A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

fojjon = folyjon :oops:

kétfiús anyuka
babdorka

Andi
Nem is annyira a bénán néz ki, hanem hogy nem tudom rendesen a két vállánál bekötni, szal elvileg nem nagyon fogja semmi a gyereket.

Mirko állítólag olyan dagi, hogy alig bírja felemelni a fejét. Most nem tudom, hogy anyja túloz-e, majd lecsekkolom a jövő héten!

KépKép

KépKép
szivvi

Csajok
Nem segítenétek, hogy keresztszülőként mit illik vinni a keresztgyereknek és a szülőknek??
Kata
Egon mit kapott, ha nem titkos??

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi szerintem tök mindegy mit viszel a keresztgyereknek, mindennek örülnek. A szülőknek nem nagyon szoktak semmit vinni, én úgy tudom a gyerek a lényeg. Bár lehet kapni jó minőségű bort, amit felcímkézhettek a keresztelő dátumával stb. Én mindig ezt kivitelezem. :wink: Örök emlék, mert mondjuk, ha a gyerek 18 éves akkor fel lehet bontani stb.
A gyereknek meg általában ékszert szoktak ha kislány.

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi találtam egy képet, hogy mi milyen bénán tudjuk berakni. 8) Kép

kispiskóta

Szilvi!
Egon még a keresztelöö elöött kapott egy kókusz-matracot (mondjuk, meg voltam kérdezve, hogy mit kapjon). Késöbb a keresztanyukája megvette neki a keresztelööi ruhácskát és hozzá mentünk ebédre is (nagyon készült :P ). A keresztelöön, pedig jelképes ajándékot kapott Egon: egy képes bibliát és egy kenyeret szépen becsomagolva és nemzeti-színüü masnival átkötve (ezt azért, mert mi messzire jöttünk és legyen Egonnak útravalója). Ès én kaptam egy csokor virágot.

Szilvi! Nagyon drága a kis picurkád abban az ülésben. Valóban nem jó helyen van az a pánt. Àt kéne alakítani.
Èn nagyon féltettem Egont a hosszú úttól egy olyan hülye élesben. Elmentünk egy bababoltba és minden ülésbe beültettem, de mind olyan hülye pózt biztosít. :cry: Viszont, Egon jókat alszik benne. :wink:

Zsú! A pici Marci olyan drága. Sztem, minden babának így áll.
Èn tettem Egonnak a két oldalához egy-egy pelust és kicsit megtartja. Bár mostmár kihízzuk és nem fog kelleni pelus. :D

Emi! Maja egy kis Tündér. Majd bemutatjuk Egonnak :wink:

Dorka! Èn nem fejek etetés közben. Maximum összegyüjtöm azt a tejet, ami a másik cicibööl csepeg közben, de azt sem mindig...

Ès nekem is kevesebb a tejem este, viszont Egon olyankor nagyon sokat eszik. Megkapja mindkét cicit és így elég. 6 órat alszik utánna. :D Ès csak azt a mellem fejem ki, amelyikbööl többet evett.

Tücsi! Azt hiszem te írtál a piros-betüs napokról. De olyan nincs szopi közben, nem?
molkata

Hú csajok, 8 hete, éppen ilyenkor ölelhettem át elööször Egont. :P
molkata

Zsú: marha jó ez a babaülés

Andrea
Kép
kindernay

Zsú
Eleinte nekünk is így nézett ki benne a ded! Nekünk is ilyen furcsán tartja benne a fejét..
Andi
Bor jó ötlet kösz!
Kata
Neked is köszönöm! Asszem megkérdem a szülőket...

KépKép

KépKép
szivvi

Andi
te mint nagy homeos...lehet az urticat folyamatosan szedni?

KépKép

KépKép
szivvi

Hali!

Babahordóba Bors is úgy néz ki, mint egy kérdőjel, pedig már egészen kitölti. Még azzal a fejtartó résszel is gáz. Ezt a pokrócos trükköt kipróbálom.

Képzeljétek: most vasárnap lesz hat hete a szülésnek, és ma reggeltől menstruálok :shock: azt hittem van még egy kis időm...
ckat

Sziasztok!

Kata!
Én is azt hittem, ráadásul arra számítottam ami általában lenni szokott, hogy fél év múlva vmikor. De nem, szoptatás mellett igen korán lettem megint nagylány. Nagyon bosszantott ez a dolog. Nem tudom, hogy mennyire ritka, de az ismerősi körben nem én vagyok az egyedüli.
Már elkezdtem visszaszámolni. :(

Kép[/url]
mtücsi

Én még mindig tisztulok, van, akinek elhúzodott eddig? Nem vészes, nem sok, de van. :roll:

kispiskóta

Zsú! Èn még a 6. héten is...

Tücsi! Kösz. Èn azért reménykedem, hogy engem elkerül...
molkata

Sziasztok!

Nekem eddig minden szülésem után napra pontosan 6 héttel megjött :? :shock: Kiváncsi leszek most hogy lesz 8)

Zsú: 6 hétig teljesen jó a tisztulás :wink:

Zalán ma annyit alszik! :shock: 11kor szopott, aztán szunya 3ig. 3tól a cicin lógott mostanáig és csak 40et szopott... :shock: Állandóan bealudt, vagy csak cumizott a cicivel de nem szívta, pedig van benne tej érzem... Le is fejem gyorsan...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Na gyors lekaptam így szunyált be szopi közbe, és még arra se ébredt fel, hogy befosott, meg a pelenkacserére se :lol: :lol:
Kép

ceniko
Szeged

Ti meddig véreztetek szülés után? Nekem még mindig oylan erős, mintha menstruálnék. :shock:

Emivel is erős volt, nem is tudom, talán 7 hétig tartott (vagy nekem is megjött a 6. héten?) , de utána békén hagyott majdnem 7 hónapig. MIkor a szopinak vége lett, akkor jött meg.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Napok óta nem jutok gépközelbe, kicsi fiaim minden időmet kitöltik :lol: A tegnapi és azelőtti napunk katasztrófa volt. Szegénykém nem tudott kakilni és rettenetesen szenvedett, úgy nyögött mint egy 80éves öregember :roll: Tegnap délben kínomban már meghőmérőztem, na az segített rajta :lol: Utánna aludt 2órát. Ma már semmi ilyen problémánk nem volt. Viszont tegnap nem adtam neki az infacolt és a laktoherb teát erősebbre csináltam mint eddig. Nem tudom, hogy ez segített e de ma simán tud kakilni és alszik 2.2.5órákat :lol: Nagyon bízom benne, hogy így is maradunk :lol:

Remélem nem kiabálom el, de nálunk nincs tejcsigond! Igen, estére kevesebb, de akkor sokkal laktatóbb is :!: Fogalmam sincs róla mennyit eszik 1-1 evésnél, nincs mérlegem és azt sem tudom, hogy mennyi most a súlya, de szemmel láthatóan gömbölyödik, nem éhezik!
Cicirángatás és rugdosás szokott lenni, de az nem azt jelenti, hogy kevés a tejcsi, hanem inkább pociprobléma, vagy már nem éhes de még cicizne és zavarja, hogy jön még a tejcsi :roll:
Fejéshet meg annyit, hogy szerintem ne féljetek tőle! Nálunk volt, hogy Samu kajolt utánna én még fejtem olyan 100-120ml-t kb 20perc múlva kicsi fiam jelzett, hogy hát ő még enne! Visszatettem a lefejt cicire és még vígan kortyolgatott:lol: A tejcsi menet közben is termelődik. Amikor a melszívó már nem tud többet kiszívni a baba még vígan tud lakmározni:!:

Szivvi: szerintem feljebb kéne tenni a pántot a hordozón :wink:

Gurgi: örülök, hogy haladtok a rendszerességgel! Látod, mégiscsak elfogadja Samu a cumit, csak meg kelett találni azt ami tetszik neki :wink:

Nagyon édes az összes bébi! Még képeket!!!

Én is mutizok nektek :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
kicsit sok lett :oops:
Ébredezik a drágám, remélem még fogok tudni jönni. Nagyon hiányoztok ám :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Eniköö! Zalán gyönyörüü!!!! :D :D :D :D

Csajok! Hogy bírjátok a hosszú szopizást? Nekünk kb 10-15 perc, csak este szokott néha 20-30 lenni, de az már Egonnál hosszúnak számít.

Uxi! Szerintem ez normális. Nekem egy hete maradt abba, de akkor már csak picit véreztem.
molkata

Brigi! Samu nagyon édes!!!
Kis duci!!! :D ès a tesók fürdetik, olyan aranyosak!!!

ès magadat miért vágtad ki belööle? Téged is akarunk látni!!!! :wink:
molkata

Kata: köszi! Az nem én vagyok a képen, hanem anyu és nem lett levágva hanem lemaradt a feje :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

jajj de édeseeeek! ezek a srácok :lol:

oksa Kati, akkor tavasszal ha minden jól megy összehozunk nekik egy randit :wink: igyekszem nem hízlalni a kiscsajt, hogy jól mutassanak :lol:

nekem (lekopogom) már nincs vérzésem ez a 2. napom így! meg is lepődtem! igaz eddig is éppen csak volt kicsi, de már semmi, tudom még visszajöhet, de remélem nem fog!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Ti mindig fejtek szopi után? Én nem tudom magam rávenni, pedig jó lenne legalább nappal a maradékot kifejni.Viszont ha fél óra múlva megint kér, én arra rakom vissza, amit már használt.

A mellszívó annyira meggyötri, hogy utána rá nem tudom tenni, tiszta kőkemény lesz a bimbó.

KAta, én most kezdem nehezen viselni a hosszú szopikat, leginkább azért, mert nemsoká hazajön Emi is, s akkor mi lesz? Nem lóghat cicin BEni egész nap. :shock:

Tök jó, ma kész leszek az új házba a függönyök, férj hozza őket haza. Már csak 3 hét, s költözünk :D .

KépKépKépKépKép
uxi

Bori hol vagy, köröztesselek? :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok lányok! Andi vagyok és gyakorlatilag a kezdetektől olvaslak benneteket.Rengeteg magamban feltett kérdésre kaptam választ a terhesség alatt és most is, miközben titeket figyeltem. Az én Zsuzskám Egonnal egy napon született (ezért Egon külön kedves nekem!!!:D )persze a többiek is.Most tanácsra lenne szükségem!Pár hete beszéltetek a légzésfigyelőkről, csak lusta vagyok visszakeresni.Nekünk Angelcare van, ami 4 napja minden hajnalban jelez!szerencsére a picur mozgott és kék sem volt,szóval nem tudom.Akinek van az hányasra állítja az érzékenységet? Előre is köszi
m.andrea

Brigi! :D Ok, akkor kéretik egy közös kép is! :wink:

Emi! Hízlald csak, Egon is hurkáss :wink:

Uxi! Èn csak akkor fejek fejöövel, ha sok maradt benn. Ha nem, akkor kézzel. Ès le van fagyasztva vésztartaláknak.

Andi! Nagyon aranyos vagy! Eddig miért nem jöttél? Ès hanyadik babó? Hogyan szültél? Mekkora? Ìrj még magadról és csatlakozz hozzánk, ha van kedved. :wink:
Nekünk nem Angelcare-ünk van, ezért nem tudok segíteni. Nem lehet, hogy a matrac vastagsága az oka. Szerencsére nekünk még nem jelzett, csak ha kivettem Egont és elfelejtettem kikapcsolni. Nagyon íjesztöö lehet :shock: Miénken nem is lehet érzékenységet állítani.
Tegyél képeket! :P
molkata

Bori!!!!

Nenokérööl és Rózsáról tudtok valamit?
molkata

Zsú: én is vérzek még, nem jelentős, de még mindig...

Szivvi: nem tudom, hogy meddig lehet szedni folyamatosan, de megkérdezem neked... szerintem egy hónap nem gáz még.. de tovább nem tudom, ha addig nem indítja be a szervezet öngyógyító rendszerét... akkor mással kéne próbálkozni.

Enikő, Brigi: Nagyon szép a kisfiatok!

Brigi: miért van az, hogy neked Samu egyáltalán nem fekszik/ül bénán a babahordozóban???? :shock:

Szia, Andi: nekünk Angelcare van légzésfigyelő és babafigyelő egyben, és kókuszmatraccal használjuk...
Nekünk a 3. fokozat van beállítva (hátul kis tekerős gomb) és baloldalon a B-gombra húztuk, jobb oldalon pedig egyet felfelé (tehát utolsó előtti csíkra...) hogyan jelez be? Sípol egyet vagy szirénázik? Ja és megnéztétek, hogy pontosan a gyerek alatt van-e a figyelő? Nem lehet, hogy éjszaka lefordul róla?

BORIT én is hiányolom, ma egész nap rá gondoltam! Minden jó?
Manó? Nenoke? Ná? Móni?

Andrea
Kép
kindernay

Brigi micsoda dögös mama!

Andrea
Kép
kindernay

Köszönöm a hiányolást, jól esik!
Itt vagyok, olvasó üzemmódban.
Most csak olyan hozzászólások voltak, amikre nem tudok reagálni. És egyre inkább az igény szerinti ellátás pártján állok! De mivel ezzel csak kevesen vagyunk így itt a topikon, egy újabb "vitát" pedig nem akartam elindítani, jobbnak láttam, ha csendben maradok.

Velünk minden OK. Nagyon boldog vagyok!!!!! És igyexem minden percet kihasználni, amit a fiam enged, hogy vele töltsek. Már csak pár hét, 2-3 hónap, és megindul a kúszás (már most is nagyon próbálgatja), és akkor már rohanhatok utánna. Most még minden olyan egyszerű! Ha alszik, akkor azért, ha eszik, akkor azért, ha játszani akar, akkor azért (hatalmas élmény számomra szórakoztatni őt, ilyen mosolyokat kapni az én fa hangomra... ;) ), ha nincs kedvem szórakoztatni, de ő velem akar lenni, akkor cicre rakom. Tök sokat játszik egyedül, és mindig alszik is egy kicsit (vagy többet), így jut időm mindenre. Tervezni előre nem tudok, de minden programot meg tudok oldani így is.
És mivel most alszik, rávetem magam az alkotós fiókok egyikére és kap néhány új nézni valót!
Szép estét!

Réka! Én sem fejek. Dobozolással hogy állsz? Lesz benne segítséged?
M.Andi! Nem mászik le az érzékelőről? Elem jó még? Nem lazult meg egy kábel?

Vérzés. Erős vérzés kb. 2 hétig, de ebből csak 3-4 nap a durva, utána már normál betéttel. Utána elég kevés lett, és 4. héttől elég volt a tisztasági is. De még ekkor is piros volt. 6. héttől semmi.
Vendég

Andi: köszi! nem tudom, talán azért, mert ez a kissebb fajta hordozó :roll:

Én kb 3hétig véreztem aztán szinte egyik napról a másikra megszünt :P

Uxi: én is csak akkor fejek amikor érzem, hogy nagyon sok maradt benne! viszont én nem teszem el ezért nem nagyon szoktam fejni, sajnálom kiönteni :roll:

brigi73

Rólam nincs még kép, de ha már így belejöttem megmutizom kis családomat :wink:
nagyival Kép
nagyapival Kép

brigi73

Andrea! Nekünk a 3-ra van állítva, ha jól tudom, ez a gyári beállítás is. Még soha nem riasztott tévesen, de olyan előfordult már, hogy mikor kivettük Balázst az ágyából, elfelejtettük kikapcsolni, és akkor mindig riasztott, tehát biztosan jól működik.

Felraktam uxi szüléstörténetét!!!

kétfiús anyuka
babdorka

Vérzés: 5 hét + 2 napig volt.

kétfiús anyuka
babdorka

Köszi a válaszokat, nálunk is 3-as fokozaton van!Ma lehet, hogy kicserélem az elemeket.A doktornő azt mondta, ha a gyerek rózsaszín mozog stb. akkor ne foglalkozzak vele. De mit csináljak, engem idegesít!Amúgy én is kb 3 hétig véreztem aztán mikor már azt hittem sose múlik, mintha elvágták volna!
m.andrea

M Andi
Nekünk volt, hogy egy éjszaka alatt 3 szor riasztott be, na azóta nem raktam bele az ágyba huzamosabb időre..És azóta is halogatom, hogy éjszakára berakjam..

Ma Lili összesen aludt kb 1 órát, olyan nyünyi, panaszkodik szinte folyamatosan. Már a kezembe, ölembe sincs el. Szokás szerint nyomjuk a másfél órás kajákat, volt ebben már táp is.. Kicsit azért aggódok, mert 2 napig stagnált a súlya, ma meg már 10 grammal kevesebb.

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!:)

Csak gyors bekukk. Ma 5090 grammal mérlegeltünk a védőnéninél és 57 cm!
3760-nal és 50 cm-ről indultunk. :shock: :D
Sajna muszáj a tápi, de dokinéni és a védőnőm megértő volt.
Beba1-ről viszont Nutrilon plusra váltottunk.
Peti is ezt kapta anno.

Tömzsi igy nyomatja már 4 órája: Kép Kép
Vendég

Brigi
Annyira szépek a fiaid!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Nagyon eltűntem, pedig olvaslak, legalábbis próbállak követni. Hát én is aláírom, ez a gyönyörű babák-mamák topikja :wink: .

Az Infacolból mennyit lehet adni?Mi már a második üvegnél tartunk, árthat ha heteken keresztül adom?

Köszi!
Vendég

Nálunk ma d.u-tól borzalmas idáig a nap.Semmit nem alszik csak nyúglődik,nem alszik se babakocsiban se kiságyban.Olyan mintha elfelejtette volna,most kezdhetem előről a rászoktatást?
pillangó7

Kép pihenés közben Kép Zsuzska a hordikában [/url]
m.andrea

Kép a mai torna
m.andrea

Sziasztok!
A mai napomról inkább nem mondok semmit :shock: totál kész vokk!

Bori: Figyuka, azért mert nálatok az igény szerinti szopozás vált be, másnál meg a 3 óránkénti, ez még nem ok vitára (sztem) :wink: De a hasfájós babáknak tényleg jobb, ha x idő eltelik a szopik között és nem csüng egész nap a cicin! No meg Főni már 2 hónapos.. :wink: Ez a furi a topikbabáknál, hogy van aki már 2 hós, van aki még csak 2 hetes :D és azért se etetés, se más szempontjából nem lehet összehasonlítani :wink: meg nem minden baba hasfájós szerencsére... Nálunk lényegesen javult a helyzet hasfájás terén amióta 2,5-3 óránként kajol a pasi... Ez egyéni babafüggő. Azért mert te igény szerint szopiztatsz (sztem egy hős vagy :D ) nem vagy fekete bárány, sőőőőőt! :wink:

Brigi: nagyon szép a családod :) Milyen sokan vannak pasik, több gatya szárad mint bugyi :lol: :lol: :lol: A fürdetős képen melyik fiad van a világos felsőben? Máté?? Na ő hasonlít nagyon Samura, avagy Samu Mátéra :) Gyönyörűek :)

M.Andi: Szia, üdv :) Nagyon szép Zsuzska :) Hogy tartja a kis kezeit a hordozós képen :D

Zsanett: Infacolból nincs korlát, nyugodtan lehet adni tartósabb ideig is!!!

Annee: hű bakker nem sámli paraméterekkel rendelkezik a fiad, ez az 57 cm.... :shock: Nagyon édes ahogy kinyúlva szunyál.. :lol:

jajj még mit akartam?? elfelejtettem... kész vagyok, megyek szunyálni,leborulok a székről..jóéjt

ceniko
Szeged

szivvi: a 10gr mínusz, nem pisi-kaki-büfi után volt? szokott ingadozni rövidtávon pár grammal a súlyuk... :?

ilka pl. 2napja annyit bukik-büfizik, hogy már kezdtem aggódni... szó szerint folyik ki belőle a tej szopi után még fél órával is... felhívtam a dokinőt, azt mondta kissé refluxos, de semmi gáz nem lehet, ha ilyen szép súlyagyarapodása van 1hónaposan. kaja közben 45fokos szögben kell tartanom és utána is így büfiztetni és lehetőleg egyből nem az ágyba tenni vagy legalábbis nem tök vízszintesre.. jaaa és le kellett rövidítenem az etetést kicsit, mert az is a baj, hogy agyon "zabálja" (ezt a doki mondta :lol: ) magát...
pont azóta, hogy ennyit bukik, vettem észre, hogy megint jobban bedurran a mellem és ömlik belőle a tej... szóval dolgoznia alig kell, csak győzze nyelni.. :shock: :lol:

felfedeztem ma 2 -számomra- új dolgot a dm-ben.
babylove bio baby tea(édeskömény)
és hipp bio szoptatós tea
ismeritek?? van már valakinek tapasztalata velük??

annyira édesek a topik fiúk, hogy nem is tudom én sem kit stoppoljak ilkának :?: :lol: :lol:
a lányok meg tündériek, fel kell kötni a gatyákat! :wink: :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

jaaa... annee és mindenki aki TÁPSZERES: láttam ma babylove bio kezdő tápot is a dm-ben! sztem az is újdonság... mondjuk nekem nem kell, de lehet, hogy azt is megprobálnám ha kellene... az árát sajna nem néztem meg... :?

KépKépKép
mütyürke

Bori csatlakozom Enikőhöz, ahány ház annyi szokás! :wink:
Én teljesen elvagyok a "programozott életvitelünkkel" még... aztán majd meglátjuk! :lol:

Brigi: nagyon szép a családod, a fiaid gyönyörűek, a szüleid meg nagyon szimpatikusak!

Annee: DonTömzsi imádnivaló, husi-musi... hogy ki van terülve! Kaja után készült a kép?

Na jó éjt mindenkinek!

Andrea
Kép
kindernay

Haliho!

Brigi!
Nagyon édes Samukád! A fiúk is nagyon, főleg amikor fürdik Samu és ők pedig simizik..nagyon cukik..

A többi kis fickóóóóó is nagyon aranyos!

Zsu!
Erős vérzés kb. 1.5 hétig, utána vmivel lájtosabb még 1 hétig..és most kb. 2 hete lájtos folyás..tisztasági betétet használok mától.

Bori!
A boldogságtól ordítani tudnék helyett tudnánk! Ugyi :lol:

Nekünk ma nagyon jó napunk volt. Samuka magától ébredt a kajcsikáért..volt úgy, hogy 1 órát aludt csak de volt úgy, hogy 3 órát..szépen beállt és ma a vállamon is elaludt. Cumika nincsen mindig és kizárólag alváshoz kell neki, most pl. a cicin aludt be, este és éjszaka simán nincs ezzel gond..viszont nem sír már a komfortozásért. Szopika után pici komfortozás van de néha már magától elengedi a cicit.
Tündérbogárka, úgy figyel bennünket és mosolyog is.

Jó éjt!
torolve_20131003125716

Én teljesen elvagyok a "programozott életvitelünkkel" még... aztán majd meglátjuk! :lol:

Brigi: nagyon szép a családod, a fiaid gyönyörűek, a szüleid meg nagyon szimpatikusak!

Annee: DonTömzsi imádnivaló, husi-musi... hogy ki van terülve! Kaja után készült a kép?

Na jó éjt mindenkinek!

Andrea
Kép
kindernay

Na jó éjt mindenkinek!

Andrea
Kép
kindernay

Haliho!

Brigi!
Nagyon édes Samukád! A fiúk is nagyon, főleg amikor fürdik Samu és ők pedig simizik..nagyon cukik..

A többi kis fickóóóóó is nagyon aranyos!

Zsu!
Erős vérzés kb. 1.5 hétig, utána vmivel lájtosabb még 1 hétig..és most kb. 2 hete lájtos folyás..tisztasági betétet használok mától.

Bori!
A boldogságtól ordítani tudnék helyett tudnánk! Ugyi :lol:

Nekünk ma nagyon jó napunk volt. Samuka magától ébredt a kajcsikáért..volt úgy, hogy 1 órát aludt csak de volt úgy, hogy 3 órát..szépen beállt és ma a vállamon is elaludt. Cumika nincsen mindig és kizárólag alváshoz kell neki, most pl. a cicin aludt be, este és éjszaka simán nincs ezzel gond..viszont nem sír már a komfortozásért. Szopika után pici komfortozás van de néha már magától elengedi a cicit.
Tündérbogárka, úgy figyel bennünket és mosolyog is.

Jó éjt!
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: