szülés után: http://www.tavam.hu/index.php?cid=6
Ádám is csak cicin alszik el. Én is pár hete várom már, hogy megváltozzon...
ANNEE! ÉLJEN ÉLJEN!!!!! Huh, ügyes vagy!
Az alvás meg csak nem áll be. Ádám nagyon régen nem alszik napközben hosszabbakat. Erre tegnapelőtt 2,5 órát aludt, majd tegnap 4 óra, 20 perc alvás után felébresztettem, mentünk fürdeni, kicsit hosszabb volt az elaltatás, mint szokott lenni, de aludt még 5,5 + 3 órát. Most pótolja a múlt hetet? És 1,5 óra játék, előtte-utána cicizés után most is alszik, ami pedig kb. 1 hónapja nem fordult elő... Nagyon kis változó korban van.
Nem kell valakinek egy 3 éves élénk kisfiú? Tesóm kölcsönadná.... Tudja a budafokon átmenő összes busz és villamosjárat számát, és végállomásait, néhány átszállási pontot is ismertet, kiváló a villamoskocsik típusának felismerésében valamint az építőipari gépek részleteiben (pl. futómacska), és még szép is. Szóval, lehet vele villogni! Csak aludni nem szeret...
Emi! Az alvás jobb lesz, hidd el. Pár hétig még bírd ki. Ne tervezz semmit, aludj délután is, úgy ki lehet bírni. Aztán jönnek majd hosszabb alvások nálatok is. Ez egyszeri, és megismételhetetlen időszak! Nekem már most hiányoznak az első hetek!
Emi25! Mintagyereked van!
okoskatörp