[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anett! Igazad van, nincs jó korkülönbség. Kép Egyébként a nagyobb gyereken is és az anyán is sok múlik, az biztos. Az én kisfiam pl. annyit cirkuszol éjszakánként, hogy így tuti nem lesz kistestvére. Kép

Fini! Nekem holnap délelõtt lenne a legjobb, olyan 10-11 óra között. A PO bodykról sok jót hallottam. Ugye nem borítéknyakúak? Azt elfelejtettem írni, hogy azokat nem szeretem. Elsõsorban használt cuccokra gondoltam egyébként, mert csütörtökön délután elutazunk Lacikával a szüleimhez, kertes házba. Ott tuti kúszni-mászni fog a kertben, meg kutyázni, macskázni, szóval extra igénybevétel lesz a ruháinak. A 80-as dodyknak meg már ki-ki pattannak a kapcsai, azokkal már nem húzzuk ki húsvétig (addig maradunk Tiszasason), ezért is lett ilyen sürgõs. Kicsit késõn ébredtem fel. Kép Ha nem jó neked a holnap délelõtt, akkor holnap bármikor, vagy csütörtök délelõtt is át tudok menni.


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


BMarti:nekem jo a holnap de!akkor kimegyek !Kint leszek kb 12-ig
Es varni foglak!Nem tudom mit ertesz a boriteknyak alatt de ezek sima kereknyakuak!Hatul van rajtuk a nyak reszen a patent!
Nagyon orulok hogy eljosszKépKépKép
Szerintem a ruhak kozott is talalsz olyat ami kuszni maszni megfelel!jo nektek hogy mentek pihizni!Talan szerencsetek lesz es tenyleg jon a jo ido!Es akkor tenyleg kint lehettek egesz nap az udvaron!KépKép

Akkor holnap delelott varlak!
Névtelen
 


Szia Fini!

Boríték nyak alatt arra a (szerintem) béna megoldásra gondolok, amikor a gyerek vállán átfedik egymást az anyagok, és egyáltalán nincs se patent, se gomb. Bár lehet, hogy egy jó minõségû body esetében ez nem baj, de nekünk eddig egy ilyen volt csak, ami csúnyán elnyúlt. Azóta nem veszek meg ilyet.

Akkor megyünk holnap, szerintem már 10 óra körül ott leszünk. Mikor nyitsz?

Jó is, meg nem is, hogy megyünk Nagyizni, mert a Párom nélkül megyünk sajnos. Azért találtam ki, hogy lelépünk a városból, mert Életem Párjának külföldre kell mennie a munkája miatt. Pénteken indul, azután talán hazajön 1-2 napra a hét közepén, de a húsvéti hétvégén megint tutira kinn kell lennie. Mostanában egyébként akkor is örökké dolgozik, ha itthon (belföldön) van, én meg alig látom. Kép Nagyon utálok már egyedül, illetve hát a 15,5 hónapos kisfiammal kettesben lenni. Úgyhogy ezért megyünk haza. Rossz lesz Laci nélkül, utálok egyedül aludni, meg Lacika is nagyon megszokta már, hogy az Apja eteti és fürdeti esténként. Mindkettõnknek nagyon fog hiányozni Laci, úgyhogy lesz üröm is az örömünkben. Viszont nagyon régen nem voltam otthon, úgyhogy a szüleim és a kert is nagyon hiányzik már. Örülök, hogy végre megmutathatom a kisfiamnak a betonon túli világot, autók helyett állatokat nézhetünk, és reggel a városi zajok helyett kakaskukorékolásra ébredhetünk. Kép Végre kidumcsizhatom magam Anyával, segítek neki megcsinálni a húsvéti nagytakarítást, és halálra fogom magam zabálni a fõztjébõl. Kép Aztán persze nagyokat kertészkedhetek Apával, és jókat csavargunk majd a környéken. Kép Igen, azt hiszem, jó nekem. Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 

 
 

Bmarti:mar tudom melyik nyakura gondolsz!Azt en se szeretem!Nagyon varom hogy holnap szemelyesen is tudjunk beszelni!En kb 9-30-ra mar kint leszek!remelem hogy nem sijetsz es tudunk majd beszelgetni

fini
Névtelen
 


Szia Fini!

Odafelé menet sietek, hogy ott ráérjek! Kép Lehet, hogy már 10 elõtt odaérünk, ha kinyitsz hamarabb. Akkor ráérõsen átnézhetem a használt ruhákat is, és közben tudunk beszélgetni. Kép

Viszlát holnap! Kép

BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Hú, hogy fölpörögtek itten az események!

Bildiy,
Nagy-nagy gratula Nektek, és drukkolunk! KépKépKép
Mi is szeretnénk majd egy kistesót, de nálam fõként racionális okok jöttek szóba, vagyis a lehetõ leghosszabb idõt akarom itthon tölteni a gyerekeimmel, és nem akarok még visszamenni dolgozni. Ezért nálunk is - ha minden jól alakul - három év korkülönbség lesz a gyerekek között, és én úgy okoskodtam, hogy addigra a kislányom lesz annyira "önjáró", hogy már könnyebben fogok boldogulni kettejükkel. Persze mindez nagyon személy- és környezetfüggõ is, de azért én bizakodom. Kép

Hédi,
Szörnyû, ami a kislányoddal történt, fõleg, hogy az ember lánya abban a biztos tudatban adja a bölcsibe a csemetéjét, hogy ott jó kezekben van... Mindenesetre egy kis rájukpirítás nem árthat.

BMárti,
Jó, hogy egy kicsit ki tudtok szakadni a városból. Mi Szegedre szoktunk lemenni a férjem szüleihez, ami mindig felüdülés a számomra, mert anyósék mindent megcsinálnak a kislány körül, nekem csak annyi a dolgom, hogy eszem-alszom-barátnõzöm, meg vásárolgatok. Nem is szeretem úgy hívni, hogy anyós, mert abszolút nem "anyós" fajta, mindig nekem ad igazat a fia ellenében, azt sem tudja, hogyan kényeztessen, a kedvencemet fõzi, sõt, úgy szoktak hívni, hogy "a lányom".
Ilyet eddig én még nem nagyon láttam, de nagyon élvezem. A kislányt meg egyenesen imádják, bármikor rájuk bízhatom, de úgy értsétek, hogy hajnali fél hattól este nyolcig megállás nélkül, és még hálásak is érte.
Egyszó mint száz: szeretek Szegedre járni. Kép

Ti hogy vagytok a párotok szüleivel?

Bodorka
bodorka
 
 


sziasztok!

Tegnap este nagyon szarul ereztem magam igy ma nem mentem dolgozni!
Ma mar jobb a helyzet de azert jol esik pihenni!

Bodorka:nagy szerencsed van az anyos apossal!
En is joba vagyok veluk,egy hazban is lakunk!Bar apossal neha elofordul osszetorenes de az inklabb a nygy korkulonbsegbol van!(73 eves)De anyosom nagyon aranyos es neha egy kicsit tulbuzgo!

Bmarti:remelem jok lettek a ruhak amiket vittel!

most megyek kicsit pihizni!

sziasztok fini

Anett:nem is mondtad hogy te is foglalkozol ruha eladassal!
Névtelen
 


Sziasztok

Fini, a gyerekruhákat mi hordtuk a melegítõket és a pólókat azokat tényleg mi áruljuk.
Most mennem kell vonatot keresni nagyon sürgõs a fiam szerint, majd még idenézek.

Anett
Anett
 


sziasztok!

Anett ertem!
es csak itt a neten arulod vagy van esetleg uzletetek is?ti is becsbol hozzatok a ruhakat?Multkor irtad hogy lehet tudod hol van kint a bolhapiac!Ha tudod ird mar meg legyszi!Lattam eleg sokan foglalkoznak kulfoldi gyerekruha arulassal itt a neten meg a borzeken!Gondolom igy konnyebb mert nem kell annyit ratenni hisz nincs semmi jarulek!Mar en is felvettem a kapcsolatot valakivel aki angliabol hozza a ruhakat talan ossze jon a dolog!De sokat halottam a torok es olasz ruhakrol is!Lassan utana jarok mindenek csak mindenki titkolozik nem akarja megmondani mi honnan szarmazik4Persze tudom ez az uzletpolitika!

sziasztok fini
Névtelen
 


Anett:elfelejtettem megkerdezni jovoheten bejosz egyik nap dumcsizni egy kicsit???????????????????????????

fini
Névtelen
 


Szia

Fini, benézek hozzád persze csak lenne már jobb idõ mert ilyen hülye idõben nincs kedvem sehová menni. A bolhapiacot meg megkérdezem hol van, mindig elfelejtem.

Anett
Anett
 


Anett!

jo koszi elore is!
Jovoheten mar talan jo ido lesz!
Bar mar ma is sut a nap,de en inkabb pihizek,mert holnap mar muszaly mennem dolgozni
Nagyon rosz hogy en csak bentrol nezhetem a szep idot!
Remelem vasarnap jo ido lesz mert akko elmenenk valahova csavarogni!
Nemsokara husvet van es valahogy most nincs hangulatom hozza!

fini
Névtelen
 


Fini,

gyógyulj meg mihamarabb!!! Addig is sok-sok KépKépKép-t küldünk Neked:

Bodorka és Dorka
bodorka
 
 


Sziasztok

Voltam a mi oldalunkon (Vizimolnár u-i) cipõboltban, hát nem semmi, milyen drágák a cipõk a sista szandállok 7-9000,- Ft-ig vannak mármint a nagyobb méretek. Ti hol vesztek cipõt és mikor? Mert nem tudom, hogy várjak még vagy már vegyem meg mert ennyi lesz a kínálat vagy még hoznak. Amúgy anyukámtól kaptam egy prospektust a DEICHMANN cipõboltról ami van az árkádban vagy a mammut 2 ben és nagyon aranyos cipõk voltak. Ami náluk is jó márka (siesta féle) azok 5.490-6.490 Ft-ig vannak és van olcsobb is ami 2990,- Ft vagy 4490,- Ft de azok is nagyon aranyosak. Pici kislányoknak és kisfiúknak (18-24-es méretig) nagyon aranyosak a cipõk, csak a lányomnak már 30-as lába van és csak 5 éves múlt, de remélem hogy még belefér a 24-30-as méretû kategoriába mert a nagyobbak 31-36- ig azok már szörnyen néznek ki mindegyiknek magas a sarka mármint magasabb, de hogy lehet egy kislányra ilyen cipõt adni, kitöri a lábát benne, nem tudom jövõre hogy veszek neki cipõt. Mi lehet hogy hétvégén megyek mert kéne vagy 4 pár cipõ nekik, akkor majd elmondom mit láttam.

Anett
Anett
 


C:Documents and SettingsEmilioDokumentumokKépekFRISS1család 004.jpg
anett
 


Nézzétek meg a profilomat vagy mit ha nevemre kattintitok itt akkor.
Anett

Szabóné Ábrahám Anett
anett
Fajsz
 
 


Ja sikerült, tehát lefotóztam az újságot amiben a cipõk vannak, ha kiváncsiak vagytok rá nézzétek meg.
Anett

Szabóné Ábrahám Anett
anett
Fajsz
 
 


Anett,

köszi, nagyon aranyos vagy, épp kapóra jön a dolog! Lehet, hogy mi is elmegyünk a Mammutba megnézni!

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok!

Márti!
Úgy nézem lecsúsztam, de ha még itthon vagytok szívesen kölcsönadom a bébiõrünket, mert most kaptuk vissza aattól akinek kölcsön volt adva. Ugyan én is el akarom adni, de csak asszem nyár végén. Addíg ha nekünk éppen nem kell csak szólj. Philips 2 irányúnk van elég jó! Kép
Mindenesetre jó kikapcsolódást!!!!

Hédi!
Lilinek már a nézése is mint egy céltudatos nõnek, nemcsoda, hogy igényei is vannak. Kép

Bildiy!
Szerintem az egy év elég jó korkülömbségnek tûnik. Legalább egy pár dolgot tudnak örökölni egymástól és játszani is késõbb. De jó lenne egyszer ha épn is örökölhetnék. Kép Végre nem lenne egyetlen ugyanolyan ruhájuk sem.

Fini!
Gyógyulj meg!
Nekem sincs semmi kedvem a húsvétozáshoz pedíg szülinapom is lesz. Valószínûleg az idõjárás vette el a kedvünket. Vasárnapra már jó idõt mondtak. lehet, hogy a kedv is jön a napfénnyel együtt.
A felvonulási téren lesznek programok vasárnap 10-18-ig 10-13-ig mindenféle együttesek gyerekeknek. Mi megyünk.
És tegnap voltunk a Margit szigeti vadasparkba a Nándussal, nagyon szépen megcsinálták! Érdemes megnézni! Tegnap belépõ sem volt, de aztán lehet, hogy késõbb lesz.
Most mennem kell, majd megírom milyen volt a külön nap. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Szia Vikics!

Csak nem Te is Kos vagy? Én holnap leszek 30 éves. (Fúúú, még leírni is borzasztó!) Ma meg elmegyünk a barátnõmmel, aki tíz nappal öregebb nálam és szintén családanya, és csapunk egy görbe estét. Már alig várom!

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok
Fini láttam sikerült feltenned a dolgokat, szerencsére majd szét szednek érte téged, a végén nem tudod majd követni hogy ki mit kér, próbáld meg egy papíron vezetni, mert én csúnyán belekeveredtem. Azt néztem hogy milyen jó fotókat lehet csinálni a telefonnal is, hányat lehet vele fotózni?
Sok sikert
Anett
Majd még megyek hozzád
Anett
 


Sziasztok,

Mostanában nem jelentkeztem.
Képzeljétek Lili megint beteg,most középfülgyulladása van,mind a két fülén.Már úgy tûnik,hogy a gyerekem folyamatosan beteg amióta bölcsis,most 2 hetet bírt ki betegség nélkül.
Az ügyeletes orvosnõ megnyugtatott,hogy ovis nagycsoportos koráig így lesz.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Bodorka!
Hát igen én is! Jól elbánt velem a sors. Kép Amúgy az én barátnõmnek is pár nappal elõttem van a szülinapja úgyhogy jövõre mi is kereket ünneplünk. Nagy buli lesz már látom. Én 30 leszek Kép õ meg 50. Kép (jövõre) A bátyámnak meg pont egy nappal elõttem van a szülinapja, ezért a családban is nagy a vígadalom április közepén. Kép
Boldog szülinapot Neked!!!! Én még nem iszok elõre a medve bõrére. Kép Egyenlõre csak 28 vagyok. Kép

Hédi!
Szerintem majdnem mindenki átéli ezt a sanyarú sorsot. Már én is elõre rettegek tõle. Itt fognak hemzsegni a bacik ha a fiúk oviba mennek. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

A batagségrõl csak annyit, hogy ha közösségbe megy akkor tuti mindig beteg lesz, a lányom is amikor kiscsoportos volt az oviba szinte folyamatosan beteg volt, utána kivették az orrmandulását is és (lekopogom) de azóta szinte semmi gond nincs, egy kicsit bele kell edzõdnie a dolgokba a gyerekeknek. Most középsõs és a télen alig volt beteg, most volt itthon két hétig, de szerintem egy kicsit kellett is neki hogy teljesen rendbe jöjjön.
A testvére meg szerintem mellette edzõdik, így szerintem mire szeptemberbe kezdi a bölcsit edzett lesz. Legalábbis gondolom én, igazából nem tudom, de a fiam is annyit volt beteg a télen, hogy szinte folyamatosan folyt az orra.
Végülis tényleg készüljetek fel az elsõ év nem könnyû a betegség terén de aztán ha nagyobbak jobban bírják a dolgokat, de szerintem inkább az oviban legyenek betegek mint az iskolában.

Anett
Anett
 


sziasztok mindenkinek!
Nagyonon sok boldogsagot az "oreglanyoknak"szulinapjuk alkalmabo!

Anett:megkaptam az e-mailed de sajnos rossz a rendszerem es csak freemailes cimre tudok valaszolni!
Hat nem volt semmi az ahogy megrohamoztak es szinte minden el is ment!azota hirdettem egy babakonyhat es az is elment es az auto palya is!Szoval nagy volt a rumli az biztos!
Csomot adtam fel postan1
Remelem hamarosan jossz mert majd akarok veled dumcsizni!Meg tudtam egy ket dolgot!!
Most majd megprobalok cipot felhalytani az uzletbe!Csak eloszor majusba ki kell fizessem a nyari arukeszletet!Szoval nehez nagyon!

Hedi:en is tisztara ki vagyok a sok betegsegtol ami a bolcsiben van.nemelyik gyerek ugy kohog majd megfullad es elore rettegek mit hoz majd megint haza a gyerek!Remelem a te gyereked hamar meggyogyul es mehet ismet!nallunk most mar reggel 9 kor mar kint vannak az udvaron ebedig es ezt nagyon elvezik!jobbulast nektek!

vikics:mar jobban vagyok csak nathas vagyok meg!Mi is voltunk mar a szigeten miotakesz lett es nekunk is nagyon tetszik csak mi nem mentunk be kozvetlenul az allatokhoz csak kivulrol!Nekem a sziget a kedvenc helyem es szinte nyaron minden masnap kimegyunk oda biciglizni vagy a romaira egy sort inniKép)))persze en itt lakom kozel minkettoheoz!!

most megyek mert mar pancsizik a gyerek apjaval es gondolom uszik a furdo!

megegyszer sok boldogsagot a szulinaposoknak elore is!!!!!!!!
Névtelen
 


Sziasztok!

Köszönöm a szülinapi köszöntést! De még azért van 3 napom. Kép Kép
A rómaira mi is szoktunk járni. Békásról a dunaparton egészen az összekötõig néha. Azért is mert ott van a rengeteg pecás és azokat megnézzük. Olyankor este mindíg kedvet kap a párom is egy kis esti pecára. Kép
Jó, hogy a neten is beindítottad a boltot! Az a jövõ meg a postai utánvétel. Kép Én is így adom el amim feleslegessé válik és hála a digit. gépnek csak egyszer volt aki idejött és nem vett semmit az is azért mert nem gondolta át. (másfél éves gyreknek akart járókaát venni. Kép)
Na megyek alukálni!
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Én is köszönöm a köszöntést. Voltunk bulizni a barátnõmmel. Reggel 3/4 6-ra értem haza, de egyáltalán nem voltam fáradt. Képzeljétek, az öt órából, amit ott töltöttünk, négyben egy sarokban ültünk, és jól kipletykáltuk magunkat. Lehet, hogy tényleg öregszem??? Kép

Szombaton Vettünk egy szandit a kislánynak a Mammutban, az Anett által javasolt boltban, de ott nem voltak normális cipõk, úgyhogy egy másik boltban vettünk egy zártat, valami Pablosky a márkája, "mindössze" 10000 Ft-ért. A barátnõm jól le is szidott, mondván: Ejnye, anyuka, gyereknek nem veszünk tízezer forintos cipõt! De mivel ez az elsõ lábbelije, meg jó lesz még a kistesónak is, nem sajnáltam rá a pénzt.

Bildiy, nektek is sikerült a cipõvásárlás?

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok

Bodorka,én sem találtam a lányomnak szandált abban a boltban de én nem nagyon akarok drágát venni, mert ugye 4 db lábbelit kell a gyerekeknek vennem és azért az már elég húzós lenne, de amíg csak egy volt én sem igazán sajnáltam a lóvét, de azok tényleg jó cipõk. Csak most én vagyok gondba mert ugye a fiamnak vettem szandált, a lányomnak egy tavaszi cipõt de nem kaptam neki szandált. Itt a hegyfelöli oldalon van egy gyerekcipõs és gondoltam majd ott veszek neki egy jót, a siestát néztem elég aranyosak voltak, igaz hogy 8000,- 9000,- ft-ba kerültek de próbáltuk bõ volt a lábára ami meg jó lett volna az meg nem nagyon tetszett. Ti voltatok már a Humanicba, lehet hogy átmegyek ott is megnézni.
Fini megyek hozzád holnap szerintem a gyerekekkel mert már szünet van.

Sziasztok
Igen és én is csatlakozom a szülinaposok köszöntéséhez természetesen,

Anett
Anett
 


Sziasztok!

Látom mindenki elkezd vásárolgatni a jóidõ beáltával. Kép Én voltam a humanic-ba és láttam jópofa kis szandikat elég jó áron, de egy csomót belõlük felfedeztem a dzsunkán (Józsefvárosi piac) is. Ugyanazokat 1-2 ezerrel occsóbban. Bazi szépeket lehet ott most kapni csak hát nem bõr és némelyik nem betétes. (ez áthidalható). Ezek a felületes ferdeszemûek! Kép Mostanában mászkáltam a városban és totál le voltam döbbenve, hogy amit az elõzõ nap néztem a Józsin akármi is volt az, de dömpingben van a városban duplaannyiért! Csak ott nem lökdösnek. Kép
Na befejezem mert csomagolnom kell. Holnap reggel utazunk Sopron mellé a kölkökkel. Kép
Mindenkinek kellemes húsvétozást!!!!!!!

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Végre itt a jóidõ, látom mindenki csavarog, mert alig irogattok ide. Mi is mindig az utcán "csövezünk" a lányom (5 éves) végre megtanult pótkerék nélkül biciklizni magától nem kellett vele futkároznom, és ezért egész nap biciklizünk mármint a lányom a fiam a motorral tép mint az örültek én meg futok utánuk, mert a kicsi nem vár meg, szép látvány lehetünk. Bár azért nekem a fiam is kezd alakulni egy kicsit most már megérti hogy ha elmegy azért várjon meg, vagy ne menjen le az uttestre, stb. Végre kezd egy kicsit könnyebb lenni velük, legalább már nyáron jobb lesz.
Veletek mi van, merre tekeregtek a gyerekekkel?
Fini
Láttam a boltnál nagy táskákat hová készülsz, ott sétáltunk és bekukkantottam.

Anett
Anett
 


Sziasztok!

Utólag is boldog húsvétot mindenkinek! Mi lenn voltunk Szegeden majd' egy hétig. Nagyon kellemes volt, a gyereket lepasszoltam a nagyszülõknek, én meg bevetettem magam a turikba. Vettem egy álomgyönyörû, habos kisruhát a kislány elsõ szülinapjára. Igaz ugyan, hogy már Húsvétkor felvette, mert jött a 9 hónapos unokatesó locsolni...Kép
Képzeljétek, kaptunk egy napra kölcsönbe egy élõ nyuszit. Szerencsére nagyobbacska volt, így kibírta, hogy a gyerek ide-oda ráncigálja, meg idõnként megtaposta volna, ha hagyjuk... Kép Nagyon élveztük, és meg is örökítettük videón. Na majd ha felnõtt fejjel visszanézi...

Hát Ti merre jártatok?

Vikics, milyen volt Sopron?

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó volt a hétvége. A srácok nagyon élvezték, mert ott is volt 3 gyerek, akik körülugrálták õket. Sajnos vasárnap estére belázasodtak és alíg aludtak szegénykék velem együtt. Hétfõn este ki is hívtuk az ügyeletet, de mire kijöttek a hûtõfürdõ megtette hatásást és lement a lázuk. De annyira jó gyógyszereket írt fel a dokinéni, hogy már kedden is lázmentes napjuk volt és rasnya színû takony formájában látványosan távoznak a bacik. El is teszem mindnek a dobozát!
Tegnap már én is beteg voltam, de mára szerencsére jobb lett a helyzet. A gyógyszertár meg belõlünk gazdagszik. Kép
De, hogy tegnap mi volt az idõben azt nem tudom. Az középszerû csínytevésnek mondható, hogy a Nándus míg kimentünk a konyhából egy kiló lisztet szétszórt alaposan, hogy mindenhová jusson. És ilyenekben bõvelkedett a tegnap. Sejtitek milyen jól esett mikor eleve a halálomon voltam. Szerencsére ma átjöttek anyósék és egy kicsit tudtam pihenni.
Lehet, hogy teszek fel képeket is ha lesz idõm!
Remélem a többiek nem azért hallgatnak mert betegek?
Vikics

KépKép
vikics
 
 


sziasztok!

Sajnos nagyon reg voltam erre!De latom most masok is inkabb a szabadban vannak!
Anett:nagyon orulok hogy beneztel hozzam,remelem rendszer lesz belole!Kép)
Jovoheten megyek hetfon aruert azt hiszem megint egy valag penzt hagyok ott,de most veszek nyari sapkakat es megprobalok cipoketz is venni!
Nehez eldonteni milyen legyen ami jo es meg olcso is!Mert ugye az nagy befektetes!

Bodorka:nincs fenykep a lanyodrol abban a ruciban????
Az en fiam is kapott nyulat de csak szinten egy napra,mert nekunk egyebbkent is van kutyank ami kisebb mint egy nyul!Igy eleg azt gondozni meg figyelni hogy a gyerek ne szeretgesse tul!Kép)

Vikics:nemreg voltam egy nagykerben(gyerekruha)ami megszunt azert mert nem tudtak felvenni a versenyt a kinaival!En vettem egy nadragot a fiamnak a lahalleban 5200ft ert es utana a bolcsibe latom egy masik fiun es kiderult ok a piacon vettek 2500ft-eret!szoval mar mindenhol megtalalhatok mert a jo minoseget nem lehet megfizetni,es mostmar ok is kezdnek normalisat csinalni amirol nem mondod meg hogy kinai!Es most nagy divat lett(3keszitot is ismerek)akik magyarok de a kinainak dolgoznak mert nagytetelben mindent elvisz nem csak az 1 osztalyut!
Igy mar a piacon magyar termek is megtalalhato!
3
sziasztok most megyek mert apa nagyon hianyol(nem tudom mit akarhatKép)))

fini
Névtelen
 


Sziasztok!
Fini!
Én is vettem a kínain magyar kardigánt a fiúknak. Gyönyörü szép, ízléses színekben voltak kemény 1000 ft-t. Persze aztán itt is láttam a vállakozóin 1200 ft-t. Mondjuk annyiért is megvettem volna annyira jó. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Vikics! Köszi a felajánlást, az utolsó pillanatban sikerült megcsipnem egy használt Chicco bébiörzõt, amilyen mákom volt, még a helyembe is hozta a volt gazdája 10K-ért. Kép Ráadásul pont egy évvel idõsebb a kisfia, mint Lacika, csupa márkás ruhákat vett neki, és nem akar másodikat, szóval mindent elad. Lehet, hogy hosszabb távú, gyümölcsözõ kapcsolat lesz belõle. Kép
Utólag is boldog szülinapot kívánok! Jól számolom, 19.-én születtél? Az én Anyukám április 20.-án született. Kép

Életkorral kapcsolatban elárulom mindenkinek, bár nem könnyû, de túl lehet élni a 30. születésnapot! Kép

Fini! Jók lettek a cuccok, +/- 1 méretnél nem tévedtem többet. Kép

Bodorka! Az én Anyósomék Sopronban laknak, én is csak náluk tudok igazán pihenni, mert a saját szüleimnél nagy a nyüzsgés mindig, úgyhogy õk nem érnek rá naphosszat babázni. Anyósoméknál meg inkább az a baj, hogy teljesen ki szeretnék sajátítani Lacikát, õ meg annyira hozzám, és csak hozzám van szokva, hogy rosszul tûri. Remélem, hogy ahogy egyre nagyobb és okosabb lesz, majd alakul a helyzet.


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Szia Fini!

Csak most olvastam, hogy írtad, hogy fenn vagy képekkel is a neten. Hol? 92-es fiúruhákat is tettél fel?
Köszi elõre is:
Szilvi
Névtelen
 


Sziasztok

Egész nyáron ez lesz, hogy szinte senki sem ír ide? Igaz mi is egész nap csavargunk, telket keresgélünk. Nem tudtok véletlenül valami olcsó zártkerti ingatlant, hétvégi teleknek?
Vikics
Hogy megy nektek a pelusról való leszokás, én most elhatároztam, hogy elkezdem mert már elegem van hogy egy csomó pénzt kidobok a kukába a pelenkákkal. A mai arányunk úgy 6-ból 4 vagyis 6 pisibõl 4 a WC-be ment de szinte egyfolytában pisil én nem is tudtam hogy egy kicsi gyerek ennyit tud pisilni, mert csak úgy kb. 17-18-óra felé vettem le róla a pelenkát és onnantól non-stop a wc-re rohangált, volt olyan hogy szegény egyedül ott pisilt és közben fogta a kukacát, édi volt, csak most szinte minden nap a wc-t kell sikálni mert ugye a célzással vannak némi gondok.
Akkor jó csavargást mindenkinek, már itt a kánikula pedig még csak május eleje van de a hétre 28-32 fokot mondtak. Ja és a jövõ héten börze lesz.

Anett
Anett
 


Sziasztok,

Én is régen jelentkeztem,aminek oka,hogy Lili beteg volt megint.Most egy remek középfülgyulladást szedtünk össze,altatásban fel is szúrták szegénynek.
1 nap kórházban,remek volt!Nem kívánom senkinek.
Azóta meg van a véleményem az orvosokról,állítólag több hónapos váladék volt "besülve" kislányom fülébe,és a házi orvosunk - magán,családi jóbarát - nem vette észre.
Ma kezdtük újra bölcsit,kíváncsi leszek meddig tart.

Szobatisztaság...Lilivel is nehéz lesz,õ pisil bilibe és wc-be is,sõt szól is ha kell neki,zavarja ha a pisis a pelus.
De,nagyon sokat iszik,így a pelusba is jut rendesen.
Ha pedig szólunk,hogy rég volt kaki,kakil egyet a bilibe gyorsan.

Jön vki a vasárnapi börzére?Én már nagyon készülök?

Vikics,
Voltatok a hétvégén motorostalálkozón?

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok

A börzét ne is emlegesd már alig várom én is, igaz most nincs sok eladni valóm és venni se kéne mert rengeteg ruhát összeszedtem mostanság, de maga a hangulat és az hogy szabad vagyok az nagyon jó.

Hédi
Az én fiam is rengeteget pisil, mert szintén sokat iszik, és ezért fogalmam sincs hogyan szoktassam le a pelenkáról mert az még talán menne hogy napközben nem vesz fõl maximum minden bokrot meglocsol majd az utcán, de mi lesz éjjel vagy csak ha a délután 2 órás alvására gondolok mert akkor is tele a pelenka. Ja és a mai sikerélményünk megvolt szegénykém belekakilt a homokozó vödörbe, de hogy hogy találta ki hogy abba csinálja nem tudom, nekünk nincs bilink mert én szeretném egybõl a WC-re szoktatni, mert semmi kedvem a bilibõl kenegetnem a kakit és egész nap domestosozni a bilit, de hogy most vegyek-e nem tudom, pedig tényleg nem tudom miért pont a homokozóvödörbe talált bele, mert õ a bilit nem is ismeri.

Anett
anett
 


Szia Anett,

Hát ruhánk nekünk is van sok,de szerintem abból soha nem elég.
Olyan gyorsan kinövik õket,meg persze utálok állandóan mosni,jobb ha több van mindenbõl.
És hát tegyük hozzá imádok vásárolni,magamnak is,és a gyereknek is.Már annyi a ruha a lakásban,hogy nem lehet elférni tõle.

Nálunk bili is van és wc is.Pár hete volt,hogy pelenka nélkül mentünk ide-oda,lehet,hogy én vagyok a gyáva és egyszer el kellenne indulnom pelenka nélkül élesben.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Hédi!
Remélem nem lesz megint beteg Lili. Borzalmas lehetett a kórházban. Én nagyon félek az altatástól. Kép
A fiúk is köhögnek még és egy kicsit folyik az orruk, nekem meg egy kicsit jobban.
Voltunk találkozón a hétvégén, meg gyorsulási versenyen is. Voltak akik kivitték a gyerekeiket is, de én tutira nem viszem õket ilyen helyre max. 1/2-1 óra út távba.

A fiúk a nagyival voltak a ligetben a majálison, de sajna a babakocsi hiánya miatt az sem tartott sokáig. Most már ráállok erre a babakocsi ügyre teljes bevetéssel, mert itt fogunk megaszalódni békáson. Kép
Most nézegetem a lakókocsikat is, hogy veszünk egyet ls kitesszük a klubház egyikkertjének az árnyékos sarkára és a fál nyarat ott töltjük majd. Marha jó lenne, de amit érdemes lenne megvenni az rohadt drága. Azért nem adom fel. Kép

A pelussal úgy állunk, hogy a Nándus szól ha már bekakilt 2 gumicukor fejében persze. A Levente még azt sem. Pedíg direkt az orra elõtt adom oda a Nándusnak a jutalmat. Még egy kicsit melegszik az idõ és én is lekapom róluk az biztos. Meg kirabolok egy bugyidiszkontot. Hol lehet jó áron ilyesmit kapni kicsiknek?
A bõrzére nem tudom megyünk-e mert annyira nem hiányzik most semmi. A tavalyi nyári cuccok nagy része még mindíg jó, leginkább a pólók lettek kicsik, de azt most betankoltam a corában. És egyre több akció lesz.
Tudjátok már hová mentek nyaralni?

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Szia Vikics,

Én már elkezdtem élesben próbálkozni a szobatisztasággal,mint tegnap látható volt a játszótéren.
Lili szól is,ha pisilnie kell,csak ha nagyon el van foglalva a játékkal becsúriz a bugyiba.Még jó,hogy vittem a játszóra egy váltás ruhát.

Szombat délután láttunk az Árpád hídon egy jó nagy motoros konvojt,tök jól nézett ki,az embernek kedve támadt a motorozáshoz.
Mi Kehidakusnyára megyünk az idén nyaralni,remélem jó lesz.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Hát igen, itt a jó idõ, megy mindenki a szabadba, már aki teheti. Mi Szegedre megyünk július-augusztusban, ketten a gyerkõccel, míg kispapa itthon dolgozik Kép De a hétvégeken azért õ is lenn lesz.
A férjem minden évben szervez egy szerepjátéktábort Szatymazon, Szeged mellett, immáron nyolcadik éve, igazából ez a mi "nyaralásunk". Tavaly is kivittük a három hónapos kislányunkat... Csak sajnos elromlott az idõ, úgyhogy visszamentünk Szegedre.
Szeretek ott lenni, mert jó a társaság, összeszokott a csapat, ha valaki abban az évben hiányzik, a többiek már reklamálják. Ja, és több a fiú, mint a lány... :-)

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok!

Én is jó régen jelentkeztem már, de volt egy balesetünk, és elég sokat voltunk utánna a szüleimnél. Nyáron is elég sokat leszünk ott, ha vége lesz a sulinak, mert anya tanárnõ, és akkor megyünk le a nyaralóba együtt.
Na megyek, mert Manó már nyügi
Bildiy
bildiy
 
 


Sziasztok

Bildiy, milyen balesetetek volt? remélem nincs nagy bajotok?

Szobatisztaság elég jól megy volt olyan napunk amikor nem pisilt be csak a WC-re és természetesen már csak egyedül akar elmenni mert õ már "nagyfiú" és ott áll egedül a budin és fogja a kukiját nagyon édes. Elvileg eddig siker de hogy mi lesz az éjszakai pelenkával azt nem tudom.

Itt a meleg majd meg sülök minden nap, már lassan nem is lehet lemenni a gyerekekkel 11 óra környékén mert megsül szerencsétlen.

Anett
Anett
 


Sziasztok,

Anett,
Gratula,hogy Ti is ilyen jól haladtok a szobatisztaság felé.Tegnap leszúrt a bölcsibe a gondozónõ,hogy ilyen melegben már nem kell Lilire pelenka.Azért viccesnek tartom,hogy õk döntik el,mikor legyen szobatiszta a gyerek,sõt némely esetben rá is kényszerítik a gyerekre.
Az egyik ismerõsöm kisfia pl.csak ülve hajlandó pisilni,erre a gondozó közölte,hogy a csak állva lehet,milyen csúny dolog ülve pisilni.És láss csodát a kisfiú legközelebb bepisilt....

Tegnap teljesen kiakadtunk a máltain,ami ott folyik az már nem piskóta.A nagyobb gyerekek a ház tetején rohangálnak,vízbombával szórakoztatják egymást - na meg persze a gyanútlan járókelõt illetve a kisebb gyerekeket.
Már azon kezdtem gondolkozni,hogy beírok a panaszkönyvbe.
Lassan rászokunk inkább a kutyaszaros játszótérre.Kép

Már úgy várom a börzét!!!


Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Vikics! Nem voltatok véletlenül szombaton késõ délelõtt a CORA-ban? Olyan 11-11:30 körül a pénztárnál (kb. a virágbolttal szemben) láttam két nagyon ismerõs 2 év körüli srácot, és amikor az egyik megpróbált kereket oldani, az anyukája Levinek szólította. De annyira nem olyan volt a hölgy, amilyennek téged képzeltelek, hogy nem mertem rákérdezni, hogy a másik kisfiút nem Nándusnak hívják-e véletlenül?! Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!!!

Tök rég jártam erre!!!
A máltais játszón én is teljesen ki vagyok akadva!!!
Múltkor lementünk és egy kisfiú teljesen agresszíven elkezdett üvöltözni a homokozóban a lányommal. Az anyukája nem is szólt rá, és ez még semmi! Szegénykém semmire nem tud felülni mert mindent birtokolnak a nagyobbak. Legalább 10 évesek és a hintát a csúzdát is teljesen tönkreteszik és nem engedik oda a kissebbeket. Amikor lennt vagyunk majdnem mindíg arról szól a dolog, hogy meg kell kérni a nagyobb gyerekeket, hogy ugyan engedjétek már a kissebbeket is játszani. Már én is ott tartok, hogy megyünk a gagyi játszóra mert ott legalább kevesen vannak és tud homokozni hintázni meg csúzdázni!!!!
Egyébként elképesztõ!!! Akármikor kijövünk onnan tök ideges vagyok!!!!!!
Remélem azért jól telik mindenkinek a nyár :o)))
Sziasztok!!
lani
 
 


SZiasztok
Ti a dunai oldalon lévõ máltaira jártok nem? A mi oldalunkon elég jók a körülmények, igaz, hogy én délután nem megyek, de a barátnõm gyereke jár és mondja, hogy nagyon jókat saraznak a homokozóba, és ott meg van a játékuk a nagyoknak és a kicsiknek, néha látok nagyobbakat a csúszdán nem nem olyan vadak. Igaz én már nem egy gyerekkel összevesztem a játszón olyanokért mint ti, ha kell az anyukájának is megmondanám, ha nem normális a gyereke ne vigye közösségben vagy áljon ott mellette úgy mint én az enyém mellett.
Voltatok a börzén? Én voltam és elég jó is volt, de mint mindig a lányomnak egy csomó jó dolgot kaptam szegény fiamnak meg csak két rövidgatyát és egy pólót sikerült vennem, ez van a fiukat sokkal nehezebb öltöztetni mint a lányokat.

Anett
anett
 


Sziasztok,

Mi a párommal általában szólunk a nagyobbaknak,ha úgy látjuk jónak.NAgyon pofátlanok tudnak lenni - már elnézést a kifejezésért -, a szülõknek meg nem tudok szólni,mert egyedül jönnek általában le.

Én is voltam a börzén,nekem most annyira nem tetszett.
Kicsiknek nagyon jó dolgok voltak,de 98-as mérettõl mintha elvágták volna.kint voltam 5 órán keresztül,az eredmény 1 cipõ (az is új baby bell),2 poló,1 pulcsi,1 játék.

Hédi
hedvig
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: