A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Emi megvizsgálja Beni pelusát (én meg lebukok, hogy rózsaszínt adtam a fiatalúrra :oops: ).

Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Duo (még a hazajövetelkor)

Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi! Ezt Eminek küldöm, mert ő is ilyen kis tündér!
1182822334.22.pdf
Vendég

Emi! Pampers-sel kezdtünk, de elfogyott és most a Libero mini van. Ebből már egyszer kiszökött a kaka a hátára... Én picinek látom. A Pampers még takarta a köldökét, ez meg alatta végetért, szerintem ez is segített a leesésben...

Köszönjük a dícsérteket! Itt minden baba gyönyörű! :lol: :lol:
Vendég

És hihetetlen, hogy én mellszívó nélkül akartam megoldani ezt a helyzetet. Szegény anyukám már szombaton sietett a boltba, mert bedurrant a cicim és azóta is rámnőtt ez a ketyere!
Vendég

Dikó
Igen, mi most Huggies-t használunk. Próbáltuk a Libeot és a Baby Love-ot, eddig talán ez a legjobb. Pampers-t még nem...

Kép
Kép
emma1976

Dikó!

Naná, hogy kössz a kivételezést.
Vásárolni voltunk, s először emilkéim olvastam, s utólag tudtam meg, hogy én ilyen hamar kaphattam.
Köszi, tényleg szeretek ilyeneket olvasni, csudi jó, mikor egy baba születik.
Asszem neked most, hogy semmi extra indítás, éppúgy meg vagy elégedve a dokiddal meg az egész szüléseddel mint én. Aha, s plussz egy: neked megadatott a rózsaszín csomag. Még egyszer gratula hozzá.
Azért mi már a világ összes kincséért nem adnánk ezt a kis puncis csodálkozó két nagy szemmel rendelkező kicsi bogarat.

Kép
kissmanó

A fiam megtanult aludni. Mostmár több napja alszik napközben is. Ma aludt 3 órát (boltban és útközben is!!!!!!), majd evett meg komfortozott egy órácskát, és visszaaludt.
Fene sem érti, de tök jó! Gondolkoznom kell, mit is akarok csinálni! :D
Vendég

Üdv!

Pár napig nem voltam, kijött sajnos az aranyerem, szenvedek vele, nagyon brutál :oops: :oops: :cry: :cry: . Kaptam egy kenőcsöt (Doxiproct OM), holnap kell visszamennem. Ma már nem fáj annyira. Amúgy azt mondta a doki, h Detralex tabletta lenne jó, de mondtam neki, h most szoptatok, így nem írta fel.

Ma 4 hetes Ádám :P

NÁgi, akkor vonalzót kéne cserélni :wink:

Kép
kissmanó

Mi pedig ma tiszta csupa 1 vagyunk. :wink:

Kép
kissmanó

Csajok! Tegnap este lenyomtam 1,5 l házi kutyulmány laktoherbet. Erre ma jányom kész kaki meg pukigyár.

Kép
kissmanó

Manó! Így teljesüljön minden kívánságod, már kész is az új vonalzó :wink: És elsőre sikerült!

Juppidúúú, akkor kérek szépen még több tejecskét, mert valaki a tegnap elrabolt a mennyiségből.

S te Ági, akkor légy mindig ilyen ügyes, és minden sikerüljön úgy, ahogy ez a vonalzócsere. :wink:

Kép
kissmanó

Na sziasztok,
nem bírtam ki a sírásokat a hasfájásnál, így 2 napja "adagolom" az infacolt, bár nagyon idegenkedem tőle, a héten jön meg a pocókenőcs, és nem is adok neki előírt mennyiséget, csak kevesebbet. De nem nagyon hajtja a szelet, inkább fosatja szegény gyereket, olyan mintha egy robbanás lenne a pocóban... utána minden tiszta fosingó. :cry:
Nekünk a Huggies nagyon jó volt az elején, mert hátul gumis és nem folyt ki a kaka, de már kicsi a combira. Most Libero mini van, abból kifolyik a pisi, meg a kaki, a DM Baby Love meg nagy... Na próbálkozom tovább.

Csajok akiknek 4 kg a kisfiúk mi jött be pelusból? :lol:

Na csoccsantás, tejcsárda elindult tejcsökkentő szippantásra! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Bakker, szépen kigondoltam, hogy elvisszük Anyámat a húgomhoz, hogy lássa hun is lakik a kicsi lánya, m1g dumáljanak míg mi megjárjuk No-ban az esküvőt.
Hát ilyen az én formám. Nem épp akkor jönnek a húgom keresztszülei Mo-ról?
Sikerül a mai nap egyáltalán valami?
Na, asszem "bűntetésből" mi pedig náluk fogunk aludni, hisz a húgom egyszobásában azért mi 5en nem lenne ahol megaludjunk.

Kép
kissmanó

na úgy néz ki most engedi feltölteni, szóval íme a mi történetünk! :) 1187022537.27.doc

KépKépKép
dikó1

röviden tudok jelentkezni, hétvégére elutaztunk és most úszik a lakás... látogatók rohamoznak...
visszaolvasni később fogok...
Emi, a lábatlan rugit hol vetted? megyünk Veszprémbe, és vennék én is.... vagy tudja valaki Pesten hol lehet beszerezni?

Kép
lidikoka

Dikó történetét feltöltöttem a táblázatba!

kétfiús anyuka
babdorka

Lidikóka, Kenguru Goldban biztos lehet kapni

kispiskóta

hy

Ildi lábatlan rugi? az előző oldal tetejére gondolsz? mert akkor napozó az ám csak még picit nőnünk kell bele! :D
na de ez nem lényeg, bababörzén vettem almádiban szóval fogalmam sincs, hol lehet kapni :(

de tuti brendon és satöbbi bababolt árul ilyeneket főleg nyáron! csak napozó néven keresd :wink:

még nem is meséltem, Szili éjjel a frászt hozta rám! alszunk erre magam mögé nézek és ott áll! jól felriadtam!
aztán idézem: "agyon nyomod a gyereket!" :shock:
(de a lényeg nem ez) ezek után visszament aludni
most meg meséli mit álmodott: éjjel vki belopózott és kicserélte a gyereket egy olyanra aminek nagy fekete szőrök voltak az arcán!!! :shock: :shock: :shock: szóval ezért jött át, hogy ellenőrizze minden ok! :D

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

jó éjt mindenkinek!

lynia-

S nem vótak szőrök, csak éccaka hogy magyarázza gyermeke anyjának? Inkább a felelősséget átpakolja.

Amúgy van nekünk 56-os napozónk, amit apa hozott dajcséktól, ami szerintem jövőre lesz jó a gyereknek. Fel sem merném adni a drágámra.

Jóéjt.

Kép
kissmanó

Sziasztok!Na itt vagyok én is Beni ma ismét tündéri volt.Rá jöttünk,hogy azért nyűgös mert kevés neki a tejcsim.Így ma is adtunk neki tápszert sokkal nyugodtabb és nyugisabban alszik.Szegénykém biztos éhes volt remélem nem fog a tápi be zavarni a cicizésbe.Pelus mi is Pamperst használunk nekünk nagyon be vált.Később szeretném ki próbálni a DM-et.Végezetül meg küldök egy képet.Lynia:Nagyon jót nevetem a Szilis sztorin.:-)

Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!:)

Tömzsi ma egész nap jókat hunyt. Reggel 3x tele rakta a pelust és utána szundi. Ez lehetett a gond napok óta. Nyomta a pocakját. :?
Na, végre egyszer időben megyek hunyni. :D

Jó éjt! :)
Vendég

Dikó!
Igen, 4 héttel ezelött.... :D Hogy szalad az idő! Olvastam a szüléstörténetedet. Hozzád is kegyes volt a sors, hogy ilyen szép szülést élhettél át! És persze, hogy rózsaszín csomagocskát kaptál. :lol:
A pláne az, hogy Mütyürkével együtt mind a hárman egy napon szültük, egy kórházban a 3. babánkat és ebben a topicban szereztünk erről tudomást.

Mütyürke!
Nagyon eltűntetek! Hogy vagytok? És még egy kérdés: ti hány órakor születtetek?

Dorka!
Mi újság nálatok?

Lynia-Emi!
Ez aranyos sztori! :lol:

Gurgi!
Ez még javában a cicizés ideje. Ne siettesd ezt a dolgot, nehogy később emiatt legyen lelkiismeretfurdalásod. Nálunk is még sokáig tart a szopi. De Gabónak jóleső dolog, szüksége van rá. Amikor teljesen elválasztódtak a fiúk, nagyon tudott hiányozni ez a testi közelség. Most éppen ezért kiélvezem szinte minden pillanatát. Az ember életében igen rövid, de nagyon meghatározó időszak ez.

Mindenkinek jó éjszakát!

T.
mtücsi

Sziasztok!

Zalán ma elég nyüszike volt. Viszont találtunk egy remek pozitúrát pocakfájás legyőzésére, illetve könnyebb elviselésére:
Szopispárna rulez! A nap minden órájában maximálisan kihasználva :wink:
Kép

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dikó: Elolvastam a szülésed :) Nagyon szuper volt :D Ügyi voltál :D Nálatok nem lesz 4. béb? :lol: :oops:

Manó: Megcsappant a tejcsid mennyisége? A More Milket szeded???

Emi:
Szilid jófej :lol: enyim párom is hajlamos ilyenekre, főleg ha fáradt :wink: Olyankor szokott beszélni, dolgozni...stb álmában :lol: :lol:

Szücsi hol vagy elveszve??????

Édesek a lurkók :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

sziasztok,

még nem tudtam vissza olvasni... jó sokat kellene, balcsin voltunk pár napot :D de pont arra jöttem, hogy tücsi hiányol.. köszi :lol:
10.07kor (de.) született ilka

jól vagyunk, van tejem is. nem mondom, hogy bőven, de annyi van, hogy mindig jól lakjon és még komfort cicizni is tudjon. viszont 2hete már egyátalán nem kellett fejnem. érzem azóta is,hogy tele lesz a mellem, de nem keményedik be, mint a kő.. :roll:
jah.. és napi min. 1 liter laktoherbet megiszok. de az kell, mert ha nem nagyon iszom, érezhetően kevesebbszer feszül a mellem.
na ezt most jól kifejtettem... :lol: :lol: :lol:

móni: igen igen... málna az idősebb, ő bálint klónja.. :lol: ő volt bent az osterben :) volt már a westendben is... üdvözölnek ők is!
jól vagytok? veled minden rendben? lázad elmúlt?

csak az utolsó oldalra reagálva:
pelenka: anno én is pampers-szel kezdtem ill. folytattam, majd ráprobálkoztam a liberora és kiütéses lett a lányom feneke... viszont a köv. csajnál egyszer szintén váltottam és semmi baja nem lett, majd most ilkánál is liberot(is) használok és egyelőre semmi... 8)
viszont, ami mind2 lánynál bőr allergiát váltott ki az a bármiféle johnson termék.. azzal már tutti nem kezdek.. :?

jah.. bocs, de nincs kedvem ide képeket feltenni, ha bárkit érdekel nagyon szívesen elküldöm a linkjét, ahol lehet nézni a csajaimról képeket.. :wink:

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok, jó reggelt!

Gabókám este 1/4 9-től reggel 3/4 5-ig szunyókált. Szopi is csak csukott szemmel és alvás tovább. Lehet, hogy most nekem kellene az ő példáját követnem?

Mütyürke!

Gondolatolvasó vagy! :lol: Köszi.
A Johnsonos termékek nálunk is feketelistán vannak. Mindig mi használtuk (főleg én :D ) el, felnőttek az ajándékba kapottakat.
Viszont később, amikor már összeszedtek minden féle betegséget, a meghűlés elleni jó szolgálatot tett. Most, hogy már nagyobbak a fiúk, megfázáskor fürdősót teszünk a vizükbe, majd éjszakára alapos orrfújás után orrkenőcsöt kapnak. Emlékszem, hányszor volt éjszakai orrocska porszívózás! No, majd valamikor-remélem, hogy sokára-újból kezdhetjük. Az eleje, mindig erőpróba volt számomra.

Zsu! Mit mondott a védőnéni tegnap? Mi is mindig jóllakva kellett, hogy menjünk. Éhes gyereket megmérni sem könnyű és én sem szeretek vadidegen apukák elött szoptatni. Jól emlékszem, hogy Neked fájt a gyomrod a Laktoherbtől?

Szép napot mindenkinek!

T.
mtücsi

jó reggelt!

nem is tudom minek tudjam be a tegnapi napot!

képzeljétek, este kb 8 felé nagy nehezen elaludt és éjjel 1-kor kelt csak fel! ilyen még nem volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

viszont most gáz van, mert 4,40óta nyög folyamatosan néha nyüszi is volt, most csuklik és ..... :(

megyek is mert hiányol :D

lynia-

Èdesek a képek!
Eniköö! Zalán jól kiterült! :D Látszik, hogy szereti a párnáját. Mi nem vettünk, de elnézve Zalánt, kezdem bánni... :?

Hemej! Beni is, hogy növöget és már nagyon érdeklöödik ezen a képen :P

Nekünk most szomorú sorsunk lesz. Apa ma este Kasselbe utazik, a cég küldi oda, és csak pénteken jön vissza. :cry: Kicsit tartok ettööl az egyedül-léttööl. Ez a város olyan idegen még nekem és nincsenek ismeröösök sem...Remélem, hamar eltelik...

Pelenka: Mi is Pamperst használunk és bevált. Tegnap kifolyt a kaki, de én voltam béna, rosszul adtam rá :oops:
Szóval, Johnsonnal ne próbálkozzunk? Akkor elhasználjuk mi, ami már van belööle. :wink:

Tej! Nálam is van, amikor kevesebb van, de eddig nem kellett tápszer. Egyszer akartam neki adni, de kiköpte, akkor meg nem lehetett annyira éhes :roll:

Manó! Te hányat szedsz a more milkbööl?

Emi! Ès ha Szili mellett aludnál? Nem érzi magát elhanyagoltnak?
Mi apával együtt alszunk és mellettünk a bölcsöö. Nem is tudnám még másik szobában elképzelni. Èjjel alszik, csak egyszer kell megetetni.

Tücsi! Olyan szépen írsz a szopiról... :P
molkata

Enikő
Jók a képek! Majd én is kipróbálom ezt a pózt

Nekünk fárasztó volt az éjszaka. Elalvás kíválóan ment, n10kor aludt, de már megint kért enni éjfélkor és utána tök nyügi volt másfél órán át :shock:

2 dolog izgat most nagyon, várom a véleményeket:

kicsi fiamnak a reggel 8as kajcsi a legmohóbb kajálása, kezdtük 110-zel, aztán 120at evett, ma 130at... Lehet, hogy nem kellene mindkét mellre raknom? És 130 után sem engedi a cicit, csak szívja, szívja, én szoktam leválasztani 10-10 perc után..... Mi a gáz???? Főleg így, hogy éjszaka is 3-4 óránként betermel rendesen, én kicsit soknak tartom.....

játszócumi: napok óta mindent amit tud (ruha, pelus, anya keze, saját ököl) a szájába vesz és cuppogtat, ha nincs semmi, reklamál. Tegnap este elszakadt a cérna, és kapott cummogót a szájába. Olyan boldog volt vele!!! Én teljesen ellene voltam, de hát azt látni, hogy pelusozást, öltözést mindent boldogan visel vele azért elgondolkodtat...... Csak szeretnék kotlátokat szabni! Nem akarom, hogy csak azzal tudja elképzelni az életet, azzal játszon, aludjon mindent, és ha éppen nincs, akkor kiakad. Szóval hogy csinálják ezt az ügyes mamik?

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!!

Tegnap nem jöttem mert totál kész voltam, egésznap a sírás kerülgetett és sírtam is. Nagyon rossz napunk volt. Hajnali 5-től délig nem aludt..szinte végig a cicin volt. Szal azért ez nagyon durva, én nem láttam a fáradtságtól mert aludtam összesen vagy 3.5 órát azt is két részletben.
Itt volt a védőnő, elmondtam neki, hogy mi a gáz. Maratoni szoptatás/cicizés..csak így elalvás de még így sem...
Az is gáz, hogy amikor állandóan visszateszem cicire mindig szív még egyet-kettőt, a gyomra túl van terhelve és ezért sem tud elaludni. Most nincs cicizés, evett rendesen, nézelődés van és most a kiságyában fexik már 20 perce csendben közben zenélő-forgózunk. Most apa porszívózik.
Szal nekem ne mondja senki, hogy 7 órás szopi+komfortozás természetes és normális.. mert azt leütöm.
Én közben nem tudok semmit sem csinálni, sem enni, sem zuhanyozni..ILYEN NINCS!

A babák aranyosak, édesek..

EMI!
Szép kis álom, szőrös béb.. :lol:
torolve_20131003125716

Emmaaa!!
Nem lehet, hogy utána még komfortozni akar???
Én egy mellből adok neki egy evésre. Simán elég neki. Ma lemértem kíváncsiságból és elég rendesen betermelt egy mellből a fiatal úr :lol:

Játszócumi ügyben nem tudok nyilatkozni mert nálunk nem kell neki.

Nekem mindig Győzike kislánya jut eszembe, hogy 5 éves és lóg a cumi a szájából. Nagyon gáz.
Az én unokatesóm is 5 évesen még cumisüvegből itta a kakót.

Jó dolog nekik a komfortcicizés de nem órákon keresztül, mint ami nálunk megy/ment.

Most úgy tűnik a Libero 3-6-ig bejön mert nem hagyom annyira lazára, amióta rendesen meghúzom (persze ne szorítson) azóta egyáltalán nem folyt ki a pisi-kaki.
torolve_20131003125716

Sziasztok,
várom továbbra is a pelus infókat... én most vettem Helen Harper nevezetűt, majd elválik.

Emma: én is adok neki cumit, én nem félek tőle, szerintem idővel le lehet szoktatni őket, és még annyira picik, és annyira bennük van a ritmus, úgy tudják nyomni a cumival, aztán úgyis kiköpi, ha már nem kell. Nem lehet, hogy azért eszik többet, mert nő a drága?

Okos mamik akkor egy kérdés honnan tudjátok, hogy mennyit eszik, megméritek előtte és utána?

Andrea
Kép
kindernay

Kati, apuka mellett már nem férnénk el, így kényelmesebb!
de még nem reklamált

Gurgi, ismerős a sírás az egész napi cicizés miatt! nekem amikor az a 10 órás maraton volt, akkor készültem így ki és én s pont emiatt!
megértelek, de lesz ez még ígyse! :wink:

drágaság nemrég aludt el, végreeee
ennek örömére most mehetek mosogatni! :(

lynia-

Sziasztok!

Gurgi, kitartás! Tényleg csak ezt tudom kívánni! Próbálkozz rögtön szopi után a szájába tenni a cumit, tartsd benn neki, hátha rákap. Én is azért nyomtam az elején a szájába, hogy ne mindig cicizni akarjon, mert így túlette magát!
hagyd picit sírni! Tudom szörnyen hangzik, de volt hogy Bencénél bár sírt de elrohantam zuhanyozni, a szívem szakadt meg, de anyának is jár 5 perc!
Az sem baj, ha sirdogál amikor elindultok sétálni, menj rövidebb távra, amíg bírod cérnával, de hátha rászokik, hogy ez jó dolog, nemcsak a cici érdekes!
Nem rontottál el semmit, Samesz ilyen cickedvelő baba, elvégre fiú! :D Tudommár ezer tanácsot hallottál, de a lényeg hogy ne legyél ideges, mert azt megérzi a bab is, és mégannyira igényelni fog téged, te még fáradtabb leszel és ez egy ördögi kör! Mond apának adjon neked 1-2 óra alvást, addig próbáljon ő ellenni vele, te meg zárkózz be és aludj! kipihent anya jobb lesz!!!
na bocsi kicsit hosszú voltam! :)

KépKépKép
dikó1

Gurgi, mi van ha nem adsz cicit? Sírás? Nem nyugszik meg apánál vagy nálad éneklés, táncolás, büngyürgetéssel idővel?

Andrea
Kép
kindernay

na és a bizonyíték, hogy apuka nincs elhagyatva:
Kép

én nem méregetem, kórházban épp elég volt a kaja előtti utáni méricskélés

lynia-

Ja és osztom Dikó véleményét, én is benyomtam a cumit, és kicsit bentartottam, közben dumcsiztam neki, nem ment könnyen, de ha 1 órás evés után, még enne, akkor jön a cumi... mert nem éhes, csak el-elalszik és mikor felriad benne van még a szopási reflex és csak megszokásból is de cicikézne. Egyébként meg tényleg ne akadj ki vannak ilyen napok, te mindent jól csinálsz, van tejcsid ami a lényeg, és gondolj arra mi lesz akkor ha már nem akar cicizni? :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Dikó!!
Próbáltam 3 féle cumit, bent tartani..nem kell neki. Pofákat vág és kiköpi.
Idegesek nem vagyunk, inkább tanácstalanok, na meg a sok jó tanács..tegnap már annyira kifáradt, hogy elaludt Ati ölében. Ez már haladás.

Kinderke!
Szopi után amikor tele a pocak semmi gond, el van..nézelődik nyugiban..ma kb. 1.5 órán keresztül az ébredés után egy hangja nem volt..
Leraktam a kiságyába mert nagyokat ásítozott már..20 percig nézelődött, most sírás van..tudom, hogy cicit akar..Ha kivesszük természetesen megnyuxik.

EMI!!
Nálatok is csak cicin megy az elalvás vagy azért megy néha másképp is??

A védőnő szerint betömöm a száját cicivel és rákszoktattam, szal az én bűnöm /szerinte/
torolve_20131003125716

Kinderandi, én a fiúknál pamperst használtam, a töbi nem jött be! most is az van, nincs vele gond! de anyukája vűálogatja, ki melyiket szereti, van aki a liberóra esküszik, én utálom, még a nagy méretből (xl) is kifolyik a pisi!

Emma, mi cumizunk, de csak alváshoz adom a szájába! már ismeri a rendszert :) szopi, ha eljön a szunditime, cumi be, zenélő felhúz, ágyikóba be és szunya! Ki is köpi ahogy elalszik. Komfortozás helyett használjuk, mivel a fiúkra is kell időt szánnom, nem lehet mindig a kezemben! :( Szerintem Győziék kislánya extrém eset, nem sokat foglalkoznak vele...
Azt hiszem ha egy 5 éves még cumisüvegezik akkor azt a szülők rontották el. Én már 2 éves korára leszoktattam a fiúkat az üvegről, addigra már bögréből ittak! Ugyanígy a cumival is el lehet bánni, elviszi a Mikulás, stb. Szóval ha most szereti használjátok, lehethogy fél éves korára elunja, mint bencém is tette!

Enikő, hát nem tartom kizártnak a 4. bébet, de majd csak 4-5-6 év múlva esetleg! :lol: :wink:

Tücsi, nagycsaládos topicanyucik, összetartanak, 1 napon, 1 helyen szülnek! Kár hogy rólad nem tudtam akkor, összefuthattunk volna, mint Mütyürkével! :)

Most megyek ébredés van!

KépKépKép
dikó1

Gurgi, megy másképp is, de az sem jobb!

ölben, picit ringatva vagy pelust ütögetve :?

ez a két verziónk van

lynia-

Ahhozképest most sokkal normálisabb volt a védőnő de még mindig nem értek vele egyet abban, hogy 20 perc evés után game over. Samukám eleve lasabb szopizó, meg-megáll közben.
Szal minden lehetőség adott neki: volt evés, játék, babusgatás, a pelus tiszta, nincs melege, nem fázik, a pocak nem fáj, nem is szomjas..CICI KELL EZERREL :lol: Cici herceg
torolve_20131003125716

Gurgi, megy másképp is, de az sem jobb!

ölben, picit ringatva vagy pelust ütögetve :?

ez a két verziónk van

lynia-

Emi!!

Ölben, ringatva mennyi kell neki, hogy elaludjon?? Persze amikor már volt játék, stb..
torolve_20131003125716

van amikor elég 5 perc és elájul de van, hogy akár fél óra is, ja és ha ölben alszik el, akkor úgy is marad!
letesszük az ágyába és felébred, mindig!

cicin elalvás azért jobb, mert fekve szoptatom és elalaszik, cici kicsempész, ő meg maradhat az ágyon és én szabad vagyok!

lynia-

Sziasztok!

Bori, Emi nevében is köszi! :wink:

Andi, nekünk a DM Babylove 3-6 kg pelus bejött, nem folyik ki rajta semmi. Viszont maradt egy csomag 2-5 kg, azt kinőtte.

A DM-es pelus jó, Eminél is ezt használtuk talán Midi méretig, vagy még utána is a következőt, majd van egy méret, ami nagyon silány, s a 9 kilótól ajánlott már megint jó.

NEkünk az Infacoltól sok apró kakancs helyett kevesebbszer van több, de most mégis úgy látom, nem hasfájós ez a gyerek, csak nehezen kakil. Egész éjjel nyögött és krákogott megint.

Nálunk megint nonstop cicizés megy. Óránként fél óra... Gurgi, sorstársak vagyunk. Cumit Beni sem fogad el.

KépKépKépKépKép
uxi

Csajok, amit par napja irtam a nyugi-cicirol, felejtsetek el. Mar egy ideje naponta egyszer en is bevetem, mert mas nem hasznal. Most is nyugi, a cici megnyugtatta, de meg olben van, mert fel-felriad es sir. Nagyon sajnalom szegenyt, szerintem a pocija faj.

Gurgi! Probalkozz meg a cumival. Megnyugodhatnal kicsit, ha a cicit felvaltana.

Emi! Edes az a kep. Olyan szepen alszanak....
molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: