na, igyekszem regalni, bar nagyon sokat irtatok, tuti kimard valami
szoval meine Damen:
Agica, tessek venni laptopot, es irogatni ide szorgalmasan

pleaaseeee
Klari, nagyon boldog nevnapot tölem is!!Szep a pocid!!
Chrissy, neked is szep a hasid!!
Bogyo, en is mindenkeppen a szoptatasra keszülök, remelem összejön! beszelgettem is anyukammal, hogy vajon lesz e tejem, mert egyszer mar irtam, hogy regebben volt egy mellmütetem, nehany rakoncatlan csomo miatt, es akkor azt mondtak fogok tudni szoptatni, de ugyebar ki tudja..es kepzeljetek szombat este "nyomkurasztam" a cicimet es megjelent egy csepp tejcsi

hat en ugy megijedtem!

de ez jo hir
ja, a sex tilalom szerintetek orgazmus tilalmat is jelent?
Missi, szep a babakocsi nagyon

es az uj kepek is rolad!merre jartatok?
babamerleg: nekem az elsö idöre ajanlotta a vedönö, sztem mi kölcsönözni fogunk, venni nem akarok.
a pisiben talalhato feherjeröl..a multkor nekemis volt benne, es a doki rögtön a bakterium szamot nezte hozza, mivel az jo volt, azt mondta nem kell idegeskedni
sterilizalo: nos, nemtom, a vedönö szerint felesleges, mert ki lehet fözni mindent,majd elmondja hogyan kell csinalni. masreszröl nem biztos, hogy erre mindig idöm lenne, ugyhogy sztem beszerzünk egy szterilizalo szettet, egye kutya
Tidi, köszi a bokot, otthon anyukameknal modellkedtem a hugimnak
csajok, szombat hajnalban indultunk haza, de pentek ejjel felebredtem hanyni..a sav miatt megint..akarmit csinalok, semmi nem segit, Masika, meg a Nilacid sem

olyan rosszul lettem, hogy nem is volt tuti, hogy el tudunk indulni szombaton, de aztan elindultunk es haza is ertünk hanyas nelkül
jo volt otthon, elhoztuk a kisagyat es a nagyobb babakocsit is, kaptunk kiscipöt es rugit, majd lefotozom öket nektek, olyan edik
egesz 7vegen kelkaposztafözeleket ettem so nelkül, attol nem volt bajom, de tegnap este bakaptam egy szem szilvat es az ejjel 8x keltem fel, megittam masfel liter tejet, szinte ülve alszok, de...hat nem mondom, hogy kipihentem ebredtem
csüt.ön jelenik mega hirdetes a helyemre, amint talalok valakit es betanitottam, befejeztem a melot

el sem tudom kepzelni milyen lesz
Vanot hamarosan lathatjuk 4D-n remelem, mert ma bejelentkezem a Praxisba

egyebkent szegenykem olyan,mintha probalna befordulni, de nem nagyon tud a placentatol, mert erzem, ahogy küzd, ezek a probalkozasok fajnak is nagyon nekem, de felek, hogy nem sikerül neki.azert imadkozom, mert nem eröltetnem a csaszart
hat csajok, kb ennyi.szedelgek ma reggel kicsit, mert nem mertem ma meg enni..ötletem sincs mit egyek..amitöl nem jelentkezik a reflux
es a legjobb: 7vegen megvesszük a babaszoba kellekeit es berendezzük Vanomano szobacskajat

ugy varom mar!!!
remelem jol vagytok, szep napot kismamak!
pusszancs