A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kép
Kép
grillázs

Manóka!

A drukkokra igényt is tartanék, köszönöm. :lol:
Ma voltam doki bácsinál, talán hétfőn punkció, ha minden okés.
Ahogy Albit is, engem is a progi szuri foglalkoztat. Te napi 1 alkalommal kaptál kettőt, vagy reggel és este 1-1-et ? Vagy mennyit és hányszor?
Azt már meg sem kérdezem, hogy mennyire fáj a helye. (Gondolom.)

ALBI KEDVES, MI VAN VELED???????

Grillázs!
Látom, hogy célegyenesbe kerülsz! :D
Remélem, hogy azért megírod, hogy mikor hol tart a dolog.
Pl. most így első körben, hogy mikor lesz a HSG-d, és hol?

Puszi Lányok!
l.andi

Szia andi :)
Kérlek pontosítsd hol jársz:)

HSG-ügyben talán holnap okosabb leszek, ha beszélek ezzel a nődokival, de még nem tom. Majd megírom. Az elmúlt fél évben gyakorlatilag semmi érdemleges nem történt. Kicsit kiiktattam az agyamból minden ilyesmit, lelkileg ez is kellett.
grillázs

Grillázs

Igazad is van, fontos, hogy lelkileg kiegyensúlyozottan kezd el.
Viszont akkor már nem sok idő és véééégre elkezded te is a pocakra gyúrást. :lol:

Neeeem tooom, hogy mit is kell most pontosítanom? :oops:

A 2. lombikom van most. Annak pedig a feléhez közelítek.

Puszka
l.andi

Kedves l.andi!

Köszönöm az érdeklődést, majd írok, ha lesz mit :wink: Most pedig drukkolok, hogy héfőn sok szép petesejtecskéd legyen :)

Manóka71!
Óriási gratula!

Kép

Kispinty, Grillázs! Privi ment.[/img]
albi2000

Sziasztok Csajok!

Manóka, nagy gratula Neked! :D :D Vigyázz magatokra, pihizz sokat!

Most, hogy így elromlik az idő, pénteken elutazunk nyaralni, úgyhogy nem nagyon leszek internet közelben, de azért még holnap benézek.
Mindenki nagyon vigyázzon magára!!!

Ági, hogy sikerült a cérnázás?

I.Andi, bocsi, hogy belepofázom, de én is kaptam progi injekciót, minden reggel 2 ampullát a transzfer után. Ha javasolhatom, váltogasd a jobb és bal oldaladat, rögtön a szuri után masszírozd és jegeld. A lila foltokra nálam a feketenadálytő krém vált be.

Februárapu! Ülünk a tűkön, lécci írj valamit!!!! :shock:

Puszi Mindenkinek!!
katóc

Sziasztok!
Már 2 hónapja olvasgatlak Benneteket.
Nagyon sokat segítettetek abban, hogy hova forduljak (Dévai-Vass dokik-nyerő páros :), illetve, hogy a tájékoztató elolvasása után se rémüljek halálra...
Bemutatkozás:
bodza
Budapest
1.lombik
Jövő héten kezdődik el a hormonkezelés.
Köszönöm a hasznos tanácsokat és az optimizmusotokat!!
Szívből kívánom, hogy mindenkinek MIHAMARABB teljesüljenek az álmai!!!
A táblázat szuper és igen motiváló! :D
bodza2005

Szép jó reggelt mindenkinek!
Manóka! Ezer és még egy gratula és jókívánság!
Grillázs! De jó hogy jöttél, és újra van táblicsku!
Bemutatkozás:
finch
31
Budapest
terminált együttlét
indulás augusztus vége-szept. eleje

FEBRUÁR! MI ÚJSÁG VELED? JELENTKEZZ!!!
finch

Sziasztok!

Manóka hajrááááááá :-) Annyira örülök neked!! :-)

Grillázs Engem a lombikososk sorába írj, kor 30, 3. lombik szeptemberben.
Ági28

Ja az üzlet, igen teljesen átköltöztünk, tegnap befejeztük a régi visszaállításást. Az újjba még feliratot kell készítenünk.

Cérnázás jól sikerült, csak nagyin fáj a kezem! :-(
Ági28

Manóka!
JUHUUUUU :D:D:D:D hát, milyen jó így kezdeni a reggelt! :)
Nagyon vigyázz magatokra, sok-sok pozitív gondolat annak a babának! ;)

grillázs, tök jó a táblicsku! :)
25 éves vagyok és Pesten lakom!

szia bodza! :) én is első lombikos leszek! Milyen hormonkezelésed lesz? rögtön szuri, vagy gyógyszer? mesééééjjjj :D

katóc jó nyaralást, ne is törődj az idővel úgyis jó lesz minden! Pihenj nagyon sokat!
Jajj és gondolom majd visszaolvassátok: cyprus és hanyatka remélem jól pihiztek mindketten! ;)
yamita

Sziasztok!

Adatok a táblához:
35 év
Budapest
1 lombik talán augusztusban......nemsokára kiderül az UH-on

Manóka:
igaza van Vass dokinak, a pihenés nem árt főleg ennyi kűzdelem után, nem volt semmi amin Te is átestél, hála Nektek és az internetnek én olyan nyugodtnak éreztem magam a műtőasztalon...bár a vérnyomásomon azért látszott az izgalom.

Ha progiszuri van akkor nincs Utró/Duphaston?
Ezt már a többedik lombikkor adják?

Yamita: a lombik az mindig injekció

I.Andi: drukk a punkcióhoz, sok szép petesejtet kívánok!!!!

Zsembi:
a Kósa dr.-hoz jártál ugye? Mi is a Schöfibe jártunk inszemre de a másik orvoshoz, lehet, h találkoztunk már ott?

Ági: Te egy hős vagy

Anikó
tatulány

tatu köszi az infót.. már annyi mindent össze olvastam meg mondtak, hogy semmit sem tudok.. csak jó lenne tudni hogy mire készüljek.. legalább nagyjából. :)
yamita

Katóc: nektek jó nyaralást, mi is jövőhéten mennénk pár napra vagy elkezdjük a lombikot...ezt még nem tudom, annyira utálom, mikor nem lehet előre tervezni :roll:

Anikó
tatulány

Yamita: mindent meg fogsz tudni :P

Adnak 1 kezelési lapot, hogy mikor, melyik nap (reggel/este) milyen gyógyszerből mennyit kell beadnod/benyelned.......kelleni fog még folsavat szedni + nekem volt Closty

Anikó
tatulány

Az injekciókat reggel kell beadni mindig, kb 2 naponta lesz UH, mindig az UH-on lévő állapot szerint módosíthatnak a gyógyszerezésen.....ekkor irány a patika és belőni a napi adagot-:))

Anikó
tatulány

Sziasztok
Grillázs
32 éves,4 lombik szeptemberi listán vagyok fent, de valószinűleg nem tudok indulni, ha jól számolom kb 6-7. napba leszek mire apánk vissza jön szabiról. Úgy néz ki Október lesz belőle, de majd ha hívom többet tudok mondani.... :roll:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

szijja kagyló! Na előbújtál te jány??
Ági28

köszi tatu! :)
már csak azért is jó többet tudni, hogy itt a munkahelyemen hogy helyezkedjek.. az uh-val nincs gond, odamegyek nagyon korán. (bár elvileg reggel is vannak edzéseim, de azt könnyebben passzolom) a szuriktól félek, hogy mit csinálok ha olyan fajta amit nem adhatok magamnak..akkor kell kerítenem egy jófej dokit a közelben.. :?
emlékeztek mondtam hogy a kolléganőm (39éves) végre inszemből babát vár, nov végére van kiírva.. már most hallottam, hogy még ezt számot megcsinálhatja (egy havilapnál dolgozom) és az októberinél már nincs szükség rá... :cry: lehet hogy okosabb, nekem is minél tovább húzni a megmondósdit.. :(
yamita

Ági
Szióka!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Hogy vagy? Cérnázás?

kagyló

Sziasztok!

Ági többször már nem kell menned a cérnára?

Katóc jó nyaralást nektek.

Tatulány igen a Kósához jártam, lehet hogy láttuk egymást.

Grillázs küldtem pü-ben az adataim. Nagyon jo a táblázat.
zsembi

Yamita ugy néz ki jobb ha minnél késöbb közlöd persze vannak rendes fönökök én is ezt hittem aztán most itt vagyok munka nélkül.
Hanyadik inszemre sikerült a koleganödnek?
zsembi

igen nem kell többet mennem. De a doktornő a lelkemre kötötte, hogy mindenről értesítsem! :-)

öszi Kagyló jól. Tegnap voltam az utolsón, de most a kezem jó alaposan bedagadt! :-(
Ági28

Ági 3-szor voltál?
zsembi

zsembi azt hiszem elsőre! előtte is csináltak vele valamit, de akkor sosem tapadt meg.. neki volt valami sárgatest problémája is.
igazából már letett lélekben mindenről..el sem akart menni az inszemre.. (valami horror 8 év körül próbálkoztak) szóval akkor valami eltört benne..és nem parázott többet..sőt elment síelni..és láss csodát :D úgy tűnik neki ez kellett!
yamita

zsembi igen ez volt a 3. alkalom.
Ági28

Kagyló:
nem akarok beledumálni, de pár nap miatt nem érné meg eltolni 1 hónappal, én a helyedbe elmennék a Vass dokihoz az induló UH-ra, nekem ő fejezte be a lombikstimut, én nagyon elégedett voltam vele

Yamita: nekem sem tudják a melóhelyen, csak akkor szándékozok vele előállni ha sikerülne és TP-re mennék v. ha ki akarnának rúgni odatenném az orruk alá a papírt, h védett vagyok.....lesznek leépítések ugyanis :x ilyen xar világot

Anikó
tatulány

Yamita ilyen csoda már velem is elöfordulhatna csak én nem tudok lemondani.

Na megyek lányok föznöm kell.

Szép napot mindenkinek.
zsembi

igen, tatu azt hiszem akkor ez lesz a terv.. azért is kérdezgettem ennyit hogy hogy megy, hogy feltérképezzem, hogy mennyi elfoglaltsággal jár..mivel nagyon kevesen dolgozunk egy légtérben, én nem tudok csak úgy kisurranni bármikor. hogy ne kérdeznék meg hogy hovaaaa mééééész??? ... :?
yamita

Tatulány
Nem szólsz bele, csak nem tudod, hogy miért nem indulok nála... :lol: :lol:

kagyló

Kagyló én is lehet, hogy szeptember közepére esek majd. De most próbálkozom a citromkúrával, hátha tényleg tudom tolni a mensit 2-3-4 napot.
Ági28

Ági
Citromkúra?! Na ezt még nem hallottam. És használ is?!
Nekem meg muszáj apánkkal indulnom, te is tudod miért.... :wink:

kagyló

Nem tudom, Cyprus ajánlotta, azt mondja neki használt. Én úgy csinálom, hogy reggel meg este egy citrom levét kifacsarom, és megiszom. Borzalmas, de remélem használ. Ártani nem fog, az tuti.
Ági28

Cyprus is miket tudd. :lol: :wink: És mennyivel kell előtte elkezdeni? Talán megpróbálom, mert akkor később jönne meg, és nem lennék 6-7 . napon mire apánk szabiról vissza jön, hiszen a cél az, hogy 5. napig benne legyek. De ha nem jön össze, jó a köv. hónap is nekem.

kagyló

Nem tudom, szerintem kb 10-15 nappal előtte.
Ági28

Hú, akkor próba szerencse :lol: :wink:

kagyló

de készülj fel, borzalmas. Mindig kiráz a hideg, amikor lenyelem.
Ági28

Én a belselyét is megszoktam enni, ha teát csinálok! :wink:
Jobb mintha nyers tojást kellene inni. Mert attól nekem van minden bajom!!!! :( :evil: :lol:

kagyló

Ja akkor nem lesz gond neked. Remélem tényleg beválik.
Ági28

Ági
Hogyan teszek fel képet a nevem alá?!

kagyló

a lap tetején, ahol a segédleteket látod, azt lenyitod, ott belemész a profilodba, és ott már megtalálod, ahol lehet képet feltenni.
Ági28

Sziasztok!

Manóka, gratulálok a sikeres lombikhoz! Nagyon vigyázz magatokra és ne izgulj, minden rendben lesz!

Ági, hajrá a citrommal! Reméljük segíteni fog.

Andi, Neked is megy a drukk hétfőre!

Katóc, jó nyaralást!

Nekem is azt mondták a nővérek és a Dévai is, hogy nyáron kapcsolódjak ki, és érezzem nagyon jól magam, és ne gondoljak a lombikra. És hogy töltődjek fel. Na ezek meg lesznek. :)
Tegnap voltam fogászaton és nagyon megkínoztak. :cry: Nem használt semmilyen fájdalomcsillapító sem. :cry: De már jól vagyok, bár még érzékeny.

Bea
beus77

ági egy dologra figyelj, hogy utána igyál mindig vizet, öblögess..
mert kikezdheti a fogzománcodat.. a nyál nem erre van kitalálva hogy napi kétszer ennyire savas dolgot közömbösítsen. :)
yamita

igen azt tudom, hogy a fogaknak káros. Egy korty vizet mindig utánna küldök.
Ági28

igen, ahogy visszaolvastam, hogy kiráz a hideg ahogy lenyeled, akkor már tudtam, hogy tuti, hogy tolsz utána valami jobbat :D

beus mit műveltek veled? gyökér? vagy?
yamita

Nem gyökér volt, hanem megszúrtam az ínyemet a bölcsességfogamnál, begyulladt, és utána ránőtt az ínyem a bölcsességfogamra, és azt vágták le onnan. Akkor nem is volt annyira gáz, hanem után 1,5-2 órával. Bár az érzéstelenítő nem igazán használt. :cry: :cry:

Bea
beus77

Tatu, szerintem se mondogasd a párodnak, hogy ne stresszelje magát mégjobban. Lehet hogy így is stresszelni fog. Puszilgasd körbe és akkor szép eredményt fog produkálni! :wink:

Bea
beus77

Beus: ez a fogorvososdi sem volt egy kellemes, lényeg, h túlvagy rajta.
Páromnak a lombik előtt nem is mondtam/stresszeltem......de így visszaemlékezve mikor várt a sorára tiszta ideg volt, azt mondta, h olyan mint egy vizsgán. Most van több lehetősége, ha nem megy majd meg 2 nap múlva.....ezt ő mondta.....

Ági: ezt a citromlevet nem lehetne limonádé formájában meginni?

Anikó
tatulány

Passz nem tudom, hogy higított formában használna e?
Ági28

igaz, hogy azt sem tudom, hogy így használ e, de ha igen, akkor Cyprusnak jövök egy csokival.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: