Edit!
Hát igen, mi is elmondhatatlanul hálásak vagyunk a sorsnak az összes gyerkőcünkért, hála Istennek tényleg nagyon szerencsések vagyunk hogy ilyen könnyedén és gyorsan érkeztek hozzánk.

:)
Mi is mindig azt mondjuk egymásnak, hogy biztosan nem véletlen, Ők pontosan tudták hogy nálunk remek dolguk lesz.

Azt gondolom az én fő feladatom a családunk, elsődlegesen édesanya és feleség vagyok, utána jöhet bármi más egyéb...
Egyszerűen nagyon boldoggá tesz ahogy végig nézek a gyerekeken és látom amint egyre okosabbak, ügyesebbek, szuper ahogy nyíladozik az értelmük, ahogy kialakul egyre jobban az egyéniségük, isteni jó hogy mindannyian egészségesek, gyönyörűek, vadócok és hogy rengeteg szeretet van bennük, őszinték, segítőkészek, szabadon szárnyalnak, stb.

És teljes mértékben energizálnak, vitalizálnak engem a nap 24 órájában...

Napközben soha nem vagyok fáradt, telis-tele vagyok mindig energiával, jó kedvvel, kreatív ötletekkel és ezeket mind-mind Nekik köszönhetem.

Igaz hogy estére általában úgy terülök el az ágyban mint egy leveli béka és legtöbbször a 21 órakor kezdődő filmeken is elalszom az első 10 percben, a könyvek pedig az első 10 sor után kiesnek a kezemből, de végül is ez sokkal jobb, mintha álmatlanul forgolódnék...

:) Lolo elképesztően édes lehet ahogy ezeket mondja, szinte látom magam előtt.

Igen, azt hiszem kellene a csapatba hozzátok még egy csajszi mindenképpen - egészen mások mint a kispasik.

Szopi is van és pluszba még Milumil HA-t is kapnak Pálma és Lara.
Kisebbek egyáltalán nem féltékenyek, úgy kezelik Őket, mintha mindig is velünk lettek volna a bébik, valahogy teljesen természetes ez az egész számukra is.

A tiniknek eszük ágában sincs bébicsőszködni, szervezik egyre-másra a saját korosztályukkal a nyári programokat.

:) És szerintem ez így van jól...

(Amig bent voltunk a kórházban - 3 nap - akkor Dominikának kellett vigyázni a kicsikre, amig Attila bejött hozzánk - 14 éven alul nem lehetett látogatni - és már nagyon rosszul viselte a nőci, igazán mehetnéke volt - Ő sem egy otthon ülő típus...

:) )
Aztán hamarosan kezdődik a középiskola nekik, jön a tanulás és utána éppen csak hogy egy kevés időt tudnak délután együtt tölteni...
Fotók a mai napról - utolsó 3 db...
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=13579&page=3
Kiderült hogy az ikrek is imádnak óriási nagyokat sétálni, a friss levegőn lenni, úgyhogy továbbra sem leszünk itthon ülő penészvirágok.

:) HURRÁ!!!

Vadvirág