Uxi - há ha befigyel a pocófájás Benikénél, akkor télleg nagyon foglak sajnálni. Ha már így van, kívánom nektek a lájtos formáját.
Kata - aranyos a sörpocós. Bíztos alkeszmentes növeszti nála is
Amúgy este 9-kor zabált a jányom, ismét azt gondolta magáról, hogy annyi fér amennyi a cicikben lakozik. Hát tévedett. Poci hamarabb megdugult mint amennyit a cicik le bírtak volna adni. Aztán természetesen jött a pocakfájás ezerrel, apa nem bírt vele, átvettem én, csomó éneklés, Micimackó, Nyuszika, Somvirág, Csiga-Biga Aladár és még sok más, a végén elszenderedett, a karom készült leszakadni, így letettem. Hát nem ráfáztam? Ordítás következett ismét, nyugtatgattam, aztán mikor annyira megnyugodott, átadtam apának, aztán nála 11-kor bealudt. Hát nem mondom, lepakoltam a hasára, úgy nagyobbakat bír horpasztani, erre mit gondoltok, meddig húzta? Hajnali 5:40-ig. Há az már szinte 9 óra 2 kaja közt. 5-kor megébredtem, a cicijeim szét akartak durranni. Ki is szivattyúztam belőlük összesen olyan 160-at, mire befejeztem kis pihi, s folytatta a kisasszony. Neki is jutott bőven, aztán ismét pocakfájás, amit aztán konfortcicivel kezeltem a nagyágyban. Alukált egy órát, ismét nyűgi, ismét konfortozás, s azóta megint alszik, immán 2 órája.
Nem tom hogy a fenébe oldjam meg a templomi esküvőzést. Eccerűen löketem mit vegyek fel. S valahogy ilyen méretre nem akaródzott elegáncsos ruciba befektetni.
Na, lecsekkolom, van egy fűzős ruhám, hátha ha kiengedem a madzagját, akkor jó lesz. Azzal csak egy szépséghiba van: lenes az anyagja, addig vasalhatom míg orrabukok.
Szép napot nektek, asszem este leszek csak, mett templomozás után menyünk a törppel az Adrikám keresztanyujához, hazajött 2 napra Kolozsvárról, holnap meg már megy tovább, sűrű a programja, légikisasszony a szépségem.