Sziasztok!
Most anyánál vagyunk, mert voltam dokinál, mivel tegnap óta a mellkasomban egy tompa fájdalmat érzek, és elég kellemetlen. Azt mondta az orvos, hogy valami idegbecsípődés.
És kiderült, hogy a gerincem se oké, az alsó görbület sokkal nagyobb, mint kéne, ez az állítólagos lúdtalpam miatt van.

Úgyhogy beutalt az ortopédiára, ahová rögtön egy hónap (!) múlva kaptam is időpontot... Mindig kell lenni vmi sz@rságnak.
Petra! Nagyon jók a képek! Bencének mielőbbi gyógyulást kívánok. Tündér lehet, ahogy beszél, biztos Ti is sokat kacarásztok rajta, mint mi Ádámon.

Tegnapi beszólás: "Mostmár megy aludni a kalapács (palapács)." És lerakta a földre. Fél perc múlva: "Anyúúúci! Felébredt a palapács!"
A sikítás még mindig megvan. Nem tudjátok, hogy lehetne leszoktatni róla? Elég idegtépő tud lenni...
Tegnap voltunk a holtágban, de elég késő volt már, úgyhogy nem pancsiztunk. Majd ma.
Jolka! Remélem jól érzitek magatokat a "puccos helyen"!

Vigyázz magadra, és egyél rendesen!
Nusi! Hát ilyen ez a mobil net. Engem is mindig kiborít.
Tök jó, hogy Gergő ilyen jól elvolt a nagyszülőkkel. Gondolom Dávid évezte, hogy csak az övé voltál.

Milyen ügyes, hogy már jön-megy!
Tündi! Hogy vagytok? remélem a gyerkőcök már meggyógyultak. Kijött már a vesekő?
Te nem kaptad el a gyerekektől?
Anita! Csak nekem tűnik úgy, vagy Boti tényleg sokat változott az utóbbi időben?
Anita3! Ádám ég mindig nyűgösködik, vagyis ez inkább hiszti, sikít, meg úgy csinál ,mintha sírna. (hogy ezt kitől tanulta?)
Elvileg még nem érezhet senkit, de hamarosan úgyis kiderül.
Dóra! Remélem minden rendben lesz a bölcsivel!
Na megyek, mert gyanús szagokat érzek Ádám irányából.
Szép napot mindenkinek!
Annamari