Sziasztok!
Napok óta nem jutok gépközelbe, kicsi fiaim minden időmet kitöltik

A tegnapi és azelőtti napunk katasztrófa volt. Szegénykém nem tudott kakilni és rettenetesen szenvedett, úgy nyögött mint egy 80éves öregember

Tegnap délben kínomban már meghőmérőztem, na az segített rajta

Utánna aludt 2órát. Ma már semmi ilyen problémánk nem volt. Viszont tegnap nem adtam neki az infacolt és a laktoherb teát erősebbre csináltam mint eddig. Nem tudom, hogy ez segített e de ma simán tud kakilni és alszik 2.2.5órákat

Nagyon bízom benne, hogy így is maradunk
Remélem nem kiabálom el, de nálunk nincs tejcsigond! Igen, estére kevesebb, de akkor sokkal laktatóbb is

Fogalmam sincs róla mennyit eszik 1-1 evésnél, nincs mérlegem és azt sem tudom, hogy mennyi most a súlya, de szemmel láthatóan gömbölyödik, nem éhezik!
Cicirángatás és rugdosás szokott lenni, de az nem azt jelenti, hogy kevés a tejcsi, hanem inkább pociprobléma, vagy már nem éhes de még cicizne és zavarja, hogy jön még a tejcsi
Fejéshet meg annyit, hogy szerintem ne féljetek tőle! Nálunk volt, hogy Samu kajolt utánna én még fejtem olyan 100-120ml-t kb 20perc múlva kicsi fiam jelzett, hogy hát ő még enne! Visszatettem a lefejt cicire és még vígan kortyolgatott:lol: A tejcsi menet közben is termelődik. Amikor a melszívó már nem tud többet kiszívni a baba még vígan tud lakmározni:!:
Szivvi: szerintem feljebb kéne tenni a pántot a hordozón
Gurgi: örülök, hogy haladtok a rendszerességgel! Látod, mégiscsak elfogadja Samu a cumit, csak meg kelett találni azt ami tetszik neki
Nagyon édes az összes bébi! Még képeket!!!
Én is mutizok nektek
kicsit sok lett
Ébredezik a drágám, remélem még fogok tudni jönni. Nagyon hiányoztok ám

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája