartod a babádat!De messze álljon tőlem belepofázni!És szép gesztus amúgy!
Vendég

Nefke drága!!!

Be kell valjam Benszikének igaza van! :oops: Én sem akarok bele szólni,ti tudjátok! :oops: És szerintem is nagyon kedves tőlletek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Manda ,,Zsebike!!!

Merre vagytok lányok!!??? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Elég jó hírekkel szolgálhatok :D :D :D :D
Beindultak a drágáim....és jó sokan vannak!!!
Annyira örülök!! :)
20-án kell visszamennem megint,kiváncsi vagyok, hogy akkor mit mond.

Viszont nagyon sokan voltak ma, meglátszott, hogy mindenki szabin van.
Aki ma volt az tudja miről beszélek.

Kriszti!

Én is szeretnék felkerülni a táblára. :) Küldök pü-t az adatokkal.
Jó lesz úgy? :)
nika28

Jó estét mindenkinek!
Köszönöm a drukkokat is, már előre izgulok, mindenki horror történeteket mesélt az átjárhatóságiról, de én még hiszek benne, hogy azért se fog fájni :D
Végül nem mentem el az eredményekért,és nem is kérdeztem meg telefonon sem.
Nem akarom hallani, ha mégsem jó:(
Most olyan pozitív,hogy jöhet az átjárhatósági....mensi....és kezdhetünk...:)

Madrin azt hiszem mi beszéltünk reggel :wink: drukkolok a két szép petikédért!
Szerinted is morcos a Koncz doktor? Akkor nekem szerencsém volt, folyton mosolygott, és nagyon kedves volt! :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Süni
Fura, mert mindenkinek ez volt az első mondata, hogy "ugye azért majd írok." Eszembe sem jutott, hogy ne írjak, de tudod én fordítva vagyok bekötve. Mondjuk a szívem naponta többször megszakad. pl. amikor látom a táblát, amiben nem vagyok már benne (persze én akartam, hogy így legyen) amikor megláttam a vonalzómat, amikor olvasom, hogy Benszi, vagy Juci éppen miket vett a babáknak. Ilyenkor sírok egyet, aztán az élet megy tovább. Ez a fájdalom csak az enyém és nekem kell cipelnem, amíg élek, mert lehet, hogy enyhülni fog, de elmúlni soha. Az előző babám 8 hetesen halt meg, de mindig is naprakész voltam abból, hogy mekkora lenne, mikor lenne a szülinapja és a névnapja. És Ő csak 8 hetes volt, nem 20. Ha Ti nem lennétek sokkal szegényebb lenne az életem. Tőletek tanultam küzdeni, Ti bíztattatok engem is és Törpillát is, hogy ne adjam fel. Tudom, hogy sokan drukkoltatok nekem tiszta szívetekből. Én csak azt sajnálom, hogy nem ismerhetek mindenkit személyesen. Bár mostanában nem hiszem, hogy olyan dolgokról fogok írni, amit a topic címe megjelöl, de majd ha sok vagyok úgyis szóltok.

Lányok
Szeretnék egy kis segítséget, vagy tanácsot kérni Tőletek. A párom egyik kollegenője felajánlotta, hogy kölcsönadja a Bioptron lámpáját és valami fényterápiás cuccot. Tudtok ezekről a csodaszerekről valamit??? Gabicsibe?? Hmmmm? Persze a neten utánanézhetnék, de őszintén bevallom nincs humorom most se olvasgatni, se keresgetni. Meg egyáltalán semmihez sincs kedvem. Annyit tudok, hogy a Bioptron a hegképzésben segít és áthatol a bőrön is, így a méhemen levő seb is gyorsabban gyógyul, csak ugye azt nem tudom, hogy hol van.
Vendég

Sziasztok!
Hát jó hosszú nap volt, szegény doki előtt le a kalappal, hogy majd egyedül vitte az egész BMC-t.
Köszönöm csajok a sok drukkot!!! Nagyon aranyosak vagytok!
Meg volt a leszívás, elég sok petikém lett, de remélem minőségre is jók lesznek. Vagy hétfőn vagy szerdán kapom vissza őket, talán holnap kiderül.

Zsebi, Madrin
Nagyon örülök, hogy megint találkoztunk.

Madrin
Köszi, hogy meglátogattál!

Zsebi
Remélem azért időben hazaértetek és nem kellett még sokat várnotok! Aztán pihengess ám egy kicsit!

Puszi Mindenkinek!

manda

Törpezs, most lesz először ilyen vizsgálatod? Nekem kb. 1 hónapja volt, még elég frissen él bennem az élmény. Ha gondolod, mesélek róla pirivben, de a lényeg az, hogy nekem nem fájt. Jó, nem azt mondom, hogy kellemes volt, de abszolút a kibírható kategória. Én átjárható voltam teljesen, gondolom ez is számít. Szorítok, hogy Neked se fájjon, és főleg a jó eredményért!
elan

Elan!
Igen ez lesz az első.
Végre valaki akinek nem volt fájdalmas!
Várom a privt! :wink:
Köszönöm!

Törpe

Kép
törpehzs

Sikerült este fél 6-íg aludnom!:shock: :shock: Persze fáadt vagyok még mindig, fekszem is le hamar!

Lexikém!
De már nem kell a kötszer.... :lol: :lol: Már elteheted! :lol: :lol:
Egyébként tudod ugye, egy szavadba kerül, és bármikor visszakerülsz!!!!!! :wink: Holnap este meglátogatlak!

Köszönöm a kollegák dicséretét.Azt még hozzáteszem, mindenki mondta, a főorvosnő is, hoyg bár sajnálja, hoyg "ott vagyok", de nagyon örülnek neki...Szóval, biztos szeretnek!!!!Olyan boldog vagyok ettől!!!!!

Zsebikém!
Bár nem olvasod, de hátha!!!Holnap meglátogatlak!!!Aztán pihenj ám!!!!!

Estrella!
Szerdán találkozol Lexivel???Én is szabad vagyok!Jó lenne összefutni!Akár egy városi tali erejéíg!!! :wink: :lol:

Katám!
Ez nem volt kérdés, hoyg visszamész!Azokat a gyönyörű gyerekeket nem szabad otthagyni! :wink:

Na, dobok egy új, javított táblát is nemsokára!
Puszi
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: