A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Nyunyi

Megy a drukk mára. Remélem jó hirrel jösz vissza.

Kriszti

Hogy vagytok? Látom a táblát azért kezeled. Minden jót nektek, és mielőbbi javulást kivánok. Nem igazán találom a szavakat.

Ma megjött, szerdán megyek a BMC-be. Remélem nem lesz ciszta, kezdhetjük végre az első inszemet!
Szűcs dokit ki helyetesiti? Vagy akit kérek ahoz küldenek?

Gabi

Küldök pü-t. Lenne pár kérdésem.

Vikkata, Zsebibaba

Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Mindenkinek szép Kép -ot!

Erika
Ment a válasz!

Nyunyi
Már biztosan tudod az eredményt!Nagyon izgulunk ám!

Gil
Tegnap küldtem püt!megkaptad?
gabicsibe

Sziasztok,

Hát, nekem is megjött ma (pedig már picit reménykedtem, de csak picit :), ugyhogy szerdán én is megyek, de én a magánrendelésre, mert nem tudtam elkérezkedni a melóból :(
elan

Gabi

Köszönöm.

Jerika

Kép
jezsoerika

Nagyon sok képet csináltunk, ez csak egy kis ízelítő :D :

Szállásunk
Kép Kép Kép

Taormina
Kép Kép Kép

Alcantara
Kép Kép

Etna
Kép Kép Kép Kép

Lipari
Kép Kép

Vulcano
Kép Kép
gabicsibe

gabicsibe!
Nagyon szép helyen jártatok, köszi a képeket!

Lányok!
Én holnap akartam menni a BMC-be, de csak a párom megy, mert nekem még nem jött meg, tegnap kellett volna és így nem tudok menni vérvételre. Ugye jól tudom, hogy a 3. napinál csak vérvétel van, uh nincs?!
Nefke
nefke

Megjöttem!Nem írok most semmit csak annyit KÖSZÖNÖM a drukkokat de ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Majd ha jobban leszek írok!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Nagyon sajnálom.

Jerika

Kép
jezsoerika

Nyunyika
itt is :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gabicsibe
eszméletlenül szép helyen voltatok :P :P biztos jól feltöltődtél :P

Nefke
az emlékeimben uh is él a 3. napon :oops: :oops: :oops:

bibar

Nyunyikám!

Nagyon sajnálom! :cry:
Legalább neked ott van kisördi.....jön majd a kistesó is csak picit késöbb!

Zsebi
zsebibaba74

Nyunyi drágám!!!

Most nagyon szomorú lettem. Meglásd legközelebb sikerül, most sírd ki magad. Aztán meríts erőt Kisördiből. Lesz tesója biztosan tudom. Ne add fel.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gabi,

Gyönyörűséges helyen jártatok. Én is ígértem a képeket, de még nem volt időm lekicsinyíteni és felrakni őket. Majd iparkodok.

Kriszti,

Örülök hogy mégis "vagy" köztünk :) és a táblát is frissítetted. Napról napra jobb lesz hidd el. Kitartás, és fogadd meg, amit a lányok írtak. Látod, Fiona is hol tart!!!! Ha feladta volna, most nem lenne ilyen boldog.

Vikkata,

Rajtad a világ szeme, mégha a távolból is szorítunk Neked!!! Várunk ám a hírekkel!
vic12

Gabi,
Pfűűű, nagyon szép helyeken jártatok! Nem mondom, hogy irigy vagyok, hiszen mi is voltunk, de szép képek! :wink:

Nefke,
Nem volt UH!

Nyunyi,
Rettentően sajnálom :!: :cry: :cry: :cry:
Fel a fejjel drága, te egy erős csajszi vagy! Sírj egy kicsit, aztán koncentrálj a jövőre!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nyunyi,

Sajnálom! :cry: :cry:

Kép

Kép
zsókuci

Nyunyi, nagyon sajnálom :((((

Gabicsibe, jót nosztalgiáztam a fotókon! Mi 2003-ban voltunk Szicilíában, az akkori kórusommal turnéztunk... ugyanezeken a helyeket jártunk mi is, gyönyörű volt minden. Isteni lehetett!
elan

Nyunyi!
Itt is..... :cry: :cry: :cry:

Nos, nekem a mai nap bőven betette az ajtót!Elég korán odaértem, és hamar be is kerültem .Levették a vért,felmentem a W rendelőjéhez, amikor is megkérdeztem az Évikét, mikor lesz eredmény....kb 1 óra, mondta.Ültem nyugisan, eltelt 2 óra! :shock: Ismét bekopogtam, mert aki eredményhírdetésre jött, és persze utánam, már tudta az eredményt.
Akkor ismét eltelt 1 óra (már 3 órája ültem ott), bekopogtam, de már nem sok türelmem volt(amúgy is tudtam, hogy negatív), és megkérdeztem, mikor is lesz???Évike nagyon aranyosan tüneményesen elkezdte keresni a kartonom, nem találta.Lementünk, és teljesen félre volt téve....... Pedig W dokihoz volt betéve először.Valaki kivette.:twisted: :twisted: :twisted: MIért?Nem tudom.Szerencsére volt olyan aranyos, ahogy kijött Kanyó dr nő, azonnal szólt neki.
Kritikán aluli viselkedése viszont megbotránkoztatott egy ott dolgozónak.Arcán az érdektelenség, a válasza mindenre a nem tudom...:Akkor minek van ott???Úgy fölbosszantott! :twisted: :twisted: :twisted: MIndegy, nem is idegesítem magam tovább, csak felmegy a pumpám a bunkó emberek láttán.......
A lényeg, az eredményem nem tudom, de 2 hét múlva újabb vérvétel. :roll: :roll: Miért is? Ne kérdezzétek, mert olyan mérges voltam a "kedves" ott dolgozóra, hogy még azt is elfelejtettem megkérdezni, mi van......

(Bár vki megsúgta, ezzel az eredménnyel nem mehetek dolgozni.....De megyek! :roll: :roll: :lol: )Tuti nincs baba, vagy ha van is, nem jó helyen.Remélem 2 hét múlva helyreáll a rend "bennem"!

Köszi hogy meghallgattatok, és bocsi, ha bunkó voltam!

Drukkjaim továbbra is mennem akinek kell...Majd kaptok egy táblát is a nap folyamán..... :wink:
Vendég

Drága Krisztikém!

Vártam már,hogy jelentkezel!

Te amit már veled művelnek...hihetetlen!

Fel a fejjel!Köszönök ám mindent(az elmúlt 2 hetet)!Szavakkal ki se tudom fejezni ,milyen hálás vagyok érte!
Van egy kis meglepim számodra...elfelejtettem odaadni..a végére már én is azt se tudtam hol áll a fejem!Úgyis találkozunk még a héten!

Puszika

Zsebi
zsebibaba74

Sziasztok Lányok

jaj Nyunyi nem már :( :(
Olyan kis vidámak voltatok pedig a férjeddel, nagyon sajnálom:(

Kriszti nem semmi nem lehet hogy za én aktámmal cserélték fel.
NE tudd meg milyen cirkusz volt belőle hogy felmentem.
Még az eredménykor is ez volt a téma...
Én értettem félre.... na mindegy.

Annyira örülök hogy megismertelek Titetek így valahogy ki lehet bírni a várakozást.

MAnda remélem az öreg nőci nem hajtott el az ekg-n, velem már nayon undok volt...Nem akartam mondani hoyg ne csesztessen mert rossz lesz az ekg eredményem.

Én szerdán megyek megint, ki jön?
madrin

Krisztike
Hát ez nagyon gáz!Van egy sejtésem ki volt az!De ha két hét múlva is menned kell akkor ezek szerint még nincs veszve semmi?!
remélem a munkádban megtalálod majd a vigaszt és hamar rendbejön a kislelked!
Szivesen meghalgatunk,nyugodtan add ki a mérged!

Nyunyi drága!
Nagyon sajnálom,hogy ez most nem sikerült! :( Ne keseredj,majd a következő sikerülni fog!
gabicsibe

Zsebi!
Én úgy, de úgy fenékbe ruglak!!!Vigyázz, jó a célzok ám...Akármilyen kicsi, eltalálom...:D:D:DKülönben meg nem engedlek be..... :roll: :lol: :lol: Én köszönöm, hoyg már nem egyszer hoztatok, vittetek......
Édes kedves urad ma épségben beszállított.....Annyit nevettem az úton.Jó fej.
Én már lehet kissé személyesnek veszem, de ma sztem nem csqak nekem volt "ezzel " a dolgozóval gondom....

Madrin!
Igen, így telt az idő..De basszus.Az ekg-s néninek én biztos megmondtam volna, nem mi akartunk meddők lenni, és nem mi akarunk ennyi vizsgálatot.De nekünk sajnos csak így megy...És neki az a dolga, hogy elvégezze.A BMC-seket pedig egyébként sem szeretik...Nem mindegy, kit kell EKG-zni????Ha van beutaló, sztem mindegy....
Ja, és a kartoncseréről annyit, hogy talán erre már nem nekünk kéne figyelni..Vagy percenként kérdezzük, most melyik orvosra is várunk???Hol is a kartonunk???Én direkt megkérdeztem, jó helyen várok e, (ez fél 9-kor volt)és igen, elvileg jó helyen ültem 3.5 órát!!!!Sztem Neked is nem véletlenül mondták, gyere fel...Te honnan szedted volna???Már bocsi! És ha tévednek is, nem kéne "szerencsétlen" egyébként is halálra rémült betegeket hibáztatni, velük üvölteni!
No comment tovább.
Biztos hiper szuper érzékeny, ingerült vagyok, de ez most kijött!!!És kezdem unni az egészet! :cry: :cry:
Vendég

Nyunyi !
Nagyon sajnálom,hogy nem sikerült! Ne keseredj, majd a következő sikerülni fog!

Kriszti!
Sajnos mi is jártunk így, hogy elkeverték a kartonunkat és akkor nem is voltak sokan. Csak éppen Koncz kijött és megkérdezte, hogy ismerősek vagyunk, nem rá várunk és ekkor kezdték el keresni a kartonunkat, mert nála nem volt bent. Ja és folyamatosan jött ki, hogy hozzá nem vár senki. Szóval kicsit pipa voltam és sajnos volt olyan is, hogy már két-három ember állt előttem a sorban és felidegesítettem magamat, amiért lassan haladunk és már 2 órája a sorban állunk és az ajtón belül ismét 20 perce és egy lépést se haladtunk előre. Ez már nagyon rossz volt és bőgve kimentem, ha nincs ott a párom, akkor lehet áprilisban nem lettem volna terhes.
Sajnos egy kicsit türelemjáték a bmc, én már megtanultam, hogy könyvet kell vinni magammal, de akkor is lassan telik az idő és egy idő után az olvasás is rossz.
Megkérdezhetem amúgy pü-ben, hogy ki volt az aki elkeverte a karton, legalább tudjam, hogy kire kell figyelni.
Nefke
nefke

Itt vagyok,megint!

Nagyon nagyon köszönöm,az együttérzéseket!!!!Nagyon szertlek titeket!Hát sajnos ez igy alkult,de nem adom fel! :x Ahogy megjön már a 3 naptól kezdhetem a szurit,W-doki megnézett uh-val,nincs ciszta !És ahogy megjön szuri!!!Ha ne4m sikerül megint akkor is van még esélyem!Ha nem inszem lombik!Addig megyek amig baba nem lesz!Szegény kicsi párom olyan szinten ki van!Nem is gondoltam ,hogy ennyire ki lesz!

Zsebike drukkolok neked holnapra! :!:

Krisztike !

Nem semmi a mai napod!Tarts ki drága!

Szerintetek ha nem, jön meg egy pár nap múlva csináljak egy tesztet??!!! :roll: Beszéltem a dokimmal,ő azt monta nekem hogy 2 hetes dolgot nem mutat ki az uh,szerinte ne adjam fel!Majd meglátom! :roll: Olyan jó ,hogy itt vagytok nekem!!!De egy kicsit örülök is mert találkoztam egy lánnyal akivel ugyan akkor volt az inszemünk,és ma megint ott voltak és nekik sikerült!Örülöknekik nagyon!Lehet regisztrál ö is hozzánk!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke drága!
Nem a várakozással volt bajom.Tudom, 1 nap ha megyek a BMC-be.Soha nem pattogtam, ha 3 órát álltam.Az a nap arra van szánva.De 1 óra múlva ott volt az eredmény, és mikor 3.5 órája ültem, na akkor besokalltam.Hisz akik utánam jöttek, azokmár haza is mentek....És csak azért mert az én kartonom belülre volt téve...OKát ne kérdezd.Tudom, hogy türelemjáték, mindig kivártam a sorom, a múltkor is, amikor fél 3-kor kaptam eredményt...Ültem türelmesen, mert rászántam a napom.De ez a mai fejetlenség.....
Hozzá kell tennem, se a drága Irénke, sem Mártika nem volt....Szóval gondolhatjátok! :shock: Ment a név....
Vendég

Kriszti
gondolom mennyire ideges voltál :roll: :roll: :roll: na ez az ekg-és dolog engem is kiborit,nehogy már én kérjek bocsánatot mert oda kell mennem,nem ez a munkája?annyira ki vagyunk szolgáltatva mindenkinek és nem elég baj nekünk hogy nem jön össze csak lombikkal és akkor még bele is rúgnak egyet az emberbe :twisted: :twisted: én is kérnék nevet :oops: :oops: :oops:

Nyunyika
ügyi vagy hogy igy állsz hozzá :oops: :oops: ugyis sikerül majd :oops: :oops: persze csinálj tesztet ha nem jön meg,azzal veszteni nem vesztesz :oops: :oops:

bibar

Bibar Drága!

Köszike aranyos vagy! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Ez a beszéd! Nem is szabad feladni!

Kriszti,
Sajnálom ezt a kálváriát!!!!
Mi pedig azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk kivel mi történik, és egy kis támaszt nyújtsunk!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nyunyi :(
Nagyon sajnálom, de majd a következő!!!!

Kriszti
Hát akkor nem semmi délelőttöd volt! :( Pü ment!

Madrin
Örülök, hogy megismerhettelek! :D Akkor szerdán találkozunk, írtam püt!

Röviden:
szerdán újabb UH és vérvétel, tehát megint hosszú napom lesz!
De a babóért mindent!!!!
Endom 11-es és van 4-5 db 15-ös és 4-5 db 16-os (már a pontos darab számra nem emlékszem, de soknak tűnt) és pár 11-es és 12-es tüszőm.

Köszi a drukkokat mindenkinek!

Gabi és Gil
Isten hozott benneteket újra itthon és a topicban! :wink:

Gil
Apum jól van, majd aug. végén kap kezeléseket! De tudom, hogy minden rendben lesz!!!!! :wink:

manda

Rebe, Manda!

Köszönöm nektek is!Most ,hogy közeleg az este megint rossz!!! :cry: Pedig azt hittem már nem sírok többet! :oops:

Manda Drága!

Gratula a jó eredményekhez! :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kukucccs!!!

Sehol senki?

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!

Én most olvastam csak el igazán ,mit írtál!!!Akkor lehet ,hogy tényleg van baba!De jó lenne!Ma hallottam olyanokat ,hogy nem egy olyan eset volt hogy megjött és mégis ott volt a baba!!!Aki megsúgta neked a dolgokat,nem lehet hogy tud valamit!!! :wink: Én még mindig drukkolok neked!!!!Hátha!!!

Egyépként ,el kell ,hogy mondjam nagyon nagy erőt ad a ti kitartásotok!!!!!!!! :oops:Én még nagyon az elején járok némelyiketekhez képest!!! :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika
Nem is tudom mit írjak!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Fel a fejjel és drukkolok a következőhöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem mikor tavasszal most nem sikerült 2 beülti,manókámban kerestem vígaszt!Puszikáld meg kisördit ő erőt fog adni a továbbiakhoz!

Kriszti
Hát ismerős a történeted,velem beültetés után csinálták ezt nemrég, én voltam az első a műtőben, 1 óra fekvés majd 4 óra ülés a rendelő előtt .Persze már mindenki hazament aki utánam jött,fél 5-kor jött ki a doki már ment volna hazafelé mikor kiderült lent a csajok nem hozták fel a kartonom,így zárójelentést sem tudtak adni!!!!!!!Akkor én is nagyon kibuktam,mikor elvileg pihenni kellene!!

Gabicsibe
gyönyörűek a képek,álomszépek!!:))))

Manda,Zsebike
Drukkolok a héten!!!!
Mivel most 2 napig nem leszek,de gondolok ám rátok!!!!!!

Kata
Szerdára megy a drukk!Valaki már igazán hozhatná a jó hírt,bár tudom ez sajna nem rajtunk múlik!:(
sehike

Sehike Drága!!!!

Köszönöm szépen,azt teszem kisördi sok erőt ad!!!!Már csak azt várom mikor jön meg és akkor!!!!!!!!!!!Hajrááááááá!!!!!!Siess vissza hozzánk!!!!puszika

Zsebike Drága!

Szurkolok neked holnapra!!!! :wink:

Vikkat megy a drukkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!És az összes jó hírre várakozo leendőőő kismaminknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Elköszönök ,mára mert apa elvisz vacsizni!!!Meg akar lepni!!! :wink: JÓCCAKÁTTTT!!!!reggel jövök!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Nyunyi, :( Sok kitartást kívánok!

Kriszti, nem semmi a mai eset. Sajnálom :(

Gil, Gabicsibe, jó hogy ismét itt vagytok!

Jóéjt!
süni76

Nyunyiiiiiiiii
Jaajjj, annyira tuti voltam a sikeredben!!!!!! De mindenképp csinálj még majd tesztet, hiszen ott is csak azt csináltak, és hátha még nem mutatta ki!!!! Nem is értem miért nem vérvétel van inszem után is, az a tuti! De ha mégse sikerült, nehogy feladd, neked Kisördi után nagyon sok esélyed van!!!

Kriszti
Kicsit még lehet reménykedni? Nagyon rossz lehetett ez a mai kellemetlenség, hiszen amúgy se vagy jó passzban! Szegénykém!!!! LÁtod, sajnos nem minden egészségügyis olyan kedves, mint te!

Lánykák!
Olyan kedvesek vagytok, hogy ilyen kedvesen üdvözöltetek újra itthon! Ezen a héten még ritkábban fogok jönni, de majd pótolom.
Megy a drukk az újabb esélyeseknek, és az eheti BMC-seknek!!!!
Jó éjt!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Húú, valamit félreírtam...??
LÁnyok!
NIncs esély, azt mondták volna!!!!!Én pedig már pénteken lemondtam arról, hoyg ebből baba legyen!!!! :oops: :oops:
Sőőőt, igazán nem is szerettem volna, mert sok hátulütője van.....Jobb így, ennek így kellett lennie...
Táblát holnap kaptok, hisz ma vasaltam.... :? Most végeztem, elvett 2 órát az életemből! :lol:

Zsebikém!!!
Hatalmas drukk holnapra, ,és sok sok petikét!!!!Várlak haza, hoyg írj, mi van!!!

Gil!
Ma sajnos nem a kedves oldalam ismerték meg.....De betudom annak, hogy lelkileg "még" labilis vagyok, és kis piszlicsáré dolgokon felhúzom magam....Majd megírom, miért is siettem ennyire.
Máskor ezen nevetek, sőt ha valaki ezt teszi előttem, akkor is.De ez a 13.-a nem volt szerencsés....mint általában a 13.ák. :?

Puszi mindenkinek, és akik nyaralni voltak, és tettek fel képet, vagy élménybeszámolót...hát, irigykedve olvstam. :wink: Nagyon szép helyen jártatok.

Jó éjt
Vendég

Jó Reggelt Lányok!!!!

Sünike!Köszike aranyos vagy! :!:

Gil Drága!!!!

Nagyon aranyos vagy ,ahogy bíztatsz,megindítottad a könnyeim! :cry: Tegnap egész jól bírtam,de ma valamiért síros hangulatban vagyok! :oops: Csinálok majd mindenképp tesztet,és ha nem jönnne meg vár a dokikám /magán/és azt monta csinál uh-t ha 2 hétig semmi vérzés!Nekem eleve 15 én kell megjönnie! :oops: Én azt nem értem mért a 11 napomom csinálja a doki az inszemet??!!!Uh-t amikor csinál akkor pontosan mit is néz?!Puszika drágaság!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsebike drága!

Már bíztos bent vagytok a bmc-e!!!!Nagyon nagyon drukkolok neked Kedves!!!!!Gyere a jó hírekkel!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csajok!
Nekem még mindig nem jött meg, bár szerintem már nincs sok hátra, mert egy pár napja nagyon fáj a mellem is, de az néha el is múlik, aztán visszajön. De így nem tudtam menni ma vérvételre. Csak a párom ment vizsgálatra és szerintem összefutott azzal a nővel akire tegnap panaszkodtatok, mert kérdezett Tőle és közölte, hogy nem tudja. Ja és mikor megkérdezte, hogy 20. lesznek-e, mert lehet akkor kell mennem vérvételre (3. napi), akkor közölte, hogy igen lesznek, de körülbelül úgy, hogy de nehogy már akkor menjek.
Ez kicsit felháborít, mert nem akarok ezért csúszni egy hónapot. Szóval ha megjön, és 20. kell mennem, akkor megyek és kész!
Bocs, de le kellett írnom!
Nefke
nefke

Zsebi
Ügyes legyél! Megy a drukkkkk!!!

Nyunyi
Ilyen hosszú a ciklusod? És a 11. napon volt? Érdekes!

Nefke
Tökre igazad van!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Nyunyi, nagyon sajnálom, pedig gólyát elküldtem :cry:

Kriszti nem semmi, amin keresztülmentél :? kitartás, vigyázz Magadra!

Puszi Nektek!

Judit

jucicuki

Gil Drága!!!

Én sem értem!30 naponta jön meg álltalában!Az utolsó naptól számítva!Ezért nem értettem mért a 11 napon csinálja a doki!Lehet ezért nem sikerül!!! :shock: Szólni fogok most a dokinak,megkérdezem tőlle!Most szabin lesz,de valaki csak helyetesíti,majd beszélek azzal!

Jucicuki!Köszönöm,a gólyát!De majd legközelebb! :roll: :wink: Pusza

Amikor stimu van mit néz tulajdon képpen a doki uh-on????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Kriszti sajnláom,mire visszaértem már nem voltál ott....

Egyébként nem vagyok optimista, mert bármikor megyek a BMC-be mindig valami rossz hír ér, jó lenne ha már vki jót hírt hozna és feldobna minket:)
NEkem a bal petefékszemnek annyi :( csak jobb küzd, négy tüszőm van olyan 14-17 -es nagyságú fogalmama sincs hogy ez jó e?
Egyébként mot tudtam meg hogy nem shorton vagyok hanem antagonistán, végülis mindegy :)
HA valaki ezt csinálta végig leírná mikor volt leszívás mert lenne egy jó melóm hétvégére...

Képzétek tegnap volt a házassági évfordulónk és kimentünk a Szigetre Tankcsapdára, hú olyat tomboltam :) :)
Semmi hangom nincs, ja és a szégyen hogy izomlázam van....
Szegény párom meg a kinti kajától reggel kitacsolt :oops: :oops:
Nekem nincs bajom:)
Manda holnap találkozunk, jön még valaki?
madrin

Madrin Drága!

Kép BOLDOG HÁZZASÁGI ÉVFORDULÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszönöm Nyunyi aranyos vagy :)
Hogy vagy egyébként?
madrin

Mindenkinek szép Kép -ot!

Madrin
Boldog házassági évfordulót!
Ne aggódj elég lesz az a pár darab is!Tudod nem a mennyiség hanem a minőség a fontos!

Nyunyi
Az uh-on miodíg a petikék mennyiségét,nagyságát és a méhnyálkahártya vastagságát nézik.Ha megfelelő akkor megcsinálják,nem érdekes hanyadik napon vagy a ciklusban.

Nefke
Szerintem nem kell foglalkozni az illetővel,menj oda nyugodtan csak készülj,mert biztosan sokan lesznek!
gabicsibe

Zsebi
Bár már lehet túl vagy rajta,de azért neked is küldöm hátha Kép
gabicsibe

Madrin
boldog házassági évfordulót kivánok :P :P :P szegény párod jól járt :oops: :oops: drukkolok a petécskéknek,és tényleg nem kell sok,elég ha egy beültire való meglesz,nekem pl a fagyik abszólut nem értek semmit,pedig volt belőlük rengeteg :oops: :oops: :oops:

bibar

Kriszti :)
Tényleg elképesztő fejetlenség volt tegnap! Ha nem lenne esély, akkor végképp nem értem ezt az újabb vérvételt?! Kívánom, hogy probléma semmiképpen se legyen!

Manda :)
Nagyon szuper eredmény. Nekem egyszer volt 10-es endom, különben mindig vékonyka, ez a bajom.
Ma kezdem csak a szurit, nehogy túl hamar beérjenek. Kedden biztos nem fogok odaérni, majd szerdán megyek korán. Legfeljebb ott beadatom a tűszőrepit ha kell.
Örülök, hogy találkoztam Veletek!

Nyunyi :)
Sajnálom a negatívat! :(

Kép
mofly

Madrin
boldog házassági évfordulót Nektek és remélem a párod hamar rendbe fog jönni. Milyen volt a Tankcsapda? és is szeretem, meg a szigetet is, de most valahogy már sokkalom a 8000,- Ft-os jegyet és így inkább csak a szivem fáj, hogy nem megyünk ki.

Nyunyi

Nem tudom, hogy írtam-e már, de nagyon sajnálom!
Nefke
nefke

Gabicsibe Drága!!!

Köszike az infót!!!

Madrin!

Megvagyok,tegnap egész jól voltam ,ma vagyok síros inkább!!!Biztos a hormonok! :oops:

Moflyka!

Köszönöm neked is!

Nefke!!!

Kösz még 1x!!!!! :oops: :wink:

Most megyek takarításba folytom bánatom!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke,

mi is nyeremény jeggyel voltunk kint 8)
Ki nem adnék kettőnkre 16 ezret :shock: az 1,5 orgalutrán :D

Egyébként szuper volt a koncert utána a "híres" Tool zenekar nekem nem jött be...
Páromat elcipeltem Thereskova koncertre (nem így írják mindegy) na jól kiakadt, iszonyatosan altenatív volt:) Hu nagyon mondta a magáét :)
Voltunk még Zanzibáron meg egyéb számomra ismeretlen koncerten:)
Remélem megggyógyul szegény nehogy a katonákra kihatással legyen ez :cry:

Ja tényleg tegnap nem volt Mártika meg Irénke....
Az ekg-s nő miondta is Irénke miért küldi ide magukat blablabla
Mondom nincs bent nem ő küldött ide előbb minket.
Hát akkor ki, mondom a Konc tanárúr...Nem akartam mondani neki hoyg lehet menni hozzá:) :) :)
madrin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: