Nagypurc! Picipurci tök jó csávó! Majd megtanultok cicizni, ne aggódj!
(Ha van kérdésed, szívesen segít a tesóm, ő szoptatási tanácsadóként is dolgozik)
Nagyon nagy gratula a picihez! ...és apjának is azért!
Boni! Teázz és csöpögtess szorgalmasan, és irány a helyi Bubó! Kellemes időtöltést otthon!
Szilva! Biztos átfutott rajtad valami gyors izé.Milyen az a békönöskifli?
Edinka!

Máskor is szokott késni?
Kata! Ujjjjéééééé!
Monyó! Egész nyugodtan! Úgy bírod szóra a kelgyót, ahogy jólesil! A nyál nem zavaró, főleg, hogy olyan kevéske juthat velőle a tégelybe, hogy a ficánkákat nem is fogja érdekelni. Sőt! Mivel lúgos kémhatású, még örülnek is neki.
A bacik az más kérdés. De ahogy a kezét és a kukiját meg tudja mosni, úgy te is a fogadat, és még szájvízzel öblögethetsz is, ha gondolod. A Kaáliban pl. beengedik a csajokat is az "újságoshoz" (így hívjuk a cuccleadó szobát

), és hát gondolom nem beszélgetni mennek be néhányan.
Szilva! A pestiben nincs DVD, de az újságok közül sem mindegyik lapozható...

Bevisz egy jó autósmagazint, oszt jóvan!
Egy kb kávéscsésze (nagyobbik fajtából) méretű, széles szájú műanyag tégelybe kell sóhajtani, könnyű beletalálni. Csak ne felejtsetek el kérni olyat előtte a leadóhelyen. Amúgy egy tiszta pl. üvegbe is vihetitek, van ahol nem is adnak tégelyt.
Tapi! A második és a harmadik vesegörcs is fájdalmas ám!

Az elfolyósodási idő miért olyan fontos?
A száját is meg tudja mosni szerintem, ugyanúgy, mint a kezét. Otthon sem domestosszal mos kezet az ember, a sima szappan meg nem fertőtlenít! Gonosz vagyok?
Én bármire hajlandó vagyok hétfőn koccintani!
Monyó! Inszem és lombik miért kizárt? Akkor minek a vizsgálat?