2003.04.15 14:34
2003.04.16 09:30
, amiröl korábban szó volt, és nagyon jól sikerült. A párom azt mondta, hogy szivesen reggelizne mindennap friss, otthon sütött pékárut (lehet szó róla, ha vesz nekem egy kenyérsütögépet!

).




2003.04.16 10:33
2003.04.16 18:04
2003.04.16 22:53
2003.04.17 18:51


2003.04.18 07:08
, úgyhogy a Carbonara-ra gondoltam. De fogalmam sincs, hogy kell csinálni, csak a port ismerem (Knorr, Maggi), azokból viszont rosszabb, mint szörnyû. Tudja valaki? Elõre is köszi! 2003.04.18 14:29
2003.04.18 22:54
2003.04.18 23:43
2003.04.19 00:17
2003.04.19 00:32
2003.04.19 01:06
2003.04.19 11:25
2003.04.19 19:04


2003.04.19 19:17
2003.04.19 20:29
de ha ennyit ennék akkor még a mostaninál is dundibb lennék sajnos.
2003.04.20 22:18




2003.04.21 00:27




2003.04.21 14:02
2003.04.21 21:25
) és az utolsókba reszeltem sajtot és úgy sütöttem ki. Mennyei!

2003.04.22 13:19
2003.04.22 15:19
Itt nem lehet friss élesztõt kapni és lehet, hogy a szárított nem olyan jó.
2003.04.22 16:09



2003.04.22 22:21
2003.04.22 23:50
2003.04.23 18:46
2003.04.24 14:20
2003.04.25 12:35


én meg tök fölöslegesnek tartom. 2003.04.25 14:51


2003.04.25 17:29
2003.04.25 22:20
2003.04.25 22:47


Talán Zsuzsi tett bele egy kis sütõport, az nem segíthet? 2003.04.26 16:29

