[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2008-ban szülünk - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap megint volt egy kis pecsételés :( , megint nagyon be voltam szarva. Lehet, h. megint a megerőltetéstől? Pedig csak a piacra mentünk ki, meg főztem.
Holnap megyek dokihoz, szorítsatok, hogy minden rendben legyen.
Ma reggel megint majdnem hánytam, mondjuk most az egyszer örültem neki.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Hahó!

Vera! Nekem is volt ilyen, de mindíg csak a melóhelyemen, hétvégén itthon nem volt semmi... úgyhogy biztosan az állás, gyaloglás miatt! Pihenj sokat!!!!!!!!!! :!: :!: :!: Úgy látszik mi ilyen érzékenyek vagyunk :? Viszont ne félj, nem lesz semmi baj!!!!!!!!!És hányingered is volt, ami egy biztos jel :wink: Szedsz Magne B6-ot? Nekem az nagyon bejött, mai napig szedem, dokinő mondta,h szedjem is tovább. :roll:

Húú lányok én elkezdtem annyit enni! Mondjuk hízni kb.2,5 kg-t híztam.
Még nem érzem hogy mozog, vagyis nem tudom biztosra állítani hogy ez most ő lett volna...háát majd később. Első babánál kb a 20.hét körül lehet megérezni, persze vannak kivételek!!! :) Kiváncsi vagyok...
timicsiga
 
 


na, csináltam vonalzót, bár nem így számolom én a terhességi heteimet, deháát, mind1.
Kiváncsi vagyok megjelenik-e...

Kép
timicsiga
 
 

 
 

mondjuk annyira nem nagy az eltérés, az én számításaim szerint 17 hét 3nap, úgyhogy megbékélek a vonalzómmal :D :D

Kép
timicsiga
 
 



Sziasztok lányok!

Már megint eltüntem egy pár napra aztán annyit írtatok, hogy hú.

Vera,

Én július 2-től vagyok betegácsiban. Tényleg többet kellene pihizned. Nekem is hiányzott a munka éppen ezért én is hajlamos vagyok voltam túl hajtani magam. Bevásárlás ezáltal cipekedés, mert ugye ez is kell meg az is. Így össze jött sokszor, hogy alig bírtam haza cipelni a dolgokat. Szorítok neked, hogy holnap minden rendben menjen!

Pandi,

gratulálok a csodaszép kislányodhoz. El is felejtettem, hogy te lombikos vagy. Tényleg ez a genetikai uh mikor lesz? És ezt hol csinálják? Én is kiakaromharcolni magamnak, hogy mindent nagyon alaposan nézenek meg. Tudod az unokatesóm miatt. meg a vegyi anyagok miatt. 22.-én megyek végül AFP-re a magándokihoz. Azt mondja megnézi, hogy valóban annyi idős vagyok-e, mint amit eddig mondtak. Lehet, hogy uh lesz. :)

Katuci,

Vigyázz magadra! Próbálj meg azért néha pihizni. Ez egy kicsit sok amit csinálsz. Én terhesség mentesen csináltam, de így is megterhelő volt.
Nagyon megható volt a szülés sztorid.

A beöntés egyébként azt nómondják, hogy segít a tágulásban. Így azt a végére kell tartogatni.


Laura,

gratula a picikéhez!

Eszter,

ezek után csoda, hogy ismét vállalkoztál. De ez tényleg nagy tévedése volt a dokinak.

Mindenkinek szép a pocija. Most már én is teszek fel képet. Mindjárt kikeresem.


Üdv,

még majd írok

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Vicki,
Majd genetikai uh-ra 18. héten a dokid beutal mindenkinek máshol nézik nekem gondolom a Máv kórházban lesz vagyis most már nem az a neve...

Vera,
Pihi pihi pihi magnézium C vitamin, nem lesz semmi baj nyugi!!!!
Vendég
 


harivera,
azt Nagy Verának írtam :wink: Persze, Te ne is szedj semmit!! :)

Kép
timicsiga
 
 


harivera,
azt Nagy Verának írtam :wink: Persze, Te ne is szedj semmit!! :)

Genetikai uh nekem is a 18.héten lesz!

Kép
timicsiga
 
 


jaaaaj, bocs, azt hittem nem ment el, és már kattintottam is még1szer!!! :oops:

Kép
timicsiga
 
 



Nagy Vera!

Az Auchanban lehet kapni csokis gyerekfogkrémet. Ne ijedj meg, esküszöm, nem babásan én is egy hétig hánynék tőle egy huzamban, de így rá vagyok kattanva meg a fiam fogkrémére, ami Oral B Stages és szuperhősök vannak rajta. Na ezektől nem émelygek.
Érdekes, amennyire szerettem a Lactacyd illatát, most befogott orral mosakszom vele és a wc illatosítónkról is csak a hányás jut az eszembe.
LEGYEN MÁR VÉGE ENNEK AZ ÉMELYGÉSNEK!!!!!!

A tegnapi remek nap után ma természetesen reggel óta csak fetrengek. Szegény Gordont sajnálom mert nincsen otthon egyetlen barátja sem, itthon az építkezés miatt nem tud semmit sem csinálni, a játékai is szinte mind dobozokban, ami meg elöl van, azt nincs hova kiraknia. 3 hétig úszótáborozott, azóta annak is vége. A nagyik közül az egyikhez mi nem viszzük, a másiknak meg mindenféle ellenőrzések vannak a munkahelyén és azzal van elfoglalva. Sajnálom, de ha ennyire pocsékul vagyok, képtelen vagyok játszani vele. Így naohosszat egyedül játszik és tv-zik :? :? Már alig várom hogy jobban legyek már úgy elterveztem ha úgyis betegszabin vagyok, legalább vele is többet, sokkal többet tudok lenni. Szeptember közepére-második felére elkészül a házunk hátsó része, a galériával és a gyerekszobákkal, meg végre lesz újra konyhám is, minthogy több hónapja nincs.
JAJ DE VÁÁÁÁÁROM MÁR!!!!!!!!

Többiek, hogy vagytok??

Pandi!! Dóra mocorgása erősödött?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Pati,
Kitartást lehet kislányod lesz ha ennyit gyötör :wink: tudom ez semmit se jelent de én mégis azt gondolom... nem mocorog erősebben de néha érzem ahogy kalimpál :lol: az uh-os nő mondta hogy nem is csodálja mert nem áll meg se a keze se a lába egy pillanatra se :D de inkább csak akkor ha a hátamon fekszem.
Vendég
 


Pandácska
Nem biztos... nekem semmi bajom és doki szerint mégis csajos formája van a bébinek... nevetett is, hogy hogy lehet Kismókinak hívni egy kislányt... :lol: :lol:

Nagy Vera
Pihenj sokat...
Vendég
 


Pandi, Dóra kis örökmozgó! Na jaj lesz neked, ha elindul majd kint :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem, igazad lesz, nagyon örülnék, ha egészséges és kislány. Ilyen sorrendben. 24-én (12 nap) megyek az Istenhegyire. Már annyira izgulok!!!!! Csak egészséges legyen!!!
Ha úgy jövök majd haza, hogy egészséges, leiszom magam a sárga földig. Mondjuk ásványvízzel vagy ilyesmi. Részletkérdés... :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Poppi,
Írtam én azt gondolom nem azt hogy ez így van :wink:

Pati,
Én is leiszom majd magam veled :wink: de biztos vagyok benne hogy úgy jössz haza hogy egészséges szóval készítem a vizet :lol: vagy lehetne gyümilé az talán jobb egy ünnepléshez :wink:
Vendég
 


Pandus!
Én már nem vagyok olyan fiatal. De majd örömmel fogadom a címet! Köszi! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Christell,
http://www.gendiagnosztika.hu/index.php ... &Itemid=41

És itt a kombinált tesztet szokták javasolni. De szerintem az azért erős túlzás hogy nem vagy olyan fiatal 28 évesen :shock: nem foglak nénizni :lol: Már csak 10 nap :lol:
Vendég
 


sziasztok!

Ma a kis pocaklakó akkorákat görcsöltetett a pocakomba. Aztán meg ficánkolt össze vissza. Amikor az apja oda tette a kezét akkorát belerúgott érezte is. Érdekes volt nagyon. A jobb oldalam teljesen begörcsölt. Nagyon fájt. De remélem minden okés.

Érdekes én nem voltam rosszul nagyon csak immel ámmal és nekem is nagyon azt mondogatják, hogy kislány lesz. A sógornőm is nagyon rosszul volt, mint a legtöbbünk és kisfia lett. Ezek szerint nem igazán függ össze a rosszul lét a nemi hova tartozással. De az is lehet, hogy ez emberenként eltérő. Lehet, hogy én a következő gyermekkel leszek rosszul. Ki tudja.

Már megint eltünök két napra jók legyetek!

Hali,

Vikci


ui: íme egy pocakos kép :)


Kép

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


vikci: nagyon helyes vagy!!! 8)

nagy vera: jobban vagy? van még pecsételés?

lányok, én jobban vagyok kicsit, 11-ig űz az émelygés, utána egész jól elvagyok. Ma nem is hánytam. Fogat mosnom nem sikerült -aközben mindig hányás van....- de holnap kénytelen leszek, mert viszem a fiam dokihoz. :wink:
Vendég
 


Kép
Kép

Vikci,
Szép poci :lol:
Vendég
 


Huuu lányok.

Kérdés kérdés hátán hiába ez az 5-ik nekem:)

Reggel úgy ébredtem hogy rohantam a wcre majdnem boázni pedig a ciklusom 25 napjánál tartok.
És megmértem reggel fél 7-kor a hőmet ott 36.8 volt és visszaaludtam és akkor a szokásos időben is reggel 8-kor megmértem és ott már csak 36.1 volt. Miért?

Nemérdekel. Csinálok egy érzékeny tesztet ma. Tudom hoyg negatív lesz még de nem gond :wink:

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Hárivera!
Abszolút megértelek, ugyanennyire figyeltem minden jelre az akciózás után. Nekem nagyon korán jelzett a szervezetem, nem is akarta senki sem elhinni. (Lásd Fogamzás- második babánkat tervezzük 2007 topik).

Hány napja fogant?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 



Jó reggelt!

Harivera
Akkor talán most ágyazódik be...
Teszt még valószínűleg negatív...

Itt zuhog az eső... :evil:

Délután megyek védőnőhöz... most már hivatalosan is kismami leszek :lol:
Vendég
 


Pandus!
Köszi a linket! Nem is kell nénizni. :lol: Annyira öreg még nem vagyok.

Vikci!
Szép a pocid!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Harivera,
Persze te tudod de ha 5-6 napja fogant akkor lehetetlen hogy kimutassa a teszt még a vérvétel se mutatná ki... Nyugi ha érzed akkor ott is van türelem babát terem :wink:

Holnap megyek Afp-re végül az Istenhegyire mert a dokim nincsen a héten és beutaló nélkül maradtam. De legalább azonnal kapok eredményt is.
Vendég
 


Pandi, ez a sok vizsgálat lassan anyagi csőd lesz! :lol: :lol: :lol:

Harivera: biztos, hogy negatív még a teszt! Akkor is ha bab van! Kb 8-9 naptól van rá halovány esély, hogy lássál egy alig észrevehető második csíkot is. Ha akkor van, az tuti már + ha nincs, az még mindig semmit sem bizonyít. Hogy is volt ez az időszak a másik 4-nél? :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Lexa nem ma jön haza? :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


harivera!

Hőt mindíg ugyanabban az időben,ugyanott kell mérni,felkelés előtt.Tehát ha felkeltél wc-re,utána nem mérvadó az eredmény.Én szájban nyelv alatt mértem,mindíg ugyanakkor és valóban szépen látszott a görbémen,mi mikor történik.Ami a tesztet illeti, a pé utáni 10. napnál korábban nincs az az érzékeny teszt,ami kimutatná a terhessséget.Türelem. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 



Halihó!!

Megvan a toxoplasma eredményem: negatív!!!! :D
Már átestem rajta régebben.
Az afp-m is megérkezett, az is határokon belüli :lol: :lol: :lol:
Húúúúú, kövek gördültek le....

Harivera, én is alig bírtam ki a tesztelést, de mégis megvártam amíg meg kéne jönnie, aztán + 1 nap, + 1 nap, és így tovább,amikor is már
biztos voltam benne, hogy nem jött meg, eltelt vagy 3-4 nap, és akkor......!!!! :wink:

Nagy Vera??????????????Mizújs?

Kép
timicsiga
 
 


harivera!

Nagyon jól teszed,hogy reménykedsz,így is kell,drukkolok a majdani + teszthez és a leányzóhoz is. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Timi!

Gratula a lehulló kövekhez és az okokhoz! :lol:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Kész rémálom volt a mai napom. Elmentem dokihoz, aki nagyon megijesztett reggel.
Mondtam neki a pecsételést, erre Ő megvizsgált (azt hiszem kacsának hívják az a fém eszközt), elég kellementlen volt. Azt mondta először arra gyanakodott, hogy polip vagy mióma, de nem az. Elküldött UH-ra, mert azt mondta az nagyon rossz jel, ha barnázok. Azt mondta először nézzük meg van-e szívhang.
Ezután képzelhetitek milyen kellemes volt végigülni az UH előtt a 2 órát (tövig rágtam a körmeimet).
Hálistennek az UH-on minden rendben volt:
3 cm-t nőtt a pici 2 hét alatt, így CRL: 7.1, nyaki redő rendben volt, a szikhólyagot már nem látták, az már felszívódott, láttam egy pillanatra a gerincvonalát. A nózicsont megvan, a csöves csontok épek, megvannak, szívhang volt.
Úgyhogy mázsás kő esett le rólam. Visszamentem a dokihoz a lelettel, aki azt mondta szigorú pihenés és addig nincs gáz amíg nem vörös vér jön ki.

Panda!
Drukk a holnapi AFP-hez. Beírnád a táblába, hogy szept. 5-én AFP? Valamint ki kellene javítani, hogy nem 14+0 vagyok, hanem 13+0. A mostani UHU is ezt erősítette meg. Majd megpróbálom a vonalzón is javítani.

Timi!
Ha korábban már átestél akkor újra már nem kaphatod el. :P

Harivera!
Drukk a jelekhez és az XX-hez is. :wink:


Vikci!
Olyan jó, hogy ti már éreztétek a kismanót, aranyos a pocód.
Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera!

Nem semmi a dokid! Ezt talán nem így kellene egy kismama felé továbbítani.Ez egy magán nőgyógyász? Én ezt nem értem.Nálunk a maszek dokim rendelőjében ott a hiperszuper Uh,amit azonnal használ is.Nem küld csak vérvételre máshová.Tényleg pihenj sokat és vedd komolyan a lazítást. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


N. Vera
Akkor pihenjél... nem csak testileg, hanem a lelkedet is pihentesd...

Voltam védőnőnél, most már van kiskönyvem... :lol: :lol: :lol: :lol:

És doktor is van... Mátészalkára fogok járni...
Nagyon rendes volt a doki... szimpatikus és nem az a pénzéhes... :lol:
Vendég
 


Eszter!
Igen magán, de ma a kórházban (SOTE II.) voltam bennt nála. A rendelőjébe van UH, de szerintem nem olyan jó felbontású mint a kórházban.
Azon viszont ki voltam ma akadva, hogy a vizsgáló orvos (nem tudom ki, mert a leletet nem írta alá) kb. 2 perc alatt lezavart minden 12 és 18 hetes Uh-ost. (ennek ellenére 2 óráig ültünk ott, mert minden beteg után elrohant egy fél órára).
Csak azt nem tudom ennyi idő alatt hogy tudta megnézni azokat az adatokat amit felírt.

Tényleg nagyon gondolkozom, hogy elmegyek már most a Kárpát utcai 4D-be és ott legalább rendesen lesz 20 perc az egészre.
Volt egy kismama aki a 18. héten meg akarta kérdezni, hogy megkérdezheti-e hogy fiú vagy lány: erre szabályosan az volt a válasz, hogy nem. Gondolom a 2 percbe ez már nem fért be.

A múltkori vizsgáló orvos legalább 5 percig nézegette és baromi kedves volt, csak azt nem tudom, hogy aki ennyire unja/ utálja a munkáját az miért megy orvosnak........

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Laura!

Gratula kedves KISMAMA!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera!

Én a helyedben választanék egy másik dokit,akár a Sote-n belül,ha amúgy tetszik a hely.Mert én amikor Bálintot ott szültem,pedig az 10 éve volt nem így mentek a dolgok.Akkor is maszek rendelésre jártam,ahol modern UH volt és ha a kórházba kellett mennem Uh-ra,pl 12 hetesre,akkor azt is csak az én dokim csinálta,még videokazit is vihettem,amire felvették és persze képet mindíg adtak,szóval ez nem így működik.ne törődj bele,hogy ilyen ellátást kapsz,főként privát beteg ként.Amúgy az én akkori dokim is tündér volt,csak a szülésnél mondott csődöt,de megírom a nevét Dr.Bánhidi,nála szültem 10 éve.De ismétlem maximálisan elégedett voltam vele a terhesgondozással.A mostani dokim meg szintén megfelelő,csak már másik kórházban,mert ugye én nem akarok a sotén szülni.

Laura!

Én is gratulálok a kiskönyvhöz. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Az utóbbi pár napban kicsit kimaradtam, ugyanis megszűnt létezni az internetünk, így nem tudtam a hétvégén írni.
Ma meg nem győztem olvasni munkaidőben amiket írtatok.


N. Vera!
Örülök, hogy végül is minden rendben volt nálad, bár a dokid tényleg nem volt valami jófej. De gondolom ebben sok része van a kórházi körülményeknek.


Én is totál beijedtem a múltkor attól az egy csepp vér-szerűségtől, most is csak a mensi témára tudok gyanakodni, mert se előtte se utána nem volt semmi. Sőt annyira meg voltam rémülve, hogy másnap reggel picurka már jelzett is egy kis reggeli tornával, hogy oké minden, ne izguljak:-))
Igazából nem tudom, hogy ezek már valódi mozgások-e, de minden nap érzek valami kis motoszkálást, meg mintha el-vissza vándorolna egy kis "dudor" a hasam alján.
Ma megint volt egy kis hányingerem, pedig már hetek óta megszűntek ezek a kellemetlenségek. Tegnap pedig úgy éreztem délelőtt, hogy összeesek, annyira szarul éreztem magam. Szédültem, vert a víz, főzés közben 25-ször le kellett ülnöm, mert úgy éreztem, ha állok, akkor tuti elájulok. Gondolom ez az össze-vissza időjárás is közrejátszik.

Most megint 1 hete egyfolytában pisilni járok, a melleim pedig folyamatosan fájnak, meg feszülnek. Már két méretet nőttem mellben, nem tudom még meddig akar növekedni???!! :)

Egyébként már egyre kevésbé van kedvem menni dolgozni, de azt hiszem nincs rá esély, hogy nov. 1. előtt eljöjjek táppénzre. :( :(
Igaz közben majd néha eljövök 1-2 nap szabira, de rettentő fáradékony vagyok, estére olyan vagyok, mint akit fejbevertek. Sőt hétvégén még délután is le kell dőlnöm egy kicsit, mert nem bírnám ki különben a napot. Ti hogy vagytok ezzel?

Harivera!

Én is teszteltem idő előtt, persze neg. lett, el is hittem, hogy ennyi volt.... aztán nem jött meg a bajom, 2 nappal a kimaradás után pedig már pozitív lett. Aztán másnap is és harmadnap is :lol: Nem bíztam egy tesztben, muszáj volt csinálnom még egy-párat. :-)
Drukkolok, biztos poz. lesz. Akinek már van négy...:-)


Na most egy kicsit beszüntetem magam, túl sok már így is amit írtam.

u.i: Vikci! Aranyos a pocid!:-))
Többiek mikor raknak fel fotót???

Üdv: Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Nagy Vera: pihenj sokat, amennyit csak tudsz. Én ma a gyerekkel ültem fél napot az orr-fül-gégén, ráadásul úgy, hogy dokibával leegyeztettem előtte telefonon, hogy megyek 10-re. 11-kor jött is és azt mondta ki kell venni az orrmandulát....márciusban vették ki Pécsett, csak folyamatosan taknyos, ezért vittem el itt a Szt Jánosba hozzá még júniusban, most kontrollon voltam. Ennyit az orvosokról. A Budai Gyerekkorház az tök rendben volt, nagyon ari az allergológusnő. Ott 10 perc alatt végeztünk.

Laura: grat a kiskönyvhöz 8)

Timi: grat az eredményekhez!!! 8)
Vendég
 


Sziasztok Lányok,

Én is elég régen voltam már, szabin vagyok az itthoni gépben meg beszart a tápegység ezért szervízelték. Nagyon sokat írtatok, így esélyem sincs a visszaolvasásra.

Pandi,

Nagyon örülök a kislányodhoz, remélem az én kicsikém is nunis. Nagyon jól sikerült képek lettek, mindene gyönyörűen látszik rajta. Most biztosan nagyon boldog vagy. Ja és a Dóra nagyon szép név. :lol: :lol:

Vera,

Hála istennek, hogy minden ok nálad, nagyon meg tudja ijeszteni az embert egy kis barnázás. Az orvosokra meg inkább már nem mondok semmit. Néha nekem is az az érzésem, hogy lesza....ják az embert magasról, bár az én magándokim nagyon rendi, vele nincs gond, de sok olyat láttam már aki nem orvosnak való.
A lényeg, hogy minden rendben van.

Harivera,

Mi még nem találkoztunk, szóval üdvözöllek téged.
Látván a 4 fiadat egy kicsit alábbhagyott a reményem a kislányra. Hogy bírod 4 sráccal?????? :shock: :shock:

Ja és ne tesztelj korán, mert nagyon nagy csalódás. Én legelőször a 12. dpon csináltam egy halvány 2 csíkosat, majd a 14. dpo-n már szép erőset. Érdemes várni.

Laura,

Gratulálok a kiskönyvhöz. :lol:

Timicsiga,

Azt hiszem még veled sem találkoztam, szóval üdv, és gratulálok a negatív eredményekhez. :lol: :lol:

Vikci,

Nagyon édes a pocid és nagyon szép vékony vagy, én már most ugy nézek ki mint a bálna.

Ma véletlenszerűen beállított a védőnő, hozta a toxo - és a hepatitis eredményeket, ami negatív lett. Még a Wassermannt várjuk, remélem az is ok lesz. Persze jól leb.....ott azért, hogy híztam 3 kg-ot. Más témája sincs. Mind a két gyereknél sokat híztam, és nem volt semmi gond, de nem hagy ám békén a kikókkal. Ezt nagyon utálom.

Holnapután megyek a 12 hetes szűrésre, nagyon lassan megy az idő. Legközelebb meg a 4D-re amit nagyon várok már. Abban reménykedem, hogy már látni a babó nemét. Ha fiu lesz, akkor nagyon nem igaz az hogy pé előtt inkább lányok fogannak. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Timi,
Gratula a jó eredményekhez :D

Vera,
örülök hogy minden rendben van veletek :D javítom amit írtál!

Poppi,
Gratula a kiskönyvhöz!

Judy,
Drukk az uh-hoz! Ne is törödj a védőnővel ha te jól érzed magad akkor kit érdekel mennyit hízol? A lényeg hogy jól legyetek!
Vendég
 


Jó reggelt!

Tegnap voltunk libegőzni meg a kilátóba gyönyörű volt
Kép

Párom fogott egy gyíkot olyan picike volt del áthatóan jól érezte magát a kezemben legalábbis szerintem :lol:
Kép
Nagyon sokat sétáltunk izomlázam is van de jól esett.

Jimm,
Drukk a mai dokihoz!!
Vendég
 


Mindenkinek drukk, akik ma mennek vizsgálatra! (Pandi, Jimm, ki még?)
KÉRÜNK KÉPEKET!!!!!!

Lexaaaaa! Te meg gyeremáááááááááá!!!!! :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok!

Nagy Vera!
Igen, nekem is az volt a tapasztalatom a dokiddal, hogy elég tárgyilagos, és nem köntörfalaz. MIndenesetre ne engedd magad ijesztegetni, egyszerűen több pihenésre van szükséged. Szerintem a munkát felejtsd el 2-3 évre. :D
A Sote pont azért nem tetszik nekem, mert mindig nagyüzem van. (Ezért is maradtam a régi dokimnál.)

Harivera!
Türelm, még pár nap, és minden kiderül.

Jimm!
A Bethesdában van jó gyerek fül-orr-gégész, igaz ott újabban fizetni kell. Márkot én oda hordom.

Judy!
Jó, hogy jwelentkeztél. Mikorra tervezed a 4D-s UH-t? Én asszem megvárom a félidőt.

Anubias!
Jobban vagy? Kaptál valami orvosságot?

Szép, és hányingermentes napot mindenkinek!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!

Üdv. mindenkinek.

Még nem írtam ebben a topikban. 2008 márciusi babákéba szoktam írogatni, de rendszeresen olvaslak benneteket, mert sokan írtok mind a kettőbe.


Jim: Mi a SOTE II. sz. gyereklinikájára járunk fül-orr gégészetre. A IX. ker-ben van az Angyal utcában. Nagyon jó kórház és nagyon aranyosak. Az ország egész területéről fogadnak betegeket. Mi a Daróczi doktórnőhöz járunk, nagyon kedves segítőkész orvos. És ami fontos, hogy ért a gyerekek nyelvén. Igaz mi már 7 éve odajárunk, nekem is kivette a fiam orrmanduláját. Egyébként több ismerősöm jár hozzá, és mindenki megvan elégedve vele. Legtöbbször kezelésekre járunk, ami azt jelenti, hogy átmossák a gyerek arcüregét.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


boeske, beuska köszi a tippeket! Az a gond, hogy a Milánnak október óta sárgás volt a váladék az orrából, emiatt vették ki márciusban az orrmandulát. A baj, hogy azóta is folyamatosan sárga neki, gondoltam elviszem itt Pesten. Attól félek, hogy arcüreggyulladása lesz. Ami jó, hogy allergiavizsgálatot is csináltak, legalább kiderült mikre allergiás, de ez nincs összefüggésben a sárga cuccossal. :roll: de köszi, hogy írtatok, akkor továbblépek más kórházba, vki csak tudja mit kell tenni.

pandi: ari a kis gyík, hogy tudtátok megfogni?
Vendég
 


Jim: Ide nem kell beutaló nyugodtan viheted. Délelőttönként van rendelés, de megadom a tel. számot: 217-5770/2932 Dr. Daróczy Katalin.
Honlap cím: http://www.gyer2.sote.hu/frame.html

Csak egy helyre ne vidd a gyereked HP (Csak rövidítve írom gondolom tudod melyik ....)

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: