Sziasztok!
még nem olvastalak vissza titeket.
Mi nem megyünk. Most raktam le a lányokat, mivel ma volt bölcsi is délig, így eltudtam menni csak Szofival DE a Szentkirályi utcába fogászatra. Már megint az a dokinő volt, mint aki nem tudott mit kezdeni Kata kiesett fogával.

Most is fozta a formáját. Kedvem lett volna segberugni. ( nekem már csak ilyen segberugós kedvem van az orvosok kapcsán

) Szerintem a Haim Pálos 3,14-től tanulta ezt a bunkó stílus, hogy: minek van a gyerek szájában cumi (mondom, mert most kellene DE aludnia és álmos) mire, hogy akkor is vegyem ki és ne csak a vizsgálat idejére, teljesen felejtsük el. Mondtam, hogy mostanában volt hogy csak 1-2 órát aludtunk, örültem ha már legalább cumival megnyugodott valahogy. MEg hogy ő nem mindenható, de ezt vagy 5-ször

Majdnem megkérdeztem, hogy az én cikizésem és ennek a mondatának a hajtogatásán kívül ért-e valamihez, de végül úgy döntöttem, hogy nem veszekszem vele. Kitalálta, hogy Szofi két felső 1-es fogai közötti izmot el kell végni sebészileg.

Ettől seggre estem. Szerencsére az aszisztensnő lekísért és annak elmondtam, hogy így nem volna szabad viselkedni. De ő aranyos volt és megértett. A szájsebész dokinő viszont a fogrovosnő ellentéte volt. Aranyos, tündéri, szívélyes, megértő és még az unokáját is Szofinak hívják.

Azt mondta van két szájfertőtlenítő és azzal kezeljem és feltétlenül látni akarja Szofit szept. elején. A hülye doki meg azt mondta, hogy vegyek egy puha FELNŐTT fogkefét és azzal mossam meg többször Szofi fogait egy nap. Mondtam, hogy ha hozzám dől már attól is vérzik a szája. Mondta nem baj, készüljek fel, hogy dőlni fog a vér a szájából, de döntsem el, hogy ésszel szeretem a gyereket, vagy beszarok a feladattól.

hallottatok már ilyet????? De ezt ilyen stílusban.

és hozzá kell most pénteken visszamenni

Most nem tudom, hogy mossam-e így a fogát vagy sem.

De egy biztos, hogy ha szeptemberben visszamegyünk a szájsebészetre, megmondom, hogy ahoz a nőhöz nem küldjön vissza. Az egy szakbarbár.
Bocsi, de ezt ki kellett írnom magamból, mert különben felrobbantam volna.
Nagyon-nagyon kellemes sétát kívánok nektek! Kérünk majd képeket!!!! Ha cuklotok én tuti foglak emlegetni titeket.
Szerdán hol és mikor lesz tali???? ki jön?
Zsuzsóci, Gyuzso!
Egyszerüen gyönyörűek vagytok!!!!