A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Na ha már így megjöttem, egy kis kosárfigyelés, ezúttal egyrészt a diokszinos cuccról:

http://www.kukabuvar.hu/hirek/2264

másrészt a dezodorokról és önbarnítókról:

http://www.tudatosvasarlo.hu/cikkek/641
http://www.tudatosvasarlo.hu/cikkek/640

Soosoo vagy msot inkább már Kati vagy Mikatta :) No de akárhogy is: utánfutós bicajozás klassz dolog! Biatorbágyon láttam anuykákat így hurcolni kölkeket, nagy móka.

És ti hogy jöttök ki ebből a köhögős rettenetből? Már túl vagyunk antibigyón, infúzión, asztmás ínhalálós cuccokon, de nem látszik megoldódni az ügy.

indianyo

Csak azért, hgoy ne gondoljátok az én életemet rózsaszínűnek: a gyermekemnek sikerült egy irgalmatlan hasmenéssel is összefutnia. Vagy a kórházból (ahol elképesztő a tisztaság és háromszor takarítanak alaposan naponta) vagy előtte a helyi orvosnál. Vagy ez az antibigyók következménye? Akárhogy is, most azrét tele van a hócipőm rendesen. És akkro még ne is kapjak agylágyulást. Vagy azt már régesrég kaptam? :lol:

indianyo

Indi,
újra itt, dejó!!! Jobbulást és +++++++++++++++++okat továbbra is, remélem, ezek a kórházi emberek tudják, mit írnak a zárójelentésre, és tényleg javul Dominó :lol:

Rec,
persze hogy sok embernek az érvek semmit sem számítanak, de ez szerinten NEM jó. A példámban szereplő emberke szerintem egyszerűen elfogult és buta :? És abban is egyetérhetünk, hogy attól, hogy valami általában úgy működik, ahogy (az emberi hiszékenység pl.), még nem jó.
Persze, hogy a tudomány előmenetele (már ha előmenetel egyáltalán :lol: ) az állandó kételkedésből, cáfolásból, újraértelmezésből és kérdésfeltevésből ered, és nagyon fontos szerepe van az intuíciónak, főleg a helyes kérdések megfogalmazásában. De kutyakötelessége minden tudósnak igazolni is az állításait. Természetesen vannak, akik ezt nem teszik meg kielégítően, de legalább vannak érvalapok, amin el lehet indulni.
Mindennapi szinten változatlanul elvárom, hogy ha valaki tudományos igénnyel (és a "természeti népknél elenyésző a hasfájás" kijelentés ilyen, hiszen az igény szerinti szoptatás alátámasztásaként, legitimizációjaként funkcionál) nagy általánosságot állít, támassza is alá.
Iszapbírkózás: hát tényleg semmi sem jó neked :mrgreen:
Viccet félretéve: javított az eső valamit a vízhelyzeten nálatok?

Fibi,
csak ismételni tudnám magam, így ismétlem magam: eljutottunk arra a pontra, amikor én azt mondom, hogy de, te meg azt, hogy nem. Ezért a vita értelmét vesztette, és berekesztem. :wink:
Elfogadom, hogy neked bizonyos dolgok elfogadásához (és ismét csak hangsúlyozni tudom, NEM spirituális dolgokról van itt szó) egyszerűen semmiféle bizonyíték nem kell, így működsz és kész. És tényleg elhiszed, hogy a Nap kering a Föld körül? :wink: Najó, az utóbbi csak vicc :lol:

v
kisün

indianyo

Indi,
jujjj :(

Deni,
igen, sumer-magyar személyes ügy, nem csak azért, mert tanultam sumerül, hanem azért is, mert rettentően sok a szélsőjobbos, nacionalista, korlátozott barom, aki hiszi, hogy a két nyelv rokon (na ezeknél hitről van szó, így vitába szállni velük lehetetlen és fölösleges), és sajnos a tájékozatlanság nagyon sok egyébként átlagos és normális embert is megtéveszt (nekik szoktam elmondani, hogy semmilyen rokoni kapcsolat nincs) :wink:

Curse,
Adél egyre szebb :lol:

Neet,
ma lead ferdítés, holnap levek 8)

Kati,
neked is 8)
kisün

Tényleg: most mit tanítanak az egyetemen (hivatalos, állami) a magyar nyelv és nép eredetéről? Én mindig zavarba kerülök, ha egy külföldi kérdez, lévén legalább 3 féle általánosan elterjedt változat van, plusz a sumér-magyar :lol:
Bár ha tudjuk, hogy Buddha és Buda rokonok, akkor ugyi :mrgreen:

indianyo

Köszönjük a dícséreteket Bencus nevében is :D

Fibi :) Hát ez a nap tényleg nem igazán Margit-szigetelésre való... akkor végül nem mentetek, ugye? És ha bonyolódik, hát bonyolódjon, lényeg, hogy vannak végre érdeklődők!!! :wink: Na már csak ismételni tudom csak magam :mrgreen: mert nálunk is nyugodtabban alszik Bencus, ha Bálint éppen huny és nem az ő felkiabálásával van elfoglalva... (sajnos az utóbbi napokban rájött, hogy lehet magas C-ben sikítani és erre még kistesó is felébred :( )

Nuk :) Gönygölt gyönyör :lol: nagyon jól hangzik! :D tapaszhoz sok +++ Rékának, de klassz hogy ilyen jól viseli!! És vhogy lemaradtam, de ezek több színben, mintában vannak?

Neet :) Korom is lesz, pláne ha egyszer lesz szabadtéri tűzhely/kemence a kertben, ahogy apa szeretné 8) Eszti "elveszése" :shock: én tökre besz.rtam, még így is, ahogy olvastam...

Indi :) Dominónak bulást és +++++ továbbra is!! Szuper, hogy ilyen jó helyen voltatok (most nem a kórházra gondolok), én is nagyon bírom a nyugis vidéket, meg apa is, lehet hogy egyszer még költözünk...

Rídonli :) Jaj, Nektek aztán kijut a betegségekből rendesen :( Bulást és sok ++++ Nektek is!!!

Curse :) Boldog hófordulót Adélnak!

Na megyek, megkóstoljuk a túrótortát, amíg alszanak a dedek...

Kép
Kép
denizsa

Jelentem: túrótorta nagyon finom :D

Indi :) :lol: ilyen alapon sok rokonunk van :mrgreen:

Vera :) Érdekes, hogy ez a szélsőjobb "elmélete", én egyszer a tv-ben vmi táltosfélétől hallottam erről, megspékelve a "ha én mondom, akkor az úgy is van" megfellebbezhetetlen érzéssel, no az is érdekes volt... nem tudtam sírjak vagy nevessek, úgy eltátottam a szám :roll:

Kép
Kép
denizsa

Az egész világ a magyarok rokona, nem tudtátok??? :wink: :wink: :wink: :wink:

G.I. Jane Rózsaszín-kommandómintás):
Kép

Kalóz Réka:

Kép

Bermuda háromszög a kiságy környékén:

Kép

Unokatesókkal:
Kép

nukada

Indi: szerintem semmi változás nincs a nyelvünk eredetéről való álláspontban, mióta kijártuk az általánost - miszerint finnugor. A népünk genetikai eredetéről meg ugyan elolvastam a Czeizel könyvét, de nem sok maradt meg belőle. Asszem az volt a konklúzió, hogy mix - jobbára a környező népekkel vagyunk rokonok genetikailag.
Dominónak tényleg most már jobbulást!

Nuk: naggyon csinik azok a ragaszok! :D

Kép
Kép
tinu

Kisün: minden szavaddal egyet értek a todományosság tekintetében. :wink: (Csak azért írtam, hogy nehogy szellemi magányban érezd magad. :lol: )

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Margitszigeti tali rossz idő miatt elmaradt, de szerencsére sikerült rábeszélnem Fibiéket, hogy mi elég közel lakunk a szigethez, így jöjjenek inkább hozzánk!
Így legalább tudtunk beszélgetni is, ami a játszón nem igazán lett volna elképzelhető :lol:
Íme néhány kép:

A két Bálint:

Kép

Kis család
Kép

Kép

Tesók

Kép Kép

Ábel úszópelusban (a sajátja elfogyott, és kis méret csak ebből volt, de még ez is óriási lett rá, végül maradt a bátyó pelusa :lol: )
Kép

Marci nagyjából átaludta a vendégséget, amikor meg felébredt, akkor nem nagyon akaródzott Neki haverkodni, mire beindult a "buli" Fibiékért megérkezett a családfő :cry: :lol: 8)
De nagyon örülök, hogy itt voltak! :D

Pussz: Pocak
pocakpacni

No már korábban is akartam írni:
Fibi :) Olyan szép vagy így kigömbölyödve, le ne fogyj!!!

Nuk :) Olvastam én, hogy tapaszt kapott Réka, de valamit felületesen olvashattam: Váltogatni kell a szemeket? És mennyi ideig és hogyan? Régen bevarrták a gyerkőcök szemét, illetve egy bőrtapaszt rávarrtak, erre még az én kisgyerekkoromból emlékszem :shock:

Deni :) És miféle túrótorta és mia az, hgoy ti titokban sütiztek, míg a kőcök alszolnak?

Zsuzsiiiiiii Mi van???????????????????

Tinu :) Én is egyetértek vera minden szavával, meg a tiéddel is - igaz, közben Fibi és Votiv szavaival is :wink: (bocs, ha kihagytam valakit) Annyi oldalról lehet egy dolgot nézni - na lassan kezdhetjük újra kinyitni a közhelygyűjteményt :lol:

indianyo

Adél nevében köszönöm a bókokat :D

Tinu,
Tök jó, h gyerekekkel foglakozol, szerintem ez a legjobb szakterület :D És nekem nagyon tetszett, amiket írtál, az már csak az én defektem, h nem tudnék ilyen szakemberhez fordulni :lol:
Gyerek dalok, ne is mondd, én meg egyáltalán nem tudok ilyen gyerek énekeket és mondókákat. Rengeteg zenei foglalkozás is van, szerintem mi is be fogunk egy ilyenre nevezni :)

Neet,
Értem én :lol: cumi most már csak alvásra és nyugtatásra szolgál, egyébként nem tudna egész nap halandzsázni meg sikongatni :lol:
És köszi a meghívást, priviben egyeztetünk :wink:

Indigo,
Csak akkor nem lehet a párod veled, ha a vajúdóban vagytok, mert h ott több kismama is van egyszerre. Ált-ban kb. két ujjnyinál szokták átvinni a kismamákat a szülőszobára, ott már végig veled lehet a párod.

Deni,
Bencéd zabálnivaló, jó husiban van :D és panaszkodó Bálintodnak boldog hófordulót! :D Magas C :( Túrótorta nyami :D

Fibi,
Ejha, jó alvókája van Ábelednek :D Margitszigethez ma tényleg nem volt jó idő, pedig mi szívesen mentünk volna :)

Nuk,
Kajcsi jól hangzik, nyami :D szemtapaszhoz kitartást!!! Egyébként mennyi ideig kell Rékának hordani?
És Neked is köszi az invitálást, nagyon jól esik, majd élünk is vele :D :wink:

de tényleg nem azért írtam a társaságos dolgot, h meghívjatok :oops: ami tényleg nagyon jól esik, szívet melengető :D :D :D csak érzem a csajomon, h tényleg kell neki ilyen gyerekes elfoglaltság, néha azt látom, h unatkozik :?

Zsuzsannáknak (akik most ünneplik) NAGYON BOLDOGAT!!! :D

Indi,
:( Gyors gyógyulást Dominónak!!! A felforduláshoz kitartás!!!! Balcsi nagyon jól hangzik, kedvet kaptam hozzá :wink:

Rídonli,
:( Kitartást és jobbulást Nektek!!!!! Remélem, h a pisivétel is sikerült!!!

Neet,
Én azért megijedtem, ahogy olvastam a soraidat :shock: Még szerencse, h hamar meglett Esztid (megkönnyebbülős szmájli) :D

Nuk,
Annyira édes Rékád a tappancsokkal és igazi csajosak :D Bermuda háromszög :lol:

Pocak,
Képek rulezek :D

Kép Kép
curse

Curse: Adél már 9 hós?! :shock: HÁt boldog hófordulót néki!!! :D

Kép
Kép
tinu

Pocak,
köszönjük mégegyszer a vendéglátást, és a képeket :D :D és én is sajnálom, hogy Zsoló pont akkor érkezett meg, amikor belemelegedtünk a buliba :( :lol:
(remélem, meglesz a kulcs :P )

Indi,
jáááááj, most látom a képeken, hogy a karom is vastagabb :? hááát, én azért szeretnék 5-7 kiloval kevesebb lenni, ugy jobban érzem magam...

Mikatta,
igen, én irtam :wink: nekem "csak" az ascendensem Vizöntö, meg 2 bolygóm áll ebben a jegyben, de én is ilyen vagyok :) és Te mit szeretnél most tanulni? :wink:

Deni,
nem mentünk, amint látod :wink:
magas C, juuuuj :lol:

Vera,
okés, rekesszük :wink:
fibi

Votivia :) Ezt neked születésnapod alkalmából !

Kép

és rájöttem, hgoy Isti nagyon hasonlít egyes JB képeken az illetőre, főként, amikor mosolyog :)

indianyo

Na ne menjek képszerkesztőnek, ugye? :lol:

indianyo

Indi:
Cserélgetni kell, egyik nap egyik, ásik nap másik szemre, az ébrenléti idő felét kell így eltölteni.
Dominónak továbbra is jobbulást, sajnos a fosi lehet az antibiotikumtól (is :roll: :roll: :roll: :roll: ).
Szembevarrás ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ne is írj ilyeneket, mert rosszul leszek!!!!!

Curse:
Boldog 9et Adélnak!!! Szóval tavaly ilyenkor készült??? :wink: :wink: 8) 8) 8) És a meghívást már korábban is mondtam, nem csak amikor panaszkodsz :wink: :wink: 8) 8) 8)

Pocak:
Képek tök jók!!! Bálintok szépek, úszópelus rul!

Ma elég nyűgös volt Réka, nem aludt szinte semmit egész nap, azt hittem, a tapasz zavarja, hát leszedtem neki, de ugyan olyan maradt... Már tökre ki voltam, mert annyira esett, hogy sétálni sem tudtunk (még a pincénk is beázott :roll: ), aztán csak eltudtunk menni, akkor aludt kb fél órát, de egészen az esti etetésig sírt. Aztán bevert 1dl tápot, azóta húzza a paciszőrt!

nukada

Ez baromi jó, próbáljátok ki!

Az ikea honlapján van egy interaktív segítő, Anna, az előbb elég normálisan elbeszélgettem vele, ahhoz képest, hogy gép! Mik vannak!

nukada

Tinu, Nuk,
Köszi a hós megemlékezést :D Olyan hihetetlen, h már kilenc hónapja ilyenkor pocak nélkül "szaladgáltam" a kórházban :lol: Annyira telik az idő.

Nuk,
Majdnem, a hivatalos a valetin nap volt 8) és tudom ám, h már előzőleg is meg vótunk hívva :wink:
Egyébként nálunk is ma dili nap van/volt, egész nap nem aludt, csak délután volt hajlandó egy keveset. Tegnap este meg hajnali egykor volt hajlandó elaludni. Biztos ez a hülye időjárás :evil:

Indi,
Olyan ismerős ez a pasi, ki ez?

Kép Kép
curse

Curse :) Eza pasi Votivval közös férfiideálunk (na jó, nekem még a Ralph Fiennes is jó lesz :lol: ) Javier Bardem, a spanyol intellektuális macsóképű színész

Fibi :) Gömbölyű, nőies, szépséges vagy, öröm rád nézni, na :)

indianyo

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk, van netem, de nem ígérem, hogy újra belerázódom az olvasásba/írásba.

Mindenesetre látom, hogy RENGETEG GYÖNYÖRŰ új kisbaba van a topicban, mármint mindenki megszületett, akiket korábban vártam :), van egyáltalán pocakos??

Légyszi, mivel aktuálissá vált a tábla frissítése (ha csak nem készült azóta másik valaki által), küldjétek el a táblában frissítendő adatokat a mamapoc@freemail.hu címre, pont úgy, ahogy beírkáljam őket, és megcsinálom! Ne ide írjátok, mert nem akarok most bogarászni adatokat.

ancsipancsi

Szevasz ANCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

indianyo

Indi,
uuuuuuuuuuuuu, áááááááááááá, erre most mit mondjak? :oops: 8) :lol:

És most már tudom, hogy miért imádom a spanyol pasikat , ide nekem is Javier-t :P :lol: (miért nem láttam én még semmilyen filmben Öt? :roll: )
fibi

Ancsiiiiiiiiiiiiiiiii, vééééééégre itt :D :D :D
mesélj kicsit, hogy vagytok, milyen az uj keco? :) :)
fibi

Ancsi,
SZIJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAA!!!! :D :D Mesélj!!!!

Csatlakozom a Javier fan clubhoz 8) :lol: én már tutira láttam filmbe, de h mi volt az :?

Kép Kép
curse

micsoda feledékeny vagyok! Macskanyuról mit tudni?? Ő még pocakos, ugye???

lakásról röviden:
ápr. 7-én beköltöztünk és cca 4 hónap alatt nem voltam képes rendet rakni. a hálószobánk perpill dobzos szoba, csak egy íróasztal van benne összerakva, a többi zsák-doboz, mert még nincs elég szekrény, polc. egyedül Lencse szobáját raktuk össze komplettre, erre ez a kisördög nem akar ott játszani, minden játékát a nappaliba hordja, úgyhogy mindenhol kupi van. lassan kezdek beletörődni...
net nem volt eddig, egyszerűen a szolgáltató az utcai oszlopról nem hozta be, így kénytelenek voltunk telefont előfizetni és most úgy netezünk. (1 éves hűséggel)
a lakás egyébiránt jól funkcionál, nagyon szeretem az erkélyt és a kis pici közös előkertet, ahova tettem egy homokozót , ahol L. játszhat.
L. ma holnap 2 éves lesz, hamarosan nagy ágyba kellene szoktatni, de még a kicsiből is folyton ki akar jönni alvásidőben. a 2 hetes nyaralás alatt rájöttem, hogy bármennyire is szép és kafa a fenyő ágy ráccsal és matraccal, Lencse folyamatos kibírhatatlan kupit csinált rajta (pedig csak a pótágya volt), hiába tettem rendbe, egy perc múlva komplett disznóól fogadott, minden ágynemű egy csomóban, szóval elhatároztam, hogy mégis heverőt fog kapni, amibe besuttyantom az ágyneműt és nem egy csupasz matracon játszik majd. úgy érzem, ha külön háló és játszószoba lenne, akkor lenne ideális a matracos ágy, most marad a bevont heverő. találtunk is belőle normális minőséget, úgyhogy valószínűleg majd azt kap. próbáltuk pelusnélküliségre is szoktatni, férjem elve, hogy ne adjunk rá és ne szidjuk le, hogyha bepisil/kakil, csak mutassuk meg, hogy a bilibe kellett volna. ezt tegnapig bírta, amikor is L. végig hordta az egész lakásban a pisit,azt ordítva, hogy tente baba tente (egy talicskában tolta a maciját). hiába mondtuk, hogy ácsi, mikor észrevettük a sok folyadékot szanaszét, ő csak ment és üvöltött, mint a megveszekedett... azóta újra pelusban van folyamatosan :)
ancsipancsi

http://www.chrisbuck.com/images/FullSiz ... em%20b.jpg
ezen a képen is tetszik nektek Javier?? vagy csak nekem van elvetemült ízlésem (különben tényleg az van),hogy ezen csöppet se találom vonzónak?
ancsipancsi

indianyo

Gyors bekukk.

Indi,
köhögős nyavalya sajnos nálunk is sokára szokott elmúlni, egy komolyabb akár hetekig eltart. Nálunk az inhalálás használ a legtöbbet (milyen gyógyszert kaptatok? meg kaptatok inhaláló szerkenytyűt is?), meg otthon hideg párásítóval javítottunk a szobalevegőn (itt alapból magas a páratartalom).

Kisün,
vettem, hogy ferdítesz :lol:

Votiv meg Zsan,
most jut eszembe, ti hoztátok fel e go4girl-t :D Hát, negyedik nem kizárt, de fiúnak továbbra is jobban örülnék. Illetve ez így nem igaz, mert ha az ember ennyiszer kísérti a Jóistent gyerekvállalással, s ráadásul egyre öregebben, akkor már csak egyetlen igazi kívánságom lehet, hogy egészséges legyen :lol: Ha még emellé befér egyéb kívánság, akkor inkább legyen fiú, vagy üsse kő, próbáljunk valami újat is - mondjuk fiú ikrek? :mrgreen: :mrgreen:

Na, eldől-kidől, jóéjt!
mikatta

Szija Ancsi!
Gyorsan olvass vissza 4 hónapot és akkor beszélhetünk. ;)
Képzeld, azóta én lediplomáztam, lányom szobatiszta lett és már a jogsi is közel van, és egy azaz 1 db babanetes talira is eljutottam, wow, ennél többet kívánhat érző kebel?
És tessen gyorsan kipakolni, én eddig 4x költöztem mindenestül (oké, gyerek nem volt), de 1 nap alatt átlag a helyére került minden, nem bírom a kupit meg a dobozokat. ;)

Kik ezek az arcok a fenti képeken? Ki a Javier? Miért vagyok ennyire tudálatlan öreg filmnemnéző valaki? (Vagy nem is színész?) És elmós kérdésemre se jött válasz.. asszem elmegyek valami ciki-topikba, ahol nem ciki az ált. műveltségem.... :oops: :roll: :?

Fibi,
Indinek igaza van, jól állnak a +kilók, igazi nőcis lettél. :)

Macskán és az újakon kívül van valaki (finish-es) pocakos? Ha most ő(k) megszül(nek), megint OFF lesz az egész topik? Valaki tegyen ellene, plíz. ;)

Egyetértő nyelvtanárokhoz: ugye hogy ugye? :) :) :)
neet
neet

Neet!
eddig én is kipakoltam. de már baromi sok cuccunk van, baromi kevés szekrénnyel. egy 12m2-es szoba abszolút tele volt maradék dobozokkal , zsákokkal (embermagasságig), és lassan haladok. a férjem nagyon szid, hogy túl sok sz...t halmoztam fel,és ne merjek semmi újat venni. :)

+ mi dolgozunk az ügyön! ;-)

kérdés:
van itt valaki, akinek a gyereke hány a buszon meg az ótóban, főleg, ha túl meleg van?? nem tudom már mit csináljak Lencsével, sehova nem merek neki indulni.
ancsipancsi

Szia Ancsi!!! mesélj, mi történt veletek mialatt nem volt netetek? :P
Pocakos: Macs, PéterGabi, Dora - akiket ismersz. És hát ki tudja, kinek van titka :wink:

Indigo, a vajúdóba tényleg nem mehet be az apuka, de ennek praktikus okai vannak, pl. hogy többágyas, más nők is itt vajúdnak, itt öltöznek át, mielőtt a szülőszobába mennek, beöntés után itt rohangásznak a wc-re... de hidd el, a vajúdóban töltött idő nem fog sokáig tartani, főleg harmadik babónál, ha jól látom :)
a hosszan vajúdók pár órát is eltöltenek itt, míg kitágulnak (2-3ujjnyi méhszájra) meg előkészítik őket a szülőszobába menetelre, de ha már előrehaladott a szülés, mikor beérsz, és van is szabad szülőszoba, akkor mehettek be egyből. Ha meg korábban értek be, még mindig ki tudsz menni a folyosóra a párodhoz! szóval ezen csöppet se aggódj.
nődoki van még a Rabóckzy Marietta, őnála Blaye szült egy 2,5 éves nagyfiút és egy öthós ikerpárt - érthető, hogy nincs sok ideje jönni...
szóval ő elégedett volt vele, bár a szülésfelkészítő előadásokon többen nem találták őt túl szimpinek...
aztán van még a Kósa Mariann, őnála pedig Curse szült, de ő nem volt választott (dokija, aki az én dokim is, épp akkor szabin volt)
elérhetőségeket sajnos nem tudok, de még akár a kórházban is meg tudják adni - a H-ban a nővérpultnál ki volt téve egy lista minden dokinak a számáva, magánrendelője címével - na, azt kellett volna lefénymásolni :mrgreen:

Indi, nagyon köszi Javiert! elpirultam ám :oops:

Soosoo Kata, ez az utánfutó még itthoni szerzemény? vagy kinti? nekem is nagyon fáj a fogam egy ilyenre, ráadásul itt bián közlekedik is vele egy család, akiket Indi is említett, és Isti majd megőrül, annyira tetszik neki, ha meglátja :) ovikérdéssel hogy álltok?

most megyek elájulok, egész álló nap főztem meg még tegnap is. nem bántam meg, mert mindenkinek ízlett, de azért nem fogok sűrűn rablóhúst csinálni (sültkrumplival, párolt zöldséggel és friss salátával) 8 emberre :shock: :P

klasszak a képek, Adél, Bencus, Pocakék-Fibiék és Réka :D ebben a topikban csupa szép gyerek lakik!

Lindinek utólag boldogot! :)

betegecskéknek pedig gyógyulást!
már nincs 1 óra és nagykorú leszek :lol:

votiv 8)
votiv

Szia Ancsi!

Pont ma gondoltam rád, meg arra, hogy Lencséd nemsokára eléri a bűvös kettőt :D
Mondjuk én mostanában csak olvasó üzemmódban vagyok jelen, de örülök, hogy újra itt!

Votivom!

Szeretnék Neked Nagyon Boldog Születésnapot kívánni !!!

(hátha holnap nem jutok ide)

Kép

Apukám is ezen a csodálatos napon született :lol: jó kis dátum ez!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Votiv, boldog 18.szülinapot!!!!!!!! :mrgreen:
Majd írd meg, hogy mit kaptál! :)
Tortát sikerült szerezned?

Nuk, Réka szuperédes, és bejelöltem a wiwen, mert kidobta a "kit ismerhetek"-résznél, és megismertem! :)

Fibi, ti is nagyon szépek vagytok!

Neet, persze, hogy ugye. :wink:

Indi, télleg sorstársak vagyunk, mi a f&h-val kezdtünk, utána jött a köhögés. Nekem ma már nem volt lázam, de náthás vagyok és fáj a torkom. B eléggé köhög, holnap elviszem a dokinkhoz asszem. Pnek szerencsére kutya baja.

És B ma föltérdelt, a kiságy rácsába kapaszkodva, és irtó büszke volt magára! :)

Na, nem győzöm javítgatni az íráshibáimat, inkább eldőlök aludni. Jóéjt!
rídonli#

folyik a szemem, ezért csak táviratban :lol:

Votiv,
én már időben vagyok: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Tinu,
kösz :mrgreen: bár arrogáns tudathasadásosként a szellemi magány sosem tör rám :mrgreen:

gömbölyűen szép Fibi,
hirtelen azt hittem, az első képen már a második fiad ül :shock: :lol: aztán azért korrigáltam magam :lol:

Nuk,
csini tapasz :lol: Marci is eszméletlen nyűgös volt egész nap, kivéve amikor evett vagy ölben volt :shock: a jóóóóó ebben: szegény Karcsi szívott, mert ő volt vele 8)

ANCSI,
helló :lol:

Indi,
hogy vagytok? :D

v
kisün

Rídonli,
jobbulást neked is, h&f, köhögés, ájjjáj :? +++++++++++++ innen
kisün

bocs, offolok egy NAGYOT

Deni,
nem kifejezetten és csak szélsőjobb, de ők a legdurvábbak :? Valamilyen szintű nacionalizmus általában kapcsolódik hozzá (és ide tartoznak teljesen ártalmatlan, jóérzésű büszke magyar emberek is!), mert gyakran az a mögöttes motiváció, hogy valamiféle fantasztikus múltat és rokonságot kapcsoljanak a magyar néphez (az ázsiai nomád ősök nem elég), és ilyenkor adják magukat a sumerek: agglutináló nyelv, mint a magyar (ragokat ragaszt tövekhez), és szigetnyelv (egyetlen élő vagy halott rokona sem ismert). A 20. sz. elején, amikor a szigetnyelvség kiderült, próbálták rokonítani - többek közt - a magyarhoz, de nagyon gyorsan kiderült, hogy nincs alapja. De vannak kitartó emberek :D Itt egyébként megjegyzem, hogy Európában van egy másik agglutináló szigetnyelv, aminek tényleg nincs rokona, és az a baszk. De sajnos neki sincs köze a sumerhez :lol:
A fifikásabbak és antiszemitábbak még arra is odafigyelnek, hogy leegyszerűsítve egy sémi nép, az akkádok "felemelkedése" egyben a sumerek "hanyatlása", és a sumer nyelv eltűnése is (beszélt nyelvként megszűnt létezni, de tudományos nyelvként megmaradt, kb. úgy, mint a latin vagy a szanszkrit), és ugye egyszerűkém rögtön látja a kapcsolatot, sémi-sumer, zsidó-magyar :shock:
Egyébként a legmókásabb magyarságeredet-elmélet (a földönkívüli származáson kívül) az, hogy mi tulképp egy külön faj vagyunk, a rudapithecus hungaricusból fejlődtünk ki a Kárpát-medencében, és a barlangokban, a hőforrások mellett vészeltük át Jégkorszakot :mrgreen:
kisün

köszi csajok :oops: kedvesek vagytok!

Rídonli, anyukámtól kaptam egy nyakláncot (de nem igazán tetszik, még szokni kell)
a déditől egy sütistányér és sütisvilla-készletet az övéiből - ezt nagyon megbecsülöm és pont az én ízlésem :P
tesóméktól 1-1 cserepes virágot kaptam, apukámhoz du. megyek, de vszínű egy fagylaltkehely-készletet kapok, mert súgtam neki, hogy ez kéne a fagyigyáramnak :P
Páromtól meg azt kapom, hogy elvisz ma ebédelni és holnap du. meg moziba (ocean's 13).
Mára a római parton a szabad téri mexikói éttermet néztem ki, de úgy néz ki azt elmossa az eső :? úgyhogy marad a Wasabi sushibár :D hacsak nem lesz addigra szép idő (itt elég nyomi, borús)

szép napra fel, mindenki! :)

votiv 8)
votiv

Csak gyors bekukk, mert mennem kell a H.-ba, újabb nst, meg UH-ra :)

ugyan vannak,- 2 hét kihagyás után,- újra lightes jóslóim, de szerintem ez sem jelez most épp semmit...

szóval:

Drága Votíviám,
Boldogságos, birthday blue mentes, gyönyörű Szülinapot Kívánunk Neked, olyan igazi 3 kívánság-teljesülőset! :)

és egy kis AJÁNDÉK, hogy tuti mosollyal kezdődjön a nap :wink:

Oldalakat átfutottam, Dedek gyönyörűek :D Kedvencem: Kalóz Réka :)

Ancsi!!!!!!!!!!!!!! jeeeeee!!!!!
azér bővebben is kíváncsiak lennénk rád :) és MÉG pocakos vagyok, de már csak napok kérdése.... remélem... :mrgreen:

Kisün,
ez a sumer-dolog nagyon érdekesen hangzik :) remélem egyszer jól kifaggathatlak a témáról, bár erre val.szeg nem mostanában leszen enördzsim+időm.. :mrgreen: de érdekel!!!!

szép napot mindenkinek! majd ha tudok, írkálok még. :)

csók

Macsek
macskanyu

Votiv,
HANGOT ADJ HOZZÁ!! :mrgreen:
macskanyu

Votiv: nagyon boldog születésnapot!

Kép
Kép
tinu

Jó reggelt!

Votiv:
ISTEN ÉLTESSEN SZÜLETÉSNAPODON!
Kép

Ancsi:
na végre! :lol:
Gyere és mesélj.

Macs:
kíváncsian várom,hogy mit mondanak ma?!
Szerdán nem kell menned megint?Vagy ki tudja ...:wink:

Neet:
ugyan messze vagyok még a finistől,de egyszer odaérek :lol:
Kirázott a hideg,ahogy írtad Esztid eltünését :shock: Már csak azért is,mert pár hete Dorka 2-szer is lelépett egy hét alatt :(
A mocsok befogadott kutya kiásta a kerítés alatt és simán leléptek.Nem is vettem észre,mert azt hittem,hogy Anyósomnál van fent a csaj,mikor beálított egy vadidegen nő a lakásba,hogy visszahozta a gyereket :shock: Én teljesen leblokkoltam,mivel kb. 5percre lakunk a Rám szakadéktól :!: Csak arra tudtam gondolni,hogy mi lett volna ha...?Borzalmas hetünk volt az.
Azóta menhelyen lakik ez a kutya,mert teljesen fékezhetetlen volt :?

Indi:
remélem,hogy mostmár hamar meggyógyul szegény Dominó :!:
Neked meg kitartás az otthoni élethez++++++
Van már valami kilátás?

petergabi

Macs, sírva röhögök! :lol:
ez a figura a tangát leszámítva mintha a pasim karikatúrája lenne :lol: :lol: besz...ás :lol: :lol: :lol:

votiv 8)
votiv

Sziasztok csajok Teljesen idegenül tudna nekem valaki szülésznőt ajánlani a Szt. Imréből.( Fantha, Kondor, Kecskeméti már kérdeztem de ők már nem tudnak bevállalni) Ja és ha lehetséges mobillal együtt kellenne.
Köszönöm, és bocs hogy csak így bezavarok.

Kép
hajagosné szabó éva

Drága Votivia, Isten éltessen még jooooo sokáig, és kívánom, hogy teljesüljön minden álmod :D :D

Neet,
akkor menjünk együtt ciki-topikba, mert én se nem tom, mijaza elmo :lol: meg Javier-t sem láttam még, pedig anno jártam müvészmoziba... :? :lol:

Szép napot kiván: gömbölyüFibi 8) :lol:

KépKép
fibi

Boldog Szülinapot Votiv!

Gabi,
:shock: akkor volt ott is izgulás. Kutyus: :(

Pocak apukájának is boldogot így ismeretlenül :)

HSZ Éva: Fantha Zsuzsával szültem és jó volt. Számot nem tudok, majd segít más.
neet
neet

Votív, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Mi most Balcsira L,
Indi akkor ezek szerint nem keresünk benneteket :wink:

Kép
akata

Gabiiiiiiiiii!
hát milyen vonalzót látok? :) tökjó!

Votiv!
Istenéltessen sokáig,hajad érjen bokáig.

CAMPONAI V.MAYA (SAVOYA) TALIT NEM TERVEZ VKI?

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: