Na msot mire írnék, megkukult a babanet és dibag módban nyomja
[quote]b írta:irthday blues: nem igazán a korral van összefüggésben, inkább a stresszel... meg hogy öregebb leszek és mit értem el eddig az életben (bár most nincs sok okom panaszra, de ilyenkor azért átértékel pár dolgot az ember)
Hát én mindjárt 40 éves leszek. Nem öröm. A harmincadikon is elkenődtem, azóta mondjuk lett egy diplomám és egy gyerekem, mindkettő csodaszámba megy, de azért távol áll ez a "valamit elértem"-től. Nagyon távol...
Kamaszkor: nálam hülyébb kamasz p kevés volt, bár mentségemre
szolgáljon, hogy nem volt kitől normális viselkedést tanulnom. Én
olvastam, mindent, színházba is jártam, de közben piáltam és cigiztem és 3-ból buktam meg szemtelen voltam és iszonyatosan káromkodtam, egyrészt, mert így lehetett beilleszkedni a csapatba, másrészt, mert borzalmasan szenvedtem a meg nem értettségtől. No és az ízlésem.. illetve annak hiánya ááááá. Szóval van remény, csak szeretetet érezzen a kölök, és akkor a divatbunkóság majd elmúlik és értelmes felnőtt lesz belőle. Mondjuk a Legyek ura, Iskola a határon és társai tudnak gondolatokat ébreszteni az utálatos kamaszokban is
Nagyra nőtt kuki : hűha! Bár tulajdonképpen teljesen logikus, mégis meglepő
Macs

védőnőnek beszólásért gratulálok! Most komolyan: Ilyen
irgalmatlan taplók minek mennek emberekkel - sőt gyerekekkel és
kismamákkal foglalkozni???
Volt Siófokon egy nővér, a harmadik napon már visszaválaszoltam neki, utána nem piszkált többet, de hát három napig tényleg már a papucsomat akartam a szájába gyömöszölni brrr
Votiv

Tök jó a cikked - bár ezt gyakran modnom

Én se ugranék neki a plagizálónak, szépen hallgassuk agyon, a negatív rekklám is reklám ugyi.
Neetem

hehe, nekünk aztán mondhatják, hogy jaj, de kaki az élet, ugyi
És IMÁDOM a Balatont, gyönyörűszép és hihetetlen, hogy mennyivel fejlettebb, mint a mi kies székesfővárosunk! Zöldhulladékgyűjtők mindenfelé, állandó takarítás-locsolás-fűnyírás kis traktorokkal, ingyen strandok mindenfelé, tisztaság, rend - szívesen le is költöznék és járnék Pestre nyaralni
Rídonli

ó, sorstársam, remélem, jobbn vagytok!!! Na 4 nap alatt egyetlen csepp pisit se bírtunk belegyömöszölni a ragasztós zacsiba, vagy kaki ment bele, vagy semmi, hehe. Tudnáám, aki kitalálta, hogy csinálta...
Én is angoltanár vónék

az olaszt csak passzióból nyomom, tanítványt nem vállalok be - akit tanítottam, az egy olasz család két fiacskája volt, de őket magyarra ugyi
Rylie

jaj, már megint??? Most még csak aug. 6-nál tartok, remélem, a következő oldalakon megjavultok
Neet

Na most itt a végén olvasom a nyelvtanári szösszenetedet - hát igen! Én is csapom az asztalt, ha csak melegedni járnak a tanítványaim az órára. Volt ilyen csoportom is, utáltam is órára járni, aztán meg mondtam nekik a magamét rendületlenül. Tényleg minek iratkozik be valaki, ha nem érdekli?