A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Madrin!
Én amúgy imádom a szigetet!
Sajna már tavaly is soknak találtam a jegyet, meg esküvő is volt és akkor is lombikoztunk, így teljesen kimaradt, most meg ami nagyon érdekelt volna, azok annyira szét voltak szorva, hogy inkább csak fájdítottam a szívemet otthon, meg mikor mentem haza a buszmegállóban lehetett hallani a koncerteket és az idénre ennyi jutott.
Ha nem lesz gyerek, akkor talán jövőre másképp látom, és lesz is kivel kimenni, akkor nem hagyom ki.
:lol: Nefke
nefke

Sziasztok,
Ma voltam bent a BMC-ben. Olyan gyorsan ment, hogy csak na! Én is meglepődtem. Negyed órát vártam, és be is kerültem.

Akartam felíratni a szurikat, persze valami mindig keresztülhúzza a számításinkat. Csúszunk 1 hónapot! Tudjátok túl magas volt a TSH értékem a pajzsmirigy miatt. Konc tanár úr azt mondta, amíg nem éri el a megfelelő értéket, addig nem kezdhetünk. Lehet hogy már jó az érték, de kell róla papír. Hétfőn voltam vérvételen, jövő hétre lesz meg az eredmény, de mivel már hétvégén van a 20-ik napom, így pont kicsúszunk a kezdéssel. Azt mondta, miért akarom az esélyinket eleve csökkenteni? Ha még nem jó az érték, akkor az nagyban befolyásolja a sikert.

Az az igazság valahol éreztem, hogy így lesz. Nem ért váratlanul. A női megérzés.
Nem baj legalább addig át tudunk költözni, és már az új helyen, nyugodtan kezdünk! :wink:

Madrin,
Boldog házassági évfordulót!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe Drága!

Hát sajnálom,hogy csúsztok egy hónapot!!!!Kitartás Drága hamar elmegy az az egy hónap,pláne költözéssel! :wink:

Lányok !!!

Mit hallotam ma Wiegandt dokiról!Tegnapi nap 3 pár is átkérte magát a Koncz dokihoz ,és az egyiknek azt mondta Koncz ,hogy Wiegandt doktort elő fogja szedni ,mert mostanába csak panasz van rá!Nekem nincs bajom vele !!Azon kívül ,hogy nem igen lehet vele beszélni mert mindig rohan!Mert várják ezren! :wink:

Zeke dokiról mondana nekem valaki véleményt pü-be,mert ugye nem lesz Wiegandt szeptemberig,és nem ö fogja csinálni a 2 inszemem!És Zekére gondoltam!Ha van akkor hozzá kérném magam! :roll:

Tök jó!Most egyedül voltam egy darabig és jól kisírtam magam,és már jól érzem magam!Csak PÓZITÍVANNNN!!!!Ha elsőre nem sikerült akkor majd másodikra! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ne sajnáld nyunyi,úgy vagyok vele, hogy biztosan megvan az oka annak, hogy csúszunk. Mindjárt itt van szeptember közepe! :wink:

A sírás sokszor jó, legalábbis nekem. Kisírod a bánatod, nem tartod magadban, és picit könnyebb!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Sajnálom,de Nyunyinak igaza van, költözéssel gyorsan elrepül az idő!

Nyunyi
neked meg küldök pü-t
gabicsibe

Lányok!
Lexiről nem tudtok semmit?
Nefke
nefke

Rebe!

Igazad van!

Gabicsibe!Nem kaptam pü-t!!! :roll:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Madrin, azért nem lehetett rossz a Szigeten :D Én 2 éve voltam. Páromat nem különösebben vonzza...
Boldog házzassági évfordulót kívánok!!! Miénk is közeledik :D 31-én.

Rebe, ez a csúszás biztos nem véletlen. Szurkolok, hogy 1 hónap múlva minden rendben legyen. Akkor viszont együtt kezdünk :D Én most várom, hogy megjöjjön és a 20. napon kezdek szúúúúrni :D Már vágom a centit. Azért előtte nyaralunk egyet. Már azt is nagyon várom.

Puszi csajok!
süni76

Sünike!

Hova mentek nyaralni? :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!

Megkaptam,és válaszoltam is rá!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, ez eléggé megdöbbentő, amit W.-ről írtál. Én eddig maximálisan meg voltam elégedve vele, igaz, komolyabb beavatkozásra nem került még sor. Remélem, hogy ez így is marad.
Mondjuk, nagyon kiváncsi lennék arra, milyen kifogás merült fel vele kapcsolatban...:(
elan

Elan!Küldök püt!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Elan!Küldtem!
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Van egy felesleges iwiw meghívom!!!!Mármint apának!Ha kell valakinek írjon pü-t!! :)
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok

Madrin Boldog Házassági Évfordulót! Kép

Holnap én is megyek a bmc-be. Barna térdnadrág, barna táska, barna kalap lesz nálam, rajtam. Nyugodtan szólits le. Valoszinű, hogy reggel 7- kor már ott leszek.

Ma már nem jövök. Megyek Budakeszire, csak holnap estére tudok benézni hozzátok.

Mindenkinek szép estét.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erika és Mindenkinek aki írt köszönöm szépen:)

Épp tegnap néztem meg az esküvői fotókat, hu mennyivel jobban néztem ki akor:((
Pedig a varrónő direkt úgy varrta a ruhát hogy ha megjönne legyen hely a mellemnek meg hasamnak:) Mert persze természetesen a nagy napon jött meg....
Na mindegy ez már a múlt:)

Erika nézlek, bár én nem akarok túl korán menni mert úgyis várnom kell.
Egyébként hétfő révén megdöbbentően kevesen voltak.
Remélem holnap is így lesz:)
madrin

akor=akkor
madrin

Madrin!!!

De ari vagy ,hogy javitasz!!!Én sem írok mindig helyesen!!! :wink: Puszancs
nyunyi82
Békéscsaba

Merre vagytok lányok?! :roll:
nyunyi82
Békéscsaba

Helló mindenkinek!Madrin!
Boldog házassági évfordulót Nektek!!! Kép

Dobok egy táblát!Ma már nem is leszek, párom éjszakás, és én megyek vele, nem akarok egyedül itthon maradni!

Katám!!!!
Holnapra megy a drukk!!!!!Iszonyatosan drukkolok Nektek!!!És bármi lezs a vége, tudod...max. rózsaszín lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: De kívánom, örökké fehér legyen !!!Puszillak!!!!

Zsebikém!!!!
Kezem lábam keresztben érted!!!!!Kívánok holnapra is sok sok szerencsét!!!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép

Ja, és a holnapi BMC-s járatnak is sok sikert!!!!!!
Vendég

Krisztike!

Légy jó!Holnap gyere! :wink:

Vikkata!

Holnapra nagyon nagyon drukkolok neked!!!! Kép Nagy ölelés holnapra!!!!!!Vikkatának!

Mára én is elköszönök!Holnap jövök!JÓCAKÁT!!!!!!!!

Zsebike merre vagy?!

Holnapi bmc-eknek drukkk!Jó híreket akarok hallani holnap!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata, csuriba a kezem!!! Nagyon szorítok!!!

Zsebi???? Nagyon sokat gondolok Rád!!!! Mizujs???

Krisztike, mit csinálsz a pároddal????

Nyunyi, Zalakarosra megyünk.
süni76

Kata

Nagyon szorítok holnapra Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok.....ha lehet.
Mi május óta járunk a párommal Szűcs dokihoz.
Július 30-án kezdtem a Decapeptylt.......tegnap pedig megkaptam az első puregont és merionalt:)
nika28

Sziasztok,

Tegnap este nekiláttam írni nektek, és nagyban gépeltem, amikor áramszünet lett :shock: Még szerencse, hogy még az elején és nem a végén jártam, szerintem sokkot kaptam volna :D

Nagyon borzalmas ez a hét… Kb. 1,5 órája értünk haza :shock: Nagyon sok a munka, és a nyaralás előtti készülődésre nincs is nagyon időnk… Annyira gáz. Ráadásul hétvége óta csörög-zörög a kocsi alja, felhívtam ma egy szerelőt, aki a tünetek alapján azt mondta, hogy valószínűleg a katalizátorral van gond, ami 29 ezer :shock: Úgyhogy ma délután elvittük megnézetni, nehogy a horvát út alatt legyen vele gond, de szerencsére „csak” a kipufogó van elrepedve. Holnap viszem megjavíttatni, és szerencsére úgy tűnik max. 4 ezer Ft-ből meghegesztik! :D
Ja, és persze hétfőn jutott eszembe, hogy mivel külföldre megyünk nem ártana a biztosítótól is kérni a nemzetközi zöldkártyát. Ma adták postára, de ha nem ér ki péntek reggel, akkor a férjecském mehet be érte személyesen… :? Még jó, hogy Ő ki tud venni péntekre egy nap szabit, és így tud helyettem is intézni, pakolni, stb. mert ugye péntek éjszaka (hajnali 2 körül) már indulás van, úgyhogy nekem munka után pár órát mindenképpen aludnom kell, mielőtt levezetek 800 km-t… Bocsi az off-ért…:oops:

Timso drága,
Ne hariiiii!!! :oops: :oops: Annyira ciki volt, de nem volt más lehetőségem a kocsi miatt :(:( Puszillak!

Kriszti,
Sajnálom a tegnapi napodat! :(

Manda,
Szépen alakulnak ezek a petikék! :D:D Mennek azért a növesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Madrin,
Boldog házassági évfordulót! :D:D

Rebe,
Sajnálom, hogy csúsztok, de talán a költözés miatt jobb is így… a babó már az új helyre érkezzen az első pillanattól kezdve :wink:

Kata,
Millió drukk holnapra!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Várunk nagyon! :wink:

Nika,
Üdv a csapatban! És mielőbbi babásodást! :wink:

Puszi, jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Bekukk!

Sünike!Az jó hely!!! :wink:

Bibar!Igen sajna nincs benne!De nem biztos hogy azért! :roll: Pusza

Nika!

Üdv itt köztünk!!Jó helyre jöttél!!!Csatlakozz bátran!!! :)

Hajrááá Vikkata!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebike merre vagy?! :roll: :wink:

Na mostmár tényleg megyek!!!JÓCAKÁT!!!!Reggel jövök! :wink: Holnap jó napunk lesz érzem!!! :)
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajszikák!

Na itt vagyok!Köszönöm szépen a drukkokat!

Minden okés....szépek állítólag.Holnapra többett tudok már!

Ezt nem hiszitek el mit történt ma velem....kb. 4-szeri próbálkozás után sikerült átszúrniuk az artériám(kezemen).
Annyira megijedtem....az aneszteziológusok is megijedtek...tiszta vér lett minden,mintha a vészhelyzetet forgatták volna.Úgy féltem! :cry:

Nyunyi nekem is írj pü-t a W-ről!Én nagyon szeretem..de iszonyatosan sokan vannak nála!Mindig fut szegény ki a műtöből be a rendelőben!
K. átvehetne tőle pár beteget..:mondjuk ez az én véleményem!

Zsebi
zsebibaba74

Nika, szió, szurkolok, hogy hamarosan jó hírekkel gyere! :)

Bibar, én is látom... és a másikban sincs benne :((( Olyan jó lenne, ha jelentkezne már!
elan

Zsebike,

Mennek a drukkok!! :D:D:D Örülök, hogy minden jól alakul.
Osztom a véleményedet Wiegandt dokiról, én is imádom. Lehet, hogy rossz napja volt, hiszen Ő is ember. Én még soha nem tapasztaltam Vele kapcsolatosan semmi rosszat. Remélem soha nem is fogok :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!
Kicsit eltűntem rögtön azután, hogy bejelentkeztem ide. De hétvégén általában a Tiszán vagyunk. De természetesen amint vasárnap hazajöttünk, visszaolvastam. Nem volt túl vidám, Krisztit nagyon sajnálom, és Nyunyit is, de jó volt olvasni, hogy ennyi jó csaj között vagyunk :-) Tényleg nagy segítség a kis lelkü(n)knek, hogy vagytok.

Zsebi, szurkolok holnapra!

Vikkata, nagyon szorítok holnap!

Nika, üdv köztünk!

Tapasztalaitok alapján mikor érdemes először tesztet csinálni beültetés után? Hány nap múlva? Bár még mindig hezitálok, hogy egyáltalán teszteljek-e hétfő előtt, vagy ott szembesüljek a hírrel?
Kicsit gyanús, hogy semmit, de semmit nem érzek. Semmi has-cicifeszülés... semmi. Ez lehet, nem jelent semmit, de ...
kicsilány73

Nika,
Itt is üdv! Örülök, hogy jöttél! :wink:

Kata, Zsebi, Manda, Mandrin, Kicsilány
Mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci,
Még mindig jobb hogy itthon el tudjátok vinni a kocsit, mintha útközben lett volna valami! Jó lesz nektek! Mindjárt indultok! :wink:

Hű, tényleg nincs benne Lexi! :(

Jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kataaaaaa
Mennek érted a drukkok!!! Nagyon izgulunk érted! GYere minél előbb a hírrel!

Rebe
Sajnálom!! Mindig van vmi! Kitartás!

Elan
Megnéztem végre a képeket, fantasztikusak!!!! Nagyon érdekes lehetett!

Gabi
Írok püt

Zsókuci
Fúúúú, remélem, ennyi bosszúság után szuper lesz a nyaralás!

Madrin
Boldog házassági évfordulót!!!

Zsebi
Az nagyon ijesztő lehetett!

Kicsilány
Ne agyalj annyit, sokan írták, hogy nem kell tüneteknek lenniük!

Manda
Hajrá!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Mi történt Lexivel? Ki tud róla????

Nika
Üdv közöttünk!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Kriszti:
Remélem már jobban vagy lelkileg? Nemsokára meló neked is, majd ha arra járok meglátogatlak. Puszi neked!
Zsebi:
De jóóó, hogy már itt tartasz. Nem semmi lehetett a Vészhelyzet-es sztorid. Pont a múltkor beszéltünk a vénáinkról, emlékszel? Szegény Te, azért nem gondoltam volna, hogy így jársz.
Majd jelentkezz ha tudsz már valamit a leendő gyermekeidről! :)
Nyunyi:
Abszolút átérzem azt amit Te. Tudod én a BMC-ben 5 inszemet végigcsináltam. Az elsőnél nem gondoltam semmire és sikerült (de aztán elhalt) utána a másodiknál azt hittem van esélyem, aztán a harmadiknál és a negyediknél rájöttem, hogy ez csak felesleges időpocsékolás. Az ötödiknél tudtam, hogy az az utolsó esélyem.
Szóval nem szeretnélek elszomorítani, de iszonyú kicsi az esély az inszemre.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy a megfelelő időzítés számít. Az elsőnél pont a legjobbkor csinálták az inszemet, sikerült. Utána soha nem éreztem azt amit akkor (az a bizonyos folyás, és szúrkálás). És a megfelelő napon is csinálták. Az én ciklusom olyan 32-38 nap közötti volt, de nekem is volt, hogy a 11. napon csinálták az inszemet. Aztán volt, hogy a 17.-en. Ez attól függ, mikor értek meg a tüszők.
Remélem Te sikeresebb leszel, mint én.
Vendég

Sziasztok!
Pénteken megy valaki a BMC-be? Én megyek 3. napi vérvételre! :lol: Korán ott leszek és nem tudom még mi lesz rajtam, de a szemüvegem és egy könyv biztos, hogy lesz nálam! :lol:
nika28!
Üdv itt köztünk.
Nefke
nefke

Gabicsibe!
Fantasztikus helyeken jártatok!Irigykedem nagyon!
Madrin!
Boldog házassági évfordulót!
nyunyi!
Hüpp-hüpp!Remélem hamar a régi leszel!
Zsókuci!
Jó pihit nektek!
Kriszti!
Szép kis kalamajka lehetett ott!
Manda!
Szépen nőnek a kis tüszők!
Vikkata!
Drukk anygon!

Én is látom,hoyg Lexi nincs a táblában!Akkor viszont nagyon sajnálom,mert erre mást nem lehet írni!Erre nincs szó! :( :cry: :cry: :cry:
Vendég

Csajok,
Meddig érvényes a spermavizsgálat eredménye? Jól tudom, hogy 3 hónap és utána ismételni kell?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Drága Lányok!

Köszönöm mindenkienek az együtt érzést!!!! :wink: Már jól vagyok!Sőt!!!!Megjött!!! :D Pénteken kezdem szurni a merionalt!!!És 22 uh! :) Örülök mint kicsi nyuszi a farkának!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vikkata!!!!Megy a drukkkkk!!!!!Ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!Meg mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebike!Na tudsz már valamit???!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!

Valami nem jó a táblában, még csak 29+3 vagyok, jó lenne már ott tartani, ahol Te írtad :D

Puszi!

Judit

jucicuki

Na kukucs!

remélem jól csináltam a vonalzóm!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nem sikerült!!! :twisted:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Csajszikák!

Kata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma rajtad a világ és a babanet szeme!!! Nagyon szurkolok!!!!!

Kriszti,

Örülök, hogy már egy kicsit jobb!!

Nyunyi,

De jó, akkor nemsokára folyt köv. Nekem is elküldenéd priviben a dokiról a dolgokat!! Köszi

Anett,

Már megint hol vagy?

Lexiről mondjon már valaki valamit........ :(

Jön valaki holnap a BMC-be, én megyek uh-ra. De szokás szerint nagyon korán, és általában soha senkivel nem tudok talizni. Pedig már úgy szeretnélek személyesen is megismerni Titeket.
Pénteken megyünk a férjemmel a horvát tengerpartra 4 napra! Kár, hogy megjön nagy valószínűséggel, de nem érdekel akkor is ki fogom élvezni. Idén még nem voltam vízparton.
vic12

Hát ez nem akar a helyére kerülni!!!!!!! :(

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vic!Majd elküldöm,de nem most!!!Igérem megy a pü-!!!!Pusza!Örülök én is nagyon!!!!Csak nem sikerül a vonalzóm!!!Azzal szívok most!!!!!!!!!! :x

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsilány
Milllió babatapi!!!!!!

Zsebi
Tudsz már valamit?

Benszi
Én meg másért irigykedem rád :D

Rebe
Igen, 3 hónap.

Nyunyi,Nefke
Hajráááááááááááááá!

Nika
Üdv közöttünk és sok-sok petikét neked!!És persze mielöbbi pocakosodást!!
gabicsibe

Gabicsibe!!!!

kÖSZIKE A DRUKKOT!!!!Puszantás

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!
Mindjárt itt a te időd és akkor megint én leszek aki irigy lesz rád a nyugalmas 9 hónapért!!!!!Mert nemsokára jön az ámokfutásunk az alvásért!De azért várom már!
Tudod mi lesz a titok,amit te már gyakorolsz?A hihetetlen megnyugvásod,ami nemrég rád talált!Velem is így volt!
Vendég

Amúgy akartam egy pár dolgot kérdezni.
Volt olyan, és aki már régebb óta fórumozik, hogy valaki végigcsinálta és egyáltalán nem sikerült, aztán abbahagyta és mondjuk örökbefogadott? Mert én azt látom hogy előbb utóbb szinte mindenki átkerül a babás táblába.

Ti tudtok ilyenről.

Miért van az hogy az inszemek ennyire nem akarnak sikerülni?????

Aztán van olyan, hogy a nő mondjuk kérheti az X. lombik után, ha sikertelen, hogy ne a férje spermájával próbálkozzanak (még akkor se ha van és mozog) hanem egy másik férfiével spermabankból?

Hallottatok olyanról már, hogy egyik félnél se rosszak az eredmények, mégse jön össze? Mert genetikailag nem illenek össze?

Ne aggódjatok, csak kíváncsi vagyok egyszerűen. Ne kezdjetek kombinálni. :D

Ja, és mégyegy: szerintetek van olyan, hogy van tüszőrepedés, és
mondjuk a nővel amúgy rendben van minden, de a hüvelyváladék megöli az amúgy is kevés és nem mozgó spermákat+ elég zárt a méhnyak, sok a nyák rajta és egyszerűen nem jutnak át, mert közben elpusztulnak szegénykék? Ez utóbbira a saját esetünkben is gondolok!!!
vic12

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: