A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

[quote="adrinalin22"]J írta:adrinalin22a!! Ezt nézzétek meg! Császármetszéssel babaszületés! Csak erős idegzetűeknek....

http://www.babycenter.com/videos/view/?vid=1286554

Jó éjt!

Juj! :shock:

büngyike

Igen, Masi nagyon ügyes kis tündér :)

Én is várom a fotókat a találkozóról :roll:

büngyike

én nagyon szívesen tennék fel, csak műszaki analfabéta vagyok :oops: megpróbálom!
kicsit a rucikkal bajban vagyok, mert nem tudom miből mennyi kell, gondolom ha megszületik úgyis kiderül :)

Kép
tidi

Én úgy vettem észre, hogy ez változó, ki mennyit használ. Vegyél 56-62-es bodykat vegyesen és pár rugdalózót is. Ne sokat, emrt menet közben kiderül, hogy kell-e még, esetleg melyik méretből és stb.
Vettem már vagy 10 pár kiszoknit, sapkákat 3-at, de nem viszem én sem túlzásba. Úgyis ki kell mozdulni szülés után pár héttel itthonról, akkor be lehet ezeket pótolni.

büngyike

Sziasztok!

Én is nagyon jól éreztem magam tegnap, Büngyi köszönjük a fuvart, nagyon aranyos a férjed, képzeljétek az Uh-s kép kint volt a kocsi ablakánál, így még egyszer megcsodálhattuk Helénát Ariellel!

Tidi, üdv!

Missi, szép a kocsi, ez a berendon katalógusban nekem is feltűnt, hogy újszülöttkortól ajánlják az ilyen kocsikat, szerintem ha nem viszed túlzásba a kocsikáztatást, nem lesz gond ezzel!

Megpróbálom feltenni a képeket:
Kép Kép Kép Kép

> Kép
evarga

Jó reggelt mindenkinek!

Tidi, jó, hogy jöttél :)!

Evu, nagyon örülök :D :D !!!!!!

És nagyon jó volt a találkozó, bár én is sajnáltam, hogy csak a legközelebbi emberekkel lehetett beszélgetni. Kicsit talán hangos is volt a zene, bár lehet, hogy csak én vagyok süket :).

Volna egy gyors kérdésem: lehet azt, hogy a találkozós képeket priviben terjesztjük? Én eddig sem nagyon akartam megjelenni képpel a fórumon, mi lenne, ha ezután sem kéne? Megoldható?

Köszönöm!

Most irány dolgozni megint.
kalloni

én is így gondolom, meg rokonok babáiról is vannak ruhák, úgyhogy el van látva már most a kis mimi :) hogy tudok képet feltenni?

Kép
tidi

Az utolsó képen balról jobbra: Sheepy, Masi, Ariel, Gerika, Kalloni, Büngyi, Csim, Ágica (és Vicsok sajnos később jött, de valaki csinált később is még képet)

> Kép
evarga

Kalloni, bocsi, csak most olvastam a kérésedet...a többiek ide kérték a képeket....

> Kép
evarga

szia kalloni :) szerencsére nekem elég sok időm van :) bár ez is változó, de nem panaszkodom, mert nagyon jó a munkahelyem :)
tök klasszak a fotók, ennyi hasit egy helyen :)

Kép
tidi

Kalloni, elkéstél a kéréssel :) Szerintem semmi baj nem lesz abból, ha valaki fenn van így egy fotón. Alig látszunk :wink:

Evarga! Köszi a képeket! Nagyon szívesen elvittünk Benneteket, és köszi a dicsérete, a férjem nevében.

Tidi! Az üzenetes kis ablak alatt van egy aláhúzott, kékkel írott szöveg: Melléklet feltöltése
Klikk arra és kijön egy kis ablak, ott a tallózás-nál kiválasztod a gépedről a feltöltendő képek, klikk, klikk és már fent is van :)

Egyszerű nagyon, csak vigyázz a kép mérete max 250 KB lehet és 600x600-as :?

büngyike

Kép

úgy tűnik tudok én ha akarok :) :)

Kép
tidi

Na, fölöslegesen írtam le :)

Emese nagyon helyes :) És ásít vagy kiáltozik éppen. A kezei pedig a füle mellett vannak :)

büngyike

ekkor volt 26+5 napos, 927 gr.

Kép
tidi

:lol: Semmi baj, itt a büntetés, hogy nem keltem rendes időben :).
kalloni

komolyan tök hepi vagyok, ezen a fórumon van mozgás!! eddig is olvastalak benneteket, úgyhogy hellyel-közzel képben vagyok, de így azért másabb :lol:
legközelebb aug. utsó hetében megyünk uh-ra (nagyon soká:()
ja igen: sterilizálóval ti hogy álltok? (ha már volt szó róla akkor sorry)

Kép
tidi

Haha, büntetés-ez jó. Különben tényleg nincs semmi abban, ha így felkerülünk, most komolyan!
Apropó képek... kalloni, te nem ígértél Rómás képeket???
:wink:

büngyike

Semmi baj, Tidi, már beszéltünk róla, de valaki úgyis mindig kimarad valamiből. Van aki vesz és van aki nem. Van aki mikrósat és van aki elektromosat :)
Ez is egyénfüggő. Én ezt vettem: http://terhessegem.blog.hu/2007/07/27/u ... s_dolgaink

büngyike

Öööö... de volt róla szó :oops: :oops: .

De erről most kivételesen nem tehetek, mi ugyanis nem fényképeztünk, csak a többi 20 ember, és meg kell várni, hogy előrukkoljanak ők a képekkel :). De ma este találkozunk néhányukkal, fel is szólítom őket a fényképek bemutatására.
kalloni

jajjjjjjjjjjj de jok a fotok!!!

edik vagytok, velem meg madarat lehetne fogatni, olyan boldog es szerelmes vagyok!!! :lol:

üdv Tidi!!!

szep napot, pusszancs
Vendég

Na, azt jól teszed, mert nagyon kíváncsi vagyok! Mi tavaly voltunk, örökké a szívembe zártam azt a várost!
A Vatikánba 2x is visszamentünk 8)

büngyike

Evu, jó Téged így látni :) Éljen a szerelemmmm!

büngyike

És még kettő.

De azért a prömierplán képeket kerülhetjük :)? Ennyire nem keltem későn :).

Sterilizáló: én nem vettem még, csak akkor majd, ha nagyon szükség lesz a cumisüvegre. Addig sterilizálok vm folyadékkal és... kefélek.
kalloni

ÉLJEN EVU :D :D :D !
kalloni

Na Jó reggelt!

bocsi, hogy nem raktam fel tegnap a képekte, de hulla voltam mire hazaértem olyan dugó volt a szentendrei úton.
majdnem9-re értem haza.
Remélem mindenki jól érezte magát?! Szerintem nagyon jól sikerült ez a kis tali, a következő már babástól lesz!

Sheepy, Adri: jobban vagytok már?

Szia Tidi!
Üdv köztünk! Ha megírod az adataidat szívesen beteszlek a táblába, előző oldalon asszem csatoltam be táblát: Név, Baba neme, neve, hol szülsz, és mikorra vagy kiírva, korod?

Missi: szép a kocsi! Az enyém visszintesig dönthető, szerintem azért egy újszülöttnek ez fontos.

Evu: gratula a jó eredmányhez!

Na mindjárt teszem a képeket

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sterilizálni lehet egy lábossal is és forrásban lévő vízzel :lol:
A készülékek ugyanazt tudják, csak azért jobbak, mert időt lehet vele spórolni.
Valamelyik babamagazinban láttam a sterilizálásról cikket és képeket, mindjárt megnézem... (a hagyományos sterilizáslásról)

büngyike

Cuki: felvettelek msn-n

Kép
masika

Kalloni, akkor nincs harag ugye, mert tök szarul éreztem magam, hogy később jött a Te hozzászólásod mint a képek....
Sterilizáló: még én sem vettem, de manapság a kifőzés már meg is szűnt, mint sterilizáló technika?A nővérem még úgy csinálta 10-15 éve....A párom is csodálkozik, hogy mi hogy éltük túl mindezt.....

Evu, hurrá, jó ezt olvasni!

> Kép
evarga

nekem aventes cucmók vannak, én is vettem melegítőt, de a sterilizálón nagyon gondolkodok, h. milyen legyen. a mikrós nem szimpi, bár az ára annak elég elfogadható, a gép meg 25 E Ft-ért kicsit drágácska, a tesóm folyadékot használt, és tökéletesen meg volt vele elégedve..úgyhogy passz..

Kép
tidi

Jaj, Évi, dehogyis!!!! Amíg nem a Büntetett Előéletűek Képállományába töltögetjük fel a dolgokat, addig nem nagy vész :).
kalloni

Kép
Kalloni és Büngyi

Kép
Csim és Ágica

Kép
Sheepy és Varga Évi

Kép
Ágica és Vicsok

Kép
masika

masika: Edit, lány, Emese, Kecskemét, okt. 19. 25 év

Kép
tidi

Kép
Gerika

Kép
masika

Rendicsek :D

Ma 2-re megyek dokihoz, szorítsatok, hogy megnyugtasson a köldökzsinór helyzetével kapcsolatban! Remélem, hogy lesz Uh is!

Sheepy
Ma már jobban vagy?

Adri
Remélem, hogy rajtad is átment ez a nyavalya!

Tidi
Streilizálóval kapcsolatos dilemmáim hasonlóak......

Masi
Még egyszer köszi a szervezést a találkozó ügyében, jó volt a hely!

> Kép
evarga

Na, megvan! A védőnőtöl kaptam egy újságot, az a neve, hogy GYÓGYHÍREK-ANYATEJ MAGAZIN 2006 különszám.
A 22. oldalon van egy cikk, a kifőzés kivitelezése néven fut.

Ha valaki kíváncsi rá, szívesen bemásolom!

büngyike

nagyon jók a képek! meddig tartott a tali? végre itt a várva várt fotó ágicáról is :lol:

Kép
tidi

Kép

Masika És Ariel de ez egy kicsit sötét

Kép
masika

Sziasztok Lányok !

Tidi : Jó ,hogy jöttél, érezd magad jól itt a fórumon !! Emese tündér baba! :P Jó a vonalzód .

Büngyi : Már tegnap ugyan mondtam ,de Heléna nagyon szép kislány! Kevés ilyen mosolygós felvételt láttam még, biztos a kiegyensúlyozottság látszik rajta és hogy mennyit törődnek vele már most !

Missi : Klassz a kocsi, nekem a szine is tetszik, olyan fiús ! Külön köszönet a pogi receptért, ma ezzel várom haza Apát mert kell az energy az esti Sziget bulijához :lol:

Evu : Örülök ,hogy minden rendben!

Ágica : Megnéztem gyorsan a tegnapi fotókat, hát nem semmi a te pocakod sem ! Szemből/ülve a negyede sem látszott :wink:

Nagyon jól éreztem magam tegnap du. jó ,hogy sikerült néhányotokkal megismerkedni. Már jobban vagyok,bár este még beköszönt a rókakoma.
Kezdek egyre inkább a vasra gyanakodni, mert reggel a hasam indult szaladásnak :evil: miközben stagnál az émelygés érzés.
Apa ma hoz haza másik fajtát, addig diéta, kedden lesz doki vizit.

Adri : Remélem Te jobban vagy ! Szegényke rád is rádjár a rúd rendesen :cry: Kár ,hogy tegnap nem tudtál jönni.

Masi : Írtad ,hogy kezded kimosni a babaholmikat.
Van valami spéci babás mosószered ?

Általános kérdésem Mindenkihez,hogy milyen mosószerről tudtok, ami jó minőség, és érdemes beszerezni ?

Reggel Apa elszaladt a bankba befizetni a hitelünket, de 2 perce megjelent azzal ,hogy ma csak 10-től van nyitva , neki meg menni kell a dolgozóba. Hurrá !!!!!!
Pedig ma csak pihit terveztem :x
Most megyek és összeszedem magam ....

Kép
sheepy

Nagyon köszi a képeket, van még, Masika?????

Evarga! Nem szűnt meg a kifőzés, mint látod egy 2006-os magazin praktikákat is ad róla, ha kell bemásolom szívesen.

Az én elektromosom az csak 7000 valamennyi volt!!!!

büngyike

Büngyi, igen, én kíváncsi lennék a kifőzés technikájára! (Nehogy annyi újat tanuljunk belőle, mint a gátmasszásról :)

> Kép
evarga

Na feltöltöttem az összeset, kár hogy a csoportkép elmaradt, na majd legközelebb. :D
Tidi beteszlek a táblába és azt is mindjárt csatolom újra.

Kép
masika

mimi 24. hétig állt bennem mint a cövek, aztán megfordult és azóta fejjel lefelé van (állítólag arccal kifelé) szokott is lent kaparászni, meg nyomatja a "májgeriket" :lol:
evarga: bizti minden rendben van! :)

Kép
tidi

Masika, miért lett sötét??? :( Én vagyok a hibás???? :shock:

Sheepy! Nagyon aranyos vagy, köszi :) Te is mész a Szigetre????

büngyike

A nővéremtől kapott rágókákat szeretném így kifőzni-(amikhez az unokaöcséim révén nagyon szép emlékek fűznek, mégha vehetnénk újakat is, de azok olyan jók voltak a fogzáskor nekik!)

> Kép
evarga

masi: köszi :)
most egy picit elhúzok melózni!
úgy örülök, hogy már 3-massal kezdődik!!! még 10 hét!nagyon lassan telik az idő :shock:

Kép
tidi

Masi!

Igyekszem jóvá tenni :oops: Íme:

Kép

Nagyjából....

büngyike

Nekem azt mondták bármilyen folyékony mosópor jó! Én Bonuxot használok most, erre gondoltál Cuki?

büngyike

Sheepy
Nekem a folyékony Persil Sensitive-t ajánlotta egy babás barátnőm, öblítő nélkül- neki elég érzékeny bőrű a kislánya és erre nem pöttyösödött ki.

> Kép
evarga

1186731727.99.xls

Itt a tábla, már egy kicsit szűkösen vagyunk a diagrammos részbe, lehet, hogy mégis törölni fogom azokat akik ezer éve nem jelentkeztek: Ciripke, OKR, Nikita, Timurr

Tényleg mi van Juttával? róla is régen hallottunk?!

sheppy: a Brendonban lehet kapni babamosószert, valami antiallergén illatmentes csoda, kb 1500 Ft és van öblítője is. Azt fogom ma megvenni vagy holnap :D
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Na megyek kicsit rendet teszek :D

Kép
masika

Köszi a fotót Büngyi, most nem volt kedvem szórakozni vele, így azért már jobb

Kép
masika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: