Jó reggelt!
gaby: köszi az összefoglalót.
robcsi, purc: gratulálok
csillag: gratulálok

drukkolok tovább+++++
nyaralás: nyaralás előtt való nap kezdtem el enni a bromot, a nyaralás nagy részén nem voltam valami jól tőle, lassabban bírtam gyalogolni.
először is voltunk áfiéknál, enikővel jót játszottam, áfi főzött ebédet nekünk. a következő nap híd néző nap volt (apa imádja a hidakat): megnéztük az új dunaújvárosi hídat, majd felmentünk a kőröshegyi völgyhídra. aznap volt nyílt nap, így végig is tudtunk rajta sétálni, visszafelé már kocsival jöttünk át rajta.
onnan átkompoztunk tihanyba, majd barátokhoz mentünk tovább mór mellé. néhány napot ott töltöttünk, felszaladtunk a csóka-kői várba, körülnéztünk móron, székesfehérváron. utána mentünk keszthelyre, ami az igazi nyaralás volt. keszthelyen megnéztük a festetics-kastélyt, nagyon szép. egy nap áthajóztunk badacsonyba, és a badacsony hegyet alaposan bejártuk. aznap jópár kilométert gyalogoltunk. voltunk sümegen a várban, és tapolcán. sajnos a tavasbarlangba nem sikerült bejutni, mert amikor sorba álltunk kiderült, hogy sokkal rövidebb ideig vannak nyitva, mint ami a saját honlapjunkon szerepel. de megnéztük a tapolcai-tavat, és voltunk néhány múzeumban is. keszthelyen jókat sétáltunk a mólón, de nem fürödtem a balatonban. mire rászántam magam, hogy pancsoljak, akkora elromlott az idő. keszthelyről pesten keresztül mentünk a szüleimhez néhány napra. bpen felszaladtunk az erzsébet-kilátóba. szüleimtől elmentünk lilafüredre, megnéztük a szent-istván és az anna barlangot. sétáltuk a hámori-tó körül. voltunk még egy 5 és fél órás hosszú túrán aggteleken, a barlangban bő 6,5 km-t lehet gyalogolni, a nagy része nincs kiépítve, lámpával kell világítani. aggtelekről jósvafőre visz át a túra.
tegnap éjszaka értünk haza, most töltöm fel a gépemre a rengeteg képeket. majd ide is rakok fel néhányat.
bocsi, ez hosszú lett
kati