Votiv

Még egyszer nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Neked ! utólag is

családfelállításos privit kaphatnék én is?
Fibi

tudunk már vmi újat az új bankról? És Pocak képei arról tanúskodnak, hogy nagyon jól nézel ki
Curse

9 hónap utánnn….. mázlista

Akkor, ha még aktuális beteszem simán a linket, remélem úgy már müxik majd.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25 (kipróbáltam, nekem bejött)
Fürdőlepis kép nagyon jóóó, gyönyörűűű szemek.
Nuk

tök édes a kalózod

Máté tegnap nálam is nyűgizett, kívánok Neked is kitartást
Vera

tudom, hogy már lerágott csont, de most tudok reagálni arra, amit még valamennyire hozzám is intéztél. Tudom, hogy a két alkalom kevés volt, tökéletesen igazad van abban, hogy éppen arra volt elég, hogy rájöjjek, nem ő a megfelelő szakember számomra. DE, akkor sajnos, úgy fordult a sors szekere, hogy sem időm, sem energiám, sem pénzem nem volt arra, hogy hónapokig, évekig járjak egy emberkéhez „beszélgetni”. Itt most teljes mértékben pozitív értelemben mondom. Most meg már – bár vannak rossz napjaim, gondolataim – Máté gyógyít engem. Nincs időm rágódni dolgokon, hamarabb átlépek rajta. Remélem, nem csak önáltatás mindez. Viszont az én érdeklődésemet is felkeltette a Te terapeutád
A sumer nyelvről szóló hsz-ed nagyon érdekes volt, írjál mééééég ilyesmikről
És vki küldje el nekem priviben a HP 7 rövid történetét, és hogy ki az, aki…… megesz a kíváncsiság
Neet

betonozás de kár

, de szótárt mégiscsak együtt kölcsönzünk

, vagy megosztod velem az Orbitod?
Tinu

szintén lerágott csont 2. Fibinek írt egyik hsz-dnél megakadt a szemem egy/két mondaton, ugyan a prana nadisokról írtad, de tökéletesen ráillett az én általam látogatott pszire: „nekem ez tök fura, hogy olyan emberek "lelkiznek", akik rohadtul nem értenek hozzá. Ahhoz a részéhez, hogy a szavaknak milyen ereje van, mikor mit lehet és nem lehet mondani stb”. Nos, különösen az utcsó mondat az, ami kapcsán nagyon elgondolkodtam, sztem az a nő totál nem volt ezzel tisztában…. Figyi, ha visszamegyek mondjuk úgy 15 évet, akkor foglalkoznál velem ?

Nagyon tetszik, amit a tinikkel kapcsolatban is írtál. Én is szeretem, ha szakmázol, nagyon jól fogalmazol Igaz, néha másodszori olvasatra értem meg, miről is van szó, de ez lehet fáradtság is, nem

?
Deni

Bencus nagyon szééééééép baba

És kint a 12.-nek két csipkéje, már csak a maradék kettő kell

Szemfog nálatok hogy áll?
Ancsi

szijjjjaaaaa! És talán jól emlékszem, elnézést, ha nem: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Lencsének!
Macs

nem semmi. Esetleg 22-hez mit szólnál

? Tavaly nekem is azt mondták, hogy érte megy majd a tüzijáték, ha akkor születik, illetve még azt is, hogy legfeljebb én is csillagokat fogok látni, csak másképp, ha 20-án születik. Jól esett nem mondom…. Drukk Neked
Nagyjából ennyi, elnézést, ha vkit kihagytam
Vica