Helló lányok!
Már mindenki alszik, így merek írni!

Az igazság az, és most lehet megkövezni, reggel megcsináltam a tesztet...Természetesen negatív lett!

No, ez rányomta a bélyegét az egész napomra, csak feküdtem, és gondolkoztam.....Nem is volt kedevm semmit csinálni, most este olvastam el az egész napot, nem akartam senki kedvét elvenni....Szegény párom vigasztalt, amiért mindennél jobban imádom!!!!!Voltam bent az osztályomon is, ahol a kis UH géppel megnézett a doktornő...És mondta, így még baba nem látható, de szép vastag a nyálkahártya....(De ez lehet az utrótól is, nem???)
Katám is majd leszakította telefonon keresztül a fejem!Bocsika Katus!!!:)
Érzem, úgy érzem, a teszt hazudott!Remélem!Már nem olvasom a hsz-okat, csak ha hazaértem!De ugye nem haragszatok rám, amiért teszteltem????:oops:

Nem bírtam volna ki!JObb így!!Délután leírom, hogyan tovább, de most csak arra tudok gondolni, hoyg igenis itt vannak, vagy van a baba, és akar minket szülőknek!!!Jelek alapján így van!
Valamint Zsebikém, és barátnőm is látta halványan a csíkot!Én csak ha nagyon néztem, de féltem, már beképzelem!
És képzeld, Zsebi!
Hazajött párom, és mutatom neki a tesztet...Egyből mutatta, látom szivem, ott van...Basszus!Remélem igaza lesz...MIre ezt olvassátok, én már majdnem megszabadultam a véremtől....
Nos, igazi eredményt csak a holnapi vérvétel fog mondani!Lehet szereztem magamnak egy átkozott rossz napot, de így kellemesen csalódom.Ha pedig nem.......akkor jön a B terv(erről később).
Köszönöm Nektek lányok, hogy ilyen kitartóan aggódtatok értem, és a babánkért!Remélem megvolt az értelme!!!!Annyira bízom most benne!!!Nem is lehet ez másképp!!!!
Puszi nektek, olyan 3 fele sztem hazaérünk!És akkor beszámolok!
Puszi, és szép álmokat nektek!Én az idegtől nem bírok aludni!

És bocsika mindenkitől!