A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

De miért???????
És semmit sem tudnak tenni????
Szegény szegény Macskanyu, Macskapu, kicsi Dia, és szegény szegény kicsi Mirka!!!!!!!
Pocak, azt hiszem, ez az, amikor igazán senki sem tud segíteni...
Annyira sajnálom őket, pedig még csak nem is találkoztunk soha.
rídonli#

Basszameg... ez olyan kegyetlenség.Jaj szegény Mirka baba, Macs, Gábor és Füles.... nagyon nagyon szomorú vagyok. Nagyon sírok, nem tudok többet írni....

Kép
Kép
johanna1975

++++++++++++++++++ :cry: :cry: :cry:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Pocak :) Fülesbabával szeretnék segíteni, kérlek, szólj, hogyan lehetne! Szívesen jövünk Fótligetre, ha az segít!

A többiért most csak imádkozni tudunk.

indianyo

ohh... nem tudok semmit mondani.... ez kegyetlen....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
recca

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

MIÉÉÉRT????
szmagdi

Miért van az UH??????
Beírják, hogy 4 üregű szívkamra, aztán szia?! Vagy hogy van ez???
Csak nézek ki a fejemből és NEM AKAROM ELHINNI :cry: :cry: :cry:

mennem kell, sír a gyerek meg fürösztök....
szmagdi

Drága Indi!
Füles most a nagymamájával van, én már hazajöttem délután, de ha szükség lesz rá biztosan szólnak! Nem tudom ilyenkor mi hogy történik...
pocakpacni

Pocak :) Persze, de természetesen azonnal jövünk, ha szükséges, csak jussunk eszetekbe!

indianyo

Nem tudom felfogni.... :( :( :( :( :( :( :(
Draga Macs Csalad!!!
Nagyon sokat gondolok Ratok!!!!
Es...en hiszek a csodakban!!!Imadkozom,hogy most is csoda tortenjen!!!

K
bkrityo

Gyorsan beneztem,hoyg mi hir.....
Uristen...
en itt bogok.... :cry: :cry:
ezt nem birom felfogni.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ez biztos?????????????
Jaj Istenem...

Kép

Kép
arwen07

Istenem...
Adj nekik erőt elfogadni az elfogadhatatlant! :cry: :cry: :cry: :cry: Nem is lehet mit írni... A legrosszabb, hogy váratlan... Bele sem merek gondolni...

És Másával egyet értek, mi a jó büdös francért van UH??? Kicsit ez most lehúzza a sztárH-nkat...

Lányok /meg persze mindenki/:
vallási hovatartozástól függetlenül ma mindenki mondjon el egy imát kicsi Mirkáért, hátha tudunk csodát tenni, ha meg nem, legalább sokan vele vagyunk lélekben!!!

nukada

MIVAAAAAN???????? ezt nem akarom elhinni...... ráz a hideg....... ez nem lehet igaz!!!!! ugye életben marad?????????
fibi

Egy kicsit msot vonatkoztassunk el a haragtól, amit a dolog egészgégügyi háttere miatt érzünk.

Az egyetlen dolog, amit most tehetünk, ha imádkozunk, kik-ki vérmérséklete, elvei szerint. Szeretném hinni, hogy rajtunk is múlik.

indianyo

Indi:
Most néztem az e-mailjeimet...

nukada

Jaj, annyira sajnálom, nem is tudom, hogy mit lehet ilyenkor mondani igazán:( ....csak szoríthatok a kisbabának, és csatlakozom a közös kis imához Mirkáért!!
fürti

Azért jöttem, hogy üdvözölhessem Mirkát és gratulálhassak Macsnak, de nem tudom elhinni, amit olvasok.... :shock: :shock: :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: Sok ++++++++++++++++++ küldök nekik

Bocsi csajok, most paff vagyok minden más témához...

Kép
Kép
denizsa

Egyszerűen felfoghatatlan számomra,hogy ami velünk történt 14éve,megtörténhet még ma is.Nem tudom felfogni,nem és nem.
Átélek mindent újra és nem akarom :cry: :cry: :cry:
Képtelen vagyok gondolkozni,csak sírok.

Drága Macs család:
a férjemmel közösen veletek vagyunk lélekben+++++++
petergabi

Drága Gabi, én egyfolytában rád is gondolok közben...

indianyo

Gabi drága,
vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Istenem!!!!!!! Itt bőgök, de ez most a legkevesebb. Biztos nincs mit tenni? A mai überfejlett világban? Ez a gyönyörű kislány? Nem tudok én sem mit írni, csak ülök, mint a tök. Az én imám is szól Mirkababáért, és drága szüleiért, nővéréért. :cry:
zsugyu

Lányok:
Engem nagy boldogsággal tölt el, hogy napról-napra elcseverészünk egymással, apró-cseprő örömünket-bánatunkat megosztjuk, de ha baj van, az egész társaság egy emberként áll fel!!! Annyira boldog és büszke vagyok, hogy köztetek lehetek! Köszönöm!

nukada

Gabi, részemről is a drukk, és vigyázz nagyon magatokra!+++
zsugyu

én képtelen vagyok elfogadni, és elhinni, hogy ez megtörténhet :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nem, nem és nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mit tehetnénk mi, kis porszemek :twisted:
imádkozunk........... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
zuzmo1

Gabi,
Te is eszembe jutottál.........arra gondoltam, hogy Ti tudjátok a legjobban, min megy keresztűl Macsekünk :( :(:(

Nuk,
imátkozni fogok.......

Indike, drága!
tudod hogy én baromi nyugodt és emberszerető egyén vagyok.... De ami Macsekékkal történik nagyon felháborít! VALAKI valamit NAGYON ELB.SZOTT és nem Macsek volt az!!! Szóval én egyszerűen nem tudom szó nélkűl hagyni ezt a dolgot...... Bocsi. Mi a francnak nézik meg akkor annyiszor a babát??? Talán Macs is "felkészűltebb" lett volna lelkileg, ha előre tudja..... Illetve nagyon sok minden másképp alakúlna, talán......
De ha belegondolsz, akkor simán pereskedhetnek..... nem mintha ez pótolná a most átélt fájdalmaikat :( Na, eldugulok...

MÉG MOST IS REMÉLEM, HOGY EZ CSAK VALAMI FÉLREÉRTÉS Macséknál :cry: egyszerűen nem tudom felfogni :( :( :(

Mása
szmagdi

Imádkoztunk érte, értük a kicsi lányommal együtt. Hátha...
rídonli#

Mása :) Telejsen igazad van. Csak most mégis inkább imádkozzunk/meditáljunk. Nagy rá a szükség. A harag nem múlik el úgysem...

indianyo

Indike,
persze..... imátkoztam és egyfolytában Macsra gondolok, hogy tudnék segíteni....... :( Egyszerűen nem jut eszembe semmi :( Nagyon sok +++++++++++++++++ kűldok az egész családnak!

Mása
szmagdi

Drága Macska,
én is itt bőgök, pedig nem szoktam és már azok a hormonok is rég elmúltak, de ezt nem lehet megállni ridegebbül..
Nagyon-nagyon sajnálom, bár tudom, hogy ezt se kifejezni, se negatív szmájlikkal se lehet körülírni. Az élet nagyon dög tud lenni, és nagyon furcsán osztogatják a lapokat odafentről. Rengeteg minden jut eszembe, pl, h Mirka előtt elment egy baba és most Mirka is nagyon hajszálon van (legalábbis abbból, amit itt olvasok, de természetesen ne sírassunk, hisz ki tudja, nem vagyunk ott, nem vagyunk orvosok, és egyáltalán...), neked küldök rengeteg erőt és ép észt ehhez a helyzethez.

A dolog másik feléhez meg annyit, h az UH (bár ehhez SEM értek) csak azt mutatja ki, h megvan a kamra, mind a 4, de azt nem mutatja, hogy milyen fejlettséggel, nem? és eleve nem szimmetrikus az ember, így ott is lehetnek méretbeli és egyéb különbségek, és most őszintén, mekkora egy pocakbaba egy negyed szíve( ha ugye 4 kamra van, abból 1 az negyed...) Szóval sokmindent lehet komplikálni meg orvost hibáztatni, és lehet is, hogy az orvos hibázott, amikor nem látta ezt meg korábban, de egyáltalán nem biztos, hogy így volt. Csak találgatunk, és ez most talán a legrosszabb, amit tehetetünk.
Kegyetlen olykor az Élet. Imádkozni nem tudok, de...
neet
neet

Próbálok visszaolvasgatni :D

Vica! Nálunk volt úgy – azt hiszem 1x – hogy előbb aludtam be mint Angi. Később felébredtem, s gyerek rajtam szundított. Ha meg is történne vigyáznának rátok az angyalkák.

Curse! csak azért voltam szűkszavú, mert úsztam (semmi extra, csak néha elszalad a háztartás :roll: )
Alma: almalé félig vízzel keverve?

Votív! A csecsemőkólikás leírást honnan vetted. Nagyon tetszett! :lol:

Hétfőn megtörtént a csoda :lol: 8) : lánykám átaludta az éjszakát!!! Pontosabban 1x ébredt, s visszasimiztem, majd legközelebb 5után, s akkor cicizett (de szerintem az már okés). Szóval hajrá Vica! :lol: Az utóbbi időben azt találtam ki, hogy hajnal 3ig no cici. Oszt nem mondom hogy mindig betartható, de a fenti eredmény nekem elegendő igazolás :lol: .

A mai nap nagy újságja : Angi felfedezte önmagát! Idáig ha kérdeztük kit lát a tükörben vagy egy róla készült fotón ált. nem válaszolt (vagy max Anya :mrgreen: ), s ma nagy büszkén bejelentette: BABA mialatt magára mutogatott :lol: . Nagyon büszkén még 50x elismélte :lol: .

Holnap MMR. :?

gyorsan elolvasom mi van Macsékkal?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
mostanra már biztos elolvastad. De jó is ez így, legalább van egy olyan hsz az oldalon, amin még lehet mosolyogni. Gratula a nagylányodnak, csak így tovább. (éjszaka s tükör)
neet
neet

sziasztok,

indivel beszéltem és tőle tudom mi történt.aztán visszaolvastam két oldalt.filóztam hogy írjak e de aztán mivel én sem bírom abbahagyni a bőgést úgy döntöttem nem tudok "elmenni" szó nélkül.

macs drága,
bár tudom hogy nem olvasod azért tudd hogy én is gondolok rátok és elmondok pár miatyánkot.
Vendég

no most már én is bőgök

Macs családnak +++++++++++++++++++++++++
gödibarbi

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy közétek furakodok hivatlanul! Én nem vagyok bp-i, de a sógornőm ott fog szülni a Tétényi úti kórházban, és gondoltam megnézem, milyen vélemények vannak róla!
Így olvastam el, mi történt Macsékkal, és Mirka babájukkal!
Bár nem ismerjük egymást, de mégis szeretném ha tudnátok, hogy mi is imádkozunk a férjemmel Mirka babáért!
Reméljük ez segíthet a ti imáitokkal együtt,legalább az elfogadásban, ha már más segítség nincs!

Minden jót Mindenkinek

Macmam
macmam

Egész délután figyeltem, milyen hírek jönnek Macsékról, Mirkáról, de írni nem tudtam....

Szegény Máté baba nem tudta, miért ömlenek a könnyeim, miért vagyok mérhetetlenül szomorú?
Sok mindenkivel egyet értek uh, doki ügyben, nekem is szinte ugyanezen kérdések ötlöttek fel a fejemben, és sok-sok emlékkép... De fontosabb most az, hogy lélekben igyekszem ott lenni velük, erősíteni a lelket. Milliószor átgondoltam mindazt, amit Neet írt, és még mást is.
Én sem vagyok képes semmit sem csinálni, mert nem tudok elvonatkoztatni ettől az egésztől. Nem tudom elhinni, hogy ez megtörténhet, olyan kis bájos arca van a Picurnak. Igen, miért történhetett ez meg?????

Azt hiszem, szavakban leírhatatlan, hogy mit érzek, gondolok, azt gondolom, mindannyian így vagyunk ezzel.

Drága Macs és Kedves Családod,
sok-sok erőt és +-t küldök Nektek, vigyázzatok nagyon a kis törpire, Fülire, magatokra, egymásra. Nagyon sokat gondolunk Rátok, remélem így a távolból is tudok segíteni ezzel...., ha bármikor bármire szükségetek lesz, számíthatsz ránk.

Vica
vica94

én is olyanokon agyalok, mint Neet.....
...hogy az Élet ilyenkor MIÉRT teszi ezt pont olyan emberekkel mint Orsiék???????? aki ennyire melegszivü, kedves, segitökész csaj, akinek a szülei sincsenek már, és testvért szeretne Fülinek...... én nem értem........
és én is csatlakozom az imához, hiszek a kollektiv tudatalattiban, sokan vagyunk itt és most!!!!
szoljunk még azoknak, akit ismerünk!!! Votivnak is pl, meg Zanzának, hogy ök is imádkozzanak.
fibi

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: én most képtelen vagyok mást mondani, egyszerűen kész vagyok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép Kép
curse

Én is hiszek a csodákban, remélem odafennt meghallgatják az imáinkat, mert természetes, hogy mi is imádkozunk Mirka babáért. Nagoyn nagyon nagyon drukkolunk és reménykedünk.
Macs családnak iszonyatos erőt és kitartást kívánunk.

Gabi: neked is borzalmas lehet újra átélni. Neked is sok ++++++++ és vigyázz magadra.

Kép
Kép
johanna1975

Drága Gabi,

ugyan mi még nem ismerjük egymást személyesen, de úgy ahogy a többiek én is sokat gondoltam Rád/Rátok, az is eszembe jutott, hogy Ti tudjátok a legjobban átérezni, hogy mi megy most végbe Macsékban.

Kívánok Nektek is sok-sok erőt az emlékek feldolgozásához.

Imádkozunk mi is :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vica
vica94

Votivnak küldtem sms-t, hogy nézzen be, nem akartam leírni, hogy mi van... Gondolom még altatja kis családját...

És ezt találtam:
"A Mirjam női név a Mária eredeti héber formája. Jelentése vitatott: fényesség, megvilágosítás, keserűség; "

nukada

Neet! köszönöm

Gabi ++++++++++++++++
gödibarbi

Gabi,nem tudtam, hogy Ti elveszettetek egy kisbabát. Akkr most nagyon sok ++++ neked, és vigyázz magadra!!!!
rídonli#

Sziasztok!

Én is rég írtam már, de szokás szerint el vagyok havazva és már nem akarom megint azt az unalmas szöveget írni, hogy tanulnom kell meg ilyesmi, így inkább nem írtam, bár pár napja már itthon vagyok. De most teljesen kiakadtam. Kicsit figyeltem azért a netet, és láttam, hogy Mirka megszületett és és, nem is tudom mit írhatnék, ez hihetetlen. Remélen, nagyon remélem, hogy tévednek és holnapra már jól lesz a kicsi lány. Annyira nem tudom elhinni, hogy beteg. :( Sírok. :(

Bár én ateista vagyok, de megpróbálok minden pozitív gondolatot és segítő energiát küldeni Mirkának! és Macsnak is!+++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok, magunkról majd máskor!

ruz
ruzicsky

Nuk: Mirjam Nefelejts!
rídonli#

Macmam,
bnagyon jól esik a lelkemnek, hogy vannak ilyen emberek mint Te is. Bár ez, ami most Macsékkal történik, senkit nem hagy hidegen......
szmagdi

fibi,
pont ez jutott eszembe nekem is mikor indivel beszéltem :cry:zanzának szóltam

vica,mása és mindenki,
nem szabad ebbe most belemnni hogy hibásokat keresünk és vkit okolunk.nem segít már és jobb sem lesz :cry: de az ember lelkét nagyon beárnyékolja és megkeseríti a gyűlület.....

neet,
minden szavaddal egyetértek
Vendég

nem tudok én se semmi értelmeset, írtam Macsnak egy sms-t, hogy vele vagyunk, és szeretjük őket
ha valaki kéri a számot, hogy írjon egy smst, szóljon.

egész este sírtunk a gyerekekkel, nehéz volt visszatartanom, hogy el tudjam őket altatni. Istikém olyan ügyesen egyedül szokott elaludni, most megfogta a kezemet, vígasztalni akart

Gabi, rád is folyton gondolok, és ölellek

jó rég nem imádkoztam én se, de most én is kértem áldást Mirkának, Macséknak és minden gyermekünknek

votiv 8)
votiv

én is bögtem fürdetés alatt is, szegény Bálint meg nézett rám szomoruan, aztán odajött megölelni, megsimogatta az arcom, tuti együttérzett ö is..... altatás alatt is vigasz simogatott
fibi

Nem tudok masra gondolni....csak Macsekra!
Ugy bogtem este,raneztem a pici fiamra es eszembe jutott,hogy...aaaaaaaaaaa.....
En nagyon-nagyon sok imat fogok elmondani,hogy tortenjen csoda!!!!!!!!!!!!!!!

Elmondok egy tortenetet,egybol ez jutott eszembe,es emiatt en nagyon pozitiv vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

Az egyik kedves baratunknak 1,5 honapja szuletett kislanya.
Elore tudtak az UH-kbol,hoyg baj van a szivevel a picinek,nagy baj,naluk is vmi fejlodesi rendellenesseg.Es elore ki volt tuzve,hyog csaszar lesz emiatt es utana azonnal szallitjak a picit es mutik.
Egy hetig nyitva volt a mellkasa a mutet utan,amit meg egy mutet kovetett.Mindenki ertuk imadkozott,nagyon bizonytalan volt az egesz...Most jelenleg teljesen jol van,mar a baba-mama szobaban vagy Anyujaval egyutt,aki bekoltozhetett hozza,es lassan-lassan jonnek majd haza...

Nem lehet,hoyg Naluk is lehet vmi mutettel segiteni??????????????????????????

Kép

Kép
arwen07

Gabi,
sokat gondoltam rád ma én is. +++++++++

Macmam,
csatlakozom Másához, nagyon jól esett, hogy írtál.

Kívánom, hogy Macsék minél hamarább és minél többet együtt lehessenek Mirkababával, akármi legyen is! És kívánok nagyon sok erőt nekik!

vera
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: