A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Elan,

Kösziiiiiiiiii. Akkor szerintem a 4-5 napon fogom, a múltkor is úgy rémlik az 5.-en kezdtem. Drága vagy.

Katám!

Mintha csak magamat hallanám, meg a férjemet. Helyzet dettó ugynez. Nekünk se jönnek össze elsőre, másodikra, harmadikra a dolgok, csak sokadszorra!!!! És már engem is megtanított az élet arra, hogy semmit nem adnak ingyen, könnyen, mindenért meg kell szenvedni. A férjem is mindig ezt mondja, hogy előbb utóbb (inkább utóbb) nekünk is sikerülni fog, csak legyek türelmesebb. Kettőnk közül ő az optimistább. De igaza van, amit eddig szerettünk volna, megcsináltuk, de volt olyan amihez igen hosszú volt az út, és ez a baba téma is asszem ilyen.

Lexi,

Sejtem hogy melyik csajszira gondolsz a recin. Hát igen, Irénke meg Mártika tündérek hozzá képest.
De azért lehetne ez a csajszi egy kicsit emberibb, nem egy kartonszám vagy. Pláne, hogy ráadásul ez a szomorú dolog történt. Van elég bajod.
Gyógyulj meg minél hamarabb.
vic12

Ja, Kata! Nagyon nagyon boldog szülinapot Neked. Sajnálom hogy nem lehetett boldogabb. De szerintem lesz még egy pár ilyen :wink:
vic12

mármint boldog 3-asban, 4-esben eltöltött :wink: !!!!!! kicsit félreérthető volt bocs
vic12

Mindenkinek szép Kép -ot!

Kata
Kép Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

VIc
Lekéstem,de látod nem csak tőlem várhatod a választ :D
gabicsibe

Sziasztok LÁnyok!

Lexi,

azt hiszem a többiek leírtal minden amit gondolok/érzek. Tegnap a BMC-be ülve annyiszor gondoltam Rátok.
NAgyon sok erőt kívánok Nektek!

Kata,
tegnap láttalak Titeket, én lent ültem, nem is tudom miért nem álltam fel és mentem fel hozzátok.
Szal nem akartam odamenni hozzátok,mert láttam mi a szitu:(
Gondolom én lettem volna az utolsó akire kiíváncsi vagy.
NAgyon sajnálom, de sztem akik ide jutnak a BMC-be hasonlóan éreznek mint Te. NEkünk meg kell küzdeni ezért is... Néha olyan nehéz lesz tőle a szívem, amikor pl, a rohadt Luverist nem tudom átszúrni a hasamon.... Eszembe jut hoyg bezzeg más... NA mindegy ezekkel ne foglalkozzunk,olyan nincs hoyg nem lesz baba!

MAnda,
drukkolok és ahogy ígértem ha beengendnek meglátogatlak.
Egyébként köszönöm a finom sós sütit megmentette az életem, épp éhen akartam halni:)

Erika!
Téged is láttalak, a KOnc tanárúr vizsgálója előtt ültem, -az ismert sztori miatt el se merek már mozdulni onnan - de annyíra rohantál hoyg időm se volt Téged megállítani, pedig egyből megismertelek a kalapról:)

Lányok,
pénteken nincs Konc tanárúr engem W. doktor úrhoz küldött, szal sztem sokat kell várni,
ja képzeljétek, még vennem kellett gyógyszereket, kicsit kezdek besokalni....
madrin

Estike
Üdv közöttünk!
Sajnos nem tudok segíteni neked :( Nekem akkor volt ilyen amikor cisztám volt,de azt látta volna a doktorúr!
Mielöbbi pocakosodást kívánok és gyere bátran!
gabicsibe

Bocs a zaklatásért, de n. érdekel a dolog :) Szóval meg tudnátok mondani nekem annak a gyógyszernek/szurinak/stb-nek a nevét, ami drasztikus hasnövekedést okoz?

Köszi!
elan

elan- drasztikus hasnövekedés nálam a sültkrumlpli okoz:)
Na jó viccet félre téve, nem tudom mert nekem is jó nagy hasam van és pl más gyógyszereket kapok mint Manda, talán a Puregon?

Szerintetek az nem baj ha nagyon fáj a torkom?
Már minden szart bevettem de semmi nem segít:( Ha nincs lázam akkor baj nem lehet ugye?
madrin

Na vagyok én is!Egy bekukk erejéig!

Estike üdv köztünk!!!Sajna én sem tudok neked segíteni,nekem ilyen még nem volt!!! :roll:

Lexike!!!!

Hát ez gáz!Jó nagy bunkó a recepciós hölgyike ,én is tudom melyik az!!! :shock: Drágaság!Még egyszer nagyon sajnálom!! :cry: Tarts ki!Tudom könnyű mondani! :cry: ű

Elan!!!

Okés akkor még dumcsizunk elötte!Örülök neki ,hogy lehet talizunk! :)

Na megyek mosni,főzni!Majd jövök!
:roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin!

Azért emlídsd meg a dokikának a torok fájásod!Pusszancs

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!
Pénteken nem lesz Konc?
Akkor ki fog megnézni uh-val? Holnap megyek, jön még valaki?
Ásványos karkötö biztos lesz rajtam, még nem tudom milyen, lesz szemüvegem, meg világos táskám, meg egy könyvem. A ruhát még nem tudom, nyugodtan szólitsatok meg!

Lehet hülye kérdés, de volt már olyan valakinek, hogy a 3. napi uh-nál megnézték és azt mondták, hogy nem kell az egsézet végigcsinálni és akár kezdeni is lehet? Egyszer már volt régen a 3 vérvétel, de mikor májusban voltam bent, akkor azt mondták, hogy ismételni kell, mert régen volt, de azért kiváncsi is vagyok, hogy volt-e ilyenre példa?

Meg én holnap akartam megbeszélni a Tanár úrral, hogy mi is legyen azzal az egy fagyasztottal?!

Kata!
Boldog szülinapot!

Nefke
nefke

Lexi,
Örülök, hogy írtál. Nem könnyű most neked, remélem testileg gyorsan rendbe jössz. A lelkiekről nem is beszélve, bár az sokkal nehezebb.
Nagyon sok erőt, és kitartást kívánok neked/nektek! Egy hatalmas ölelés:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nefke,
nem lesz az tuti.
Szerintem Téged is W. doki fog megnézni.
Sajnos a többi kérdésedre nem tudom a választ:(

RAjtam sztem barna rövidnadrág lesz.
Gondoltam kiülök egy kicsit napozni, de fürdőruhában mégse mehetek:)
madrin

:lol: tiszta kémtörténet szerű ez a ki-miben-lesz:lol:

én még új vagyok ugyan, de én is holnap megyek, fekete -fehérben:) és a párom is eljön velem:)

Törpe

Kép
törpehzs

Vikkata!
boldog szülinapot!

Madrin!
Csak lázad ne legyen az a fontos!de neked már többször fájt a torkod jól emlékszem?Nincs góc ott?
Vendég

Madrin!

Egyél sok c-vitamint, szerintem ártani nem árthat!
Én biztos, hogy hosszu nadragban leszek. felsőt még nem tudom, de úgy készülök, hogy uh-is lesz és akkor mindenképpen szükséges a kicsit hosszabb felső. :lol:
Amúgy most ki van szabin? Holnap csak W. doki lesz vagy más is?

Nefke
nefke

Kanyó doktornő se lesz holnap?
Irénke és Mártika sincs most?
Bocsi, de nekem ezek fontos kérdések?!

Nefke
nefke

Vikkata Kép BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Elan
Nekem a Merionáltól is és az Utrótol is nő a hasam.Stimumentes hónapokban pedik leeresztek mint egy lufi.Ilyenkor mindíg megjegyzik milyen szépen lefogytam hogy csináltam :D Én meg már csak kuncogni tudok rajta.

Madrin
Tantumverde pasztilla?és persze sok-sok c-vitamin!!

Törpe
Jó a cicus :lol:
gabicsibe

A torokfájós nem én voltam, talán manda?

nefke Kanyó doktornőt nem tudom hogy lesz e
Mártika meg Irénke sztem nem lesz a héten Mártika egyszer volt bent segíteni godolom behívták betanítani az új hölgyet.
Szegény még nagyon nincs képbe.
Irénke meg sztem szabin, gondolom péntekre nem jön már be.
Szóval szívás:(
madrin

Gabicsibe
Ma reggel így ébredtem:)
Gyanítom a holnap sem lesz egyszerűbb:)
Igyekszem minél hamarabb beérni BMC-be!
Ez viszont kávé nélkül nehéz lesz:)) Nem bírom az éh gyomorra előírt vizsgálatokat :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Lexi!

Felháborító, hogy emberek milyen érzéketlenek tudnak lenni meg hogy te csak egy korlapszám vagy!? Van Székesfehérváron egy centrum ha érdekel itt is csinálak genetikát én ezt későn tudtam meg így megsporólhattam volna egy Pesti utat és nagyon aranyosak kedvsek. Az istenhegyi géndiagnosztikára küldik a vért és ott dolgozzák ki az eredményt is.
http://www.ddgroup.hu/html/fooldal.html
nikó

Sziasztok!
Elan, az Utro-tól nő a pocak (legalábbis az enyém), de veszettül. Pedig szeretnék szeptemberig lefaragni belőle, de nagyon nehezen megy. Viszont legalább könnyebben adom be a szurikat.

Húú, ekkora a felfordulás mostanában a BMC-ben?

Lexi, sajnálom, hogy azok után, amiken átmentetek, még egy ilyen b..kó, tapintatlan nővel is össze kellett akadnod. :(

Vikkata, Isten éltessen szülinapod alkalmából!

Üdv az újaknak!
süni76

Madrin, Gabicsibe, Süni: köszi a válaszokat pocak-ügyben! Ezekszerint kb. 2 hét múlva kezdhetem növeszteni az utroval :/ Süni, én is folyamatos faragási lázban égek... munkanapokon minden reggel sportolok valamit, vagy úszom, vagy kondizom, vagy aerobik, ősztől nyár elejéig írszteppelek... a dokibácsi nem mondott semmit azzal kapcsolatban, hogy abba kell-e hagynom a sportolást, remélem, hogy egyelőre nem...
elan

Süni
Nem is sírtam el magam, csak sajnáltam Őt. Rossz lehet ilyen hidegen, érzések nélkül élni. (Vagy jó? Ezen még nem is morfondíroztam. Gondolom, ha az ő kislányával történne valami, akkor azért nem lenne ennyire rezzenéstelen az arca.) Úgy emlékszem alá is írtunk valami papírt,hogy beszámolunk a terhesség kimeneteléről. Bár én mindent aláírtam, de már fogalmam sincs, hogy miket. Ezt is szerettük volna letudni.
Vendég

Csak bekukk!Megyek vissza csicsizni! :wink:

Holnap kezdem a döfffffést! :wink: Na majd jövök késöbb! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok

Madrin

Igen, én voltam. Látszik, hogy már megint rohantam. Nem tudom magam megtagadni. Bocs érte.

Tul vagyok a reggeli második szurin. Ezt már én adtam be magamnak. 5 perc alatt intéztem el. Nem semmi.
A bmc nem semmi lehet mostanában. Látam egy ujitást a recepciónál. Eddig nem volt donau dosszié az orvos nevével kirakva, most viszont már ki volt téve. Szerintem amit irtatok, hogy dosszie cserék voltak, ezért vezeték be.

Lexi

Örülök, hogy irogatsz. Kitartást, jobbulást kivánok neked.
Szeresétek egymást nagyon.

Kriszti

Hogy vagy? Nagyon eltüntél!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Lexi erre nincsenek szavak,amiken Ti keresztülmentetek,nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek!Engem érdekelne,hogy mi történt a kórházban leírod pü-be?Tényleg nem tudom miért ilyen kegyetlen az élet...

lippa

Zsebi gratulálok a szép eredményhez!

Manda látod mondtam én,hogy meglesz az a leszívás a héten :wink: .Nagyon drukkolok Nektek holnapra( és természetesen Mindenkinek aki holnap megy)!

Lippa

lippa

Hú!!!!

Holnapra mennek a drukkok!!!Manda drága ,Zsebike drága!!!!! :wink:

Lánykák!Gil drága merre van?! :roll: :oops:

Erika!

Örülök,hogy ügyike voltál!!!!Holnaptól én is döffföm magam! :wink: De jó lenne ha egy napon lenne az inszemünk!!! :) Hátha! :wink: Mikor is kell menned uh-ra!22 ugyi? :roll:

Tényleg,Krisztike jól vagy?! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi
nem kaptam meg a privit. Hova írtál?
Vendég

Sziasztok lányok!

Na megjöttünk,anyósoméknál voltunk 2 napig!Jól telt az idő,de sokat gondoltam ám rátok:)

Lexi
Ennél szörnyűbbet nem tudom lehet-e átélni az életben,igazán nem találom a szavakat,csak olvastam amit írtál és néztem magam elé. :cry: :cry: :cry:
Iszonyú nagy kitartást kívánok neked és a párodnak.
Sajnos a mi családunkban is történt már hasonló a féltestvéremnél.
Én végignéztem min ment keresztül,aztán egy év múlva nekem sikerült a lombik, ő spontán terhes lett rá 1,5 hónapra és mondanom sem kell végigrettegtük közösen a terhességet!
Hálistennek jó vége lett!!!!!!!! Kívánom neked minél hamarabb,hogy így legyen!

Kata
Nagyon sajnálom,és közben örülök,hogy így állsz a dolgokhoz.
Meglásd minden jó lesz HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!
Boldog Szülinapot!!!!! Kép

Zsebi
gratula a 3 aprósághoz,nagyon szorítok pénteken és pihizzél sokat!!!!!!!!
Szeretnék már jó hírt hallani!

Manda
Neked is megy a drukk péntekre.Sok-sok petike legyen!:))))))

Üdv az újaknak!Gyertek gyakran!:))

Hát csajok nem semmi fejetlenség van most a Bmc-ben akkor,remélem szeptemberre helyreáll a rend,kipihenik magukat a dokikák és a recepción is!
Kiváncsi lennék ki volt az a kedves a recepción,megírnátok pü-ben,most nem ugrik be hirtelen,hogy ki írta, ne haragudjatok!:(

nyunyika
örülök,hogy máris bevállaltad a következő inszemet,én is így voltam, nem hagytam ki egy hónapot sem!:))
Szúrd csak azt a szurikát minél hamarabb ott legyen az a babuci!:))
Írok pü-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sehike

Sehike!

Örülök,hogy megjöttél!!!Megkaptam és válaszoltam is! :wink: Szurom magam lelkesen!!!Szerintem ideg bajos lettem volna ha várni kell egy hónapot!!! :shock: :) Remélem hamarosan ott lesz!csak végre sikerüljön már,én egész jól viseltem,hogy nem sikerült de Apa az ki volt nagyon!! :oops: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Manda,Zsebi,Emese
Holnapra Kép
gabicsibe

Helló lányok!
MIndenekelőtt Drága Katámnak szeretnék nagyon sok boldog születésnapot kívánni!!!Jövőre már babával a karodon ünnepelsz!!!Meglásd!!!!! Kép

Továbbá!
Estike, és Törpe!
Üdv itt! Örülök, hoyg idetaláltatok!!!(morzsa vagyok az nlc-ről.....) :roll: :lol:
Gyertek gyakrabban!!!!!

Én úgy , de úgy izgulok a mai nap miatt..vagyis az este miatt! 1 hónap után most megyek vissza dolgozni, és olyan vagyok, mintha az első napom kezdeném.....
Ma takarítgattam, főztem, és elmentünk vásárolni, vettünk egy nagyon frankó kis gépet(fényképező), mert az előző bedöglött(nem bírta a homokot..... :oops: :lol: ).

Most pedig készülödök lázasan dolgozni.... :lol: :lol:

MIndenkire nagyon sokat gondolok, még ha nem is írok, mostanában beindul a gépezet, nem is nagyon lesz időm...Ahoyg talán aGabi írta, a munkámban megtalálom az örömöm.....Így lesz!!!Aki mostanában megy bármilyen nemű beavatkozásra, sok sikert nekik...Remélem jól olvastam vissza, és bírtam mindenkit!!!!

De előtte dobok egy táblát!!

Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek, és kitartást!!!!Na és persze szép álmokat! Ha tudok, még bejelentkezem a melóhelyről..... :roll: :lol:
Vendég

Hú Gabi, én is kaptam, szuper!!!!!!!!! :wink: Köszi!

manda

:lol: Szia Morzsa Kriszti! :lol:
Jó munkát neked!

Tudja esetleg valaki, hogy ha holnap megyek a 24. napi hormonra, akkor jó eséllyel mikor lesz meg az eredmény?

Előre is köszi!

Törpe

Kép
törpehzs

Lexi!
Most men t el a pü!
Vendég

Krisztike!!!!

Jó munkát neked!
A táblázatba azt írtad szept.23 uh,de én augusztus 23 án megyek! Uh-ra! :wink: Legyen nyugis estéd! :)

Mandácska!!!

Izgulsz nagyon?! :wink:

Zsebike!!!

Holnaptól kicsi mami vagy!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Először is mennek a drukkok holnapra, Lányok!!! :D Zsebi, Manda rajtatok a világ szeme!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Mindenkinek köszönöm a Szülinapi jókívánságokat!!! :D Gabi, Nefke, Benszi, Nyunyi, Kriszti, Sehike, és MIndenki, aki írt, ÉDESEK vagytok!

Madrin, én nem láttalak, vagyis nem tudom, hogy láttalak-e.. :roll: Fenn voltunk Mandáékkal miután levették a vérem.. :? De már tudtam mielőtt bementem, hogy nem sikerült, most meg mérges vagyok magamra, hogy kibuktam mégis.. :oops: :?

Vic, én meglepődtem volna, ha sikerül elsőre. De mi mindig ilyen "minden az utolsó pillanatban" pár vagyunk.. :lol:

Kriszti, hááááát te honnan tudod, hogy visszamegyünk a fagyikért?? Ki árulkodott?? :lol: Szerintem nem is írtam róla.. :roll: De amúgy tényleg visszamegyünk értük, de kb. október elején lesz csak a transzfer, ha akkor prdukálok valami spontán peteérésfélét.. Drukkolok a munka miatt, én kedden kezdek és őszintén nem vagyok lelkes.. :twisted: Én úgy szeretek htb lenniiiiiii :cry: brühühüüüüü
torolve_20130114141731

Lánykák!

Elköszönök,mára!JÓCCAKÁT!!!

Kép Zsebike,Manda!!!!!És a holnapi Bmc-s Járatnak!!!!
Várunk titeket vissza a hírekkel!!!!Figyelem az órát!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke!

Néhány hozzászólással fentebb említetted, hogy a hormonvizsgálati eredményeid régiek. Ezért meg kell ismételni.
Az enyém tavaly nyári. Az még jó?

Köszi

Túrórudi

(Remélem jól értettem a szavaidat.)
turorudi6

Pénteki BMC-s járatnak mennek a drukkok! :D
Kata szülinaposnak minden szépet és jót! :)
Kriszti segbe rúglak ha nem nálunk vettétek a fgépet! :twisted:
Lexi: Jövőhéten remélem talizunk (szerda nekem jó) de majd egyeztetünk.
Share: Igen, fekve szédülök, én is meglepődtem rajta. :?
Üdv az újaknak!
Vendég

Sziasztok!

Én is holnap megyek vissza W. dokihoz uh-ra. :)
Kiváncsi vagyok hogy alakul a stimu, mert kis dózisokat kaptam,mivel alacsony vagyok. :D

Nem lesz nehéz megismertni..........nagyon göndör hajam van. Én még nem tom mi lesz rajtam :D :D
nika28

Sziasztok!

Köszönöm szépen a drukkokat mindenkinek..most nem toom visszaolvasni személy szerint.Nagyod édik vagytok!

Izgulok nagyon már a holnap miatt!

Zsebi
zsebibaba74

A holnapi BMC-s járatnak nagyon szorítok, Manda, Nika, Zsebi:
Kép Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kata!

Még szép,hogy visszamész a fagyikért ez nem is kérdés!!!!!!
Hisz ők csak RÁD várnak!

Kívánom a legjobbakat ...!
Meglásd a karácsonyfát már kisbabóval a pocakodban fogod díszíteni!

Puss

Zsebi
zsebibaba74

Kata
Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából! Kívánom (és biztos vagyok benne, hogy így), a következőt már babával a pocidban vagy a karodban ünnepeld!!!
Kép
Köszi!
Pusz!

manda

Helló lányok!
Nyunyikám!!!
Bocsika!!Most vettem én is észre!!!Holnap kijavítom!!!!És még valamit elírtam, méghozzás Erikát nem írtam be, hogy holnap megy....(azt hiszem) :oops: :oops:

Estrella!
Sajnos nem ott vettük...Ez amolyan meglepetés volt, nem volt betervezve,ugyanis a barátnőmék most vettek vmit az elektropontban, és csak 3 hónap múlva kell kifizetni, így ott vettünk mi is gépet..... :oops: :oops: De csak azért mert szeptemberben enyém a kalappénz(ami 30 ezer), és meg mertem kockázttani, hoyg pár ezret még hozzá tudok tenni novemberíg...(Nem akartam hitelt, egyben pedig nem tudom, mikor jött volna össze.....így 3 hónap alatt kell összegyűjteni) :oops: :oops: Bocsesz...

Na, megyek, dolgom van....

Ha az újak közül szeretne valaki bekerülni a táblába, írjon akár priviben, akár ide adatokat..Puska a z előző oldalon! :wink:

Puszi nektek, és jó éjt!
Vendég

Sziasztok,

Csak gyors bekukk, elnézést... :oops: Én naív azt hittem, azért péntek felé közelítve jobb lesz a hetem, de hát nem így lett!!! Ha még 2 nap lenne hátra a hétből, és nem 1, szerintem sokkot kapnék :shock: De tényleg az éltet, hogy holnap éjjel indulunk. Jaj, már úgy be vagyok sózva :D

Kata,
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! :D

Kép

Üdv minden kedves újnak itt! :D:D
Mielőbbi pocaklakót kívánok mindenkinek! :D:D

Megpróbálok még holnap is bejelentkezni kicsit, de azért a holnapi nap, ha hazaértem, akkor a pakolás és pihizés jegyében fog telni :wink:
Jók legyetek! :wink:

Millió puszi mindenkinek!

UI: és sok-sok jó hírre szeretnék hazaérni, különben lesz irgum-burgum! :lol: :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: