A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

dobok én is egy képet

Kép egy nehéz nap után.......

az apja szerint olyan ez a ruha ami rajta van mint a sittesek csikos rucija :lol: ja és a drágám új beceneve tokahontas :lol:
emi_25

Sziasztok!

Kipihentem magam. Este 9-háromnegyed 4-ig alvás, majd cici be, és fél hétkor keltem.

Manó, te mit szedtél, hogy legyen tejcsid? Azt az utricat, lehet a tea mellett szedni? Szerintem nekem fogyóban van. :?

És egy tegnap esti fürcsi utáni kép: Kép

kispiskóta

Hogy ti milyen korán keltetek ma...látom a manók leszoktatnak a lustálkodásról :D

Manó! Hát, sztem mindkettöötöknek van valami köze hozzá.... :lol:
Na, remélem titeket elkerül a front. Egon nagyon érzékeny a hideg frontokra és meg szoktuk szenvedni.

Andi! A kis Boti nagyon-nagyon szép!!!

Emi! Milyen szépen alukál a kicsi Lilla. Ès milyen nagy a cumi, de olyan jól áll neki :D

Zsú! Marci szépen növöget és nagyon elégedett a fürdéssel :wink:

A cicin-nyugtatóknak írnám, hogy sztem ez egy ördögi kör. Nyüügös a baba, mert fáj a pocija, de ha cicire teszitek csak toább fokoz´dik. Ez csak pillanatnyi megoldás, de utánna sokkal rosszabb szerintem. Másik, hogy megtanulja a gyerek, hogy a feszültségeket evéssel oldja meg...
Nemtom, sztem nem a legjobb megoldás és nektek is fárasztó.

Egon ma éjjel is lenyomott majdnem 7 órát egyben. Aztán mikor tettem tisztába szépen-sugárban lefosott...a nyakamtól a bokámig... :lol: :lol: :lol:
molkata

Juppidúúúúúúúúúúúúúúúúúú
ha hiszitek, ha sem, ülve kellett szopizzunk most reggel, ha nem akartam, hogy a stand by-ban levő ciciből a lényeg a nyakamba zutyogjon. Inkább odatartottam a comós üveget, s cseppenként a szopi alatt összegyűlt 15 ml. Na, most nem szabad elbízzam magam, meg kell tartani a tejkót.
Annee, akkor mindkettőnknek sikerült, ugye?

Zsú-kérdésedre válaszolva: szombat déltől szedem a More Milk Plus kapszulákat, s mert tényleg kétségbeejtő volt péntek du a helyzet (akármennyire is nem kérte a cumós üvegből a tejkót), a fagyasztottból kellett jól lakjon, ezért a maximális adaggal indítottam: 4x2 kapszula. Ez így ment 3,5 napig, mikor, bár változás nem túl sok volt, levittem 3x2 kapszulára a napi adagot. Közben, ha el nem felejtettem, szedtem az Urtica-t, bár kezdtem nem sok értelmét látni. Meg szopi ment ezerrel, próbáltam napközben minél sűrűbben ciciztetni, mert azért az az igazi. Egyszer kínoztam 25 percig az egyik cicit az elektronyos mellszívóval, hát az eredményt szívtuk mindketten: nem igazán termelt újra csak olyan 5 óra után valamicskét, s gyerekem készült éhen halni. Olyan hisztis rúgkapálásba kezdett, hogy ihaj. Persze mellszívó félretéve, s bíztam a gyerek meg az én cicizniakarásomban. Közben ittam az alkeszmentes sört is (mert nincs hőség kb 1/2 l naponta), megtegnapelőtt du-tól a laktoherb házi kikeverésben, asszem olyan liter naponta, de szerintem sokkal erősebbre mintha filteres lenne. Meg tegnap délutánra hangosan is beismertem, hogy a stressz miatt van az egész, erre kaptam az ajánlatot, hogy akkor szedjem a Sedatif PC homeósat. Az este bevettem egyet, ja meg tegnap próbáltam a legminimálisabbra venni a stressz faktort (Bori, lehetetlen teljesen kiszállni itthonra a céges ügyletekből, sajna rengeteg forog kockán, hosszú mese, nem részletezem). Na meg ugyi tegnapelőtt du-tól nincsenek a stresszeléshez kitűnően értő nagyobb gyermekeim sem. És szarom a háztartásra, és tegnap lementünk a céghez munkalátogatásra, ergó a házból mozdultam ki, mert itt olyan pocsék idő van, hogy sétálni nem igazán lehet, most is zutyog az eső.
Ja, s inkább választottam a sűrű szopit segédeszközökkel pocófájás ellen (gripe water, aloes csepp, homeó), mert ha nincs anyatej, a tápi épp úgy meg bírja dolgozni a pocakot, nem is annyira egészséges, pénzbe is kerül, idő míg elkészül, szal valamit valamiért. Sógornőm lánya akkor lett brutál hasfájós, mikor nem volt elég tejcsi, s pótolni kezdték tápival. S elviekben már nem a pocófájás megjelenése időszakban volt (nem tom pontosan mikor kezdték a tápit, de 5 hetesen még volt anyatej, és én a mai napig sajnálom, hogy nem kérte ki a véleményem, hogy mivel próválkozhatna tejmennyiség növeléshez).

Na, jó hosszú lettem, bocsi. Van még más javaslatom is homeós ügyben, akit érdekel, megírhatom.

Pussz.

Ma dokinéni, bár az áldása apás müködésre már csak utólagos.

Kép
kissmanó

Ja! Hemej! Itt hol lehet tejszaporító teákat vagy bogyókat venni? A More Milk Plusz van itt is?
Tegnap nézelöödtem egy üzletben, de nincs... :cry: Még a dm-ben reménykedek... és vannak itt bababoltok egyáltalán, még nem láttam...
Hú, olyan elveszett vagyok itt... :oops:
molkata

Manó! Nagyon örülök, hogy újra van tejcsid :D
Mostmár nekem is kell szedni a More Milk Plussz-t, mert kezdett kevesebb lenni. Tegnap már jobb volt a helyzet. Èn napi 4*1-nél tartok és persze laktoherb, meg alkoholmentes sör és sok-sok ásványvíz.
molkata

Ja, s nem kell ahhoz cicit cicivel fogyasztani állandóan, hogy pocófájás legyen. Adrikám anno nem tett konfortcicizést, ő maga állította fel a 3 óránkénti kajolást, s mégis 3 hetes korától olan 2,5 hósig eléggé hasfájós volt. Bár neki mint varázspálca, úgy használt a gripe water. No, és tudott büfizni, igaz sugárirány betsrtva.
De ez a kicsi hólyag ismét itt lóg a vállamon mán vagy fél órája, és sehol sámli visszatérő levegőügyben.

Kép
kissmanó

Kata, nyomassad, nálatok lehet kicsit késve érkezett a 6 hetes tejszükséglet megugrás.

Kép
kissmanó

Kata - bizonyára lehet alapanyagokat venni külön-külön, s akkor keverd te meg házilag a laktoherbet, ha fogy a veszprémi készlet

Kép
kissmanó

more milkre keress rá a neten a német keresővel, hátha.... én hiába is próbálnám meg németül a google-t, mert német tudásom közel a semmi.

Kép
kissmanó

Sziasztok, jó reggelt!

Zsú!
Miből gondolod, hogy kevesebb a tejecskétek? Nem lehet, hogy Marci baba ügyesebben és gyorsabban kiszopizza a maga adagját? Időben rövidebb, de mennyiségét tekintve több a szopi? :wink:

Manó!
Inkább porosodjon a szekrény tetején jó sokáig a Szoptanit! :lol:

Édes kis husik ezek a babók!

Babakocsi: Mi 8 évvel ezelött döntöttünk a Hack Shopper XL6 mellett. Valóban könnyű, nagy kerekei vannak, összecsukható. Hiányosságai, hogy csak egy irányból tolható és nem dönthető vízszintesig. Mi napernyőt vettünk hozzá és úgy raktam a babákat, hogy a popsijukig a vízszintesen részen feküdjenek (nem lett gerincferdülésük).
A kiválasztásnál szempont volt még a szervízelés is.

Akció van, folyt. köv.

T.

//babafalva.hu]Kép[/url
mtücsi

Kata!
Nekünk múlthéten volt ilyen és most kedden is. Fájt a pocak és cicin nyugodott meg..a doki azt mondta, hogy tegyük vissza és simán elaludt. Van amikor megnyuxanak rajta és enyhül a pocófájás. (komolyan).

No. Hajnalban szopiztunk, azt hittem nem fog elaludni, aztán helycserés támadás jött. Ati aludt vele az én helyemen én meg a kanapén és lám aludt. Rájöttünk, hogy amikor hajnalban ill. éjszaka nyekereg akkor nem is éhes én meg jól kiveszem a kiságyából és megszopiztatom..Ati ugyebár nem szoptat :lol: így hagyta aludni ha nyekergett nem nyúlt hozzá. Vsznű. én csináltam rosszul, hogy pár nyikkanás után egyből kivettem mert azt hittem, hogy éhes.
torolve_20131003125716

há sajna megpróbáltam, de nem láttam, hogy kapott volna valamit.
esetleg valakivel nem tudsz viyeyni ki egész Stuttgartig?
pl. ahogy a húgom megoldotta: autóbuszra felülő utast kért meg a fuvarra. Nem nagy motyó, megteszik, csak annyi, hogy érkezéskor ott kell lenni a busznál.

Kép
kissmanó

Gurgi :lol: :lol: helycserés támadás - jó 5let. Szülőnek lenni felér egy leleményességi iskoláztatással. :wink:

Készül leszakadni az ég. A tengerpartot rengeteg helyen elmosta a víz, meg van bolondulva az idő: eddig a szárazság, most meg az árvizek - nem lehetne összekevert állapotban kapni ezeket?

Kép
kissmanó

Tücsi - igazad van, én is úgy gondoltam inkább porosodjon. Meg aztán van sógornőm, oda is kell még tesó, meg van húgom (na, neki pasi kéne előbb), meg barátosnék, 2 pocis is, szal jó ha kéznél tudjuk.
S kezdek gondolkodni mi lenne ha velevágnék a More Milk forgalmazásába.....

Kép
kissmanó

Na sziasztok,
Manó jippijájé dől a tej!!!!!! :lol: Örülök h jól sikerült a tejnövelési akció! Nektek bevált a gripe water? Milyen az összetétele? Azt olvastam h a fostató cseppeknél jobb.

Én teljesen átvettem gyermekem bioritmusát.. már egyszerre megy minden.. ha büfizünk-büfizünk, ha pukizunk... :shock: :lol:

na elaludt... irány a zuhany

Andrea
Kép
kindernay

Manó
de jóóóóóóóó

Kinder Andi
:D :D én is van, hogy előbb büfizek mint a bébi :)

Szuuuper éjszaka volt! f11-kor alvás, 5kor én keltettem, nagyon gyors kaja és 8kor újra kajcsi :D
Szerintetek hülyeség volt felverni? csak 8 órája evett (9kor) :shock:

Kép
Kép
emma1976

Gripe water minden 5 ml tartalmaz: 2,3 mg kaporolajat és 52,5 mg szódabikarbónát.
Na, nálunk itt az asztalon a bonnisan csepp, de azt nem próbáltam.
Inkább homeó, csak azzal az abajom, hogy miképp bírjam az evés előtt/után betartani a nem kajálás x ideig-et? Naponta 1x szokott összejönni, ezért mindig a szekrényben figyel feloldva egy kis sterik vízben egy adag, s akkor ha kell, csak felszípózom, s nyomatom. Pedig ilyen bulásra is van homeó mint amilyen Grétunak kell, de.....

Kép
kissmanó

sziasztok!

na tegnap este 19.20kor elaludt és aludt 4 órát! én meg kettőt :(
azt hittem a tegnapi nap kiüti, de semmi jele!
most is ébren és hol nyügi ha nem vagyok ott + stb....
remélem du. azért csak alszik picit

nekem vn mondta. hogy volt már olyan kismamija aki csak 1 mellből tudott szoptatni, szóval normális a dolog

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Manó, nem lehet előtte enni x ideig (etetni) ??? A torokfájásra nagyon jó még a STODAL (gyerekeknek is), rekedtségre meg ilyenek, nekem 2 nap alatt elmulasztott mindent!
Na a homeósat szeretném én is, de előbb kipróbálom a pocikrémet... hátha...
Emi, nekem is kb. 2 hétnél volt u.e. én "fejlődési ugrásnak" hívom, ilyenkor nagyon Anyuci kell, és több kaja, meg több foglalkozás, és nagyon nyügős, nem alszik, csak sír, látszólag ok nélkül. Pár nap és elmúlik (nálunk 4 nap volt).

Andrea
Kép
kindernay

na megyek felrakok valami arcpakolást....
Tényleg! Nektek nem lett pattanásos-kiütéses a hátatok? Nekem brutál az, pedig előtte semmi nem volt. Olyan mintha pikkelysömör lenne, de nem az... elég gáz!

Andrea
Kép
kindernay

Kinder!
Nem lett pattanásos a hátam :lol: de én amúgy sem vagyok pattanásos típus.
Mit is akartam? Ja igen, hogy Andrejja! Mi a neve annak a DM-ben kapható pocakkrémnek?

Most kezdem kapisgálni, hogy én hülye sztem. akkor is cicire tettem amikor nem is volt éhes..hát tényleg ki kell tapasztalni, hogy miért sír, mit szeretne, stb../nem eccerű/
Amikor éhes egy baba, akkor nagyon sír??????? vagy csak nyekereg? :roll:

LyniaEMI!!!
Nálunk is volt ilyen időszak ill. napok..és rájöttem-tünk, hogy mi is elcsesztünk nála valamit de a frontoktól is simán lehetnek ilyen nyűgös napjaik.

Emma!
Szuper éjszakátok volt. Figyu, sztem éjszaka nem kell ébreszteni mert így fogja megtanulni, hogy éjszaka alvás van. /ezt mondják a nagyokosok is/

Na majd a ma éjszakánk, megfigyelés következik.
Basszus lehet, hogy simán végig aludná az éjszakát Samu én meg ciciztetem..
torolve_20131003125716

Manó! Nagyon-nagyon rendes vagy! Akkor megpróbálok rendelni a neten, mert az oldalon, amit küldtél a More Milk Plusz-ról (aszem te Küldted) lehet rendelni is.

Emi! Te szegény...

Gurgi! akkor lehet, hogy n´ha bejön..
molkata

Kata - most váltunk pár levelet a csajjal (Tímea), s rákérdeztem, hogy németéknél kapható-e. Na, lássuk mit válaszol.

Kép
kissmanó

Gurgi! Egon mindenért másképp szól. Már lehet tudni, mikor akar büfizni, visszamenni a kiságyba, kakilni, enni...vagy csak a cumiét..
Amikor enni kér olyan nyávogós lesz és türelmetlen. Ha azonnal nem kezdöödik az elöökészület (tisztábarakás-mert azt már tudja, hogy utánna kaja), akkor ordít... :D
Nyekergésért még nem etetek, mert az lehet kaki-nyomkodás is. :wink:
molkata

Szegasztok!

Emi
Lillának milyen jó a frizuja! Bekemes!
Zsú
Nagyon édes kerekpocak Marci!

Csajok és a saját ostobaságom áldozata lettem tegnap..Volt lefejve 100 ml tej, úgy éreztem este, hogy még nagyon éhes. Megmelegítettem mindet, erre csak 20 ml-t nyomott be...most önthetem ki, amiért annyit küzdöttem :twisted:
Nekünk hajnalban nagy szenvedés volt, úgyhogy bevetettük a szélcsövet. Hú anyám, fél kiló sz@r és ugyanannyi levegő jött ki az én kicsimből :oops: Esküszöm az arcán olyan megkönnyebbülés látszott! Csak félek ettől a cső izétől, nem tudom neki megsérteni a belét??

KépKép

KépKép
szivvi

Andrea!
Nekem pattanásaim nincsenek, de hullik a hajam és iszonyatosan izzadok. Az izzadsággátló deó sem igazán tuti. Nálam így dolgoznak a hormonok. :? Nem tom melyik a szerencsésebb.

Kata!
Én a DM-ben Babylove-os és Hipp-es szoptató teát (Bio-Stilltee )láttam. Mivel mkettő német termék vszínű, hogy nálatok is kapható. More Milk kapszulákat is érdemes itt megnézni ill. gyógyszertárakban rákérdezni. (Talán ha a dobozát is viszed úgy könnyebben rájönnek, hogy mit is keresel.)

T.
mtücsi

Manó! De aranyos vagy! Kiváncsi vagyok, mit válszol. Èn megrendelém tööle, ha ide is elküldi.
Ja! Beszéltem apával és azt mondta Heilbron nincs messze, ott is tudnánk talizni, ha nektek belefér. Egon szeret utazni :wink:

Szilvi! Ezt a szélcsövet én is kipróbálnám néha, amikor már nagyon nagy a baj, de ua a bajom, nem sérti meg?
molkata

Kata - ment mél.

Kép
kissmanó

Tücsi! Köszi neked is! Holnap megkeresünk egy DM-et. A közelben nics és olyan szar az idöö, hogy Egonnal nem merek elindulni. Holnap apa itthon lesz és autóval egyszerüübb a dolog. Patikákba is benézünk.
molkata

Manó! válaszoltam :wink:
molkata

Amúgy a szélcsővet annyira nem ajánlják az orvosok.
Mi tegnap érdeklődtünk a szélcsővel kapcsolatban, azt mondták, hogy csak a védőnő tanácsára vegyünk, önkényesen ne.
:roll:

Nemtom, az Infacol jó mert pukizik de tegnap délután nálunk sem volt kaki és sztem most is azért nyüglődik mert éhesnek most tutira nem éhes.
torolve_20131003125716

Kata - én is :wink:

Kép
kissmanó

Csajok, azért picit ha szenved a nemkakilás miatt, az még nem gáz.
Anyatejes csecsemőknél normális a napi több kaki éppúgy mint a heti 1.
Na jó, a heti 1 azért nekem is kicsit kevésnek tűnik, de azért nincs semmi baj, ha nincs naponta tele a pelus.
Anyatejet jobban bírják hasznosítani mint a tápot.

Kép
kissmanó

Atyavilág - mit tegyek?
Fejjek vagy ne fejjek?
Előbb cuppant rá a reggel említett stand by-os cicire, de szopi után (nem volt hatalmas ürítés, mert csak félig volt éhes, de nyűg volt ezerrel) 20 perccel is még volt kicseppenő tejcsi. Meg kicsit feszül is.
A baj annyi, hogy a cickómban a feszülés csak akkor enged (legalábbis én így érzem), ha nagyjából leürítem.
Na, valaki bír okosabb lenni mint én?

Kép
kissmanó

Manó! és én is :wink: :lol:
molkata

Ja, ha végül Heilbronn jönne be, akkor szupi lenne, tényleg jó volna találkozni. Gréta is imád kocsizni, nemsoká kell is szedjük a sátorfánkat, hisz nekem dokinéninél jelenésem lesz.
Akkor találkára még visszatérünk, de majd lemélezzük a dolgokat, ne fárasszuk itt vele a többieket.

Jajj, úgy esik az eső, mintha le akarna szakadni az ég.
Atyám, s az esőernyőm a Smartomban, az a garázsban, míg a Nissan van most elővéve. A fene egye meg. Remélem eláll ez a zuhatag egy óra múlva mire indulni kell.

És fibrómás csomóm el ne felejtsem megkérdezni, mert ellenkező esetben kivágom magam a tükörből, nem szeretném látni magam.

Kép
kissmanó

tücsi
Izzadás
hú, az a fura, hogy ugyan nem ömlik, de tök más szagú, mint normálisan az enyém!!! ezt több csajszitól hallottam, hogy ilyen kísérheti a hormonváltozást, csak nem tudom, meddig tart, mert nagyon zavar! persze stift meg minden, de pl éjszaka után reggeli szopinál zavar, alig várom a zuhanyzást!
Meg amit még észrevettem, hogy terhesség alatt az egyébként csontszáraz bőröm babaposi állagú lett, most ismét elő kellett szednem a hidratáló krémeket, mert visszaállt.
A hajam még jó - ki tudja mikor kezd újra zsírosodni

Kép
Kép
emma1976

Manó! Ok, majd visszatérünk rá.
Itt is szar az idöö és úgy várom már, hogy süssön a nap. 3 vagy napja ki sem tudtunk menni. Tegnap már kértem apát, hogy együtt mennjünk vásárolni, mert bezsongok itt a 4 fal között.... :cry:
Cici: sztem fejd le...én azt csinálnám.
Milyen fibrómás csomód van?

Na az elööbb el tudtam menni a wc-re, mert picit hagyott Egon. Hát erre nem pont akkor csengetnek. Mire meg ki akartam nyitni a kaput, már nincs ott senki :twisted: Gondolom, a postás, így mehetünk majd a postára az ajánlott levélért.
Valóban igaz, hogy a postás 2-szer csenget? csak 2-szer" :twisted: :twisted:

Más: Èn is nagyon izzadok és nagyon zavar. :roll:
molkata

Kata! Most viszont nem értek egyet Veled. Mármint sztem nem minden babára igaz, amit írsz. Merthogy asszem Ádám cicizik az egyik legtöbbet itt a fórumon, és a kevés nem pocakfájós baba egyike. Szal, sztem a hasfájás típus kérdése.
Amit pedig a kaja, mint probléma megoldásról írsz, azon sokat tépelődtem én is. De arra jutottam, hogy ez most inkább az egészséges orális fixáció ideje. Nem kaja miatt van cici, hanem nyugtatás miatt. Ezt mondom, de villog az agyamban, hogy mi van, ha nem… Elnapolom a kérdést a tudat igazi megjelenéséig!

Rita! Ilyen éjszakai félreértelmezés nekem is volt. Nyekergett, én „indultam” felvenni, de belustiztam. Egy óra múlva ébredtem fel, a gyerek meg bőszen durmolt…
Én abból állapítom meg, mit akar, hogy mit mond sírás közben. Máááá = kaja (adjál mááááár enni!!), Meeee = fájdalom, Hüje, hüje = Anya gyere! Ezek leginkább bejönnek. A nyöszörgés meg helyzetfüggő, általában unalom jele.

Emma! Védőnő szerint ha jó húsban van, és nincs kánikula, este nem kell ébreszteni a gyereket. (de ez persze nem igaz az első két hétre, amikor ált. a sárgaság miatt aluszékonyak)

Manó! Ha nem félnél, hogy megint csökkenni fog, azt mondanám fejjél egy kicsit, de ne az összest. Így nemtom…
Vendég

Kata! nagyon szigorúan fogalmaztam az előbb, bocsi, közben babázok, és nem figyeltem.......
Vendég

Andi
Nem is dícsértem meg ezt a gyönyörű matrózt! Tök bírom ahogy az öklüket tartják!
Manó
Grétivel is arik vagytok, de én az egyik nagyobbik lánykádban is látlak téged!! Én spec nem néztem a sütőt :roll: De most visszamegyek :lol: Én most úgy csinálom a fejést, hogy amiből szopizott abból kifejem mindet, amiből nem, abból max 30-40 ml-t fejek, a többit hagyom! Így van vészhelyzetre tartalék!

Nekünk is van spec kajás sírásunk, kicsit mélyebb hangon adja elő és aranyosan elhúzza a száját. A hasfájás nagyon éles hangon való sivalgás és jajjgatás.

KépKép

KépKép
szivvi

Mielőtt rohannánk a dokihoz, egy rövidke megjegyzés:

persze, hogy szigorúan fogalmaztál Bori :wink: Hisz ezért vagy az iwiw-en szigorúlány :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Bori! Èn nem az idööre gondoltam, azzal ninsc gond, ha valóban éhes a baba és ha óránként, akkor óránként kell enni adni neki. Èn azt gondolom, ha nem éhes, akkor nem cicit kell adni neki, mert abból lehet gond is. De ha éhes, akkor igen és mindegy mennyi idöö telt el. ès nem haragudtam meg :wink:
molkata

Jaj nem is mondtam, láttam a wiwen Nenőke kisfiát, nézzétek meg, nagyon édi!

KépKép

KépKép
szivvi

Lányok!
És amit világéletemben útáltam, most megkaptam! Korábban ki nem állhattam, ha vkinek lábszaga volt. (Erre az enyém most a hajléktalanokéval vetekedik. :oops: Pedig már sprayt is használok.)

És ugye ezt is magunkon tapasztaljuk meg. Szakirodalomban nem találkoztam ezzel a problémával. Vagy lehet, hogy csak néhányunknak probléma? Másokat nem zavar. :|

Fejés: én nem fejek, pedig be van készítve a sterilizált mellszívó. Mindig van valami, ami közbeszól és egy óra elteltével jut eszembe. De akkor már késő vagy mégsem? Pedig jó lenne vésztartaléknak eltenni néhány decit.

Szopizás: Ti hányszor szopiztattok? Nálunk a legújabb a 6x-i evés. Bízom abban, hogy minden rendben, csak tudja a kicsim, hogy mennyi kell neki! Arról hallottam, hogy testsúly alapján kiszámolható az életkornak megfelelő optimális tej mennyiség, de nem tudom pontosan, hogy hány %-a. Van vki, aki tud erről?

Tücsi

//babafalva.hu]Kép[/url
mtücsi

Ja, s most úgy döntöttem, hogy nincs fejés, lássuk mi lesz.
Max szétdurranok a rendelőben a vizsgálóasztalon.
Az lenne ám muris.
S ja, asszem beteszek egy melltartóbetétet (alig jutott eszembe hogy hívják azokat a karikákat, mert épp a múltkor rágtam be, hogy kiadtam egy valag pénzt, s nem is használtam), oszt lássuk.

Kép
kissmanó

Na, visszajött a postás, de csak a szomszédnak hozott egy csomagott, amit én vettem át... ezért kár volt idegeskedjek...
molkata

grrrrrrrrrrrr
alvó gyereket öltözéshez ébreszteni :evil: :evil: :evil:

Kép
kissmanó

Szasztok!
Csak gyorsan mert most értünk haza okmányirodába voltunk útlevelet csináltatni a fiatal Úrnak! És kezd nyüszizni, ébreszti a pocak!

Éjjel 22től hajnal 6:30ig aludt a drágám :D Úgyhogy megint toppon vagyok :)

Ezt a More Milk kapszulát hol lehet venni és mennyi annyi????

Nagyon édesek a bébek a képeken :)
Pussssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: