A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Nem csináltunk túl sok képet, én gyerekkorom óta járok Gyulára, ~2 évente, mert nagyszüleimnek üdülési joga van az egyik hotelban (=évi 4 hetet jelent). Persze ők, a szüleim és egyéb közeli rokonaim "osztozunk ezen.
Voltunk a várban, mert férjem még nem volt bent ezidáig. Várfürdőztünk, az utóbbi 2 évben nagyon felújították a várost, rengeteg a szökőkút. Csodaszépek este kivilágítva, így sokat sétáltunk. Minden nap masszászon is voltunk. Szóval ez egy igazi pihenős, relaxálós, kikapcsolós (gyerekcsinálós ) :wink: 6 nap volt. Élveztük is!!! :D :oops: :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi
és pont jóidőben mint a vonalzódról látom :wink:

Kép
gaby25

Gaby: ahha!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Sziasztok,

Csillag, nagyon szépen látszik a második csík! Főleg a második képen. Gratula hozzá :)

Nem nagyon tudok most visszaolvasni, csak a tesztelőket néztem meg.

Mi tegnap voltunk dokinál. minden rendben volt. Ma meg uh-n.
Hát punisnak punis, de pl. arcáról semmi kép nincs, így visszamegyünk szombaton. Plusz a ködökzsinor is elég érdekesen néz ki. Csajszi szerintm hurok van rajta, de nekem inkább csomónak tűnik. Na majd szombaton meglátjuk.

Pár kép azért:

Kép Kép Kép Kép

Pusszancs! Csikken

KépKép
Kép
csikken

jelentem 1-2 pötty már volt reggel. Tudtam én, hogy mikor kezdek hinni a többieknek, és még képes is vagyok meghülyülni az ügy érdekében :lol: , akkor piri előmerészkedik, :? pedig én annyira mondtam lányok még hétfőn, hogy tuti nem, és erősködtetek :P

Babim
úgy néz ki nem leszel tiszteletbeli boszi

Csikken
nagyon jó képek :D hát premierben mutatja milye van neki, nem szégyenlős a kis drága :lol:

Kép
gaby25

Kata??? teszteredmény?

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Gaby, negatív ! Mensi eddig sehol, de lettek tüneteim: mellfeszülés, hasszúrkálás!

Kép
kata05

Kata
hát drukkolok ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Kata: :cry:

Gaby: :cry:

Kiccsillag: te nem tesztelsz ma reggel?!

Kati: Starigradban nyaraltunk, és Zadar felé egy hídon kell átmenni, onnan fényképeztük ezt a másik kettőt.

Görbe (ilyen is régen volt már :-D
Kép

Lécci véleményezzétek (szerintem inkább 13.napi pé, v. korábbi) A vicc az, ha ma 36,8-at mértem volna csak, akkor 13. napra tenné:roll:

Szép napot!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, én 12. napra raknám!
kata05

Jó reggelt!

Kispipi nagyon helyes!

Gaby, Kata! Brrrr!

Kép
zölddisznó

Szezso!
Ha az enyém lenne a görbe, akkor én is 12-13 cn-re tenném a pé-t!
Ha a dokim látná, akkor ő egyetértene ferty-vel! Szerinte mindig a felugrós napon van pé! De gondolom mindegy, mert tettetek az ügy érdekében! :wink:

Kiscsillag mai teszt???

Kata! Ott lesz, csak még titkolózik! :wink: ++++++++++

Gaby! És úgy érzed meg is jön???

Snufi! Mindjárt dobok táblákat! Képek később! :)

Csikken! A kis mutogatós! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Én azért mondtam Katának hogy drukk ezerrel, mert menzi sehol és mellfeszülés hasszúrkálás az baba i slehet, csak még nega a teszt :wink:

nekem meg befellegzett, és ha mégegyszer erősködik valaki, hogy már pedig terhes vagyok, amikor én mondom, bizti nem lehetek, akkor.... :twisted: kezdtem elhinni :cry:

Kép
gaby25

((((((((((Gaby))))))))))))

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Ja és ma hívom a dokim az eredmény miatt! És a rákszűrésem tökéletes lett!
kata05

Bettike
hát úgy :( pisilésnél volt kis rózsaszín, visszadőltem, utána semmi, 10 percre egy nagyobb pötty, utána 1 órát semmi, aztán beindult :(
hát nem zutty volt mint ilyenkor erggel szokott lenni

Kép
gaby25

Gaby! Hány olyan kismamát ismerünk, aki barnázott esedékes mensije idején?

Kép
zölddisznó

a kis dög, hétvégére vártam, és csakazért sem jött, hogy reménykedjek :twisted:

Coca drága, ez már piros lett

Kép
gaby25

Kép

snufi

Gabi! Akkor kapja be!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Gabi :(

Kata, az alsó a mai teszt??? Komolyan, mintha én látnék ott valami nagyon halványat, de én nagyon jól oda tudom képzelni a dolgokat. Azért hátha!

Tényleg nem szégyenlős a kis punisom :) Csak a ködökzsinor ne lenne olyan... Na mindegy.

Pusszancs

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!
Tudom régen voltam már... :oops: azt sem tudom ígérni, hogy gyakran jövök, de Kata én is látokott valami haloványat!!! :shock: Persze lehet én is csak képzelgek... Hanyadik dpo-n csináltad??
szilbee

csiken a szambol vetted ki a szot.

en is latok valami nagyon halvany csikot az alson.

kata mikor fenykepezted le,rogton teszteles utan?melyik a mai?

Kép
monyo83

Csiiken, ari vagy de az a tegnapi! És valóban van rajta csík, de a main meg nincs!
Köldökzsinór nem gáz h ilyen?
kata05

Szilbee mizujs, olyan régen voltál!

És Monyó veled?? Te is ritkán jössz!
kata05

kata velem semmi zujs,varom hogy teljenek a napok es jojjon mar szeptember vege.
bar a masik dolog miatt nem varom,almaszedes :x fuj.

ciklusilag nem tom mi van.27cn,nemtom volt e egyaltalan pe-m.
a mehszajam szerint nem nagyon,reggel nyitott este zart ki erti ezt :roll: homet csak ma mertem 36,8.

Kép
monyo83

Látod Kata! Ideröffentettél minden régen volt nőszemélyt a teszteddel!! :lol: Azért érdekes, hogy egyik nap még látszik valami aztán meg másnap nem... megsúgom, nekem is így volt... :wink: Szurkolok, hogy neked is így legyen!!! :)

Jól vagyunk! Nincs nagyon fejlemény... Amint az látható is, kizárólagosan fiús anyuka maradok. :lol: De nem bánom... már nagyon várom, hogy megszülessen. Sok ez a három hónap még! :roll:

Mindenkinek!
Kép
szilbee

Szerintem azért tesztelgess még Kata.
Hát szombaton újra nézik a ködökzsinort. Az áramlás tökééletes benne, de ha csomó van rajta akkor gondolom gyakrabban fognak nézni uh-val. ISzonyat sokat mozog a bébim és ez mindig is parám volt. :(

Szilbee, rég láttunk. Hogy vagytok?

Judis, köszi. Tényleg csak picit :) :)

Monyo, ti hogy vagytok?

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Judis, nálatok milyen lesz tesóbaba?

KépKép
Kép
csikken

Jó reggelt!

Igen teszteltem ma is Clearblueval :roll: :oops:
És 2 percen belül megjelent egy halovány 2. csík :oops: :wink:
Holnap pedig élesben megy a teszt vérből, már kiváncsi vagyok, de aggódok is, hogy mi lesz az eredmény :oops: :roll:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
bettike
Eger

csajok, hát nem jött olyan sok, de azért piros volt az, és tampont betettem, mert nem akarom 5 percenként nézegetni, :? mellesleg nem görcsölök annyira mint szoktam. Komolyan látom magam előtt, ahogy piri röhög rajtam, hogy jól átvágott :twisted: direkt megvárta, míg kezdek abban bízni hogy hátha, ez az coca, kapja be ezt neki Kép

csajok lehet én vak vagyok, de nem látok 2. csíkot kata tesztjén :? :shock: olyan pici a kép :?

csillag
hurrá :D :D :D :D :D :D :D :D

szilbee, Judis
akkor topik fiú szelleme rátok is hatott :lol: :lol: és mindkettő Dávid? nahát :D

Kép
gaby25

Jelentem kiporszívózva, szőnyegek géppel kitakarítva, felmosva! :lol:

Még beszedem a ruhákat, aztán gondolkodom, hogy benézzek-e a melóhelyre, vagy inkább amit hazahoztam csináljam itthon. Vagy menjek a városba? (Csak rohadt meleg van! :twisted: )

Kép
bettike
Eger

jelentem görcs is beindult :? :evil:

Bettike
gyere hozzám is :P :lol:

Kép
gaby25

Ígértem képet a láncról!

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike
szép lánc :D

Na mi van csajok, senkinek nem tűnt fel, hogy megjavúlt a babanet? :P senkinek nincs elvonási tünete? :lol:

Kép
gaby25

Bettike, szép a lánc!

Beszéltem a dokimmal.Ennek a vérvételnek az eredménye nem lett egy tökély! Konzultált endokrinologussal, megmutatta az eredményem neki, és abban maradttak, h Clostit kell szednem és Uh követésre kell mennem. Ja és mondtam neki h nem jött meg és holnap is kell tesztelnem egyet! És felajánlott egy pár db tesztet nekem mondván neki van sok! :shock:
De ezek alapján sztem nem lehetek terhes, ha az eredmény rossz lett!
kata05

Kata
és melyik hormonnal van bibi? nem mondta bővebben miért nem tökély?

Kép
gaby25

Mondott vmit de nem jegyeztem meg, ráadásként mint ha hidegzuhany ért volna úgy éreztem magam, mert meg voltam győződve h velem minden rendben!
Most meg attól parázok h úgy járok mint Lilli a 90 napjával!
kata05

Sziasztok!

végre megjavult a netem, ma és tegnap is vacakolt elég sokszor.

gaby: sajnálom :cry:

csikken: nagyon édes a babód :D

kata: drukkolok ++++

szezso: szépen alakul a görbéd, drukk++++

lili: 90 nap? nagyon türelmes vagy!

bettike: lassan mindenkit sárga lesz :lol: tetszik a láncod.

kis *: gratulálok ismét :lol:

rólam: kezd hosszú lenni ez a ciklus :roll: mindjárt rakok fel még képeket, ha nem bánjátok.

kati
katica30

Katica
teszt??? :P :wink:

Kép
gaby25

Kata
neked nem szoktak extra hosszú ciklusaid lenni :? múltkor is csak pár nappal később jött, és zömében 28 napos, nem? na nekem már változatosabb, 25-31 és zömében azért 27

Kép
gaby25

Sziasztok!

Bettike: grat az 1 kg-hoz :wink: ügyi vagy és kitartó :wink:
Holnap majd jelentkezek új infókkal :wink:

Katica köszönöm, de annyira nem merek még örülni, csak nagyon csendben mosolyogni, most már féllábbal is kibírom a holnapi napig, már az UH alapján amúgy is sejthető lesz a dolog :roll: :wink:

Pussz mindenkinek

Kép
kis-csillag
Tököl

Halihó!

Megjöttem. Iszonyatosan borzasztó és elviselhetetlen meleg van ebben a k..........tt k.......a városban! :twisted: :twisted: :twisted:
...na de holnap este irány a BALATOOOOOOOOOOOOOOON!

Égitest! Neked miért lesz már holnap UH? Nem csak vérvétel?

Gaby, Kata, és hosszúciklusúak! Mi a helyzet? Újabb fejlemény?

Kép
zölddisznó

Színesmalac :lol:
Egyetlen alkalomra emlékszek, amikor nem volt UH. A kezdetek kezdtén, amikor 3. napos vérvételre mentem, azóta minden alkalommal megtörtént :lol: :lol: :lol:
Végülis az UH alapján megállapítható a NYH vastagsága, jelentem arra is nagyon kiváncsi vagyok :wink: És ha sokkal vastagabb mint mondjuk az ET-kor (ha jól emlékszem 9 vagy 10mm volt akkor), akkor már feltételezhető, hogy létrejött a terhesség :roll:
De javítsanak ki ha nem így van :lol:

Holnap majd igyekszek az eredménnyel, remélem, hogy lebuknak a vérvételen a kis Pöttömök :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Aha!

Kép
zölddisznó

íme néhány kép lilafüredről és aggtelekről a barlangból. a barlangi képek nagy része akkor készült, amikor a sötétben lámpával mentünk előre.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

kati
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: