A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuz: menjünk majd együtt játszózni, közel leszünk egymáshoz.... Kitartás neked is és sok puszi. Jó költözést, tudod, szólj, ha tudok segíteni vmiben.

Jaj de igzulok Mirkáért, remélem mire visszajövök, lesz hír róluk. Nagyon szorítunk....Jaj szegény Macs biztosan borzalmas most neki, annyira együttérzek vele. ++++++++++

Kattix:Jaj, ez a baleset, nagyon kakán hangzik, micsoda állat autósok vannak. brrrr. bejelentés vicces lehetett, gondolom akkor nem annyira, de így leírva, édes lehetett a babácska beismerése.

Mása: tehetnél fel a gyerkőkről képet, Levi már biztos óríííííííás.

Szép napot mindenkinek.
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Kattix,
ez a balesetes sztori..... :x :evil:
Még jó, hogy nem lett semmi baj :)

Fürdetés:
Nekem szóltek, hogy d.u.kettő és öt között be kell vinni fűrdetni (a csecsemősökhöz) és ott meg is várhatod... feltéve, ha nincs sok fűrdésre váró baba...... és fűrdetés után mindent megmutat a csecsemős: kuki-puni tisztítás, köldökápolás stb. ;) és kérdezni lehet bátran!

L vasalni..
Mása
szmagdi

Szia Fibi!

Apás szülés lesz, de a vajúdásnál anyukám is ott lesz szerintem...még nem tudom, nyílván az időponton is múlik, azt meg ugye elvileg a picúr dönti el, aki egyébként kislány. Neked 2 gyerkőcöd van? (ennyit számláltam a képről :D ) Mennyi idősek?

Szia Zsancikant!

Köszi, azt hiszem, hogy szükségem is lesz majd segítségre, eléggé aggódós típus vagyok. Elveszítettem az előző kisbabámat (Halva született), és ugyan talpra álltam, de nagyon rossz élmények fűződnek nálam a terhesség, és a szülés köré. Próbálok ezen változtatni, hogy minél pozitívabb legyen a hozzáállásom mire a kislányom megérkezik. Szeretném, ha jó élmény lenne minden előzmény ellenére.

Bocsi Szrékuc, hogy említettem a neved....hiába nem vagyok valami előrelátó. Úgy tudom, hogy szoktatok találkozni fórumon kívül is, ezért mertem megtenni....hát most már mindegy, szánom-bánom
:?

Nemsokára rakok majd fel képet is, és akkor nem leszek majd ilyen képtelen csevegő :wink:
fürti

Szmagdi Nagyon megnyugtattál köszönöm és igen úgy néz ki hogy ő lesz a fogadott szülésznőm. Még el tudd vállalni és jővő hét kedden fogok vele találkozni.

Kép
hajagosné szabó éva

Ha minden igaz, ő Mirka. :)

Kép

neet
neet

Indi, átküldtem a képet, de nem vagyok benne biztos, hogy jó számra :oops:

Neet neked is ment, de csak most.

új info: Gábor anyukájával beszéltem, annyit mondott, hogy átviték a kicsit a kardiologiai intézetbe :? :( de majd cak később tudnak többet mondani!

Ancsi: én most itt vagyok Macs-ék házában egyedül Diával, így nem olyan vészes :) Főleg hogy sztem a kismanó is érzi a dolgokat, mert nagyon tündéri és most is pl. 3 órát aludt! így én is tudtam szunyni egyet :D
pocakpacni

meg is van :) igen Ő Mirka!
pocakpacni

Drága Mirka,
szép vagy és nagyon aggódunk érted!!! Vigyázz magadra nagyon!!!!

És Macs nagyon örülhet,h ilyen barátja van, mint Pocak!!! És gondolom ez vica verza is igaz!!!! :wink:

Többieknek is irok, ha lesz egy kis időm, csak most sorbanállás van a gépért!!!

Fürti,
Rátok akkor külön figyelni fogunk!!!!!!! :wink: és remélem tudod, h NEM lesz semmi baj!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Pocakom, :D
hát ezen BIZTOS nem fogunk összeveszni, mármint h kinek hányadjára küldöd. Nekem pont jókor érkezett (épp hazaértünk a fagyizásból :) ) úgyhogy máris áttettem. :) Édes a kicsi lány és milyen naagy!
ÉS akkor egy kis Monroe hasonmás: :D

Kép
neet
neet

De aranyos pofija van Mirkának :D

Kattix,
ez a baleset :roll: sok hüje soför...

Fürti,
igen, kettö, ime a szalagom: :wink:

KépKép
fibi

Monroe Eszci nagyon csini :D :D
fibi

Fibi,
neked majd irok suli ügyben, csak ez a mai nap olyan hogy is mondjam...furira sikeredett!!! :roll:

Olvasom itt a Kattixszal történteket, Fürtit, Mikrát...és ehhez jön a kicsi Lencsi szülinapja, ami meg tök jó, és ott van a szépséges Eszci, meg megjött Meme útlevele, és már nem az a régi kék, hanem EU-s, B el is bőgte magát, h az nem az övé, és Meme nem kaphatja meg...

szal kavarognak bennem az érzelmek, meg minden...

megyek is.

Johi,
most már látom, megkérdem Levit mikor jönnek a nagyszülők. Köszi.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok, jöttem Mirka-hírekért. Éédes kicsi baba, remélem mihamarabb minden ok lesz! Macs hogy bírja? Mikor mehet utána?

Neet, Eszci tündér! :mrgreen:
rídonli#

Poc,
köszi az infókat...
Mirka!
anyucira hasonlítasz ;) Drukkolunk Neked! és várjuk a jó híreket...

Neet,
ez a Monrós kép -beszaráááás :) :D :)

Fürti,
csatlakozom Zsanhoz ;) Csakis pozitívan!!! :) :) :)

Éva,
nincs mit ;)
szmagdi

Neet: Eszti nagyon széép Monroelány, olyan igazán csajos ez a ruha.

Rídonly: a doki azt mondta Neki, hogy holnap reggelig próbáljon a fenekén maradni (ebben a helyzetben ez borzasztó nehéz lehet) meg hogy a vizsgálgatások miatt úgysem nagyon engednék be a babához :?
pocakpacni

Azt meg csak ()ben teszem hozzá, h teljesen elképeszt az, h egy egynapos baba mellett nem egyértelmű, h ott lehet az anyukája. Mert ha annyi vért veszített volna pl, h nincs magánál vagy ilyesmi, de sztem Macs már ablakot mosna, ha otthon lenne és nem ezen körülmények közt. :cry: Rengeteg kitartást, és pár nap múlva már csak egy rossz emlék legyen ez a kezdet!

Köszi az Eszcit dícsérő szavakat, sztem is tündéri. :)
És tegnap (is) édes volt Adél, de anyukája inkább a neki újdonságot jelentő dolgokat fotózta, nem a lányát, pedig egy kettős kép tuti lett volna. Vagy lett ilyen, Curse? :)

neet
neet

Nem tok vasalni, annyira izgatnak a Macsékkal történtek.....

Nincs olyan, hogy az anyukának JOGA van ott lenni a gyermekélvel!!!vagy ez a körűlményektől is függ... :? Ettől az "űljön a popóján, anyuka" rosszúl vagyok! hiszen csak ront a helyzeten, ha nem lehet a picúrral Macs!

Nagyon-nagyon-nagyon sok ++++ és kitartást Macséknak!

Mása
szmagdi

rengeteget gondolok Macsekra! hogy lehetseges az, h nem engedik at az anyukat az icipici babaja utan?! :shock: (feltetelezve persze, h Macs jol van) es hogyhogy a vizsgalgatasok miatt nem engednek oda?! ezt en nem ertem!!!! ez nagyon embertelen :cry:
nagyon drukkolok nekik!!!!!!!!

Pocak, nagy vagy!

Rylie, irok mailt

Kattix, Furti, sziasztok :) es mindkettotoknek egy nagy adag +++++++++
recca

Sziasztok,

Már egyszer el akartam küldeni ezt a hsz-t, de elszállt a bnet :evil:

Picurkám végre elaludt, így tudok végre írogatni:

Macs :) nagyon-nagyon sok szeretettel és szívből gratulálok még egyszer kicsi Mirkához :) Kívánok Nektek, de most főként Neked sok erőt, hogy amíg nem veheted újra kezedbe a kicsi lányt, kitarts.
Gyönyörű kisMacs :D

Engem nagyon felháborít, hogy nem mehet Macs a kicsinye után! Elképzeltem, ahogy szegény kis mókust vizsgálgatják, még fel sem fogta hol van, de máris egyedül, - nem akarom tovább írni, mik vannak még a fejemben, most lehet, hogy túl érzelgősnek tartotok, de majdnem bőgök :roll:, egyszerűen csak ülök és nézek ki a fejemből - csak azért, mert nem engedik, hogy anyukája babusgassa.... és igen, sztem is csak ront a helyzeten, hogy magányos a Picur is, meg édes anyukája is :cry:
Mirka és Macs sok-sok ++++++++++++++++++++-t küldök Nektek!

Bocsánat, a fenti sorokért,

Vica

Kép
Kép
vica94

Jaaaaaj, mér nem engedik Macsot Mirkához????????????????? :cry: szegény pici, biztos szeretne szopizni is, meg anyához bujni....... na most én is jol elbögtem itt magam :cry: :cry: :cry:
fibi

Nem engedett be a babanet vagy fél óráig, majd megőszültem, hogy nem látom a híreket Mirkáról. Nagyon szép baba, és nagyon drukkolok nekik!

Szerintem is nagyon gáz, hogy 2 külön kórházban vannak, nem is értem...

Ki Macs dokija?
kattix

Jaj de szép ez a Mirka baba. Basszus nem hiszem el, hogy nem engedik Macskát a picikéjéhez. Ez borzalmas lehet, én tuti nem bírnám ki. Itt pityergek magamban a történeten. Kinek jó ez mondják már meg nekem? Mert persze,ha Macsek nem lenne jól, de gondolom, hogy szuperül van, már amennyire lehet ilyen esetben. Nagyon sokat gondolunk Rátok.....
Fibi én is pityergek ám.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Mi az,h nem engedik Mirkához??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :roll: :roll:

Másának igaza van, a babának és a mamának is JOGA van egymáshoz....
remélem nem arról van szó, amiről általában...h kicsi gyereknek nézik az embert....

képzeljétek, azt is megtudtam,h NEM KÖTELEZŐ 35 éves kor felett a genetikai vizsgálat. Pedig mindenhol arról beszélnek, h ez kötelező...(szal, hazudnak, mert azt hiszik kicsi babák vagyunk, és mi is elhisszük sokszor...) :roll: :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

A kérdés az, h Macs át akar e menni Mirkához, vagy vár egy napot.
Ha át akar menni, akkor elintézzük, h átmenjen!!!!
Pocak, te tudsz valamit????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bele sem tudok gondolni, hogy mennyire rettenetes érzés lehet Macsnak, hogy nem lehet most Mirkával...
De lehet, hogy tudtak vmi elfogadható magyarázatot adni, különben vszn Macs már elhúzott volna saját felelősségre...
Sokat gondolok rájuk, meg drukkolok, hogy hamar együtt lehessenek egészségben!!
rídonli#

ZSanci :) Hát én ebben profi vagyok: csak az AFP kötelező 35 felett, természetesen a genetikai vizsgálat nem!

indianyo

remélem nem hangoztam rosszul, nem akarok parasztlázadást v. ilyesmit, de sztem az ember sokszor hisz az orvosnak, h úgysem mehet be, stb, mert miért ne hinne neki, pedig én úgy tudom, h az anyának joga van a gyerekével maradni, csak az orvosoknak könnyebb úgy vizsgálni a babát, h nincs ott senki. Ami érthető is, de érthető az is, h az anyuka a gyerekével akar lenni még akkor is, ha az zavaró...

szal, vissza is fogom magam, mert elég hülyén fogalmaztam az imént... :roll:

bocsi

Kép

ZsanciKép
zsancikant

No,a zrét ne lássunk rámeket rögtön! Gondolom, arról van szó, hogy szülés után 24 órát szeretnék biztonságban tudni Macsot - ez azért érthető 8más kérdés, hgyo az anyai szív nem tud megnyugodni, de azért a test biztonságáért is felelősek a kórhézban).

Ha kell, adom a paragrafusszámot, ami kimondja, hogy a szülőnek joga van MINDEN percben a gyereke mellett lenni.

indianyo

1997. CLIV tv. 11 § 4 bekezdése alapján

indianyo

Basszus, most hívtam Orsit, és nagyon sírt és csak annyit mondott, hogy majd visszahív, most nagyon félek...
pocakpacni

Dehát az is egy kórház, ahova Macs menne, nem? Ha teszem fel, Macs rosszul lenne, talán ott nem látják el? :shock: Macsot Mirkához! És milyen gyönyörű babuci!

Neet: Eszci is nagyon gyönyörű! (((Ilyenkor csodálkozom, hogy nem akarsz még néhány ugyanilyen lurkót... De te meg se halld, amit most írtam. :wink: )))

Kép
Kép
tinu

Pocak: most már fel sem merek állni a gép elől...

Kép
Kép
tinu

kattix: huh, nem semmi ez a baleset, nagyon vigyázz magadra. Lagalább normálisan viselkedett veled a baleset után a sofőr??

Nagyon egyetértek, hogy a baba mellett az anyuka helye. Miért nem engedik utána??Micsoda őrültség, mindkettőnek szüksége van a másikra. 1 hónapja kórházban voltam sajnos (jelenleg is veszélyeztetett vagyok), és ott volt egy anyuka, akitől ugyanígy elvitték a babát egy másik kórházba, és napokig csak a férje hozta a képeket, és csak úgy láthatta a picúrt. Ráadásul a kicsiről jöttek a hírek, hogy minden kijön belőle, és nagyon gyenge. Az anyukájának beindult a teje, volt neki egy csomó, fejte szépen, és nem vitték át a babának a másik kórházba, pedig lehet, hogy a saját anyucitej gyorsabban segített volna, mint az infúzió!!!
Remélem, hogy mielőbb odaengedik a babához.

fibi: Mit szólt a nagyobb a tesó érkezéséhez?? (A keresztfiamnak is született egy kishuga, és azért van féltékenység.)
Nekem is van ilyen visszaszámláló szalagom a terhességre, hogyan tudom felrakni ide??Képként mellékletben?

Szmagdi, és a többiek: Mindenkinek köszi a bíztatást a pozitív hozzáállás ügyben.

Én is korábban próbáltam ezt a levelet elküldeni, de egyszercsak letiltott:(
fürti

Én se a telefontól
próbáltam anyósát hívni, Ő van most Diával, én már itthon, de Ő még ennyire sem tudott semmit :(
pocakpacni

huh, most olvastam el csak az új hozzászólásokat....én meg itt régebbi dolgokról beszéltem, miközben ennyire nagy az aggódás...tudtok valami új hírt??Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz velük!
fürti

Pocak: :( :( :( nagyon drukkolok továbbra is...

Tinu: "Dehát az is egy kórház, ahova Macs menne, nem? Ha teszem fel, Macs rosszul lenne, talán ott nem látják el?" Erről a tegnapi élményem jutott eszembe amikor is az egyik fővárosi kerület SZTK laborja egyszerűen megtagadta tőlem a cukorterhelés elvégzését (beutalóval, időpontra menve, stb), azzal az indokkal, hogy "mi van ha rosszul leszek tőle, elkezdek szülni, mit csinának velem, itt nincs egy orvos aki felügyeli". Mindezt egy rendelőintézetben ami teli van orvossal, egy rutinvizsgálatnál. No comment. Ma átmentem a Fehérvári rendelőbe, ahol vígan megcsinálták, és csak röhögtek a sztorin, hogy lehet ilyen hülyeséget mondani.
kattix

Mirka nagyon szép kislány, nagyon drukkolok, hogy mihamarabb már csak egy emlék legyen az első nap. Egyik ismerősöméknél is döcögösebben indult (jó szó az, hogy döcögős erre? nemtom, de most ez jutott eszembe) és pár nap (jó pár nap) után babát hazaengedték (szintén külön H-ban volt) és onnantól idill és szopizás és alvás és ordítás, szóval ami kell.

Móni
Kép
Kép
monisa

Jaj szegény Macs... én sem merek elmozdulni a géptől, annyira paff vagyok, hogy semmi nem megy, se munka, se háztartás, se semmi.... Pocak amint tudsz valamit írj.

Kép
Kép
johanna1975

Macsom,
annyira izgulok értetek!!!!! :(:(:( Basszus, nagyon rossz ez :(

Pocak,
egy hős vagy, nagyon köszi a tudosítást! Ha bármi kell Macséknak (fuvar, vagy valami a h-ba), szóljatok rám!

v
kisün

Macs:
Kitartást!!! Mirkának meg Isten hozott!

Jobb is, hogy csak most csatlakoztam, mert már a gyomrom is kavarog, meg a fejem is megfájdult az izgalomtól!

Csajok:
/Macs most ezt úgyis csak utólag olvassa/ Az rendben van, hogy az anyukának joga van a gyerekkel lenni, de pl amikor vizsgálják, akkor nem lehettem bent én sem. Ráadásul napi 2x lehetett bemenni 10-15 percre (a SOTEn) és annyiszor elgondoltam, hogy hazajövök, mert az a 10 perc is borzasztó volt, hogy ott állsz és még csak meg sem foghatod... Szóval hátrább az agarakkal, Mirka jó kezekben van, amint lehetséges lesz, újra együtt lesznek!!! Most én UFF!

nukada

Nuk: de legyen már az anya döntése, hogy hazajön vagy ott van, vagy mi! És magyarázzák el normálisan, miért nem lehet ott, ha nem lehet. De az orvosok folyton csak tiltanak, meg kinyilatkoztatnak. Uff. :wink:

Kép
Kép
tinu

Abba meg már bele sem gondoljunk, hogy kellemes élmény-e végignézni, hogy a gyereken vérátömlesztenek... Én nem akarnám.

/fúú, a rohadék emlékek 1000rel zubognak, pszichomókust nekem... :cry: /

nukada

Tinu:
és azt se felejtsük el, bár ez Macsra nem vonatkozik :wink: , hogy azért csak ma szült, és azért komoly vérveszteség van...

nukada

Nuk: én akarnám. Mert sokkal rosszabb lenne, ha tudom, mi történik és nem lehetek ott. De ez tök egyéni.

Kép
Kép
tinu

Tinu:
most nem tudok erre mit írni, elkezdtem magamban hadakozni, mert a gyereknek biztos jó, ha ott van az ember, de önző mód magamnak nem biztos hogy mégegyszer akarnám... /de Réka előtt egyértelmű, hogy akartam volna, csak azóta láttam már eleget... :cry: / De most tényleg tökre zsibog az agyam, nem tudok 100%ban állást foglalni.

nukada

Nuk: semmi baj, megértem. Én se azért írtam, hogy vitatkozzak.

Kép
Kép
tinu

Lányok!
Mirkababa nagyon beteg
A szívének az egyik fele egyáltalán nem fejlődött ki
pár nap, max pár hét amig itt lehet
Gábor ott van Orsival várják a dokit, hogy elengedje Orsit
nem bírom, még nem tudom hogy segítsthetek nekik ezt átvészelni
Ne haragudjatok
azért ha tudok valamit majd jövök
sztem Macs most nem fog
pocakpacni

Ó, de szörnyű............ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
tinu

Ó hogy a kurvakibaszott életbe!!!!!! Szerencsétlen Macsék, szegény, szegény pici Mirkababa :(:(:(:(:( Áh, itt bőgök :(:(:(:(

Pocak,
Ott vagy. Ennyi pont elég.
kisün

:cry:

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: