Hát alig várom, hogy vége legyen a napnak...
Csak röviden.
1. Reggel háromnegyed hétkor nagy elkeseredésemben már az öcsémet ébresztettem, hogy segítsen rájönni, hogy miként "működik" a pisigyűjtő zacsi, mert hajnalok hajnalán rá nem jöttem volna, hogy a zacsi is be van zacsizva.
2. A nagy bontogatásban a gyerek már egy szál ruciban volt, én meg elmentem WC-re, mire a gyerek utánam jött és a WC sarkába betermelt (vagy kitermelt?) egy jókora adag kakit. Képzeljétek, mi lett volna, ha az ágy közepén vagy útközben hagyja el...
3. Eltörött a babakocsink egyik szegecse, ami félig-meddig összetartja a járgányt, így most megint babakocsi nélkül vagyunk. Ami még nem is baj, de ez a mozzanat épp a város közepén történt.
4. Szerintem már hülyének néztek a városban, amikor felbatyuzva sétáltam két sarkot, aztán meg egy padon megpihenve (és az öcsémre várva) magam elé döntöttem a babakocsit, bal kezemmel tartottam a gyereket, a jobb kezemmel meg szárítottam két befizetésre váró csekket, amik csupa nyálasak lettek a fiam által megcsócsált telefontokomtól.
És ekkor még csak dél volt...hál' Istennek azóta semmi ilyen nem történt, de ez a mai nap igencsak szerencsétlenre sikeredett.
Andy, jó a pancsis videó. Jól láttam, Dani fut a vízben?
Sajnálom, hogy ez van nálatok, talán ezért is jó, hogy nálunk külsős csinálja ezt, így ha kell, akkor bajlódjanak ők. Mondjuk ettől függetlenül nálunk is vannak összezördülések a házban
Gabi, akkor lógok neked kilenvenvalahány forinttal. Ha egyszer talizunk személyesen, megadom. Egyékbént még egyszer köszi, én is remélem, hogy ideérnek. Úgyis mennünk kell a városba, akkor felhasználnám azokat.
Mári, hát akkor mégis igaza volt a dokinak...de azért akkor is durva. Kopp-kopp, mi ebből egyelőre kimaradtunk.
Wawel, a telefon nálunk is nyerő, de amit anyukám használ (régebbi fajta Nokia, azt hiszem 3100), azt néha odaadjuk neki, beállítjuk, hogy szóljanak a csengőhangok, azzal el tud lenni egy ideig. Meg most egyébként is kevés rajta a pénz, talán nem hív fel senkit.
Alvásügyben ha jól emlékszem, Juca írt régebben. De hogy mit, azt passzolom. Azt tudom, hogy én itthon bárkire hagyhatom Petit, nélkülünk is jól megvan, de ugye a környezet az változatlan. "Idegen" helyen este még nem aludt, sem velünk, sem nélkülünk.
Hát most ennyi.
Megyek, bevarázsolom Petit a helyére és ledőlök, megnézem a helyi hírek ismétlését. Képzeljétek, tegnap leszúrt a párja egy lányt itt Szegeden.

A legújabb szórakozása: belemászni! Persze kifelé még nem megy a dolog!