Mi is megvagyunk ám, csak kicsit összezsúfolódik időnként az életem, amióta ez a munka van.
Erzsó!
Gyönyörűek a lányaid! Gratulálok az első pihentető éjszakátokhoz, mi erre kb. 13 hónapig vártunk.
Viki!
Már akartam kérdezni Tőled, hogy nálatok volt -e a bilizésben visszaesés? Nálunk most az a helyzet, hogy eddig (kb. múlt hétig) hajlandó volt napközben ráülni és pisilni, kakilni a bilibe a Máté, de az utóbbi napokban viszont nem akar ráülni, én meg úgy gondolom nem erőltetem, annyira kicsi még. Este viszont fürdés előtt mindig a bilibe pisil és hatalmas örömmel viszi a wcbe kiönteni. Igazából nem tudom mi történt, a mama is csak azt mondta, hogy nála egyáltalán nem akar bilizni.
Monee!
Hajrá babaproject!
Zsanna!
Üdv köztünk! Velem Hartmann doktor 1 hétig foglalkozott a 40. héten, amikor az én dokim külföldre ment. Nagyon normális volt, annak ellenére, hogy nem ő kísérte végig a terhességemet, hanem csak átadott neki a dokim arra az esetre, ha pont akkor született volna meg a kisfiam. Nagyon sok betege van szerintem, ezért rengeteg a munkája, kicsit hangulatember is, de én azt tapasztaltam, hogy az anyukákkal mindig nagyon türelmes, nem rajtuk vezeti le a feszültségét. Szakmailag semmi kifogásom nem volt ellene, nagyon alaposan vizsgált meg mindig, a lehető legkisebb kockázat vállalására törekszik, legalábbis nekem ez volt a benyomásom. Én csak ennyit tudok róla írni, mivel végülis nem nála szültem, mert a kisfiam megvárta a mi doktorbácsinkat.
Rólunk is próbálnék írni, bár nem igazán sokminden történik velünk mostanában. Kicsit taposómalom lett az életünk, gyerek, munka, építkezés, háztartás. Lelkiismeretfurdalásom is van, mert úgy érzem nem tudok eleget foglalkozni a Mátéval, de a munkakezdés előtt meg azért volt lelkiismeretfurdalásom, mert nem volt hozzá elég türelmem. Most jóval több türelmem van mindenhez, csak éppen az idő lett kevesebb, amit a családommal tölthetek. Kezd egy egész jó napi ritmus kialakulni, amit a Máté is nagyon jól felvett. Talán ő könnyebben alkalmazkodott a változásokhoz mint mi. Csütörtökön visszük oltásra, akkor megmérik gondolom hosszát, súlyát. Kíváncsi vagyok mekkorát nőtt, mert nagyon régen volt mérlegelés.
Mindenkinek jó éjszakát!
Netty

Így tudok nevetni
....és így sírni
no comment
Íme amit apától kaptam!