[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2008-ban szülünk - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Jim: Bocsi véletlenül a fax számot adtam meg.

A JÓ SZÁM: 215-13-80/2932

Ma nem vagyok a toppon. Még egyszer bocsi!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Beuska!
A HP-ba már megszűnt a fül-orr-gégészeti osztály. Bár lehet, hogy ambuláns rendelés még van, de onnan mi is eljöttünk.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Köszönöm szépen, megpróbálom mindenképp! Holnap este vinnem kell Milánt Pécsre, így majd csak a jövő hét végén próbálkozhatok :(
Vendég
 

 
 

Jim,
Párom fogta meg ügyi volt azt hittem nem sikerül neki :lol:

Levették a vért 2 körül hívnak az eredménnyel. 30-án meg megyek a 18. heti genetikai uh-ra.
Vendég
 


Panda, hova mész végül genetikára?Kihez?
Vendég
 


Jó lett az Afp-m is :D

Lafead,
Az Istenhegyire Hajdú doktornőhöz.
Vendég
 


Panda, grat az Afpdhez!!!!!!!!
A doktornő tökéletes választás. Kb 15-20 perc lesz és nagyon precíz, dvd, kép, és mindent megmutat, magyaráz és nagyon kedves!
Vendég
 


Lafead,
Neked mikor mondták meg a nemét elöször? És mit láttatok pontosan? Gondolom majd kérhetem hogy nézze meg a doktornő mégegyszer :roll:
Vendég
 



Vera,
:shock: :shock: Gratula :D de azért nagyon hamar kijelezte nem volt elöbb a pé-d??
Vendég
 


Vera grat, de te 2. hétnek jelzed???Az nem a 4. hét?

Panda, ő kérdezte,akarjuk-e tudni.
Aztán megmutizta a kuksiját, amiről én kezdetben azt hittem, hogy láb, de akkor azt mondta, hogy az a kuki!
Vendég
 


Lafead,
Vera 3 hetes kb 6-7 napja volt a pé-je. Köszi a választ :D Mocorgással hogy állsz?
Vendég
 


ja értem.......... :oops:

moci...hát sehogy......már nagyon ideges vagyok, hogy félidősen miért nem érzek az égvilágon semmit........ :?: :?:
Vendég
 




Pandi, most csak vérvétel volt?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Pati,
Igen csak vérvétel uh-ra 30-án kell mennem.
Már csak 10 nap és te is mész a kombináltra! Gondolom már nagyon várod....

Vera,
Berakjalak a tábliba? Nem teszel fel a tesztről képet?
Vendég
 


Pandi, ma azon gondolkoztam, benevezek valamelyik 4d-re 1-2 napon belül csak kapok időpontot. Ott már látszana, ha valami nagy disznóság lenne. Aztán a neten nézegettem 10 hetes babák uh képeit és hát azért annnyira nem is tetszettek, szóval mégse megyek :lol: Hülyeséget félretéve a dokim aug. 26-ig szabin van, úgyse tudnék mit tenni :? akkor meg minek... bár a türelem továbbra sem az erős oldalam. :oops:
Ergo, jól látod, izgulok ám. :oops:

Ma elmentem Pestre egy kicsit Gordonnal, bementem a rendelőbe a bélyegzőmért, meg csatangoltunk az Auchanban. Vettem csoiks fogkrémet! :lol: :lol: :shock:
Az Auchan (Börs) éttermeinél lehet kapni olyan shake-et ami csupa fagyasztott igazi gyümölcsből készül meg adnak hozzá antioxidáns keveréket vagy vitamint, és nagyon sokféléből lehet választani. A hátránya hogy drága (700-800 Ft), de isteni finom, és egészséges. Jó érzés volt a gyereknek is olyan nasit a kezébe adni ami nem árt neki. És a gyomromat is egész rendberakta :D Ha arra jártok, próbáljátok ki.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 




Boeske,

Augusztus 27-én este 17.40-re megyünk 4D-re, akkor 14 hetes lesz. Mindenképpen látni szeretném, hogy minden rendben van-e vele, és hát persze a neme nagyon izgat. :lol: :lol:

Pandi,

Nagy-nagy gratula az AFP-hez. Reggel vették le a vért, és délután már megvolt az eredmény???? :shock: Nálunk 1 hetet kell várni az eredményre.

Harivera,

Egy kicsit össze vagyok keveredve. Zebrás tesztet csináltál??? Ha igen gartulálok hozzá. Nagyon hamar kijelezte neked. Nekem az első 2 csíkosom a 12. dpo-n volt. De hát az én vagyok. Mégegyszer gratulálok hozzá, és remélem hogy kislány lesz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Hello Lányok!

Harivera!
Gratula!!!! :D :D :D
Tudtam, hogy neked csak pozitív lehet az a fránya teszt...:-)

Pandi! Gratu az AFP-hez! Ti is fizettetek érte? Mert ma voltam a védőben, ahol elmondták, hogy aug. 1-től 3 dolgot néznek az AFP-n, mégpedig AFP, HCG és uE3, ha jól emlékszem. És az AFP ingyenes, a másik kettő fizetős. Kaptam csekket, ha akarom, hogy megcsinálják mindegyik tesztet, akkor be kell fizetnem és utána mehetek.

Sajna ma a védőben találtak egy kis gennyet a vizeletemben. NÁlatok volt ilyesmi? Az első labor eredményemnél is az volt, hogy a vizelet üledékben 30-40 fvs van. De a doki azt mondta, hogy nem nagyon kell vele foglalkozni, előfordul terhességben.
Persze a védőnő szerint nagyon tragikusra kell venni a dolgot, mert szerinte a sok folyásom is ettől van. Meg szerinte a véreredményem sem tökéletes, mert éppen belefér a határértékbe, persze a doki szerint az is jó volt!:-) Most akkor kinek higgyen az ember???
Megkerestem a papírjaimat az előző terhességből, és ott szinte ugyanezek az eredményeim voltam. Gondolom akkor nem kell annyira aggódnom?!

Ja és említettem, hogy érzek egy kis mozgás-féleséget, persze a védőnéni szerint az még nem az. Na mindegy. Jobb ha legközelebb nem mondok semmit.
Hízni 40 dkg-t híztam, kevesebb most a súlyom, mint terhesség előtt volt. Pedig a hasam elég jól látható már. Erre az időre a lányommal 4 kg-t híztam. Lehet, hogy most megúszom kevesebb súlytöbblettel?? :-) Mondjuk amennyit a lányom után futkozni kell, az a csoda, hogy egyáltalán ennyi hízást produkáltam.

Aki ma volt vizsgálaton, mindenképp jelezzen!

Pandi!
A 4d-s ultrahangra a Lotz Károly u.-ba, ahol te is voltál, mennyivel előtte kell bejelentkezni, mert szeretnék én is elmenni, és nem tudom milyen sokan járnak oda.
Köszi.

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Katuci,
Én egy fizetős helyen voltam szóval nem tudom hogy amúgy hogy megy az Afp vizsgálat. Hétfőn jelentkeztem be és péntekre kaptam időpontot mondjuk csak délelött volt már akkor. Én a dokinak hinnék...

Judy,
Igen amúgy várni kell rá de ahol csináltattam ott 1,5 óra múlva van eredmény igaz pénzért.

Pati,
Meglátod minden rendben lesz!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Harivera!
Gratula a zebrához!!!!!!!!!!!!!!!

Eszter!
Most az a szokás a SOTE-n, hogy a saját orvosod nem vizsgálhat meg az UH-on a kórházban. Mindig beküldenek egy idegen dokit, így senkivel nem kivételezhet a saját orvosa azzal, hogy előre veszi. Eddig meg voltam elégedve a vizsgáló orvosokkal, de a mostani aki vizsgált az kritikán aluli volt. Nem vonom kétségbe a hozzáértését, csak rövidnek találtam az időt amir ránk szánt.
Úgy egyébként azóta (10 év óta) remélem javult valamit a kórház, de veled nem semmi amit csináltak.......

Ma bementem a munkahelyemre és bejelentettem a főnökömnek, hogy babát várok. Hát elég jól fogadta, bár alapból is tudtam róla, hogy rendes ember.
Elbúcsúztam egy csomó embertől, olyan fura volt..............

Kata!
Nálam is találtam fehérvérsejtet, kevés vörösvértestet és bacit is a vizeletben. Az én dokim azt kérdezte, hogy középsugarasan pisiltem-e a tesztnél (az elejét kiengeded a WC-be és csak a közepét fogod fel.) Azt is mondta még, hogy sok terhes nőnél van ez így.

Pati!
Nálam ma a lecsó tett csodákat. Nagyon jól esett , szerintem az egész házban érezni az illatát.
Az a fagyi keveréket én is nézegettem már, majd kipóbáljuk.
Az émelygés nálam reggelente még mindig mindennapos, de hálistennek elmúlik napközben.
Szerintem is nagyon korai még a 10 hetes babának 4 D-t csinálni. Nálunk a férjem a 12 hetestől is ódzkodik, hogy még azon sem látszódik sok minden, úgyhogy lehet, h. nálunk is kicsit elhúzódik a 4 D.


Panda!
Igazán szép helyen voltatok! Grat. az AFP-hez. :lol:

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok,
pandi, grat az AFP-hez!
Voltam dokinál, minden rendben van! 13 mm, jól mozgó embrió, szívhang. A doki nagyon rendes volt! Képet elfelejtettem kérni nagy izgatottságomban. A babucira azt írta a méretek alapján, hogy 8+1 hét.
Vendég
 


Jimm,
Éljen :lol: szépen növöget :lol: hányinger?
Vendég
 


Sziasztok!

Jim!
Gratula!!!!!! :D :D :D


Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Harivera!
Gratulálok!

Jimm!
Neked is gratulálok a pöttömhöz. A védőnők a gyerekorvosi rendelő mellett, az Egészségházban érhetők el. Telefonon megkérdezheted, kihez tartozol. (451-919)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!!

Harivera: gratulálok, ez gyors volt!!!!! :)

Mindenki jó eredményeinek NAGYON ÖRÜLÖK!!!! :D :D :D

A vizelet biztosan a folyás miatt volt rossz, előtte le kell mosakodni és középsugárból kell venni!Akkor mást mutathat!!

Jimmorison: a kis huncut már most nagyobb pár napocskával az átlagnál :D :D

Képzeljétek, tegnap határozottan Őt éreztem!!!!!!!!! :D Azóta még 2x volt ilyen, ma meg még semmi....
Lafead, ne izgullj, eddig én sem éreztem...az először szülő mamák a 20. hét környékén érzik meg őket!!!

Kép
timicsiga
 
 


Timi,
Gratula a mocorgáshoz :lol: ugye milyen jó?

Eltünt kismamák merre vagytok?
Vendég
 


Sziasztok lányok!
timicsiga: grat a mocorgáshoz!!! Én Milánt úgy a 16. héten éreztem először, akkor még jó vékony voltam. Állítólag azzal is összefüggésben van, mert aki ducibb, később érzi, de lehet hogy ez hülyeség, csak hallottam valahol.
Amúgy Milán is mindig nagyobb volt, de ez azért van szerintem, mert nekem úgy a 9-10. napon szokott peteérésem lenni, és max 26 naposak a ciklusaim.
Boeske: köszi a telefonszámot, majd jövő héten intézkedem. Most pénteken kell mennem laborba. Fogorvoshoz én nem fogok menni :D 11 évesen voltam még iskolafogászaton meg utána legközelebb 23 évesen terhesen. Jól lecseszett a dokinő, de mikor szembesült vele, hogy az összes fogam ép, csak gratulálni tudott és azt mondta, ilyet még nem látott 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket.


Harivera,

Gratulálok a kis pocaklakóhoz!


Pandi,

Neked is grat. a jó eredményekhez!

Nagy Vera,

Örülök , hogy semmi baj nem lett a vérezgetésből. Most már tényleg pihizgess! Én is lecsót főzök. Még nem ebédeltem. Nekem is fura volt elbúcsúzni mindenkitől amikor eljöttem betegácsiba. De ez van majd még meglátogatom őket néha néha.

Judy,

köszönöm a bókot. De én is egy bálnának érzem magam. Már 4kg-ot híztam. Hát igen eszegettem is, mert ugye nyaralás meg ilyenek. Így oldalról nézek csak ki vékonykábbnak, de élőben azért van mit fogni, sőőőt.
De azért jól esett.

Majd még írok,

Vikci

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Sziasztok,

Túl vagyok a 12 hetes uh-on, a doki szerint már bőven 13 hetes a kicsike.

Íme az adatok

BPD - 23 mm
CRL - 70 mm
Tarkóredő - 1,70 mm nem tudom mi a határ, de a doki azt mondta ez jó.
Placenta - hátsófali
Orrcsont - ábrázolódik
Ritmusos szívműködés
Koponya - Szabályos kontúrú és szerkezetű

Nagyjából ez az ami lényeges.

Kaptam képet is, remélem látható belőle valami.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Szia Judy,

Gratulálok az egészséges magzathoz! Nekem 1,8mm volt a nyaki redőcskéje.

Hali,

Vikci

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Köszi Vikci,

Most egy kicsit megnyugodtam, hogy ezek az adatok jók.
Ja és egyfolytában mocorgott, és emelgette a kezecskéit, mintha integetni akarna. Olyan jó érzés volt. Harmadszorra megyek keresztül ezen, de az uh mindig egy nagy élmény számomra.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Igen számomra is megható volt. Pontosan nekem is úgy ficánkolt, mint egy sajtkukac.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Sziasztok!

Judy!
Gratula az ultrahanghoz. A mi manónk adatai is hasonlóak voltak:

CRL: 71.1 mm
BPD: 26.1 mm
Nyaki redő: 1.8 mm
Placenta: mellső fali
Orrcsont: megvan

Olyan szuper volt nekem is ezeket hallani, úgyhogy megértelek, ez tényleg nagyszerű érzés!!!!!!!!!!

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Judy, nagyon kis édike ahogyan ott csücsül!! :D :D Tényleg fantasztikusan jó dolog az uh, én is mindig alig várom!És mindíg másképp néznek ki, annyira jó, hogy már láthatjuk őket, minden héten annyit változnak..legszívesebben hetente uh-ra járnék :lol: :lol:

Ma megint átadták a helyet a metrón!! :D Hihetetlen... :!:

Timi

Kép
timicsiga
 
 


Persze nem a fiatal fiú vette észre, hanem egy középkorú nő....

Kép
timicsiga
 
 


Igen számomra is megható volt. Pontosan nekem is úgy ficánkolt, mint egy sajtkukac.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Lányok,

Köszi a gratukat.

Vera,

Te is 13 hetesen voltál??? Csak mert a te babócád ugy látom nagyobb mint az enyém. De a lényeg, hogy jók az adatok. :lol: :lol:

Timi,

Igen, tényleg olyan mintha csücsülne, persze most még megteheti, van helye, később már majd össze lesz préselve szegényke. :lol: :lol:
Jellemző viselkedés egyébként a fiatalokra, hogy lesz..... ák nagy ívben az embert.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy,
Örülök hogy minden rendben veletek :lol: nagyon cuki baba :lol: mikor mész legközelebb uh-ra?
Vendég
 


Köszi Pandi,

Legközelebb a 4D-re megyek aug 27-én este.
Ma este meg még megyek vizsgálatra a magnrendelésre, ott majd megmondja a doki, hogy sima uh-ra mikor kell mennem.

Védőnőhöz megyek majd 21-én, utána meg az AFP beutalóért.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Pandus!
Gratulálok a jó eredményekhez!

Harivera!
Gratula a pocaklakóhoz!

Judy!
Örülök, hogy minden ok. Egész jól látszik a baba.

Kismamik!
Ti hogy alszotok éjjel? Én rettentő rosszul. Este nem vagyok álmos, még éjfélkor is a plafont nézem. Egész éjjel forgolódom, nagyon rosszul alszom. Eddig nem így volt. Tapasztalt már valaki közületek ilyet? Pocaklakó miatt lehet?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Chris,
Én az első harmadban úgy aludtam mint a bunda :lol: folyamatosan álmos voltam.
Vendég
 


Judy5: Elöszőr is gratula a pocaklakóhoz. Másodszor pedig képzeld akkor mész ultrahangra mikor van a férjem szülinapja. szóval ne izgulj nem lesz semmi makk egészségesnek fogja mutatni a 4D. A nemét nem biztos, hogy akkor fogják látni. Bár én a lányomat 16hetesen tudtam meg a 4D. Szóval kitudja? Mit szeretnétek?

Harivera: GRATULA!! Ez gyorsan ment :lol: Hiába a rutin :lol:
Nincs hányinger meg ilyenek?

Pandácska neked meg egy hatalmas gratula az AFP eredményhez. Ilyenkor egy kő esik le az ember szívéről. Legalábbis én igy voltam az lányomnál.

A kismamáknak sok puszi és vigyázzatok magatokra mert most meleg lesz meg frontok jönnek. Aki még nem kismamama annak meg egy kalappal. Pusz: Era
csucsu05
 
 


Sziasztok,

Tegnap esti nőgyógyi vizsgálat jó lett, méhszáj zárt, és azt mondta a doki, hogy nagyon "szép"

Kaptam tőle egy prospektust arról a kombinált tesztről ami 25 000 ft-ba kerül. Nem tudom mi legyen, elmenjek vagy ne. Én bízom abban, hogy nincs semmi gond, és a családunkban sincs senki aki bármiféle fejlődési rendellenességgel született volna.
2 fiam is egészséges mint a makk. Nem tudom, ti mit gondoltok????

Chris,

Nekem sem volt gondom az alvással, sőt még most is rettenetesen nagy az alvókám. Leteszem a fejem és már alszok is. :lol: :lol:

Csucsu,

köszi a gratulációt, hát remélem, hogy a párod szülinapja szerencsét hoz, és már a nemet is meg fogják tudni mondani a 4D-n.
Amugy természetesen kislányt szeretnénk a fiuk mellé. Bár nagy esélyes a fiu, de bizakodó vagyok. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Judy,

biztosan minden rendben lesz. Eddig is minden okés volt nem?

Mondjuk ez érdekes. Képzeljétek nekem a Sote 1-en nem néztek orrcsontot meg olyan dolgokat amiket nektek. Csak nyaki redőt. Egy kicsit bosszant a dolog, de 22.-én megyek a magán dokihoz remélem mond valami bíztatót. Ő az Istvánba szülész nőgyógyász. remélem rendes.

Pandi: az AFP-m 22.-én lesz. És ezen a héten már 15 hetes vagyok.
Köszike.

Hali,

Vikci

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Chrisell,

szerintem ez normális. Mindjuk én tudok szunyálni ha be nem görcsöl a jobb oldalam. Neked nem szokott? Vannak olyan emberkék akiknél az norma ezek szerint te is ilyen vagy. Én is azt hittem egyébként, hogy ilyen leszek, de még nem. Majd mi lesz veled az ötödik hónapban. Azt mondják, hogy állítólag akkor érzi magát legjobban a kismama. És bizony lehet, hogy aludni sem tud.

Hali,

Vikci

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Chrisell,

szerintem ez normális. Mindjuk én tudok szunyálni ha be nem görcsöl a jobb oldalam. Neked nem szokott? Vannak olyan emberkék akiknél az norma ezek szerint te is ilyen vagy. Én is azt hittem egyébként, hogy ilyen leszek, de még nem. Majd mi lesz veled az ötödik hónapban. Azt mondják, hogy állítólag akkor érzi magát legjobban a kismama. És bizony lehet, hogy aludni sem tud.

Hali,

Vikci

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: