A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Jajj tegnap a Mama ráadásul még adott egy szál kolbászt,2 adag fagyasztott csirkét hogy ne éhezünk!! :lol: :lol: :lol: Tényleg ugy nézek ki... :wink:

Missfried
Kép
missfried

Na én is lépek,kis házimunka,meg pihi..!És ha meglesz ma a kocsi(REMÉLEM)akkor jövök a képpel!!!Jók legyetek!! :wink:

Missfried
Kép
missfried

Ja, és még vm:

kocsink, mózesünk Kép

Kép
kalloni

Kalloni! Meseszép ez a mózes! Gratulálok hozzá!
Én sem adok azért 100-at, nehogymá.....

Missi, jófej mamád lehet, hogy így óv téged az elsorvadástól :lol:

Köszönjük a bókokat :) A kis pufifej itt aktívkodik a hasamban, élvezi, hogy most sztárolják :wink:

büngyike

Számolgatom a baba méreteit még mindig :roll:
négy héttel ezelőttől, ha kiszámolom, akkor heti 18 dekát hízott. Az jó???
(akkor voltunk 27 hetesek)

büngyike

Akkor nem sok, ugyeee????? :oops:
Bocsi, hogy ilyen hülye vagyok, de fontos, hogy ne legyen sok

büngyike

[quote="cukika"]b írta:cukikaár ha Panka fejmérete továbbra is ilyen ütemben fejlődik (28 hét 5 nap volt 79) akkor felesleges bárminemű gátvédelmen gondolkodni....10-es fej körül sajnos sokszor már a méhszáj is szakad, nemhogy a gát....(apának nagy feje van, sztem rá üt a gyerek :evil: )

Cukika! A 10-es fej, az mekkora centiben? BPD, HC szerint például...

büngyike

Vacsi előkészitve, leves fő.

Kalloni, a mi babakocsink is ilyen :D ezt vettük Bécsben + hordozó, autósülést, csak a miénk egyszinű világoskék

Csak még meg kell tanulni, mit és hogyan kell rajta nyitni, csukni, nyomni, húzni..a pasi olyan gyorsan mutatta a boltban, hogy nem birtam követni :shock:

Meg egyébként is, ti nem tudom hogy vagytok vele, de a memóriám kezd tragikussá válni, lassan azt is fel kell írnom, ha hajat akarok mosni...

Bünygi, szerintem tök jó a gyarapodása, ezért is vagyok én megijedve, mert az én kis "picurkám" növekedése heti 215 g-ra jött ki..

Ez a fejméret dolog engem is érdekel!

Képzeljétek, néztem ma az rtl-en a XXI.századot, és óvodás korú gyerekek voltak benne egy pszichológussal, és ovis korban még emlékszenek a szülésre :!:
Rajzokat elemeztek, nagyon fontos, milyen szinnel rajzolt, és hogy utána el tudja mondani, mi is van a képen. Pl egyszer azt a feladatot adták a gyerekeknek, hogy rajzolja le, hogyan jönne ki egy barlangól, és kardokat rajzolt - a gyerek császármetszéssel született :!:
egy másik pedig kék meg piros vonalakt rajzolgatott, és kiderült, hogy a mamát 6 hónapos terhesen áramütés érte..
szóval tök érdekes volt!

Anikó
Kép
Kép
vicsok

de Cuki!
eleve 10 cm-re kell kitágulni, hogy a baba ki tudjon jönni. ennél nagyobb fej is kifér, mert a varatok a koponyán képesek összecsúszni
én valami olyat hallottam, hogy a koponyacsont nem is nó egy odő ütán...
az én uhmon 8,01cmx9,96cm volt a feje. ez alapján gondolták, hogy 2 héttel előrébb tartok

Ágica
Kép
ágica_26

jaj csajok nem bírom...mindjárt bőgök semmi se jó!
megettem egy sportszeletet, de nem lett jobb....a páromat akarom....
Virág valamilyét bedugta a bordám alá, és ülve ez iszonyat...
pedig ma látni fogom uhn, de ez sem dob fel...

Ágica
Kép
ágica_26

Köszi a vigasztalást :)
Nekem azért fontos, mert apuci kis húsgombóc :( Anyósom ezt nevelt belőle még a terhessége alatt :evil: És nem akarom, hogy a kislányom is ezt örökölje!
A vonásai, a szeme, az ujjai, a haja lehet Tőle, de a hízást nem kérjük :cry: Ezért vigyázok nagyon, nehogy még én is rátegyek egy lapáttal.
Kerülöm az édességeket (amennyire lehet) és igyekszem kevés szénhidrátot enni.
Hát ezért... sokan rémísztgettek, hogy nagy gyerekem lesz. Sztem. anyós-banya még szurkol is ezért :evil:

büngyike

[quote="ágica_26"]j írta:ágica_26aj csajok nem bírom...mindjárt bőgök semmi se jó!
megettem egy sportszeletet, de nem lett jobb....a páromat akarom....
Virág valamilyét bedugta a bordám alá, és ülve ez iszonyat...
pedig ma látni fogom uhn, de ez sem dob fel...

Egyél még egy sportszeletet :lol:

büngyike

Hali!

Délelőtt voltam házidokinál, de csak egy alkalmassági vizsgára mert kiderült, hogy még júniusban lejárt a jogsim, az agyam eldobom 6000Ft volt az hogy adott egy papírt!

Utánna vettem egy hálóinget magamnak jelentem 1200Ft volt tök jó pamut elöl hosszan gombos rózsaszín és van rajta valami minta is.
Én nálunk a piacon vettem akciós volt. Majd még egyet veszek, de én nem vagyok nagy hálóinges.

Hálapénz: én olyan 60000 körül gondoltam, többet biztos nem inkább én is a gyerekre költöm.

Én viszek fényképezőt a talira!!!!
Adri ha jobban vagy azért gyere el!

Asszem Lilicsek befordult a helyére, tegnap este még nagyon keresztbe feküdt, de ma reggel már egész lentről éreztm, hogy csuklik, és valahogy most csak a csúcsát tölti ki a pocimnak.

Cuki ha van MSN-ed átküldöm neked a babzenéket.

Lassan én is elkezdem összerakni a kórházi csomagot, meg kimosom kismanó ruháit is, bár mivel még nincs hová tenni várok vele egy kicsit.

Apa kitalálta, hogy jövőhéten menjünk le a Balcsira hosszúhétvégére, hát remélem jó idő lesz, és még zárva lesz teljesen a méhszájam, hogy tudjak egyet fürdeni. Szerdán úgy is megyek dokihoz, akkor majd kiderül.

Na csajszik akkor a találkozón találkozunk.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Vicsok,a memóriám nekem is megsemmisült azt hiszem :D :shock: Amugy én írom is egy naptárba a fontosabb dolgokat,hogy ne felejtsem el!!!Színte minden napra be van írva vmi.. :D

Apuci csak kb 5 felé ér haza! :? De remélem már babakocsistól jön :D !!

Ágica relax relax!!Ne idegeskedj!!

Missfried
Kép
missfried

Tényleg Masika,hogy áll a baba bútor??Az én Samum is keresztben fexik,ha nem tévedek :) ,legalábbis minden este a szokásos "megfeszítem magam Maminak"műsorban ugy domborodik ki..végig keresztben látszik a hasamon át!!Jobb oldalt kisebb dudor!Fej vagy popsi? :D :?: ,és balra végig a háta(aszem)..!Mondjuk volt már olyan h én is szinte a hüvelyemnél lennt éreztem vmiét...!Vagy épp fenn egész köldök felett!Fene tudja mikor hogy jó neki!!De tuti nem fordult még be fejenállásba :)

Missfried
Kép
missfried

Háát, a méretektől én is tartok.
Én 3560 g és 51 cmrel születtem, és 167 cmre nőttem, de férjem 4200 g és ha jól emlékszem 52 v 54 cm, és 196 cm lett belőle ...
szóval tényleg remélem, hogy lelassulunk egy kicsit..

Lassan én is készülődöm, remélem, odaérek hozzátok, nem kell sokat várni a dokinál.. 8)

Ágica, kitartás :!: és sport szelet mindig jól jön

Anikó
Kép
Kép
vicsok

én 53cm voltam és 4,2kg anya jól megszenvedett velem...
apa 58cm és 3kg. ő egy hurka volt

Ágica
Kép
ágica_26

pusszancs, léptem dokihoz

Ágica
Kép
ágica_26

Lányok, jó szórakozást Nektek én megyek az utolsó kenetért... Valami bacit benyaltam megint. Mindíg épp akkor ha valami fontosra készülök....
Visszafekszem aludni. Este még benézek élménybeszámolót olvasgatni, hátha megszakad a kicsi szívem... :roll:
Vendég

a remélem összejött atali,irigy vagyok!!!!remélenm jók lesztek,és nem fogtok ahíradóban szerepelni a nap látványosságaképp :lol: :lol: :lol:
geosel.klara

adri:sok-sok pihi!!!!!!!!!folyadékpótlás!!!!!!
geosel.klara

missi:mindjárt fél öt,és jön ababakocsid!!!!!!!!!!!képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
geosel.klara

Na itt vannak a képek!!Nem tudtam olyan frankon lefotozni,de remélem azért látszik nagyjából :) !!Ja meg a színét a képek nem adják olyan jól vissza... :? De amugy gyönyörűű! :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Missfried
Kép
missfried

missi:nagyon tutkó a bakocsi,samukának tuti bejön
geosel.klara

Ja csak most olvasom a papírjait,és azt írják h 6 hónapos kortol ajánlják.. :cry: ,oké nem dönthető totál ,de majdnem...az eladó szerínt jó ujszülötteknek(meg más nem 180 fokig dönthető járgányra is ezt írják pl a Brendon katalogusban... :? ),szóval most nem tudom!! :roll: :roll: :cry: Pedig olyan jó!A ti kocsijaitok mind dönthetők 180ig?? :cry:

Missfried
Kép
missfried

lányok!!!!!!!!!merre vagytok még mindig dumcsiztok?????
képek!!!!!!!!!már nagyon kíváncsiak vagyunk ám!!!!
geosel.klara

Na mindegy,nem idegesítem ezen magam!Meg amugyis eldöntöttük h akkoris ez marad!!...... :cry: :)

Missfried
Kép
missfried

MAMA LOVES SAMU!!:)

Missfried
Kép
missfried

Hol vagytok talisoook??? Ez nem ér!!! Bulizni is elmentetek?? ÓÓÓhhh, ha lenne hordozható wc csésze.... :roll: 8)
Vendég

lányok!!!!!!
szerintem ezek elmentek buliba,mi meg itthon várhatjuk a képeket!!!! :roll: pedig ilyenkor már szunyálni szoktam!!!!! :D :D :D
geosel.klara

Szeríntem már isszák a jobbnál jobb koktélokat vhol.. :wink: :wink: !Vagy csak elfáradtak és pihiznek már..

Adrinalin, nem vagy jobban?? :roll:

Missfried
Kép
missfried

jó lett az eredményem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem kell antibiotikum :D

jó éjt csajok...talisok még sehol? :shock: nem mondjátok.. :lol:

pusszancs
Vendég

KÖSZÖNÖM A POZITIV ENERGYT!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

HURRRRÁÁÁÁ Evu!! Nagy gratula! Látod, minden rendben lett. Most pedig tessék szépen szuszmákolni egyet, reggelig, pisi és sav nélkül!!!! :wink: :D

Missi Köszönöm az érdeklődést, megvagyok. Ha nem is jobban, de stagnál... Nem tudok aludni sem!!! Melegem van, meg minden...Nektek nem?? Csak nekem vannak hőhullámaim?

Cukika hol vagy?? Én bedobok egy gumimacit.... :roll:

Pusszantás :D
Vendég

Ja!! Ezt nézzétek meg! Császármetszéssel babaszületés! Csak erős idegzetűeknek....

http://www.babycenter.com/videos/view/?vid=1286554

Jó éjt!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek

Sajna felébredtem, párom elment dolgozni, én meg nem birtam visszaaludni :(

Húúú, Adri, én megnéztem, nagyon brutál volt, tényleg csak annak, aki birja :shock:
A talira én érkeztem doki után utolsónak :oops: , addigra már folyt a kaja - pia :D
képeket majd rakják a többiek :D

Dokinál minden ok volt, mondtam neki a kis görcsölgetést, megvizsgált, de teljesen zárt a méhszáj, szóval semmi gáz. Egy kis magnézium kell ...
21-én ő az ügyeletes a kórházba, mondta h hivjam fel, látja majd mennyi meló lesz, és bemehetek hozzá, írjam össze a kérdéseim. Mivel ő eddig csak szülést vezetni járt át a Szabolcsba, ősem tud mindent, de mondta, h akkor majd keresünk valakit, aki tudja a választ :D jó fej, mi :wink:

Megpróbálok még egy kicsit pihikélni..

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Evu,
örülök, hogy pozitív lett az eredményed. csak így tovább!

Adrinalin,
remélem hamarosan azért jobban leszel. hőhullámaim nekem is vannak, leginkább esténként.

Jó reggelt, Csajok!
nagyon várjuk már a fotókat a taliról. milyen volt?

Üdv,
Ági

Kép
agi29

sziasztok!
szeretnék csatlakozni itt a finisben hozzátok. 30. hetet töltöm ma, 26 éves vagyok, kislányunk lesz:) a többi pedig időközben úgyis kiderül
:)
tidi

hogy tudok vonalzót készíteni? :oops: [/url]
tidi

próba

Kép
tidi

:(

Kép
tidi

siker!!

Kép
tidi

Sziasztok!

Nagyon jó volt a találkozó, bár annyian voltunk, hogy több szálon ment a társalgás, de nagyon jól éreztem magam és mindent köszönök Masikának, ügyesen összehozta nekünk!

Remélem Erika elérte a vonatot.

Evu! Örülök a jó eredménynek!

Missi! Szép a kocsi, ugyan én az élénkebb színeket kedvelem, de gondolom attól még nagyon jól fogja érezni benne magát Samuka ;)
Mennyire dönthető különben? Újszülöttnek nem árt azért a mózes...
Az is igaz, hogy van olyan barátunk, aki egyáltalán nem használta a mózest!!! Csak a hordozóban volt a gyerek első perctől és nem lett tőle baja. Az lesz, ugye????

Tidi! Az HTML kódot a profilodban az aláírásodhoz illeszd be! Különben üdvözöllek.

büngyike

Na, látom már sikerült is :) Van már neve a kislányodnak?

büngyike

tök jó mert ez legalább egy aktív fórum :)
táblázatba hogy lehet bekerülni? :wink:

Kép
tidi

Masika intézi azt is, majd ha jön, akkor kérd meg, hogy tegyen be :)

büngyike

Emese (Mimi)

Kép
tidi

mi is megvettünk már szinte mindent, csak apróságok vannak hátra, no meg az én pakkom, de azt majd csak szeptemberben :)
aug. végéig dolgozok, utánna pihi :)

Kép
tidi

Én már a saját csomagomat is készítem. Vannak hiányosságaink Heléna (a lányom) holmijait illetően is, de lassan minden beszerzésre kerül.
Szép név az Emese, jól választottál, mostanában kevesen adják.

Esetleg ultrahangkép?

büngyike

úgy látom masika a "dzsolidzsóker" :)
majd megkérem rá :lol:

Kép
tidi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: