A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Haliho!

Brigi!
Nagyon édes Samukád! A fiúk is nagyon, főleg amikor fürdik Samu és ők pedig simizik..nagyon cukik..

A többi kis fickóóóóó is nagyon aranyos!

Zsu!
Erős vérzés kb. 1.5 hétig, utána vmivel lájtosabb még 1 hétig..és most kb. 2 hete lájtos folyás..tisztasági betétet használok mától.

Bori!
A boldogságtól ordítani tudnék helyett tudnánk! Ugyi :lol:

Nekünk ma nagyon jó napunk volt. Samuka magától ébredt a kajcsikáért..volt úgy, hogy 1 órát aludt csak de volt úgy, hogy 3 órát..szépen beállt és ma a vállamon is elaludt. Cumika nincsen mindig és kizárólag alváshoz kell neki, most pl. a cicin aludt be, este és éjszaka simán nincs ezzel gond..viszont nem sír már a komfortozásért. Szopika után pici komfortozás van de néha már magától elengedi a cicit.
Tündérbogárka, úgy figyel bennünket és mosolyog is.

Jó éjt!
torolve_20131003125716

Szép jó reggelt!

Jajj de szép képeket tettetek megint!ű

M Andrea, jól láttam, hogy kislányod bal szemhéján is van egy kis piros folt? Nekünk is van, volt az orrán is, de ott már összement kicsire, de a szeméről csak nem akar eltűnni 

Tegnapi délutánunk brutális volt  sírás, ordítás ezerrel!
Elhatároztam, hogy tartjuk a 3 órát a pocak érdekében, és evés után 1 órán belül kaphatja csak meg a cicit, utána nem (folyton azon lógna). Hááát, a 3 óra még nem jött össze, csak 2,5, de haladunk, viszont du. semmi sem volt jó, gondoltam oké, apucit elkísérjük edzésre, közben elalszik, na ja végigordította a utcát, aztán kivettem és rajtam elaludt, szerencsére nem vette észre, hogy visszatette,m a járgányába. Ja és rájöttem (szereti a babakocsit!:))) hogy az volt a baj, hogy nem döcögött alatta, mert sima volt az út! Na ismét minden úthibára rátoltam és rögtön klaffolt a dolog!

Az este viszont egész elviselhető, 5 órát aludt!!!!! Hurrá! Aztán éjfélkor kaja, aztán 3-tól kaja után a szokásos nyomom a kakit de nem jön dolog!  már én is elsírtam magam, hogy miért nem jön ki!?

Andi írta asszem a has érzéketlenségét, na kicsit késve reagálok, de nekem is van! A vágás felett közvetlen nem nagyon érzem, simizem a bőröm de nagyon tompán érzem, olyan mintha még mindig érzéstelenítve lenne. 

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!

Köszi a vérzéses válaszokat.Akor megnyugodtam, 2 hét után még normális, hogy rendesen vérzik. Bepótol 9 hónapot...

Bori!
Alapvetően a férjem intézi a költözést, de szerintem én is besegítek majd a dobozolásba. Elég lazán vezsi, szerintem lesz majd egy kis koppanása részéről, de megmoondtam neki, hogy eddig mindent én csináltam, ez már az övé, s ő is így gondolta.

Megy egy privi.

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!

M Andi üdv köztünk!

A babák nagyon édesek mindenki olyan szép! Át is lehetni írni a topiknevet szép babák topikra :D

Én szülés után 4 hétig véreztem de csak az első hét volt erős vérzés utána már csak nagyon kevés.
Ja és rájöttem hogy nem a tejem kevés hanem a hasa fáj neki ez már a harmadik nap és mindig ugyanakkor elkezd ordítozni és húzgálja a lábát, és mivel ez egybeesik a szopiidővel ezért én azt gondoltam hogy nem elég neki, de tegnap is akartam adni neki még 30ml anyatejet üvegből de az már nem is kellett neki, nekem a milupa milusan teája vált be, mintha most több lenne a tejem :D

Dobok két képet
Kép Sétálunk
Kép Játék közben
Mindenkinek szép napot!
Emi

Kép Kép
emi_25

Nézegeti már a kezeit valamelyik baba?
(a 2 hónapos körüliekre gondolok). Az annyira aranyos, már alig várom, hogy nálunk is legyen. :D

KépKépKépKépKép
uxi

Emi!
Nagyon aranyos Lilla baba, jó kis farmer rucija van..

Gondolkodom a pihenőszéken. Azt meddig használják ki a babák???

LyniaEmi!
Úthibák, hihi..

Én meg azt vettem észre, ha este még kap Infacolt Samu akkor hajnalban nyöszörög, lerúgja magáról a kis plédet mert jönnek a szelek és pukizás van..alszik-alszik olyankor is de nem mélyen.

Egyébként nem mindig adom az Infacolt..

Nálunk ma reggel volt szép kis fosika, utána írtó nagy vigyorgás és sok!
Aztán kajcsika és most alszik.

Szép napot!
torolve_20131003125716

Ne haragudjatok csajok, hogy ne reagálok. A babák gyönyöörüüek!!

Tegnap délután óta nagyon szarul vagyok. Szöörnyen fáj a bal mellem (de nem érzek benne csomót) és lázas vagyok. Èjjel 39 fok volt. Paracetamolt vettem be, egy kicsit segített.
Megint felment a lázam és nagyon fáj a fejem is. Erööm szinte semmi...éjjel apa tette tisztába pindurt, mert úgy éreztem el fogok ájulni.
Most mindjárt etetés idöö...kicsit félek tööle..egyedül vagyunk itthon...

Szerintetek, mit kellene bevegyek, vagy mit csináljak?

Help!
molkata

Kata ez tipikusan mellgyulladás. Tegyél félre mindent! SZOPTASS, SZOPTASS, SZOPTASS!!!!!!!!!!!!!
38 fok felett kezeld a lázat, szívd ki minden etetés után teljesen a cicit. Masszírozd ott, ahol fáj, addig, amíg fáj. Tegyél rá meleget!!! (én tejgyűjtó zacsiba tettem meleg vizet, és úgy a cicire, nagyon bevált)
Pihenj sokat.
Elvileg 3-4 nap alatt elmúlik.
Vendég

Köszi Bori!
Èn kamillával borogattam... Alíg várom, hogy szoptathassam Egont, talán az segít...de most olyan szépen alszik..viszont, ha félóra múlva nem ébred, akkor elkezdtem ébresztgetni.
molkata

Délelőtti szieszta:

Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Kata! Csak Borit tudnám ismételni, így nem teszem amit ő írt azt csináld szerintem. és gyógyulgass

Gurgi! ezt a pihenőszéket sokáig tudja használni 18kg-t elbír és hintaszékké alakítható később nagyon praktikus ja és rezeg is Lilla imádja :D szóval sokáig tudja használni, néha be is alszik benne, én nagyon szeretem.

Uxi! Beni cukker ahogy alszik, látszik hogy elégedett

Emi

Kép Kép
emi_25

Jóreggelt!

Kata: nagyon melgyuszigyanus vagy :cry: hívd fel a dokidat, vagy menjél el hozzá!

Köszönöm a képdicséreteket a srácok és szüleim nevében is :lol:

Emi_25: nekünk is ilyen pihenőszékünk van :lol:

Gurgi: én most vettem a pihenőszéket, ez 18kg-ig használható. Mit ne mondjak, a srácok szinte összevesznek rajta ki üljön benne :roll: Nem bántam meg :wink: Eddig egyiknek sem volt, de miután 2napot végigringattam Samut a hordozóban úgy gondoltam kipróbálom és bevált! Samu is imádja :lol:
Kép
Kép

Bori: egyetértek veled az igény szeritiséggel, csak én néha nem tudom kivitelezni :cry: Ezért is figyelt be nálunk a cumi, pedig nem akartam :cry: Van is egy pici lelkiismeretfurdallásom, de ez van, a másik kettőmre is kell idő! Persze amikor csak lehet a Samu igényeihez alkalmazkodom! :lol:

M.Andi: üdv közöttünk! Nagyon édi Zsuzska! Mesélj egy picit magatokról!

Uxi: Nem irigyellek! Tudom milyen nehéz most, de hidd el, később meghálálják a kis korkülömbséget! Nálunk is 17hó van Marci és Máté között. Az elején elég húzós volt most viszont szuper! Órák hosszat képesek egymással játszani, nem unatkoznak, és ez így van mióta máté is elkezdett érdeklődni a világ felé kb 6hónapos kora óta marci tanitgatja, játszik vele, pedig akkor még beszélni sem tudott :lol:
A költözéshez kitartás!

Tegnap mégis elkiabáltam, hogy minden jó. Hát megint sz@r éjszakánk volt :cry: Szinte egész éjszaka megint nyögött-szenvedett, nem jött a kaki, pedig napközben semmi probléma nem volt vele. Én ezt nem értem :roll: Most végre alszik cumival a szájában :oops:
Remélem azért anapunk jobb lesz :roll:
Pusz!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Na mire megírta, Kata megkapta a tanácsot! :lol: Én igazán nem értek hozzá, szerencsére soha nem volt ezért tanácsoltam a dokit :oops:

Uxi: milyen édesen alszik Beni!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi úgy látom azonos dolgokat vásárolunk, a pihenőszékünk is ugyanaz és a körforgóból is ugyanolyat vettem :D én nagyon szeretem a fisher price termékeket, beváltak nagyon
Emi

Kép Kép
emi_25

Emi_25: én is imádom a FP dolgokat :lol: Van is jónéhány :oops: :lol: Az a jó bennük, hogy strapabírók is azon felül, hogy jók! A kutyás játszószőnyeg még a Danié volt! Samu a 7. gyerkőc aki nyúzza és még csak kifakulva sincs és egy szakadás sincs rajta pedig rendesen volt használva és mosva az elmúlt 14évben :lol:

brigi73

kata: én még annyival megfejelném, hogy a meleg zuhany nagyon jó rá és a disznózsír... :lol: de tényleg :idea:

KépKépKép
mütyürke

Brigi, mit csinál a pihenőszékben? Nézegeti a fölé lógó figurákat?

Ha Beni ébren van, nem tudom, mit kéne vele csinálni. 1-2 percet nézelődik, aztán cicit követel. Tudnak ők már unatkozni?

KépKépKépKépKép
uxi

Igen, nézegeti, +a vibrálás elringatja! Most éppen elaludt benne :lol:

brigi73

Sziasztok,
Csatlakozom Brigi hozzátok, ugyanilyen körforgónk van, én is nagyon szeretem, bár fiacskám még nem értékeli sokkal érdekesebb dolgokat lát a nagyvilágban! :wink:

Uxi: Beni nagyon aranyos, szép fiúcska és hasonlít Emire.

Nekünk is van pihenőszék, csak csatlakozni tudok ismét, Botond nagyon szereti, elüldögél benne, nézelődik, aztán ha elaludt akkor lehajtom "fekvő üzemmódba". És könnyű be lehet rakni a kocsiba lehet cipelni is, és nem kell állandóan ki-be nyomni az autósülést. Nekem bevált!

Na elrohantam zuhanyozni...

Andrea
Kép
kindernay

Andi: Samu sem sokáig nézegeti a macikat, viszont a zenéjét nagyon szereti :lol: Főleg a természet hangjait :lol: Arra mindig megnyugszik és elalszik!

brigi73

Lányok, segítsetek! Balázsnak újra váladékozni kezdett a szeme. Először a csecsemőorvos írt fel szemcseppet, amit egy hétig használhatunk annak ellenére, h nem fogyott el. Egy hét alatt teljesen elmúlt, de most megint váladékozik, csipás. A csecsemőorvos már nem írt fel több szemcseppet, azt mondta, hétvégéig kamillatea, ha nem javul, szemész.
De én - ha csak lehet - nem szeretnék a szemészeten kikötni. Mit tehetek még, hogy elmúljon?

kétfiús anyuka
babdorka

Anyatejet bele.
Ez most komoly, nekem a gyerekdoki tanácsolta. Ha náthás, orrcsepp helyett is jó, baktériumölő, tele van immunanyaggal.

KépKépKépKépKép
uxi

Nagyon aranyosak vagytok csajok.
Most kicsit jobban vagyok. Bevettem egy paracetamolt, ami levitte a lazam, megszoptattam Egont, azota 3-szr :D Nem szokta kérni, csak 2,5-3 óránként, de most kérte... :P Nem is tudtam fejni semmit. Aztán borogattam. Elkezdett pirosodni, de remélem megúszom...
Forró zuhanyt vagy fürdööt, csak ha már apa itthon van, tudok venni, mert egyedül vagyunk.

Mütyürke! Nagy vegetáriánusként nincs a háznál disznózsír, sem hasonló...
molkata

Kata
Jobbulást! Egyik barátnőmnek csak 1 napig tartott, remélem te is gyorsan helyre jössz!

Brigi
Hát a fiaidtól el vagyok ájulva! egytől egyig gyönyörűek. Férjem szerint nekünk 3 fiúnk lesz :D

Uxi
Beni nagyon cukorfalat!

kis drágám 1/2 10 óta alszik. Megjártuk hordozóval a postát, hazajöttünk, még mindig beájulva :)

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Én is most akarok venni pihi széket, mi is ez a csoda? Andi nektek milyen van, hogy a kocsiba is be tudod tenni?

Előre is köszike a válaszokat!

most csak ennyire futja, azért olvasok is, de már mennem is kell!

Kép

Pusszantás!

KépKépKép
dikó1

Sziasztok!Úgy néz ki,hogy be állunk mi is a 4-órás ritmusba.Éjszaka is egyre többet alszik vagyis nem óránként kell.Hasfájás volt reggel utána kaki de úgy sikerült,hogy mindent ki kellet rajta cserélni.De szerintem apa nem jól zárta be a pelust,természetesen nem az ö hibája.:-)Vérzés:Nekem most megint van pedig múlthéten nem volt vagyis nagyon kevés.Elég volt a tisztasági betét most sajnos megint a normál kell.Kata:Köszi a történetet,amint lesz időm leírom az enyémet is.Remélem hamar rendben jössz.És Egon nagyon szépen ki fogja szopni a tejcsit.Ja a Sab nekünk eddig mindig hamar segített de szerintem minden gyerek más.Voltatok már dokinál?Nekünk irt fel egy vitamin készítményt.Amit egy éves koráig kell szednie.A csontok erösitésében segít.D-fluoretten 500 I.E a neve ha esetleg érdekel.Ja még egy jó tanács ha esetleg érdekel.Mindegy,hogy mi kell Egonnak gyógyszer lázcsillapító...stb mindenképpen receptre irasátok.Ùgyanis ha fel van írva mivel gyerek nem kell érte fizetni.Ha esetleg tudok valamiben segíteni írj nyugodtan.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Brigi! Kistesót már én is „hanyagolni” fogom valószínűleg! Túl nehéz lenne cumi nélkül úgy, ha van testvér.
Kata! A masszírozás és a hosszú ideig tartó (kb. 5 perc) meleg borogatás a nyerő. A kamilla se rossz, de túl hamar kihűl, ha textilre teszed a vizet. Palackban (tehát, ha nem párolog!) sokkal tovább meleg marad, és az gyógyít. Nekem borogatásonként fél fokkal vitte lejjebb a lázamat!
Ja, és most ne szedd a more milke-et! És örülj, mert ez a mellgyuszi azt jelenti, hogy jó sok tejed van!!!!
Azt mondod, nem jön, de fáj? Na, itt a bibi. Nekem sem jött, a védőcsajszi elkezdte nyomorgatni, és megindult, ömlött fejőgép és gyerek nélkül. A tejmirigyek kis szőlő formájú valamik, és a szemekben tárolódik a megtermelt tej, onnan a szőlőszár jellegű csatornákon megy a bimbó felé. Mellgyulladás esetén egy-egy szőlőszem eltömődik, és begyullad. Enyhébb esetekben, ha nem vérzik, vagy gennyeződik, akkor nincs nagy baj. A masszírozás azért kell, hogy az eltömődések feloldódjanak. A meleg ugyanezt segíti.
Tehát, ha fáj, de nem jön, akkor kell igazán masszírozni!!!! És sajna ilyenkor akkor jó, ha fáj. Szoptatás közben is masszírozd a fájó pontokat.
Most pár napig nem lesz élvezetes a szoptatás, de van pozitív oldala is: Egon segít Neked meggyógyulni! Büszke lehetsz, hogy sok tejed van! ;)

Uxi! Sztem tudnak már unatkozni. Én mindig próbáltam húzni egy kicsit az időt: ringatás, fény változások (függöny ki-be, szobából ki-be), éles kontúrok, száj nyitogatás érdekelheti már őket!

Brigi, Emi25! Nektek nézi a körforgót? Enyimgyerek nem tudja felfelé fordítani a fejét... Tietek igen?
Vendég

Bori! Igen nézegeti a forgót de csak este ugyanis van benne egy kis fény ami alulról világít és azt szokta nézni a macik nem nagyon kötik le még, de a zenét imádja. Amúgy nem sokáig néz felfelé mert elfárad és inkább oldalra fordítja a fejét és hallgatja a zenét.
Emi

Kép Kép
emi_25

Emi! Köszi, így már értem. Miénkben nincs fény.

Voltunk ma UH-os szűrővizsgálaton. Nagyon jó fejek voltak: Királyhágó u., Budai Dg. Kp.
Koponya, has, csípő OK, de van egy "funkcionális gerincferdülése" a gyereknek, ami a magzatkori testtartás miatt van. Mennünk kell gyógytornászhoz, meg úszni, és stabil oldalt fekvésben kell altatni. Sebaj. Kinövi.
De úgy körberajongták Ádámot, hogy milyen szép hosszú, és milyen ügyes, milyen jóképű stb. Pedig TB-ről megy az egész, nem is magánklinika (illetve magán, csak a TB fizeti a vizsgálatokat).
Úgy örültünk, hogy vannak ilyen dokik is, akik ennyire szeretik, amit csinálnak!
Vendég

Sziasztok!
nagyon aranyosak a bébikék!!
Most már én is ilyen pihenőszéket szeretnék!! Eddig a szőnyegeket néztem, de arra sajnálnék 10 ezret :roll:
Kata
Mihamarabbi gyógyulást!!

KépKép

KépKép
szivvi

Üdv!

Körkérdés: mit csináltok akkor, ha úgy érzitek, h a bébi nem szopta ki teljesen a cicit? Én mostmár 3-4 óránként etetek, éjszaka nem is keltem fel Ádámot, 6 órát is alszik egyszerre. Viszont a cicim felrobban, olyan kemény. Azt hinném, h éhes és ki fogja szívni, de ez nem mindig van így. Ha kemény a cici, az elején kicsit fejek belőle, pár mozdulattal. De a végén nem fejem ki. Kinek mi a tapasztalata :?: :?:

Császárosok: meddig van vérzésetek? Meddig érzitek, h fáj a seb? Én most kifejezetten a sebet érzem fájdalmasnak és felette pár centivel belül. Nem vészes, de azt hinném, h már múlik a fájdalom. Olyan húzódásfélét érzek :cry:

Most visszaolvasok.

Lynia!A piros foltra a szemhéján azt mondták hogy több hónap mire felszívódik!A barátnőm kislányának 1 éves korára tűnt el, de ha nagyon sírt még utána is látszott.
Dorka! A Zsuzsinak is váladékozott a szeme, elhasználtunk 2féle szemcseppet, mostuk forralt vízzel.Mindig úgy tűnt, hogy jobb, de aztán mégse!Szemészet jött, ahol kiderült hogy szűk a könnycsatorna.Atmosták, ami elég rossz volt, leginkább azért mert mi nem lehettünk bent, szóval végig bőgte az egészet!Azt hittem a szívem szakad meg!De azóta semmi gond!Kopp-Kopp
m.andrea

Annyira rendesek vagytok!!!

Továbbra is borogatom. Most szerencsére elaludt Egon, szegénykét a kaki kínozza éjjel óta :cry: Nekem nincs olyan tejgyüüjtöö zacskóm, így 10 percenként cserélem.
Bori! Következöö szopi után jól meggyúrom a mellem...

Olyan szépek a bébek!
Emi! Kis tün´derke a csajszi...
Brigi! Milyen édes Samu a pihenööszékben!
Dikó! Pici elmélázó...de drága!!!

Andi! Olyan szép Zsuzska! Nagyon rossz lehet nektek is a szemcsatorna mosás...szegény kis pindurka :cry:

Hemej! Köszi!

Na, mennem kell, Egon megint felkelt...
molkata

Andi köszi! nekem is monndták hogy felszívódik, de azt én sem kérdeztem mikor, már kezdtem aggóüdni, de van remény ezek szerint! :lol: :lol: :lol:
Igaz Majónak a bal lábszárán is van elvileg "anyajegy"nek titulálták, de én észre sem vettem, annyi hogy kicsit másabb színű a bőre, de arra is azt mondták elmúlik!

Ági nekem 2 napja nincs vérzésem, és vérzés igazán 1-1,5 hétig volt, utána már csak ímmel-ámmal egy pici valami
fájdalom nekem nincs, még műtét után sem éreztem, csak amikor felkeltettek akkor, meg utána a felkeléseknél amúgy semmi, mázlimra!

mennyit kérnek egy ilyen pihiszékért?

lynia-

Kati vigyázz ám magadra!
amúgy ha veled van valami akkor ott ellátnak? vagy csak a sürgősségit? (mintha ezt említetted volna régebben)

lynia-

Ná, nekem is szokott húzódni, és belül is szoktam érezni. :?

Emi ezt, hogy csináltad. Engem, mikor felkeltettek először azt hittem összehúgyolom magam, és utána egy hétig, mikor felkeltem úgy közlekedtem mint egy öregapó. Összegörnyedve, és onnan tudtam kiegyenesedni.

Nekem az a bajom, hogy a vágás az pont bugyi vonalban van és ebben a melegben ráizzad a bugyesz és akkor fáj, ég és piros. nektek?

Mari és a pihiszék Kép Kép

kispiskóta

Akarom írni Marci :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Ja a játék le van véve, mert még ekkor nem érdekelte

kispiskóta

Kata remélem már jobban vagy!Amúgy engem is érdekelne a történetetek, köztem és a párom között 22 év van! :wink:
Tegnap voltunk a védőnőnél, hát csak remélni tudom,hogy anyatejes babákat nem lehet elhízlalni! Zsuzsi 3440g született +50cm, tegnap 8 hetesen 5400g volt és 56 cm, ja és a kórházból 3200g jöttünk haza!
m.andrea

Kata! Előtte is gyúrd meg!!!! És nem muszáj tejes zacsit, csak azt könnyű lezárni, én azért használtam. Sima nejlonzacsi is jó, bekötöd a száját, és akkor nem párolog, így lassabban hül ki a víz.
Vendég

Elfelejtettem megkérdezni, hogy hogyan kell vonalzót beilleszteni!Légyszi segítség!
m.andrea

Én amikor a 6 hetes kontrollra mentem, még éreztem, hogy húzodik belül a seb..

KépKép

KépKép
szivvi

nemtom hogy csináltam, de örülök neki! érezni akkor éreztem csak amikor a homokzsák rajtam volt, alig vártam hogy levegyék!

na azért a felkeltésnek én sem örültem! a nőci előbb keltette, gondolta ha a másiknak letellt az ideje akkor már engem is egy kalap alatt! :evil: eredménye: felültem, oké minden, aztán felálltam: minden homály, aztán elsötétül és ... vérnyomim a béka segge alatt, erre a nő: mert nem akarom! kössz :evil: aztán ugyanezt eljátszottuk még egyszer!

de nálam az érzéstelenítő is érdekes volt, mert ugyi 2-3 órán át hat azt mondták, na jöttek mosdatni, meg sem tudtam moccanni! megint csak hülyének néztek! :evil: aztán nálam a 2-3 óa 6 óra lett! :shock:

nekem is idegesíti a bugyi! de még nem pirosodott ki szerencsére! elég szép csak egy rózsaszín cérnavékony csíkocska, azt hittem rondább lesz!

viszont olyan furi hogy a vágásnál van egy "lépcső" felfelé, mert ugyi nincs egy szintben a hasam, ez elmúlik ha lemegy a felesleg?
meg muris, hogy feljebb van a köldököm, de gondolom még összébbhúzódik majd a bőr a köldök alatt!?

Andiiii te vagy az én emberem! szépen gyarapszik a kiscsaj! :wink: szal számításaim szerint kb 2200at hízott 7 hét alatt? nagyjából mi is ilyen iramban haladunk!

lynia-

Andi! Megfelelő honlapok egyikén megcsinálod a vonalzót, aztán annak a phuhb, vagy milyen kódját bemásolod az itteni profilod aláírás rubrikájába.
A profilt pedig a leges legfölső sorban tudod legördíteni, ott, ahol most a segédletek felirat szerepel.
Vendég

Brigi: nálunk is a zene a nyerő, bár a macik is bejönnek úgy kb. 5-10 percig! Már arra gondoltam teszek fel neki a szalagokra fekete-fehér képeket, vagy fotókat a családról! :wink:

Kata: jobbúlást neked!

Szivvi: őszíntén megmondom mi kaptuk a pihenőszéket, a barátnőm a Tescoba vette 2500,-Ft-ért, és szuper, tök egyszerű zöld színe van (van más színben is) és Ő is használta egy pár hónapig, engem is kiszolgál. Bár vettünk játszószőnyeget is, azt még annyira nem élvezi, bár óriás szemekkel bámulja a lelógó állatokat, de inkább most a macska élvezi (belefekszik-úgyhogy össze kell hajtani).

Csajok, nem volt a gépemhez hangfal, mert a barátnőmtől megrendeltem és még nem tudott kijönni, szóval ma elmegyek gyorsan CD lemezért, erre látom akcióban 999,-Ft két hangfal. Már be is üzemeltem, tök szupi! Jippijájé

SZEMRE: anyatej (én is úgy tudom nagyon jó) szemcsepp homeós mi ezt kaptuk: OCULOHEEL (napi 3-4x) és SILICEA CH 30 homeós bogyó napi 3x1 és két hét múlva ismételni...

Ági: nekem is van ilyen húzódás, és még mindig vérzek egy kicsit pecsételően. Nekem a Bellis Perenis CH 30 homeós golyót adta a doktornéni 3 napig 3x3 golyó, aztán egy hét múlva folyt.köv. Állítólag a kismedencét rendberakja, nekem nagyon segített.

Zsú: nekem ugyanaz volt bár én elég jól felkeltem első nap, mert nem bírtam már az intenzív osztályt... nekem is pont a bugyi vonalban van és baromira zavar, így a bugyi néha a mellem aljáig felhúzom, már ha megy a hasamtól. Nem lóg a hasatok?

Andrea
Kép
kindernay

lógni nem lóg, csak nincs egy szintben, a vágás fölött dudor kb 1-2 cm, reményeim szerint ami a hasamon van pár kg lemegy és utána csak stimmelni fog!

neked lóg?

lynia-

Andi,ha nem nagy gáz leírnád egí napotokat?Mikor alszik,eszik?Tudod én is napirendet szeretnék kialakítani,ami volt csak felborult és kíváncsi lennék nálatok,hogy van.köszi
pillangó7

jaaaaaaj, én nem akarom, h kimossák szegénynek! :(

Ná, és mindenki! Én ezt olvastam: "A szomjas baba többször, de rövidebb ideig szopik, így a hígabb ún. elsõ tejhez jut hozzá."
Tehát, ha szopi előtt fejsz, pont ezt fejed le, így a szomját már nem tudja oltani, csak a zsírosabb részéhez jut hozzá.

kétfiús anyuka
babdorka

...és hogy álltok alinea nigraval? Engem nagyon zavar, h még mindig van...

kétfiús anyuka
babdorka

Emi: lóg, olyan furán néz ki, mintha önálló életet élő rezgő kocsonya lenne.. azt mondják kisebb lesz... remélem nemcsak a szike fog segíteni! :wink: De mondjuk ez legyen a legnagyobb gondom!

Pillangó:
evés: reggel 7-8, 10-11, 13-14, 17-18, 20-21 (inkább 9 mostmár)
hajnali 4-5 óra az ébredéskor :wink:
fürdés: este 20 körül
a köztes időszakokban pedig játék, mese, zene, éneklés, beszélgetés stb. mostanában pedig a levegőn alszik du. a 14 órás szopi után, mint a bunda!

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: