A szülészem dr Újházy András volt. Én Tőle kérdeztem, hogy kit javasol szülésznőnek, mert szeretnék választani, s Ő Gabit javasolta.
Ismered Őt/Őket? Te kinél fogsz szülni? Az első gyerkőcödet is ott szülted? Kinél?
Üdv
Ági
Az én orvosom Dr.Szabó Gábor. A szülésznő választáson még csak gondolkodom, de még nem tudtam közös nevezőre jutni. Sajnos sem a szülésznődet, sem pedig az orvosodat nem ismerem. Az első gyermekemet nem a klinikán szültem, hanem a hatvani kórházban, ott az orvosom Dr.Lövey János volt. A klinikával úgy kerültem kapcsolatba, hogy volt egy problémás terhességem (2-dik terhesség), és ezt a terhességemet a 24 hétre a klinkán fejezték be.
Én Németh Neddánál szültem szuper aranyos csak ajánlom mindenkinek. Az orvosom Dr Krasznai István ő is tuti!Én 5 éve hozzá járok de semmi gondom nem volt vele.
Tiea
Sziasztok!
Bocsi a zavarásért.Megörültem, hogy van Sotés Szülésznős topic mert épp szülésznőt keresek a kórházba de gőzerővel.
Tudtok nekem telefonszámot adni, vagy valami elérhetőséget, bármelyik szülésznőnek jó lenne a telefonszáma.Köszönöm szépen.
Ha az e-mail címemre írnátok nagyon megköszönném:szilvibee@freemail.hu
Én is a Sote 1 szültem, véletlenül, mert koraszülésem volt. Nagyon jó, sőt kiváló: ARANKA kb 45 éves... Sajnos a vezetéknevét nem jegyeztem meg, mivel minden olyan gyorsan történt... De nagyon flottul ment minden Fél óra alatt megszültem és Máté azóta már nagyfiú
Az I Női Klinikán az egyik legjobb dokinál Dr. Ujházy Andrásnál szültem mindkét gyermekemet. Doktor úr egy fansztikus szülésznőt ajánlott nekem, akivel nagyon jól tud együtt dolgozni. A szülésznőt Varga Icának hívták, aki egy tündérien aranyos és szakmailag nagyon a toppon van. Imádtam mindkettőjük stilusát.
Én 2012.02.24-én szültem ott császárral. Az orvosom Dr.Molvarec Attila volt,a szülésznőm Borsodiné Safranyik Erzsébet volt. Nem írnám ide a számát ki,de ha gondolod írj vissza és megadom,remélem még az a száma.