A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Marica,

nagy gratula nektek! Én is nagyon kíváncsi vagyok a beszámolóra, úgyhogy várunk a fórumon, addig is a legjobb egészséget!

puszi:
silka
silka

Marica:
gratulálok. Sok boldogságot, sok tejcsit, jó egészséget Nektek.
Gyünyörűűűűűű ez a baba. :) És ezek a méretek... :shock:

Holnap javítom a táblát, milyen figyelmes, csütörtök a táblanap. :wink:

Kép
Kép
h@jni

És akkor az üzenet, amit eredetileg akartam írni, de mikor megláttam az infót Maricáról, rögvest kiment a fejemből :lol: :lol:

Irina,
igen a Madarász utcai kórházban voltunk, nem gond, ha nem az a készüléketek van - mi sem olyat vettünk. A gép bemutatójára nem, csak a 4 órakor kezdődő oktatásra menjetek oda. Ja, és ami nem derül ki a honlapról (bolcsohalal.hu) hogy fejenként 2000 Ft-ot kérnek. Le...rom, nem ezen fog múlni a családi költségvetés, de mondjuk a honlapon erről semmilyen info nem volt, így megdöbbentünk, mikor köszönés helyett a 4000 Ft-ot kérték. Tényleg jó és hasznos volt, amit ott hallottunk, úgyhogy nem bántuk meg. Dobtam Neked privit is.

Kőszegi Timi,
egyszer mi is így jártunk kb 15 éve. Nekivágtunk a bécsi nagy bevásárlásnak, és mikor átléptük a határt, feltűnt, hogy mindenhol osztrák zászlók vannak. Sajnos nem foglalkoztunk vele, és még az sem volt gyanús, hogy a bevásárlóközpont parkolója full üres volt. Hát igen, nemzeti ünnep volt, így jöttünk haza. Pokoli dühítő tud lenni...

Nyerkit, Neked is elment a privi.

Képzeljétek, voltam ma NST-n, a szülésznő viccesen megjegyezte, hogy nehogy ma éjjel szüljek, mert tele az osztály. Hát, nem szándékozom még szülni, de azért ez elég megdöbbentő kijelentés volt :roll:

silka
silka

Sziasztok!

Az előbb elszállt a hosszú hozzászólásom, úgyhogy most rövid leszek :twisted: !

Marica!
Gratula Karolinához! Sok boldogságot, és sok tejcit kívánok nektek!
Nem semmi méretek :wink: !

Motiot!
Nagyon csini vagy :D ! Nem tudom miért rejtegetted előlünk a pocakodat?

Gremese!
A TGYÁS-ról holnap írok, most mérges vagyok az elszállt hosszú hsz. miatt :x !
Lenne egy buta kérdésem így két szülés után: apának miért kell váltóruhát csomagolni :roll: ?

Granda!
Nagyon jó a tönkölypárnás link, köszi :D !

Vadvirág!
Nagyon csinos Dominika, és tényleg hasonlít rád :D ! Kivel volt nyaralni Horváto.-ban?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Marica gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek. Nagyon szép nagy baba :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Vadvirág kislányai 2.30-kor látták meg a napvilágot!
Pálma 2300gramm 58 cm, Lara 2600gramm 58 cm.
Mindketten érettek, egészségesek és gyönyörűségesek. Anyukájuk is jól van.
linato

[color=red]Vadvirág: Nagyon nagy gratula :lol: :lol: :lol: :lol: Sok boldogságot és sok tejcsit kívánok :lol: :lol: :lol: [/color] Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt lányok :lol:

Elindult végre a babaeső :lol: :lol: :lol:

Gratulálok a szép pocakokhoz, szobákhoz :lol:

Kedden voltam UH-on. Minden rendben van Grétikével. Nem lesz nagy baba azt mondta az orvos. Most kb 3000g :lol: Majd ráér kint megnőni :lol: Méretei:
BPD: 91 mm
AC: 318mm
FL: 72mm
RI: 0,68
placenta IV. st
Remélem azért még pár napot bentmarad a drága :lol:

Lányok én kinek küldhetek sms-t ha megszületik a kislányom? Emlékszem, hogy már volt róla szó, de nem írtam akkor fel most meg nincs türelmem megkeresni :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Jöttem megnézni, mik a reakciók Mmaricával kapcsolatban, erre még egy ÖRÖMHÍR!!!

Annyira örülök, mint egy kisgyerek!!!!! :D :D :D :D :D :D

Vadvirág: sok-sok örömet a két kiscsajhoz, és várjuk a beszámolót!!!

Hajni: lesz ma dolgod a táblákkal!!! :D

Kép
Kép
timi26

Lányok!!!

4 babánk van már, és még csak augusztus közepe van! Mi lesz itt még!!!

Kép
Kép
timi26

Marica, Vadvirág!

Itt bőgök a gép előtt, küszködök, hogy valami értelmeset írjak. Azt hiszem ennél csodálatosabban nem is kezdődhetne a nap!
Szívből gratulálok nektek, sok tejcsit, és sok örömöt a babákban!
Várjuk a fotókat és a szüléstörténeteket!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

I.Móni: elküldtem priviben néhányunk tel.számát!

Kép
Kép
timi26

Timi26 Nagyon szépen köszönöm :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Marica, Vadvirág!
Óriási gratula, mindkettőtöknek! Sok-sok boldogságot!

Anitja!
Köszi a történetet igazán megható volt.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Ritkán írok ide, inkább csak olvasgatlak titeket, de most nembírom ki:

Nagy-nagy gratula mindegyik babához!!!!!!!!! És sok-sok tejecskét kívánok Maricának és Vadvirágnak! :D :D :D

Hú, még csak augusztus közepe van, mi lesz még itt!!!!!!! Lehet hogy nemsokára én is szülök?!!!!!!!! Sára babát a legutóbbi UH-n 3400grammra becsülték...

Hajni:
én is rajta voltam anno a táblán, de már eltűntem róla... :(
Kecskeméten szülök a megyei kórházban, első baba és kislány ha minden igaz...

Kép

Kép
falevel2

Kép

Kép

Kép
falevel2

Szisztok lányok!

naháááát....

MARICA, VADVIRÁG

Nagyon nagy gratula a babákhoz! Egészséget és sok tejcit kivánva!
Era

ui: gondolhattam volna, hogy beindul a szülés-eső. Tegnap a korházban a korszülött osztályra 4 baba is került.

Úgy látom a csütörtök a babák napja :lol: [/b]
Vendég

Szisztok lányok!

naháááát....

MARICA, VADVIRÁG

Nagyon nagy gratula a babákhoz! Egészséget és sok tejcit kivánva!
Era

ui: gondolhattam volna, hogy beindul a szülés-eső. Tegnap a korházban a korszülött osztályra 4 baba is került.

Úgy látom a csütörtök a babák napja :lol: [/b]
Vendég

Sziasztok. :)

Vadvirág:
gratulálok. Sok tejcsit, jó egészséget.

Falevel:
igen, sok embert kivettem, mert őrült meló javítgatni és már nagyon sokan lettünk.Nem láttam értelmét...
Szval aki nem írt azt kivettem, h majd ha jelentkezik visszarakom.

Kép
Kép
h@jni

Vadvirág, nektek is nagy nagy gratula a pici lányokhoz!!! Sok boldogságot és sok fini tejcsit kívánunk nektek is és várjuk mihamarabb a beszámolót!!!

Na, lányok, ki lesz a következö?? :lol: :lol:

KépKép
KépKép
motiot

Jo reggelt!

Atyauristen!! Mi tortenik itt??

MARICA, VADVIRAG!!!! Szivbol gratulalok a kis jovevenyekhez!! Nagyon-nagyon sok boldogsagot!

Meg mindig nem hiszek a szememnek.... :shock: :D :D
Vendég

Andi
Hát így már tényleg más a méret, de akkor is csak arra szabad gondolni, hogy minden rendben lesz.
Bocsi még 1x.

Timi
Ez nagyon jó. Ezt tegnap én is megkaptam :) :) a munkahelyen. Te még egyben vagy???????
Nem ketté fogok szakadni :)

Amúgy a pocakos kommenteket megint megkaptam. :) Hihetetlen az emberek mennyi hülyeséget tudnak mondani.
Az egyik kolleganőm azt mondja nekem, de nagy a hasad..ikrek???? :) hahaha nem látott még ikres pocit.
Majd elküldöm neki emailben Vadvirágét akkor aztán kerekedhet a szeme :)

Motiot
Jajj de jó az őzikés. Ilyen közel mert menni hozzád???

Anitja
Azért szorítok, hogy beforduljon!!! Amúgy popsi vagy láb van előre?

Marica
Nagyon gratulálok, nagyon édes a kiscsaj, kis hajasbaba :) Éljen beindul a babaeső :)

Na te jó ég, hát mindenki szül :) Vadvirág ezer gratula :) :).

Móni
Gremese volt olyan tündér és elküldte email-ben a telefonszámokat.

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Hú, Lányok, mi van itt!!! Ezt az izgalmat!!!

MMARICA, VADVIRÁG: SZÍVBŐL GRATULÁLOK A CSODÁS KISLÁNYOKHOZ!!! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK ÖRÖMET ÉS SOK TEJET KÍVÁNOK!!!
Micsoda babaméretek!

Férjemnek mutattam tegnap, hogy megszületett Mmarica kislánya, és megdöbbenést láttam az arcán, azt hiszem, akkor fogta fel, hogy mi is mindjárt szülünk... :wink:

Motiot, csodásan nézel ki a képeken!

Silka, nagyon köszönöm a légzésfigyelőről és az EDA-ról a beszámolót (válaszoltam Neked)!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Vadvirág!Gratulálok a csajszikhoz sok-sok örömöt
és tejecskét kívánok hozzájuk!

Tegnap voltam ctg-n minden oké.
Hú de jól kezdődött ez a nap.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese!
Milénárólmég semmi hír?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Most mar tenyleg ne tunjon el senki igazolatlanul!! :) Ennek fele sem trefa!!! :lol: :lol:

Ezek utan kivancsi vagyok, az en kislanyom kivarja-e az aug. 29-i csaszar idopontot??!? :shock:

Marica, gyonyoru, hajasbabad van, es micsoda meretek a 38. heten!! :shock:

Motiot! Nagyon-nagyon csinos vagy!!! Emlekszem, mindig riogattal minket, hogy te ilyen balna, meg olyan...erre itt egy bombazo... :D
Vendég

Lányok! Hát mi a túró van itt? :D :D :D

Vadvirág!!! Nagy-nagy gratula a langaléta picsuszokhoz, mielőbbi felépülést, és sok-sok tejcit Nektek!!!!!

Vadvirág! Jó lett volna, ha a Péterfyben lenne az NST-m, meglátogattalak volna benneteket. :)

Többiek! Ha meg tudjátok tenni valahogy, szóljatok már előre, hogy fájás van, vagy folyik a víz, vagy kórházba mentek.
Így csak kettőt pislogok, és mindenki hipp-hopp kipottyantja a babákat. :wink:

Így is jó, de olyan jó Értetek izgulni!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese, és még mi lesz itt nemsokára!!! :lol:

Kép
Kép
irina

Istenem csajok beindultunk tiszta izgi. Mmaricának és Vadvirágnak is nagyon nagy gratula. :D :D :D :D :D

Kép
hajagosné szabó éva

Kép
Kép

Kép
Kép
h@jni

Idáig nem jött be a Babanet..... :evil:

Banita! Apának azért kell váltóruha a szülőszobára, hogy ne az utcai koszt vigye be magával. Steril így sem lesz, de a tisztaságra ott nagyon kell ügyelni, pláne, ha ő is felül a szülőágyra, miközben neked segít.

Hírek Milénáról:

Szegény már nagyon kivan. A mai főorvosi vizsgálat nem mutatott semmi előrelépést, nem tágult, nincs műtét. Azt is mondták neki, lehet, egy-két hétig is bentmarad Zéti.
Mivel faros, és sokszor még a lába sem éri a méhszájat, nincs, ami tágítsa.
A kórházból nem engedik haza, minden reggel NST-re kell mennie reggel 6-ra. Ha az mutat fájást, akkor nagyon nagy esély van a császárra, ha kell, délután is NST-zik.
Görcsölget, de továbbra sem tartós.
Ha eléri a 39. hetet, akkor programozott császárral kiveszik a babát.
El van már kenődve, meg is értem, elég vacak lehet ez a várakozás.

Ő is gratulál a babákhoz!!! :D

Kiskolbi üzenete Vadvirágnak:
Nagy-nagy gratula Mmaricának és Vadvirágnak! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, megint elkezdett szarakodni a babanet!

Megvolt az UH. Hát nem vagyok elájulva ettől a dokitól, nem volt valami közlékeny. Egyedül a BPD-t mérte, az 92 mm, meg az oxigénellátást nézte, szerencsére az is jó, Viktorka jól érzi magát odabent.
Viszont amikor a súlyára kérdeztem rá (legfőképpen azért mentem), hasra mondta, hogy 2800-3100 gr között van. Marha "alapos" egy doki. Most ugyanott vagyok ahol eddig. Fogalmam sincs hogy sima szülés, vagy császár lesz... :cry:
Pedig ilyenkorra már tudni akartam!!!

Gremese: beszéltél Milénával!!! Nagyon izgulok már érte!!!

Kép
Kép
timi26

Hajni! De tök jó nézegetni ezt a táblát! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

A lányok vezetik a mezőnyt! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!!!

Még nem tudtam végigolvasni. Végülis "csak" 4 oldallal vagyok lemaradva... :oops:

De azt látom, hogy Marica és Vadvirág világra hozta a babácskáit!!!!! De jó!!!! GRATULA! :lol:

Kép

Bocsi, hogy kicsit eltűntem... Volt egy kis vita apával, mert nagyon lassú, én meg türelmetlen, úgyhogy háborúztunk egy sort... :cry:
Most mosom és vasalom a ruhákat, aztán a szobaberendezéssel már úgy vagyok, ha netán elkezdek szülni, akkor lesz 5 napja, hogy megcsinálja! Anyu meg majd segít, hogy szép is legyen! :wink: Bár szeretném kiélvezni ezt a részét is, de ha nem jön össze, akkor legalább van B terv!
A kórházi csomagom nekem is kész. Egy bőrönd és egy nagy szatyor. Sikerült vennem jó szoptatós melltartót, 1800 Ft-ért, darabját. Ma megyek megvenni a kádat, állványt, 1-2 plédet, ágyneműt, és nagyjából minden megvan.
Ja! És még az apasági sincs meg... azt elvileg holnap...

Igyekszem behozni a lemaradásomat.

Puszi Mindenkinek!!!

Regina
KépKép
mazsola7

Hahó!!!

Micsoda hirek!!!! :P :P

Marica,Vadvirág!!!
Óriási gratula a csajokhoz!!Sok boldogságot,tejcsit,egészséget kivánunk!!!! :D
Várjuk a beszámolót!!!!

Nekem ma azt mondta az egyik szomszéd csaj,hogy úgy nézi kb.1hetem van hátra!! :shock:
A legjobb az egészben,hogy mikor reggel belenéztem a tükörbe,én is olyan furcsának éreztem az arcom!! :roll:
Na hát majd kiderül.... :wink:

Vigyázzatok magatokra!!!

ancsi26

Sziasztok Mammikák!
Hát tényleg beindultunk???
Vadvirág! Nagyon nagy gratula, és várunk nagyon Titeket is haza képekkel, beszámolókkal!

Emese! megnyugtatlak, én még nem fogok szülni, ma voltam a Jánosba és a méhszáj 3000 (az zárt eléggé ha jól tudom), egyébként meg ígérem azon leszek, hogy értesítselek Titeket, elvégre a Barátnőim vagyok, nemde? :lol:
A Jánosba egyébként hivatalosan is felvettek, jövőhéten már oda megyek CTG-re, ma levették a Strepto.-t, holnap teljes vérkép, úgyhogy program van bőven.
Sajnos UH-ra nem volt idő, így nem derült ki, hogy megfordult-e már a Kicsikém, de a doki megnyugtatott, hogy van még ideje befordulni :lol:
Egyébként tényleg "Babaeső" van, rengeteg szülés volt amíg ott voltam, és többnyire Kislányok.

Fleur! Szerintem még nyújtogatja a kis lábát, nem tudni, hogy farral, vagy lábbal van-e az Édesem :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hajni! Szupi a tábla, köszi!
Légyszi viszont a kórházat nálam javítsd Jánosra, ma hivatalosan is átvettek (a MÁV nem készül el októberig :( )
Köszi!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Emese! Ez a paradicsomos sztori! Még a könnyem is kicsordult a nevetéstől!!! :lol:

Regina
KépKép
mazsola7

Azért csak sikerült Mmaricából kihúzni egy pocakos képet az utolsó pillanatban!!! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Anitja! Ezek nagyon jó hírek! :wink: Kórházad is lett a végére, így remélem biztonságban érzed Magad. :)

Mazsola! Hát még én hogy röhögtem magamon.... Egyedül... :shock: :lol:

Timi! Igazad van, tényleg az utolsó pillanatban sikerült. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi Hajni, hogy visszatettél a táblázatba!

Kép

Kép
falevel2

Anitja! Hogy lesz Gergő neve? A Tied lesz elöl, vagy a párodé?
Hát a mi nevünk Granda írása szerint akkor nem passzol, de nem baj! Szerintem szépen cseng.

Megjegyzések: én már csak vigyorogva válaszolok. De dettó: "nem ikrek?", "mennyi van még hátra? ... úristen". Én nem is értem, hogy mit sajnálnak, mikor én tök jól érzem magam.

Megyek vásárolni! :D

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Megnéztem Vadvirág képeit amit a 101.oldalon linkelt be és fel vannak rakva a kiscsajszik nagyon szépek és aranyosak.
Érdemes megnézni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Tényleg, milyen édesek!!
Nekem eszembe sem jutott volna, hogy ott nézzem meg őket. Köszi, Horcsog!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Hát micsoda hírek!

Marica és Vadvirág sok sok tejcit Nektek. A bébik gyönyörűek.
Fantasztikus, hogy így beindult a babaeső!!!

Hajrá csajok!!!

Most csak beugrottam a munkahelyre, hogy elolvassam amit írtatok, talán jövő héttől már lesz otthon netem és akor sűrűbben jövök!

Andi
Kép
amona

Regi! Apáé van elől utána enyém kötőjellel hozzátoldva, szerintem nagyon szép, igazi frigy így együtt látni a két nevet. :lol:

Hörcsög! Fú, köszi, máris nézem a Vadviráglányokat :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok Lányok!
Néhány napot nem olvasok és micsoda hírek!!!! :D Őszintén szólva itt ültem és bőgtem a gép előtt! Nemsokára mindannyian kezünkbe vehetjük a gyermekeinket. Hát elértük ezt is, ez hihetetlen, nem?

Vadvirág! Mmarica!
Szívből gratulálunk és jó egészséget kívánunk! :)

Irina!
Szülésznőügyileg nem döntöttem még, hogy választok-e vagy sem, de a dokim Hajnit ajánlotta. Milyen ő? Szakmailag gondolom jó, de emberileg? Találkoztál már vele? És hogy kivitelezted? Egyszerűen felhívtad, hogy szeretnéd, hogy vállaljon? Őszintén szólva, nem tudom, hogy mennek ezek a dolgok... :roll: :oops:

Mazsola!
Elhiszem, hogy siettetnéd már a dolgokat, hogy a babát minden rendben várja, dehát a férfiak már csak ilyenek. Legalábbis néhányuk. Nálunk is hasonló tipusú Apa. Még nem vagyunk teljesen készen, néhány polcot fel kellene fúrni a falra, de ezek lehet, hogy akkor készülnek csak el, ha már megszülettek a gyerkőcök. Ez van. :roll: De az ágyak legalább megvannak és van babahordozó is, úgyhogy haza tudjuk majd hozniés le is tudjuk fektetni őket... :wink:

Lányok!
Mindenkinek kitartást, már nem sok van hátra!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Gyönyörűek Vadvirágék kislányai!!! :D

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: