A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zel!
Nagyon nagy arc Egér!!!!
A tesód pedig igazán szép!!
Bodza
bodza2005

Bodza! Mi van veled????

Tényleg! Pénteken 8:15-re megyek Uh-ra. Jön még valaki???

Kép
Kép
Kép
zel

Ági!

De édesek a Te kutyikáid is!! Most láttam meg őket, mert visszafelé haladtam.

Bodza
bodza2005

Ági!

De édesek a Te kutyikáid is!! Most láttam meg őket, mert visszafelé haladtam.

Bodza
bodza2005

Jaj, ez miért lett 2x?

Zel!
Péntek 9.30 Iron doki.
Nagyon megkedveltük Őt és maximálisan megbízom Benne!!!
Csupa jó tapasztalatom/tunk van Vele kapcsolatban!
Ma sajna megjött...
Gondolom méhszonda lesz, illetve gyógyszerek felírása???
Hova kell majd beadni a szurikat??
B.
bodza2005

Zel!
Remélem, összefutunk pénteken!!!!!!!!!!
De jó, hogy együtt csináljuk!!!!!!!!!
B.
bodza2005

Ági! Én már láttam a kutyáidat. Régebben is tettél fel róluk képet... Nagyon aranyosak. Az öcsémnek az exével 3 yorkijuk volt. "váláskor" az exszel maradtak. Nagyon bírom őket.

Bodza! Hááát, lehet, hogy találkozunk, de én kicsit korábban megyek, mint te. de ami késik, nem múlik... Sajnálom, hogy megjött. Tudom, milyen amikor az utolsó pillanatig reménykedünk. Szurik pociba mennek bőr alá. Na ebben van már rutinom bőven. 40-et böktem már magamba.
Köszönöm, a hugi-véleményt. Apukánk már fűrészeli a puska csövét! :lol: A Egér meg tényleg arc. A képen is látszik az a marék ördög, ami elveszett benne, és feszt előtör...

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!
Köszi az együttérzést!!
Jé, ez jobban hangzik mint az, amit én képZELtem :D
Azt hittem, baromi nagy tű lesz és a fenekembe kell szúrni.
Na, nem mintha nem lenne elég hely rajta... :D
40 db egy kör??
Olyan tű, mint a cukrosoké??
Annyira jót nevettem: elképzeltem Apukádat, amint készíti a fegyvereket az udvarlók elleni prevencióra :-) :-)
A bull terrier akkora fazon, én is ismerek egy Rudika nevűt :-)
Jó éjt Neked és a többieknek is!!!
B.
bodza2005

Kép Eileen Donan vár-itt forgatták a Hegylakó-t
hanyatka

Bodza!
Eddig volt 2 ovuláció indukciós, és 4 inszeminációs körünk. Az első két stimu spontán próbálkozással, a másik 4 inszeminációval "végződött". Ez alkalmanként 7 szuri, Csak kettőt nem én adtam be magamnak, mert a tüszőrepis "rendes tű, rendes fecskendővel", nem toll, és először féltem tőle. Meg másodszor is, de aztán sikerült.
Amúgy olyan, mint a cukrosoké. Könnyű kezelni, meg minden, csak a tudat szar, hogy magadba kell bökni.

Sosem volt még terrierünk. Mindig bordeauxi dogunk volt. Tudod, Tom Hanks, Egyik kopó, másik eb, amelyiknek olyan a nyála, mintha cipőfűző lenne. Az első ilyen kutyusom Zelda volt, és Zelnek becéztük.....

Kép
Kép
Kép
zel

Hanyatka! Ott voltál? Mert akkor nagyon irigyellek!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel

Kép Dunnotar vár rom a tengerparton
hanyatka

Itt jártunk :)
Jó éjt!!!
hanyatka

Kép Skót dudás :)
hanyatka

Kép William Wallace emlékmű
hanyatka

Kép Dunrobin kastély kertje
hanyatka

na puszi,jó éjt,jó reggelt!!! :)
hanyatka

Ági, Zel, tündériek a kutyusok. Egér, tényleg arc.
Zel, nagyon szép a hugod!!!

Hanyatka, nagyon szép helyen jártatok, irigyellek! :wink:

A szurit nekem mindig a férjem adta be, és fogja is a lombiknál. Eleinte félt beadni, mert nem akart nekem fájdalmat okozni, de aztán már simán beadta, és be is fogja.

Bea
beus77

Hanyatka! Eszméletlen szép helyeken kóboroltatok!!!!!

Zel, Beus! Köszi a szuri-infokat!!!
bodza2005

Sziasztok Lányok,

ma végre újra netközelben vagyok. Próbáltam visszaolvasni, de csak felületesen. Amit viszont rögtön láttam:

Manóka,
gratulálok!!!!Jaj de jó!!!

Február,

szuper, hogy ilyen szépen fejlődik a babátok, vigyázz Magadra továbbra is.

Majd mindjárt újra megnézem a táblát, abból kiderül, ki hol tart.

Íme az adataim, hogy én is bekerüljek:
bébé2007
32 év
Budapest

2. inszemináció SIKERÜLT!

:D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:
Még nem igazán bírom elhinni, felfogni, naponta többször is megnézegetem az uh képet. Pénteken voltam Vass dokinál, látta a petezsákot, azt mondta teljesen normális méretű. Ami miatt viszont aggódom, hogy 47 mm folyadékot talált a douglasban (ez a méhüreg???). Arra nem válaszolt, hogy ezzel kéne-e valamit csinálni, egyszerűen csak nem tetszett neki (ezzel meg a frászt hozta rám). Jövő héten kell mennem doki bácsinkhoz, addigra kell már lennie szívhangnak és az embriót is látni kell.

Szóval addig még nagy nagy aggódás, mint Manókánál.

Vagy ezentúl már örökké???????

Vass doki kedves volt, de én továbbra is megmaradtam Dévai fan-nek :D . Augusztus 21-én van legközelebb, reggel kell hívnom. Gondolhatjátok mennyire várom már. :D

Szép napot Mindenkinek!!!!!

Bébé
bébé2007

Bébé! Fú, de szuper!!!!!!! Minden rendben lesz, ne aggódj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manóka és Február! Annyira klassz, hogy itt tartotok!!!!!!!!!!!!

Remélem, folytatódik ez a "széria" mindannyiunknál... :D
Ugye majd babatalit is csinálunk, ha eljön az ideje :-)???

Én mindkét dokit különlegesen profinak és rendkívül jó embernek tartom, így -Nektek is köszönhetően (a fórum olvasgatása is segített a döntésben, hova forduljak)- igazán jó kezekben tudhatom magunkat.

Mindenkinek szép napot kívánok!

B.
bodza2005

sziasztok! Bébé gratulálok! egyél sok husit, meg igyál sokat, álítólag jót tesz.
Ági28

Bébé, nagyon gratulálok a sikeres inszeminációhoz!!!!!!!! :D Vigyázz nagyon magatokra és ne idegeskedj, minden rendben lesz/van!!!!!! Sok husi, sok folyadék és nagy nyugalom kell most Neked! :D

Bea
beus77

ja Zel tündibündi Egérke!! :-)
Ági28

bébé JUHÉÉÉÉÉJ!!! :D:D:D:D:D
ahogy görgettem lefelé olvastam, kinek mennyi puszi, meg hello meg izé és akkor SIKERÜLT!!! mindjárt fel is ébredtem!!! :D:D:D
Nagyon vigyázz magatokra!

zel az a kutya tündér :lol: hugi meg tényleg nagyon csinos, aput meg is értem, hogy izzad.. :lol:

hanyatka a képek nagyon állatok!!!! jééézus milyen helyek ezek!! alig hittem a szememnek, gondolom Te is mikor ott jártál! :D
köszi, hogy felraktad őket! :)

ági, kis kezed? hogy van?
yamita

Csajok egyszer mintha írtátok volna, hogy mennyiről mennyire nőtt a Dévaiban a születések vagy terhességek száma..Azt hol láttátok?
yamita

Sziasztok!

Bébé! Gratulálok!!! Csúcs vagy, hogy mindenkinek írtál pár kedves szót, maj a végére tartogattad a lényeget. Vigyázz magatokra! Az aggódás biztosan addig fog tartani, amíg élünk.. Főleg, hogy nem csak úgy kapjuk az élettől ezt a csodát, hanem elég keményen meg kell küzdenünk.

Hanyatka! Nagyon szép helyek.

Kép
Kép
Kép
zel

Szia Yamita köszi a kérdést, nagyon szépen javul, mostmár csak halványzöld.. :-)

A szmokat a pult mogott a z oszlopon van egy táblicsku számokkal, és ott látod.

Zel megértem apukádat, az én párom, még sehol nincs gyerkőc, de már most sokszor feltuningolja magát, hogy mi lesz ha lányunk lesz! :-)
Ági28

Lányok, köszönöm a gratulációkat mindenkinek :D . Bár őszintén szólva ez mind apánknak járna, hiszen ami nekünk nem sikerült több, mint 2,5 év alatt, ő 2 hónap alatt összehozta. Hiába, profi a gyerekcsinálásban a mi doki bácsink. :D

Nemsokára itt a szeptember és akkor sokan kezdtek majd és jön a babaeső!!!! :D :D

Hát igen, az aggódás most már életünk végéig fog tartani.

A kutyuk TÜNDÉRIEK!!!!Annyira lehet szeretni őket!

Ági,

mi történt a kezeddel? Nem vagyok képben még :oops:

Bébé
bébé2007

Jaa, szóval ott bent a klinikán! vadul kerestem a weboldalon :D
Nem emlékeztek véletlenül, hogy a rákszűréses leleten milyen három dolognak kell rajta lennie? hármat mondott a néni a dévai klinikán.. mellvizsgálat, az hogy p hányas éééés?? valami k-betűs asszem.. pénteken megyen a nőgyogyimhoz elkérni, de tuti nincs minden rajta.. mellvizsgálat nem is volt most..
yamita

megyek
csak nem tudok gépelni :oops:
yamita

Bébé a cérnás akupon kicsit félreszúrt a néni, és kissé bedagadtm és belilult a kezem.

Yamita én egyszer vittemj rákszűréses papírt, azon csak a p-s volt rajta, és elfogadta.
Ági28

na ez szuper hír ági! akkor nem is idegesítem magam rajta! :)

képzeljétek ma vendégeskedés-vacsorázás lesz ma nálunk! :) csinálok spenótkrémlevest -koktélparadicsommal és mozzarellával (az valami iszonyat finom) rettenet jó cannelloni-t (megérte kicsit olaszországban lakni :D) meg az új szerzemény fagyigéppel desszertet! a férjem meg már vett egy király póker szettet! :D
sosem szerettem igazán kártyázni de megtanítottak pókerezni és azt imádom..hogy nem csak szerencse, hanem rajtad múlik, hogy mi lesz veled.. rezzenéstelen arccal tétet emelni mikor van egy kettesed meg egy hármasod :D és mindenki összesz**-ja magát tőled és kiszáll :D:D 8)
yamita

Yamita akkor ma csudijó estéd lesz! :-)
Ági28

Mit csináltok a három napos hétvégén? Vannak már tervek? :)
yamita

á konkrét nincs, max egyik napra tervezgettük, hogy libegőzni megyünk el majd.
Ági28

Akkor Nálatok jó buli lesz ma este! :wink:
Nekünk sincs konkrét, majd kialakul. Ti mit csináltok?

Bea
beus77

Sziasztok!
Rég nem jártam nálatok, és tök jó volt most mindenkit visszaolvasni. Úgy látom lett legalább 3 kismamánk és remélem észrevetteétek, de mintha a rossz kedvetek is elmúlt volna.
A kismamáknak nagyon örülök (és egy kicsit átmentem sárgába), jó tudni, hogy ez a rengeteg lemondás azért vezet valahová.
Ha lehet én is szeretnék bekerülni a táblázatba. Az adataim: Szimó, 32 éves 5 lombik előtt.

Szimó
szimó

Sziasztok Lányok!

BÉBÉ!!!!!!!!! annyira örülök! nagyon szorítottám ám nektek!
vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!!!!
finch

szimó!

Nem válaszoltál a hosszú-hosszú mailemre. ( remélem megkaptad! ) :(
A táblicsku azt jelenti, hogy végül is dokibánk mellett tetted le a voksod?
finch

Szia Finch!
Tényleg nem válaszoltam rá :oops: ég is a pofám miatta, de most mindjárt pótolom. Légyszi, légyszi ne haragudj!

Szimó
szimó

Szimóka! Hát tudok én olyat :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
finch

Köszi lányok!Tényleg eszméletelen szép helyeken jártunk :)

Bébé! Ezt nem hiszem ellll!!!!Millió Gratula!!!!Hát tényleg nem semmi a mi APÁNK!!!!
Alig várom a jövő keddet,hogy újra dolgozzon :)
Vigyázz nagyon magatokra!!!
hanyatka

Yamita! Nagyon szép estét nektek!!!
hanyatka

Azon gondolkodtam, hogy el kéne menni a Tisza tóhoz! Nagyon szép azt mondják, és nagyon jó kis bringautak vannak.. (országúti kerékpározunk mindketten). csak pont hétvégére mondják a sok esőt, zápor -zivatart..akkor meg nem olyan jó ötlet.. :(
szóval lehet, hogy csak közelebb bringázunk! :)
yamita

Sziasztok Lányok!

Bébé szivböl gratulálok tényleg ügyes Apánk:

Hanyatka csudaszép helyeken jártatok elöször azt hittem hogy festmények.

Ági édessek a kutyusok.

Zel a hugod tényleg szép csajszi a kutyus meg ari nagyon.
zsembi

Sziasztok!

Hanyatka: gyönyörű helyeken jártatok, Skócia/Írország volt?

Zel: nagyon helyes a hugid és Egérke is, tényleg tiszta egér a kis pofája-:))

Bébé: GRATULÁLOK, szuper, h inszemből és rögtön a 2.-ból sikerült, vigyázz magatokra, Apánk vajon hány gyereket csinált életében???

Bodza: a pen-es szurit is be kell nyomni magadba, de lehet, hogy kapsz rendes ampullás/fecskendőset is, nem sok különbség van, uolyan vékony a tű

Yamita: a recepció mögött van a tábla, a mai állás is 1674 terhesség, sajnos ugyanennyi volt 2 hete is :(
isteni lehet a spenótleves, + az olasz nemzeti szinek (zöld-fehér-piros)

ÉÉÉÉÉSSSSS a lényeg (legalább is számomra)
voltam Vass dokinál, azzal kezdte, h ugye tudom-e, h nembiztos, h elkezdhetjük a ciszták miatt?? Mondtam ha már itt vagyok vegyen le kenetet mert régi, nehogy az legyen a baj legközelebb......erre mondja, hogy a FŐNÖK nagyon rámegy a kenetekre :P
UH...oda se mertem nézni, de NINCSENEK cisztáim, és újra kezdjük!!! A cickafarktea segített talán.

Ugyanazokat a szurikat írta (Gonal, Merional) mint a múltkor, csak nagyobb adagban kezdjük, hétfőn 8.30-ra megyek UH-ra.

mAJD KIugrottam a bőrömből örömömben!!!!

Zel, Bodza.....biztos talizunk :D :P

Anikó
tatulány

de jó Tatu!! és a Vasshoz vagy már Déviszhez mész UH-ra??
Ági28

tatu, DE KIRÁLY!!! :D:D:D:D
képzelem hogy örülsz most! :D Én is Veled! :)
szorítottam nagyon!

na, futok haza főzőcskézni..de otthonról majd fél szemem rajtatok! :)
yamita

Tatu!
Jaj, de jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!

Én is veszek cickafarkat :-)

Szuri- köszi!!!

B.

(Akartam Nektek képet feltenni, cukit, de hiába töltöm be, elküldöm és kiírja, hogy nem adtam meg a fájlt... Nem értem.)
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: