A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Sziasztok!
Én is probálkoztam már a turival de irigyellek titeket nálunk ilyen nagyon gagyi van nah meg persze még türelmem se van átnézni minden zsákot. :(
Tegnap voltunk 3 hónaposak nafyon szalad az idő mintha még csak most született volna Dorina.Csütörtökön megyünk a 3 hós szurira :( Remélem ugyan olyan jól viseli majd mint a 2 hóst adtam neki egy fél kúpot és semmi baja nem volt.
Csajok aki tápszert ad a babának néha ..... nem esznek a tápiból sokkal többet? Dorina míg szopizott a max 120g volt most a tápiból van hogy megeszi a 200-at is. Sőt eddig 4 óránként most meg megint vissza állt a 3-ra nem sok ez egy ennyi idős bébynek????Kicsit aggódom mi lesz késöbb ha most ennyit megeszik? :oops: :shock:
A ma reggelem nem volt túl szerencsés leforráztam a kezemet alig tudom megfogni vele a gyereket ...... :?
Sajna nálunk is komoly gondok vannak anyóssal és nekünk is költözni kell mihamarabb mert én ezt már így nem birom, hát nemtudom hogy fogunke tudni venni lakást vagy albérletbe megyünk csak hát apa nagyon nem akar albiba menni én meg kivagyok!!!
Vendég

Bacsbern Gabika is több tápszert eszik,mint anyatejet,de nekem az elejétől nem volt több 100ml-nél. Sajnos nem nagyon tudtam megnövelni semmivel. Kisfiam már 5 hónapos és még ő is 3 óránként eszik,naponta 1x előfordul,hogy 2 etetés közt 4 óra tellik el. Úgy vagyok vele,hogy mikor éhes,akkor kap enni.
Szerintem normális. :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nézzétek ezen a képen én vagyok. És végre nagyon boldog vagyok,mert Gabika pont így néz most ki! Végre elmondhatom,hogy nem csak tiszta apja,hanem anyja is! :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hát nálunk teljesen felborult minden egy hét alatt. A fiam átalussza az éjszakát este f9-f7-ig majd eszik és tovább alszik 9-ig. Ez mind szép és jó, de ezáltal nem alszik nappal semmit, max 20 percet és délutánra olyan nyügi lesz, hogy már sehogy se jó neki és csak sír. Tegnap nap végére már annyira kivoltam én is, hogy vele eggyütt sírtam. Ezek fényében még mindig jobb volt, amikor éjszaka felkelt, mert akkor legalább nappal is aludt vagy 3-szor, sőt semmi sírás nem volt, de most bepótol minden kimaradt napot amikor nem sírt. :evil: :evil:
Bocs, hogy így panaszkodok csak nincs kinek elmondanom. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Boszibaba Gabika tényleg hasonlít rád így a kiskori fényképpel. :lol: :lol:

krisy79

Bacsbern Dorinának boldog hófordulot. :lol:

krisy79

sziasztok!

na,megvolt az első éjszaka a Riki nélkül.anyósnál aludt,mi meg romantikáztunk apával :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: oops: megittam 2 pohár bort és már kettőt láttam mindenből.de hát másfél éve nem ittam.11-kor már mi is aludtunk,mert azért az is szándékunkban ált hiogy aludjunk.a Riki is jól elvolt a maminál,nagyon büszke vagyok rá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: azért én 2 szer igyis fel keltem de legalább az ágyból nem kellet kimásznom.

boszibaba:

tényleg nagyon hasónlít rád a fiucska. :wink:

végra van függöny a kisszobában is.tegnap eljutottam odáig hogy feltegyem.nagyon édes vele a szoba.

na mek mert eltünt a fiam és nagy a csend :roll: :roll: :roll: :roll:
kismama18

Sziasztok!Hazaértünk a nyaralásból,a kislányom tüneményesen viselkedett-meg is dicsérték a szállodában,hogy a hangját sem lehetett hallani!Egy étterem tulajdonosnak úgy megtetszett ahogy az élőzenére rugózott,hogy 20év múlva megtartja a lagziját is!

Judithappy,Zsu:Én is vettem már használt ruhát,szerintem nincs ebben semmi,mint minőségileg,mint kinézetileg is messze jobbak a kínainál-na meg az ára is!!!Szerintem ha van rá kereslet a környéken és megéri(a pénzügy részét én nem tudom(megéri-e) vágj bele!!!

Az én anyósom is katasztrófális,bár csak a JÓ SZÁNDÉK vezérli...De nem együtt lakunk(már elváltam volna)Így egyszerűbb!

Bacsbern:az én lányom még mindig nagyon keveset eszik 130 a max,de van,hogy csak 90-100 ez így volt anyatejnél és tápszernél is.Általában 3 óránként,de néha 4re is elhúzódik.Amikor éhes akkor kap enni.

KépKép
vicuska

Hello

Na lányok bababolt kilőve akire rámertem volna bízni az üzletet nem jön dolgozni.Kergeti ő is az álmát!
Na az enyém szerte foszlott.
Köszi azért a segítséget!
üdv Zsu

Kép
Kép
zsu.

Sziasztok!

Mi is vettünk már Bencusnak használt ruhát(angol) és szerintem sincs abban semmi.Sokszor tiszta újakat lehet kifogni és minőségileg is jók.

Képzeljétek ma délelött levágattam a válig érő hajamat rövidre,de annyira hogy hátul zselézni lehet, ja és fekete!De csak azért mert nagyon-nagyon hullik!!Még jó hogy van miből! :lol:

Holnap megyünk 10-re a 4 hós szurira és majd méreckedünk is!
Vendég

Gratula Bencének a 4 hónaphoz.

Mi is holnap kapjuk a 4 hós szurit+az agyhártyagyulladás ellenit.
Kiváncsi vagyok hogy fogja viselni a 2 szurit már előre sajnálom szegényt.
Ja és képzeljétek, hogy ma délután 2 óránként adtam enni neki és nem volt annyi sírás, jóformán semmi sírás.
Nekem sajnos nagyon az a gyanúm, hogy már nem elég neki a tejem. Hizni is csak 30g-ot hizott a héten.
Majd holnap kiderül mit mond a doktornéni.

krisy79

Sziasztok!
Krissy:nem biztos,hogy ez a probléma.Az én lányom is csak 60g hízott az elmúlt héten.Egy idő után lelassul ez a folyamat,hiszen ha még mindig annyikat híznának 1éves korára mekorra lenne?!adsz már neki mást is?Gyümi,főzelék...?

Dicamama:kérünk lépet!

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Elment a dokinő és semmi jót nem mondott. A Dávid elkapott valami bakteriális gyomorbetegséget ezért most nem is kapott oltást hanem normaflort írt fel neki azt kell szednie 10 napig.
A gyanúm beigazolodott, hogy kevesebb a tejem a fiú egy hónap alatt 40dkg-ot hízott ami dokinő szerint nagyon kevés sőt azt mondja a kutacsa is be van egy kicsit esve ami szintén az éhség jele. Egy hét alatt még ha vissza is esik a hízás mértéke, de ilyen idős korban azt mondta jó lenne azért a 150g-ot tartani, de minimum a 100-at és egy hónapban azért jó lenne, ha a 60-80dkg meghízná. Úgyhogy kezdődik a tejcsi kiegészítés, mivel már 4 hónapos nem kell neki tápszert adni, de azt mondta, hogy ne a gyümikkel kezdjem, mert refluxos és ezért az csak még jobban fokozzná a gyomorsavát, hanem kezdjük a tejpépekkel. A délelőtt és késő délután szopi helyett adjak neki fél-fél adag tejpépet, utána egy kicsi vízet, vagy gyümölcslevet. Meg valami búzacsirás kását magyarázott még, de azt receptre kell felírni, úgyhogy azért majd holnap megyünk.
Persze férjem jól lecseszett, mert biztos azért nincs elég tej mert nem iszom eleget és nem nagyon akar neki tejpépet adni. Úgyhogy jól kikészültem ez miatt. De hát valamikor el kell kezdeni, mást is adni a tejcsin kívül. És nálunk anyukám is mind a kettőnket öcsémmel csak 4 hónapig tudott szoptatni, mert neki is kevesebb lett a tej és állítólag ez örökletes.
Na jó hosszú lettem bocsi a siránkozásért.

krisy79

Hoztam néhány képet a drágámról!Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Csajok :!:
Mi ez a pangás :?: Merre van mindenki :?:

Megkaptuk ma a szurit. Egy picit pityergett Bencus, de semmi több nem volt!
Méreckedtünk is!!
Bencus 7450 gramm és 63 cm!! :)
Eddig hála az égnek nem lázasodott be,remélem már nem is fog!

A hajamról a képet csak késő este vagy holnap teszek fel mert a párom dolgozik.

Képzeljézek, ma itt volt a barátnőm a kislányával(3 hét van a két gyerköc között) és annyira aranyosak voltak együtt. :D Majd teszek fel képet róluk.
Vendég

Mi ez a pangás lányok? :(

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Elég régen jelentkeztünk, de nagyon jól elvagyunk net nélkül is a kicsi lánnyal.
Egyre okosabb, figyelmesebb, már hangosan kacarászik.
A hasáról a hátára fordul, teljesen egyedül, ja és nagyon nő a haja.

Mindjárt teszek fel képet is!

Ancsa
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ancsa800418

Ancsa800418:Ez akiscsaj egy tünemény-ILYEN HAJKORONÁT!!!Mint aki most jött a fodrásztól(a második képen)

Krissy:60-80dkg nekem csak az első 1-2 hónapban hízott,nekem nem mondták,hogy probléma lenne ha csak 40et hízik.Amíg jókedélyű,egészséges szép a bőre....Dehát ezt is orvosa vállogatja!

Kíra is cukorfalat!

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Tényleg mindenki nyaral?

Ancsa: Nonóka milyen nagy lány már, nem is 3 hónaposnak nézz ki legalább 6-nak. Tündéri kislány.

Akíra: Kíra is tündéri és jó sokat nőtt ő is, és már 5 hónapos pedig mintha most lett volna, hogy pocakosan beszélgettünk.

krisy79

Vicuska köszi a bókot!

Hát hajunk az van rendesen, nem panaszkodunk, sokan azt mondták, hogy ki fog hullani, de még egy szál sem hullott ki, hanem inkább nő neki. Születése óta már vagy 2 cm-t nőtt.

Nonó 2 hetes korától végig alussza az éjszakát.
Este 8-kor fürcsi, szopcsi (mivel még mindig csak szopik), és utána kb 9-kor van alvás.
Reggel olyan 6-fél 7 körül ébred, gyors poci töltés és utána 9-ig ismét szunya.
Na 9 után már csak 13 kor alszik, de akkor olyan 15-16 óráig és utána este fürcsi előtt még egy órácskát szunyókál olyan 18 óra körül.

Nagyon ügyes kislány, sokat nevet, meg nagy hangon magyaráz.

Pelus: Nálunk a Libero jött be, most a Bababónusszal a Dm-ben vettem és így olcsó volt.
Az eredtei ára: 3700,-Ft (88 db), abból lejött 500,-Ft, meg még 15 % kedvezmény, így elég türhető az ára.
Próbáltuk már a Babylove-osat is, de annak nincs gumirozva a hátulja, és szerintem nem olyan kényelmes neki.

Hétfőn kapta meg a 3 hós szurit, nagyon jól viselte, miután hazajöttünk gyorsan kis is aludta a fájdalmát.

Hízás ügyben, Nonó ebben a hónapban 480 gr-ot hízott, és nem mondták, hogy probléma lenne. Szépen fejlődik és jó kedélyü, úgyhogy nincsen semmi baj, legalábbis ezt mondta a doki.

Ancsa

Már 5500 gr a kis csöppségem, ja és 60 cm.

A kánikulát mi így viseltük:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok!

Kicsit későn, de mindenkinek köszönöm a válaszokat, aki írt. A laktózérzékenysége egyenlőre nem okoz gondot a szója tápszerrel, a bukások pedig csökkennek ha több szilárd ételt kap.
De, most újabb tanácsra lenne szükségem, mert a jelenlegi helyzettől lassan megőrűlök. Szóval a gondom: a babakocsizás. KB. negyed óra amit kibír benne, aztán jön a nyafogás, aztán sírás majd ordítás ahogy a torkán kifér! Nem csak alkalmanként, ez szinte mindig így van. Már mindent megpróbáltunk: hasrafektettük, vettük egy másikat aminek hordózós a fekvőrésze... Az utóbbi megoldás egy kicsit enyhített a helyzeten mert érdekekes volt neki, hogy kilát de most már ez sem elég. Egyszer mikor már nagyon üvöltött betettük a kenguruba. Abba korlátlan ideig elvan, imádja, viszont a babakocsiba még hamarabb nyafogni kezd. Szerintem már tudja, hogy akkor kenguru lesz a vége. Viszont 7 kiló és én nem nem bírom olyan sokáig mint ahogy ő szeretné. Mit csináljak? Így nem szeretek vele elindulni sehová, pedig időnként muszáj menni. Kint is szeret lenni, az idegenektől se fél, sőt, mosolyog mindenkire. Csak a babakocsit utálja. Segítség! Ötletek???

Gyönyörűek a babák!

Előre is köszi mindenkinek, már nagyon szeretném vele nyugisan róni a köröket az utcán.
Bocs, hogy kicsit hosszúra sikeredett.

Hajni
Vendég

Beugrottam, mert Krisy irt új adatokat a táblába, és így rájöttem, hgoy jesszus, a heti táblát nem tettem fel, és már szerda van! Bocsi csak párom itthon van szabin, fessük a gyerekszobát, káosz az életünk, de most pótolom! Nem volt időm olvasgatni se, de a képeket megnéztem, hát még mindig tündériek a babók! Hát ez egy ilyen gyönyörű táblás topik!

Szóval itt ahétfői tábla, jelzem hétfői adatokkal, tehát akinek hétfőn még nem volt x hónapos a gyereke, de ma már mondjuk az, az azért van mert hétfői adat, nem akartam megkavarni! Ugyhogy bocsi! Rohanok is!
És bocsi tényleg! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
KépKép
akíra

Ancsa:
Mekkora haja van!!! :D :D Nagyon szépek vagytok :D . Olyan aranyosak a lánybabák,amikor már gumit vagy csatot lehet a hajukba rakni,nade már 3 hónaposan! Aztaa,ilyet még nem láttam :D

Akíra:
Na,ha kész lesz a gyerekszoba,kérjük ám a képeket!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Ancsa: Hihetetlenul szep Nono haja! Gyonyoru dus!!!

SchJudit: Mi volt az UH-on? Nagyon szurkolok nektek,m hogy minden ugy alaikuljon, ahogy szeretnetek. Vigyazz magadra!!!

Alvas: Nalunk is erdekesen alauk. 8-8ig alvas van ejszaka. Kozben ejfelkor es 6 korul eszik. Ha ehes, 3kor is fel bir kelteni sajna. Nap kozben van 2 30 perces relax a babakocsiban, meg egy ebed utani szunya, ami jo esetben 1,5 ora, rossz esetben fel ora. Es rajottem, Luca akkor uvolt a legjobban, ha faradt. Nem birom meggyozni, hogy aludni sokkal kifizetodobb lenne ilyenkor. Ma pl. annyira sirt, hogy nem tud elaludni - mert nem hagyja magat, nehogy lemaradjon vmirol -, hogy full bedagadt az egyik szeme. :cry:

Hizas: Luca csak anyatejes, es a nyaron eleg valtozatosan produkalta a hizast. Volt, hogy csak 80-at, volt, hogy 300-at. De alt. 120 korul voltunk. Mar nekem is megfordult a fejemben a potlas kerdese, de a vedono lebeszelt. Szerinte ez tok eleg. Es amiota a kicsi visszaallt a 3 oras evesre, tobb is a tejem.

Mi is nyaraltunk, hazamentunk Anyuekhoz. A kicsi a 3,5 oras utat 5 perc hijjan ataludta oda es vissza is, es imadta a kertes hazat:
Kép

Jarunk babauszni is, na az is nagy kedvencunk:
Kép

es a mostani egyik kedvenc kepem:
Kép

Puszi

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok! :lol:

Macsek nagyon tetszik nekem is az utolsó kép! :D

Ancsa az a hajköltemény nem semmi ennyi idősen! :D

Akíra kislányod tündérien édes! :D

Nagyon sok mindent tud ám:

- forog mindkét irányba

- hasról hátra fordulás mág nehezebb,nem nagyon sikerült

- szinte majdnem mindig hasra fordul,és akkor azonnal vissza kell fordítani,mert nem szeret úgy lenni,és nagyon sír

- cumiját kiveszi és vissza is rakja a szájába

- mindenki kezét a szájába akarja venni,ismerkedik

- felhúzza magát már ülő helyzetbe,ha a pihenőszékben van és le is hajol a lábáig

- segítségel ül már

- már tett mászó mozdulatokat,de még nem az igazi

- nyaka,comja,háta és honalja nagyon csíkos,és imádja,ha csíkizik

- kacag nagyokat a nap minden órájában szinte

- visszamosolyog,ha ránevetnek

- igényli a sok foglalkozást

ha beszélnek hozzá,megpróbál ő is tátogni

Azt hiszem nagyjából ennyi,bár lehet kihagytam vmit,sose lehet tudni.

Ma nem semmi meleg volt,de péntektől talán kicsit enyhül.

Ilyenkor a délutáni sétákat 17 után ejtjük meg,akkor már jobb a levegő.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Új képeink :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Akíra,Ancsa,Macsek!
Kyrus,Nonó és Luca tündéri kiscsajszik,aranyosak nagyon! :D

Hoztam a megígért képeket!

Kép
Az "úszógumim" :D ne nézzétek mert nem olyan kicsike van!! :D :D De már dolgozom rajta hogy lemenjen!!!Ja, és hát ilyen lett a hajam!

Kép Zsófi és Bencus!! A két huncut! :D
Vendég

Sziasztok!

Nálunk a tegnap délután, illetve este elég nyűgösen telt.
Nonónak szélgörcse volt, és csak sírt és sírt és sírt...., semmi nem használt.
Aztán addig ráztuk, míg megindult és elkezdett büfizni, de vagy 15-öt egymás után, utána szegénykém nagyon megkönnyebbült és reggel 6-ig meg sem mukkant.

Remélem ma nem lesz szeles, bár esszük az Infacolt. Nem mondanám, hogy hasfájós egy hónapban általában egyszer vagy kétszer van ilyen, de olyan szörnyű tud lenni, ahogy sír, merthogy Ő nem igazán sírós baba, van olyan, hogy napokig nem sír, és ilyenkor megijedek, mert tudom, hogy nagyon fáj neki valami.

Szép napot!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok!

A babák tündériek,na és Nonóka haja!Tényleg a második képen olyan,mint aki most jött a fodrásztól!Tünemény.Biztos sokan megnézik az utcán.

Dicamama:Tök jó a hajad.Én is most voltam fodrásznál,az enyém is fekete,csak vannak benne pirosas csíkok.Az úszógumi meg,hát nekem is van,de nem csak annyi mint neked. :oops:

Nálunk most mindenki beteg,még a Gergő is,folyamatosan orrszívózzuk,köhécsel és tüsszög.De már kezd jobb lenni.

Tegnap álltunk neki a babaszoba festésének,mert lassan át kellene költöztetni a legénykét.Ma már bizti kész leszünk,úgyhogy jövök a képekkel.Most megyek,mert ezer a munka és mind sürgős! :D
Vendég

sziasztok!

nem tudtok valami tuti vacsora tippet nekünk amitől jobban jól lakik a Riki?????tegnap mondta a védőnő hogy fürcsi előtt adjak neki főzit és lefekvés előtt még tápit.de ugyanúgy felkel 3-kor.és nagyon nehezen alszik vissza :cry: :cry: :cry: mi meg már hullák vagyunk párommal mert reggel is csak 6-ig alszik maximum :cry: :cry: :cry: :cry: ma éjjel elaludtam álva a kiságy mellet.vagyis annak támaszkodva :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

na képeket most egy darabig nemtok feltenni,mivel beszart a 4 hónapos nem éppen olcsó telefonom,és egy szar samsungot kaptam helyette.azt mondták kb 1 hónap mire megcsinálják :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: most olyan mintha bmw-m lett volna és lett hejette egy trabantom :wink: de már megsem lepődöm ilyen dolgokon.a következő amim tönkre fog menni az a mosógépem lessz mert van hogy miutánn kimosta a ruhákat elkell inditanom ujra sima centrufuga programmal mert marad benne víz.holnap jön a szerelő.na bumm,1 hónapos mosógép.milessz még?????

jó is történik azért velünk.képzeljétek a Riki ha fogom a kezét lépked előre.van hogy egymás utánn 2-szer ugyanazzal a lábával de amúgy nagyon ügyes.de persze nem eröltetem csak van hogy felálítom magam előtt és akkor kezd lépkedni :lol: :lol: :lol: :lol: tegnap mérték hát nem hizott semit de már 74 centi :P :P :P :P :P :P :P ugyhogy ma reggel elő is vettem a 80-as rucikat a 68-asakat pedig eltettem :lol: :lol: :lol: meg ma veszek is neki pár rucit.annyira szeretek neki vásárolni.
kismama18

Sziasztok!

Sch.Judit: várjuk a fejleményeket és drukkolunk neked, vigyázzatok magatokra.

Dicamama: jó lett a hajad nekem nagyon tetszik az úszógumi meg nem lényeg, nekem is van és sajnos nem csak akkora mint a tied.

Boszi: Gabika már nagyon ügyes nagy fiú lett.

Macsek: Luca tényleg tünemény az utolsó képen, olyan mint egy pici angyalka. :lol:

Benkoka: várjuk a szoba képeket!!!!!!

Hajni: nem tudom, hogy a babád mennyi idős mert nincs vonalzód :( , de nem probáltad esetleg felültetni a babakocsiba? Még nagy babakocsitok van? Mert vannak olyan babák akik nem szeretik a nagy kocsit csak azt a kis esernyőre csukhatót, a barátnőmék pont igy jártak, hogy a gyerek nem akart megmaradni a nagy kocsiba, és utána az esernyősbe meg a mai napig imád lenni pedig már elmúlt egy éves.

Kismama:Sajnálom a telcsidet és a mosogépet ezek olyan bosszantó dolgok. Az éjszakákkal ugyanúgy jártunk ahogy Ti és én kb. 2 hete bevezettem azt a praktikát, hogy hajnali öt előtt nincs kaja csak víz. Az első egy két éjszaka nem igazán tetszett neki a dolog de kemény voltam és hagytam sírni mig álomba nem sirta magát. Most oda jutottunk, hogy ha fel is kell kb.3-4 felé akkor kap egy pár korty vizet és magára hagyom, de már egy hangja sincs és szépen visszaalszik 5-6 felé mikor ujra kel akkor kap elöször tejcsit és utána akár fent van akár nem vissza rakom az ágyába és még szépen visszaalszik. Ezért általában 8-9 felé kel. Jó mondjuk napközben nem is alszik sokat csak 2*1 órát talán.

krisy79

Sziasztok!

Dicamama:
Tök ari a hajad :D

Macsek:
Jaj,az az utolsó kép!! Meg lehet zabálni rajta!!!!!!

Ma voltunk a 4 hónapos oltáson. 4 hét alatt 350gr-ot hízott a Bogi,azt mondta a doktornő,hogy ez kevés.. Hát,most már 2-2.5 óránként rakom mellre,de így is megenné az öklét.. Úgyhogy ma elkezdem hozzátáplálni gyümivel.. Ez van.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Haliho!

A kedvenc kepnek van parja, a szegyenlos-elbujos : :lol:
Kép

Barbamami: Te, mint tapasztalt anyuka, hogy kezded a hozzataplalast? Majd biztos a vedonom is mond vmit, de en azert Ratok is kivancsi lennek. Egy ismerosom szerint pl. huslevest is lehet a kicsikkel itatni, az o kisebbik fia szerinte emiatt imad mindent, ami zoldseg, mindent, amit foz. Bezzeg a nagyobbik fia 6 honapig csak tejcsit kapott, az meg valogatos, alig eszik meg vmit. Nalatok mi volt? Most mivel kezdesz?

Dica: Piszok jol all ez a haj! Fiatalos, csinos, klassz! En most kezdem hullatni az enyemet sajna. De nem banom, mert mar szinte bundanak erzem a fejemen, olyan dus. Egyszer talan fodraszhoz is eljutok...

Benkoka: Nagyon varom a kepeket, emlekszem, milyen jol nezett ki, amit meg a baba szuletese elott csinaltal.

Ma is megvolt a delutani alvas idejen, hogy inkabb uvoltott a faradtsagot erezve, mint aludt, de aztan persze hullafaradtan bealudt. Ezellen kellene nekem vmi tuti recept, de hat jol tudom, nincs :(

Na, pussz!

Kép
Kép
-macsek-

Ja, es az okolragas nalunk is megy:
Kép

...es ez meg csak egy szolid verzio

Kép
Kép
-macsek-

Meghoztam a képeket,de nem lettek az igaziak,mert a fényképezőt elvitték anyuék és csak telcsivel tudtam fotózni.Egyáltalán nem adja vissza a szoba hangulatát. :cry:

Kép A bejárat Kép
Kép Kép Kép a régi macis kép

Köszi Macsek.Nekem ez a mostani is nagyon tetszik,de sajnos tényleg nagyon sz.r ezeken a képeken.De ígérem hétvégén felteszem normálisan.
Vendég

A két alap szín egyébként a narancs és a régi bordó.De persze ez sem látszik! :cry: Talán a tetőablakos képen eredeti a szín.
Vendég

Kép És az oszlop

Na jó,dugulóra fogom magam,mert kissé elpilledtem,izomláz és egyebek.Mindenkinek jó éjszakát!
(Én este lefekvéskor úgy köszönök el apától,hogy REGGEL találkozuk,ami annyit jelent,hogy akkor ugye a manóka bizti nem kel fel éjjel,csak reggel 6 kor.)
Vendég

benkoka:

nagyon jó pofa a fal.és ezt ti csináltátok vagy festő?

hát én megint hulla vagyok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: alig állok a lábamon.ráadásul még kb 5 percet bír ki a Riki a kiságyban és utánna ki kell vennem.ugyhogy addig kell valahogy felébrednem.na meg elkezdtem tornázni is és most mindenhol izomlázam van :( :( :( de hát muszály!!ha szükebb nacit veszek fel akkor ameddig ér addig jól nézek ki aztán a széle fölött meg vagy 3 centi háj lóg :( :( :( soha nem tudtam gyorsan fogyni kiváncsi vagyok hogy azért jövő nyárra sikerül e annyit le adni hogy a balcsira le tudjak menni.

macsek:

nagyon aranyos Luca ezen a kéz evős képen :wink: a Riki is hasonlókat csinált,volt hogy elkezdett bokákolni a kezétől.aztán egyszercsak abbahagyta.

krisy:

én nem vizet adok neki éjjel hanem cumit.meg ő csak úgy alszik el ha benn vagyok nála és simizem a hátát(tiszta én :wink: )reggel meg kb 1-1,5 órát nyüszizik végig és csak utánna hajlandó elaludni.na meg én hagyhatom sírni!!!annyit érek el vele hogy felkapaszkodik a kiságy szélére és veri a fejét a rácsba.na meg úgy visít hogy sokszor azt hiszem mindjárt megfullad.meg nem akarom hogy elessen és beverje a pici kobakját,merthát azért a kiságyban nagyon könnyű úgy esni hogy neki esik a rácsnak :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

na mek. mert a kisherceg kiabál :wink: :wink: :wink:
kismama18

Sziasztok!

Krisy
Köszi a választ. 5 hónapos a kislányom és már azt is megpróbáltuk amit írtál. Mély babakocsival kezdtük, de azt csak hasonfekve viselte el -egy darabig-. Viszont ahhoz kevés ideig bírta, hogy pl. egy bevásárlást el lehessen intézni. Másfél hónapja vettünk neki egy újat (nagyon nem hiányzott egy újabb kocsit kifizetni, de ezt is megpróbáltuk). Az hordózós, ez kb. egy hónapig működött. Imádtam, hogy ennyit tudunk vére mászkálni. Újra találkoztam emberekkel, nagyon jó volt. Két hete megint ott tartunk ahol elkezdtük, sírás, üvöltés. Megpróbáltuk félig döntve a háttámlát ültetni is, de a helyzet változatlan. Lehet, hogy nincs más választásom mint reménykedni, hogy minél hamarabb járni fog.
Mint Kismama Patrikja. Nem semmi, fél évesen járni, gratulálok.

Ja, akinek barna szemű lett a babája, mennyi idősen barnult be? Mi mindketten barna szeműek vagyunk, de Hanginak még kék. Kiváncsi vagyok mi lesz belőle...

Hogy kell a vonalzót feltenni? Biztos ezerszer le van már írva, de nincs időm ennyit visszaolvasni. Köszi

Mindenkinek szép hétvégét! Hajni
Vendég

hajni:

a Riki is kék szemü volt mikor megszületett.én barna vagyok párom pedig vegyes :wink: neki van benn kék,zöld,barna és sárga csikok keverik össze a szineket.olyan mintha márvány mintás lenne.én nagyon reménykedtem hogy kék szemű marad de mostmár inkább zöldes barnás.és szerintem barna lessz.próbáltad már azt hogy teszel a kocsiba játékot??van olyan amit a baba előtt fel lehet akasztani,és keresztbe lóg felette.a Riki ezt nagyon szerette.na meg mi nem indulunk el min.10 játék nélkül.és mindig váltogatom neki ha azokat megunta amik benn vannak.meg most ezzel a beszélő kutyával nyomulunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mindenki azt hiszi hogy a gyerek énekli az ABC-t :lol: :lol: :lol: :lol: na meg a többit. Kép ilyenre gondolok
kismama18

hajni:

azt elfelejtettem hogy én is azt várom mikor tud már eltotyogni melettem az utcán.csak én azért mert nekem a babakocsijaim mondják de az unalmast.most még veszek sportot de szerintem az sem huzza tovább pár hónapnál.mint ahogy semmim nem bírja ki huzamossab ideig hiba nélkül :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? ez van.
kismama18

Kismama:
Hát,sajnálom,hogy így jártál babakocsi ügyben.. Nekem NAGYON tetszik ez a háromkerekű babakocsi,ami a képeden van!!
Ja,na,hát ahogy olvasom,milyen nyugodt :lol: :lol: kicsi fiad van,én nem aggódnék a helyedben fogyás-ügyileg :lol: :lol: ..

Macsek:
Nekem sajnos egyikkel se volt annyi tejem,hogy 6 hónapig csak azt adjak. De azt hiszem,nem is baj. Állítólag kb 5 hónapos kor körül van egy időszak,amikor NAGYON fogékonyak a gyerekek az új ízekre. Ha ezt elmulasztja az anyuka,akkor szenvedhet egész életében a rossz evő gyerekével..
(Ez olyan,mint a nyelvtanulás,állítólag a nyelvekre pl 6 éves korig nagyon fogékony a gyerek,utána "bezárul" egy rész az agyban. Persze ezután is tud nyelvet tanulni a gyerek,de sosem lesz olyan gyorsan befogadó szint,mint 6 éves kor előtt..)

Őszibarackot adtam tegnap az este 6 órási szopi közben (szopi-barack kanállal-szopi). Hát mit nem mondjak,nem volt éppen elájulva. Olyan édesek,amikor még nem tudják,mit kell csinálni a nyelvükkel,csak ide-oda lökdösik azt a "dolgot" amit az ember belapátol..
Egyébként nekem az a technika jött be mindegyiknél,hogy nem "berakom" a szájába a gyümit,hanem odatartom a szájához,hogy hozzáérjen,és ő szépen beszívogatja. Na,úgy ment a dolog..

A Petinek tejpépet adtam az első 2 hónapban,de nagyon póruljártam,a mai napig válogat,pépeset enne.. Kap majd a Bogi is tejpépet,de főleg inkább gyümit meg főzeléket..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

barbamami:

nekem is tetszik.nem is szivesen cserélem le,mivel a Patriknak is kényelmes,de hát ha egyszer szar akkor szar.Pedig chicco!!!ennyit a márkáról.pedig nekem terhesség alatt mindenki dicsérte a chiccot,hogy mijen megbízható márka.lehet jobban jártam volna azzal 30 ezressel amit a brendonban néztem elöszőr.de mostmár nem veszek olyat mert felesleges.majd egy sportot.háát nagyon kiváncsi vagyok hogy abból kisifogok e valami szart.
kismama18

na!szóval hogy abból is kifogok e valami szart.akart lenni az utolsó mondatom :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
kismama18

Sziasztok,
megjöttünk a nyaralásból, majd mesélek. Klassz volt minden, de kisbabával semmi sem egyszerű.

Gyönyörűek a babák, igaza van Timinek, mindegyik nagyon szép!

Aztaaaa Judit... gratulálok! Nehéz lehet most Nektek....

Nanett, jó lenne talizni, és dumcsizni....

Teszek fel pár képet:
Kép Blanki a delfináriumban

Kép Blankítá
Pussz,
Lilo

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam Nektek, csak kevesen emlékezhettek rám.

Nem is akarok zavarni, de szükség van a segítségetekre. Másik fórumon (Szülészetek, kórházak -> Szent Imre kórház (tétényi)) egyik kismama társunk (Macskanyu) szerdán szülte meg Mirka babáját (1537. és azt hiszem 1546. oldalon láthattok róla képet), aki nagyon beteg, tegnap még úgy volt, hogy maximum egy-két napja van hátra. Hiányzik a szíve egyik feléből a szívizom, és csak addig él, amíg egy valamiféle lemez, ami pocaklakó korban nyitva van, be nem záródik.

Lehet, hogy van valamiféle halvány remény arra, hogy meg tudják menteni, még mi sem tudjuk, de az biztos, hogy minél többen imádkozunk érte, annál nagyobb az esély, hogy csoda történhet.

Mi szerda óta folyamatosan Mirkára gondolunk, küldjük neki az erőt, energiát, ki ahogy tudja, és ma végre anyukája karjaiban lehetett (eddig egy ujjal lehetett simogatni inkubátorban, mert nincs elég oxigénje) 2 órán keresztül! Kérlek-kérlek, segítsetek, és szóljatok mindenkinek, akinek csak lehet!

Köszönöm!

Kátya
kincsimano

Sziasztok! :lol:

Judit rég írtál? :( Minden ok veletek?
A babák nagyon szépek! :D
Lilo a felső kép vmi tündéri,páromnak is nagyon tetszett! :)
Benkoka nagyon szép lett a lakásotok,csak gratulálni tudok! :)

Ez a meleg kiborít,ezért se írok mindig,inkább csak pihenek,már ha tudok. Nem fehérembernek való szerintem a 30 fok feletti hőmérséklet.

Sétálni is csak 17 után megyünk,de még akkor is meleg van.

Tegnap előtt nagyon jó kisfiú(mint általábban) volt Gabika. Majdnem minden étkezés 4 órára rá történt. Folyamatosan szokik át a kis drága.Még se gyümit,se főzeléket nem adtam neki,de nem is késtem el szerintem sehonnan. Anyatej már iszonyat kevés van sajnos,napjában csak reggel és este tudok neki adni.

Annak is nagyon örülök,hogy eddig is volt tejem,mert mint tudjuk az anyatej mindenekelőtt,pár cseppje is kicset ér!!!

Ebben a melegben is semmi hiszti,nyüszögés nem volt,evett-aludt-játszott. Pedig nálunk azárt 33 fok van a lakásban,de ezek szerint egész jól bírja.

Párom tegnap előtt ment el a munkahelyére pénz miatt. Hát mondthatom röhejes összeget kapott:6000-et. Ebből éljük meg??? A tápszer se jön ebből ki 1 hónapra,meg a pelenka.

Ez 2 nap szabi,amit kifizetett. Többet nem tud állítólag. Ilyenkor röhögök magamban,mert tudom,hogy teli van lével,4 kocsija van...stb

Jövő héten már kell menni majd takarítani,amiért ugy 10.000 körül kap majd. Most elment dokihoz is,kiíratta magát táppénzre,mert abból is jön + mani.

Ez a hét már a 6.,ha jól számolom,amit itthon tölt.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép

[url]http://www.pelus.hu/h/?p=akciók[/url]

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

A mi börzénk - 2007. október
Újra!
Kismama.hu
2007.08.01
A Kismama magazin szervezésében immár 31. alkalommal kerül megrendezésre a nagy hagyományokkal rendelkező, az évek során megszokott magas színvonalon és biztonságos körülmények között megtartott, rendezvényről rendezvényre tapasztalataink és az Önök visszajelzései alapján folyamatosan tovább fejlesztett Kismama Babaruhabörze.

A babaruhabörzét ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek a babaruhák, babaápolási cikkek, babafelszerelések iránt, akik babát várnak vagy kisgyereket nevelnek, és szeretnék eladni a régi ruhácskákat, hogy beszerezhessék az újakat.

A rendezvény megtekinthető látogatóként, a saját, használt, kinőtt ruhák, játékok, termékek árusaként (börzézőként), vagy kiskereskedőként. (Gyermekeknek 14 éves korig ingyenes a belépés!)

A 31. KISMAMA BABARUHABÖRZE

2007. október 28-án, vasárnap 8.00-15.00 óra között kerül megrendezésre a Budapesti Vásárközpont „A” pavilonjában.

Az árusító asztaljegyet és asztaljegyet kiegészítő belépőjegyet CSAK ELŐVÉTELBEN LEHET RENDELNI A KÉSZLET EREJÉIG. A jegyrendeléseket KIZÁRÓLAG TELEFONON tudjuk fogadni, 2007. augusztus 1-től munkanapokon 11 és 15 óra között a már megszokott:

(06-1-) 371-32-56-os KISMAMA BABARUHABÖRZE INFORMÁCIÓS VONALON.

ÁRUSÍTÓ ASZTALJEGY 3.200 Ft,-/fő (mely a postaköltséget is tartalmazza)

egy fő egyszeri belépésére jogosít,
kis-és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít (kiskereskedői tevékenységnek minősül, ha valaki három vagy több azonos árucikket kínál eladásra).
Bármilyen jellegű árusítás esetén az asztalfoglalási díj megváltása kötelező!
Érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink kedvezményesen, 3.200 Ft helyett 2.560 Ft-ért juthatnak árusító asztaljegyhez. A telefonos jegyrendeléskor kérjük jelezze, ha Ön előfizető!
Belépés a Budapesti Vásárcsarnok területére 7 órától lehetséges.

ASZTALJEGYET KIEGÉSZÍTŐ BELÉPŐJEGY 900 Ft/fő, (mely a postaköltséget is tartalmazza)

egy fő egyszeri belépésére jogosít,
csak és kizárólag árusító asztaljegy felmutatásával együtt érvényes
asztali árusításra, valamint kis- és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít.
Érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink kedvezményesen, 900 Ft helyett 450 Ft-ért juthatnak asztaljegyet kiegészítő belépőjegyhez. A telefonos jegyrendeléskor kérjük jelezze, ha Ön előfizető!
Egy asztaljegyhez egy asztaljegyet kiegészítő belépőjegy vásárolható.
Belépés a Budapesti Vásárcsarnok területére 7 órától lehetséges.

Az árusító asztaljegyet és asztaljegyet kiegészítő belépőjegyet CSAK ELŐVÉTELBEN LEHET RENDELNI A KÉSZLET EREJÉIG. A jegyrendeléseket KIZÁRÓLAG TELEFONON tudjuk fogadni, 2007. augusztus 1-től munkanapokon 11-15.00 óra között: (06-1-) 371-32-56. Egy hívás alkalmával 1 fő csak saját részre maximum 2 db asztaljegyet rendelhet. Az asztaljegyek nem választhatóak, a program automatikusan adja ki a jegyeket. Az árusító asztaljegyet és asztaljegyet kiegészítő belépőjegyek visszamondását 2007. október 8-ig fogadjuk el.

BELÉPŐJEGY 900 Ft/fő,

egy személy egyszeri belépésére jogosít,
asztali árusításra, valamint kis- és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít,
érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink számára az októberi lapszámunkkal ajándék-kupont küldünk, mellyel 450 Ft,-/fő kedvezményes áron vásárolhatják meg belépőjegyeiket a helyszínen a rendezvény napján.
Belépők a rendezvény napján a helyszínen válthatók a pénztáraknál 7:45 órától.
Belépés a Vásárcsarnok területére csak 8.00 órától!

KISKERESKEDŐ JEGY 72.000 Ft + 20 % Áfa

Kiskereskedői jegyeket csak elővételben lehet beszerezni korlátozott számban, augusztus 13-tól munkanapokon 9.00-17.00 óra között (pénteken 16 óráig) a Sanoma Centrumban: Budapest 1037 Montevideo 9.
Részletes információ a standbérleti feltételekkel kapcsolatban a (06-1)-437-1481-es telefonszámon!

Figyelem! Csak a kiadón keresztül vásárolt jegyek érvényesek.

A RENDEZVÉNYEN BIZTONSÁGI OKOKBÓL A FÖLDRŐL ÁRULNI TILOS!

A 2005. évi CXXXIII. Tv. 3. fejezete alapján a rendezvényt biztosító rendészek jogosultak az élet- és vagyonbiztonság érdekében, különös tekintettel a tűzvédelmi rendelkezésekre, a Babaruhabörze biztonságát veszélyeztető személyeket távozásra felszólítani, illetve a rendezvényről kivezetni.

Bejárat: a Budapesti Vásárközpont III-as kapujánál.

Autóparkolási lehetőség: A börzézők autójukkal a Budapesti Vásárközpont közvetlen közelében, az Albertirsai úton és a Budapesti Vásárközpont területen belül korlátozott számban parkolhatnak. Akik a belső parkolást választják, az V. kapunál hajthatnak be a kijelölt helyekre. A területen belül mintegy 1.000 személygépkocsi elhelyezésére van lehetőség. Közvetlenül a személygépkocsiból árusítani tilos!

Megközelítési lehetőség: Az Örs vezér teréről a BKV Expojáratával, amely a rendezvény napján sűrített menetrend szerint közlekedik.

A helyszínen INGYENES GYERMEKMEGŐRZÉS és külön PELENKÁZÓ és ETETŐ HELYISÉG áll látogatóink rendelkezésére.

A börzén Kismama-előfizetői akciót szervezünk, melynek során értékes ajándékokat, többek között Kismama babahordozó kendőket, Kismama szoptatós pólókat, babaringató hintaágyat sorsolunk ki.

Bármilyen egyéb más cég által szervezett hasonló rendezvényhez a Kismama magazinnak, illetve annak kiadójának, a Sanoma Budapest Kiadói Zrt-nek semmilyen köze nincsen, így azok szervezéséért, lebonyolításáért felelősséget nem vállalunk.

Vigyázat! Hamisíthatják!

A Kiadó a változtatás jogát fenntartja!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: