A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kriszti, bár írtam sms-t is... Tiszteletben tartom a döntésedet. De tudd, ide bármikor jöhetsz, írhatsz, meghallgatunk, hiszen mindannyian hasonló problémákkal küzdünk.

Kívánom, hogy Veled is történjen meg a CSODA, mint annyi mással és a nagy munka, figyelemelterelés közben egyszercsak kopogtasson a gólya. Szeressétek egymást nagyon a pároddal!!!!

Sok-sok puszi
süni76

Krisztike!!!!!

Én nem írok most semmit!!!!Csak annyi ,hogy SAJNÁLOM!!!!Folynak a könnyei érted!!!! :cry: :cry: :cry: Nagyon fogsz híányozni!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Manda!Gratula neked! :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

KRISZTI:

Nem tudok mit írni, de remélem azért majd valamikor szóba állsz még velünk.
Ajándék neked:
Kép
Vendég

Madrin!

Én megyek hétfőn a bmc-be!!! :wink: Remélem talizunk!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!

Nem tudom, mit írhatnék, egy idő után minden már csak ismétlésnek hangzik, de nagyon sajnálom. Megértem, átérzem, nekem is, és még itt sokaknak volt itt része már ilyen szívfacsaró élményben. Tudjuk, hogy nincsenek ilyenkor vigasztaló szavak.
DE biztos vagyok benne, hogy hamarosan ( mikor itt lesz az ideje ) újból ringbe szállsz a babáért.
Nekem csak egyszer sikerült annyit leszívni, hogy a fagyiba is jusson ( akkor is csak egy ), de engem bizony az akkori sikertelenségen segített átlendülni, hogy máris folytathatom.
Erre nem gondoltál még?
Persze, ha nincs itt az ideje, akkor nincs. Igaza van Benszinek, ki kell várni a helyrerázódást, de tudom, hogy te nem fogod feladni.
Téged aztán nem olyan fából faragtak.

KépKép
naposoldal

Kriszti
Én is tudom, mit érzel most, átéltem már hasonlót. Pihenj kicsit!
Nekem is 1 év kellett, mire helyrebillentem lelkileg! Pedig annak idején már lemondtam, arról, hogy valaha is újra elkezdem. És látod mégis itt vagyok.
Puszillak!

manda

Madrin
Hétfőn én is ott leszek, rövid most a hajam. És nekem is kell mennem EKG-re. Talizhatunk! Ha gondolod priviben megbeszélhetjük!

manda

Kriszti!

:cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Krisztikém, mi már beszéltünk telefonon, már elmondtam mindent, közhelyes okoskodásokkal pedig feleslegesen nem traktálnálak.Még emlékszem, amikor én csatlakoztam ehhez a topikhoz, éppen Estrella készült itthagyni, emlékszel Estrella?És mindenki kérlelte, hogy ne tegye.Most mi is ezt tesszük veled,mert kellesz nekünk, de nagyon!
És bármennyire is fáj, és "könnyű" kívülről okoskodni, Zsókucinknak igaza van, ha Ő nem adta fel, te miért tennéd?

mindenesetre én nagyon szeretlek és várlak, ha más nem akármilyen formában, de adj életjelet magadról.

sokszor puszilok mindenkit lányok,

Numa

Kép
numato

Manda drága!

Én is ott leszek ám hétfőn a bmc-ben!!! :wink:

Madrin!

Bejelőltelek iwiwen! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti
nem szeretnék elcsépelt lenni ,ezért nem is irok semmit,csak azt hogy nélküled nem lesz igazi a topik :cry: :cry:

Zsókuci drága
a babásra egyszerüen nem tudok irni,nem enged a gép :evil: :evil: nem tudom mi van :evil: köszönöm az aggódásotokat :oops: :oops: ez a rossz hirek napja,Lukrécia is korházban van,magnézium infuziot kap,szúrásai voltak és elmentek a dokihoz,a külsö méhszája nyitott a belsö zárt :oops: :cry: a doki azt mondta hogy nincs gáz,még visszazáródhat a külsö csak a görcsöktöl nyilt ki,de azért szoritsatok neki ti is minden rendben legyen :oops: az orvosa nem aggódik,és én sem mert a kis Lili jó helyen van :oops: megmondanád a babásoknak olvassák el itt,mert nem tudom oda irni,és puszilom őket :oops:

ne haragudjatok lányok hogy ide irtam ezt de biztos Zsókuciék szeretnék tudni mi van :oops: :oops:

bibar

Bibar!

Mért haragudnánk! :shock: :wink: Sőt!
Remélem minden rendben lesz!Nagyon szurkolok neki is és Lexikének is!!!!Örülök ám hogy előkerültél!!!Szerinted normális ,hogy félek egy kicsit a hétfőtől??!! :oops: Már javasolták egy páran,hogy ha leadtam a vízeletet ,a lányok talán megengedik,hogy megnézzem az eredményt,persze csak titokban!!!De nem akarom!Inkább kívárom a dokikám!Ha várni kell az se baj,ezt a napot ugyis erre szánjuk!!! :oops: Ugy izgulok! :roll: :oops: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika
ez normális,én még a pozitiv teszt után is remegtem az eredményre várva,és a férjecském is :oops: :oops: persze hogy fél az ember :oops: :oops: de csak pozitivan :P :P

bibar

Bibar
Drukkolok nagyon Luki néninek és Lilinek, de minden rendben lesz!!! Ez biztos!! Puszi nekik!!!

manda

Kriszti
még annyit hátha elolvasod,nekem tavaly juliusban volt ilyen,biztos emlékszel 12 es hcg-ém volt,és azt mondta a doki hogy ha egyszer elindul a következö tuti sikerül,és látod nekem is utánna jött össze,pont most nem szabad feladni mert a szervezeted még emlékszik a pici hcg-re is :oops: :oops:

bibar

Krisztike
Köszönöm az sms-t,hát nagyon megdöbbentem .Tudom mit érzel most, mindannyian átmentünk ezen és ha vissza gondolsz én sem jelentkeztem pár napig.Aztán átgondoltam a dolgokat és újra bele vágtam, addíg míg van esély addíg nem szabad feladni!!!És hát neked még vannak babácskáid akik közül biztosan lesz egy aki akarni fog téged!!!!
Szívesen megölelgetnélek,de sajnos messze vagy :cry:
Viggyázz magadra és minél elöbb gyere vissza hozzánk!!!!!!!!!!!
gabicsibe

Lányok!

Hát mi történt itt az egy hét alatt?!Nem gondoltam,hogy ennyi rossz hír fog fogadni :(

Bibar
Lukréciának megy ezerrel a drukk.!!

Kép

Megpróbálok vissza olvasni és bekapcsolódni a dolgokba,addíg eltünök megint :wink:
puszi mindenkinek
gabicsibe

GABICSIBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De jóóóó ,megjöttél!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon híányoztál ám!!!!!! :lol: :) Kicsit jóbb kedvem lett igy!!!! :)

Bibar drága!Köszike!Megpróbálok az lenni! :wink:

Elköszönök mára!Holnap meló!JÓCAKÁT! Kép Krisztikének!!!!Meg Gabicsibémnek!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti...sírd ki magad, és utána szeretnénk ha visszatérnél. Az az erős, mindig pozitiv lány ott van benned! Anno a táblát rád testáltam nem véletlenül!
Törödsz mindenkivel, és tartod a lányokban a hitet, hogy mindig van tovább, és van akik segitenek felkarolni amikor úgyis érzi az ember megállt az idő a fájdalomban...
Szükség van itt rád, pár nap múlva szeretném látni, hogy visszacsatlakozol, és hagyod, hogy most a lányok visszaadják azt sok kedves segítséget, amit Te adtál nekik.
Ha nem, akkor hívlak, és ne várd meg mit kapsz tőlem.

chesti

Gabicsibe,

De jó, hogy újra köztünk vagy!!! Gondolom a nyaralás nagyon jó volt!!! Hiányoztál ám! :oops:
Sajnálom, hogy nem jöttél jó hírekre...

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok!!

Szörnyű napom volt,és még itt is a rossz hírek!!! :(

Krisztike
Nem tudom ilyenkor érdemes-e bármit is írni,szomorú vagyok!!
De feladni sosem szabad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom sovány vigasz de hidd el sikerülni fog és a fagyibabók is várják nagyon,hogy felengedjék őket!
Siess vissza hozzánk! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Jó éjszakát mindenkinek!
sehike

Kriszti drága!

Miattad ugrottam be. Nagyon sokat gondoltam Rád. Nem tudok mit mondani, csak azt hogy nagyon sajnálom.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

lanett

MINDENKINEK PIHENÉST KÍVÁNOK A HÉTVÉGÉRE!

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Estrella!

Nagyon ari a kép!!!Neked is!!! :wink:

Nekem már most híányzik a Krisztike!!!!!!!!!!!!!!! :( :cry: :( Remélem hamar vissza tér hozzánk!!! :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
share

Mindenkinek szép Kép -ot!

Végre vissza olvastam,de előre is elnézést kérek azoktól akiket kifelejtenék!Lassan vissza rázódom és mindenkihez lesz egy pár szavam :wink:

Nyunyi
Ari vagy,jól esett!Giga,mega drukk neked hétfőre!

Rebe
Sajnálom a nagyidat,tölts most vele annyi időt amennyit csak lehet!

Manda,Madrin,Zsebi
Sok,sok szép érett petikét kívánok nektek!!!

Kata
Neked is ezer millió babatapi!

Estrella
Édi krumpliszsákod van :D

Elan
Küldöm hozzád a télapót :wink:

Vic
Neked cisztaűző jár Kép
Tudom milyen szar érzés,mert nekem majdnem minden stimu után volt.Ha bár lassan,de elfog telni az idő!

Zsókuci
Köszi a hiányolást,aranyos vagy!Szeretném kérni én is azt a címet ahol a képeket megtudom nézni.Bár nem lehettem ott,de szívesen látnálak így benneteket.

Lippa
Tök jó,hogy mész a tesókért!Azt hiszem te is a példaképemmé fogsz válni!Ennyi gyerkőcöt bevállalni nem semmi csaj vagy!

Én is voltam tegnap a Bmc-ben és 22.-étől szúrom a Decát és 4.-én kell mennem a vizsgálatokra.
Nyaralásról majd rakok fel képeket és beszámolok majd,de most végig kell látogatnunk a szülőket és nincs annyi időm most!

Puszi mindenkinek,ma még jövök :D

Krisztike
Remélem azért olvasó üzemmódban vagy!Hiányzol,gyere vissza hozzánk!!!!!!
gabicsibe

Gabicsibe drága,

Már ment is a privi! :wink:

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Gabicsibe!

Tényleg örülök,nagyon hogy megjöttél!!!!Köszike a drkkokat!Remélem meghozza a szerencsém!Kaphatok majd hétfő reggere egy lóherét? :oops: :roll: Mielött indulunk ugyis benézek!Te kis lóherédben bízom!Hátha szerencsét hoz! :wink: De jó kezdesz!!!!Hajrááá!Mindjárt itt van 22 -e! :wink: Várjuk majd a képeket! :wink:

Lányok!Gil mikor is jön haza a nyaralásból! :roll: Ő is híányzik ám!!! :roll: És Krisztike!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci!

Már csak egy hét és írány Horváthország!Mennyi időre mentek? :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi: már csak egy nap, vannak érzéseid? :?:

Kriszti: sajnálom nagyon, de szorkulok tovább nektek. :wink:

KépKép
charlott

Lányok!

Kérdeznék egy olyat, hogy a lombikos dokik a BMC-ben egyben nőgyógyászok is?
Szeptemberben megyünk dr Zekéhez, akkor fordulhatok hozzá különböző nőgyógyászati vizsgálatok gyanánt is?

KépKép
charlott

Nyunyi,
8 napra (7 éjszakára) megyünk! :D Egy hét múlva ilyenkor már lehet, hogy ott leszünk, de az tuti, hogy már Horvátban valahol :wink: :lol:

Charlott,
Sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni. Pl. úgy tudom, hogy Szűcs doktor vállal terhesgondozást, szülést is, de nem mindenki. Szerintem kérdezz rá, amikor mentek, az a biztos.

Kép

Kép
zsókuci

Charlott!

Nem tudom eldönteni mit érzek!!! :roll: Egyszer ugy érzem sikerült máskor nem tudom! :roll: Hétfőn kiderül! :wink: Zeke dokiról ugy tudom,hogy ö még szüléseket is vállal!Amikor bent voltam akkor monta egyik nővérke!Szerintem nyugodtan!!! :wink:

Zsókuci!

De jó lesz neked!Mi idén csak egy pár napot töltöttünk a Balcsin,apa nem tud elszabadulni,max 1-2 napra :? !

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi drága,
Az is valami! Bár gondolom szeretnél többet nyaralni... :wink:
Remélem jövőre már nem megyünk mi sehová, és azért nem, mert pocaklakóm, vagy -lakóim lesznek :wink:
Nagyon drukkolok ám Neked hétfőre!!! :D:D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci Kedves !!!!

Köszönöm,hogy drukkolsz nekem!!!! :wink: Olyan jó,hogy itt vagytok nekem!!!!Imádok itt mindenkit!!!!!!!! :D Én is szurkolok neked ,nagyon!!!! :wink:

Most megyek,majd délután jővők!!!Legyen szép napotok! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Zsókuci!
Megigértem, hoyg elolvasom, elolvastam!És hogy írok is...Pedig nem sok kedvem van.Bocsi érte....Majd idővel biztos sokkal többet fogok jelentkezni......

Chesti!(Anyu)
Nem voltál kemény.....Sőőőt, hatásos.Bár messze vagy, de tudom, mire vagy képes!Jól felráznál.... :wink:

Lányok!
MIért csak 3 hónap múlva lehet visszamennem fagyikért??Mert volt(és talán még most is van ) terhesség???Biztos hülye kérdés, nem tudom.
HÉtfőn én is megyek, újabb vérvétel.De felesleges....Szokásos protokoll.

Sokszor azt gondolom, valamit nem jól néztek, vagy ha többen voltunk,összekavarták az egészet...És ez csak egy rossz álom.De hamar felébredek, és máris reálisan látom a dolgokat.Nem lehet tévedés, egy ekkora intézményben nem.....z valóság, volt, és nincs baba...
És ahogy Zsókucinak is írtam tegnap, Ők egy babát vesztettek el, én pedig csak egy kis reményt...De az visszatér.És igen, ha ők kibírták, én is kifogom!Csak idő kérdése.NAgyon köszönöm Nektek a sok szép szavakat, igaz, egyfolytában sírtam, míg olvastam....Annyira édesek vagytok!
Igérem néha néha bejelentkezem, de teljes erőbedobással majd csak később.
Csütörtökön pedig már dolgozom,mert én nem bízom a hétfői vv-ben...

Puszi Nektek, és kellemes hétvégét.Nálunk szakad az eső, a jóatya is megsiratja, hoyg hogyan jártam...(pedig ő tehet róla :twisted: )
Vendég

Kriszti:
Olyan jó, hogy itt vagy, örülök nagyon. Bárcsak már Lexi is itt lenne, úgy hiányzik már.
Ne sírj kérlek többet, Te nem vagy sírós, az az én szokásom.
Vendég

Kriszti
jó látni,akármi is a képecskéd gyere :oops: ezt nem értem miért kell várni 3 hónapot,nekem a 12.5-ös hcg-vel nem kellett várnom csak egy ciklust :oops: :oops: kitartás,meglesz a gyümölcske :oops: :oops:

bibar

Krisztike!!!!

Nagyon örülök neked!!!!Folynak a könnyeim! :cry: Igaza volt a csajoknak !!!!Te egy erős csajszi vagy!!!! :!: :!: :!: Ezért szeretünk ennyire!!!!Hétfőn remélem találkozunk!!! :roll: :wink: Nagyon Jó hogy írtál!!!!

Vikkatánknak is megy a drukkkk!+!!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti,
De jó, hogy itt vagy!!!

Gabi,
Örülök, hogy te is itt vagy!!! Milyen volt???

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

nem bírtam net nélkül átugrottam anyuékhoz.
Kriszti drága nem írok semmit, már pénteken elmondtam a"nagy" okosságaimat. Bocsi ha össze vissza beszéltem de úgy megdöbbentem amikor kijöttél sírva :(
Párom is teljesen letört pedig ő aztán nem ez a típus.
Mondd meg a párodnak légyszi hoyg bocsánat hogy nem mutatkoztam be, de olyan fejetlenség volt.
Szegény olyan szomorú volt ő is....
Remélem jobban vagytok egy kicsit,

szerintem csak azt tudom írni,amit a többiek is éreznek hoyg ne hagyj itt minket:( Nézd meg a táblában hány lánynak sikerült 3.-ra 4,-re....

Gabicsibe hello:)

MAnda, Nyunyi írok privit, de nem tudom miben leszek.
Marhára fáj a torkom, szerintetek ez ilyenkor baj????

MA megyünk Szigetre, remélem nem ázunk szarrá....
madrin

Krisztikém, jószerivel a cél előtt vagy, fel ne add!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Figyelj, ha elsőre semmi, másodikra biokémiai terhesség, az igenis igenis igenis hamarosan terhesség lesz!!! Fel ne add! A cél előtt!!!! A másik topicon vannak lányok, akiknek 3.-4.-5.-6. alkalomra sikerült. DE SIKERÜLT!!!! Ha jól emlékszem, Bensziéknél is 6.-ra jött össze. És most ikreket vár. Bocsánat Benszi hogy téged hozlak példának, de Te olyan fantasztikus lány vagy! A vidámságod már a találkozón is lenyűgözött. :) :)

Persze adj magadnak időt, az összeszedéshez idő kell, van akinek 1 hét, van akinek több, de aztán előre, tovább. Lesznek még ikreid. Vagy egy kisfiú. Vagy egy kislány. Az jó jel, hogy elindult valami.

Sokszor puszillak, vigyázz magadra, férjecskédre
Lucia

Kép
lucia1

Madrin!

Érezd jól magad!Megkaptam a pü-t!És válaszóltam!!!! :wink:

Szia Rebe Drága!

Jóbban vagy Kedves???? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Krisztike,
Én sem tudok mást írni csak azt, hogy nem szabad abbahagynod; ilyen könnyen nem! Ne hagyj ki ismét 1 évet. Ahogy azt Bibar is írta nem kell 3 hónapot várni a fagyis beültihez, csak egy ciklust kell kihagyni. Most biztos magamból indulok ki, de az én kis lelkemnek mindig jobb volt ha csinálhattam egymás után a beavatkozásokat, akkor nem volt időm szomorkodni az előző sikertelenségén. Persze ez csak az én véleményem. Most persze dolgozz, foglald el Magad, de két hónap múlva újra izgulni szeretnénk Érted!

Sok Puszi!

Kismoni
kismoni

Kukucccs!!!

Sehol senki?! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi: kösz az infót, remélem jól ki fogok vele jönni, mert az előzővel sokáig kellett hadakoznom mire dülőre jutottam.

Kriszti: nekem a fagyikat a következő ciklusban visszatették, mert akkor még a szervezet elő van készítve - legalábbis nekem ezt mondták.

KépKép
charlott

Kriszti!
Köszönöm az sms-t. Tegnap nagyon gondolkodtam, hogy felhívjalak-e, de arra gondoltam, hogy most biztos nem én rám vágynál!
Szóval inkább hagytam, reménykedtem, hogy ma jelentkezel és ha nem akkor hívlak ma, hogy elmondjam, hogy ez a fórum nem fórum nélküled. Azért vagyunk, hogy együtt sírjuk és örüljünk egymás bánatának, sikerének! Sajnos most veled együtt sirtunk, de hamarosan együtt fogunk örülni és hidd el nagyon gyorsan el fog telni az a pár hónap amit várni kell.
Chestinek pedig igaza van, a táblát csak Te tudod "kezelni" és ha most egy darabig nem lesz, megérjük, majd ha már úgy érzed, hogy tudsz írni nekünk, akkor jelentkezel.

Látod én se tudok még minden nap jelentkezni, de ha úgy érzem, hogy jönnöm kell itt vagyok, de a talira se éreztem, azt, hogy mennem kellene, valami még visszatartott, nem az, hogy nem vagyok kiváncsi a többiekre, de még fáj a lelkem nekem is és tudtam, hogy sok gyerek lesz, így inkább csak ide irogatok.

Én is úgy tudom, hogy fagyinál nem kell sokat várni, de hétfőn majd okosabb leszel.
Bocsi mindenkitől, kicsit hosszu lett.
Nefke
nefke

Gabicsibe!
Üdv újra itthon, jó hogy ismét itt vagy!
Nefke
nefke

Drága Lányok !

Elköszönök mára!Legyen szép estétek!JÓCAKÁT!!!!Holnap jövök! Kép JÓÓÓÓÓÓÓÓÓCAKÁTTT

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Kriszti,
Teljesen megértem, hogy ha még nem olyan intenzitással, és lelkesedéssel írsz nekünk, hiszen nagyon csalódott vagy, ez teljesen érthető is. :cry: A lényeg, hogy olvass minket, és hidd el, új erőre kapsz, és visszatér a hited, hogy igenis sikerülhet. Látod, többeknek csak egy ciklust kellett várnia a fagyibabákra, szerintem nálad sem lesz ez most másképp. Csak szerintem, mivel nem a saját orvosod volt, így ő alapból az új stimura gondolt, és nem vette azt figyelembe, hogy vannak jégoviban is gyerekeid. De ahogy írtad, hogy milyen őrültek háza volt a sok helyettesítés miatt nem is csodálom. Én azért drukkolok a hétfői vérvételre, hátha valamit benéztek :wink:

Nyunyi,
Neked is jó éjt! :D

Nyunyi, Kata,

Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: