A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Apropó fréza, nem írtam asszem, hogy múlt héten egyik fürcsike után elvesztettük a hajacskánkat a homlokunktól a fejünk tetejéig. Olyan muris a kis kopasz drágám.
Na, majd készítek nektek kis kopasz fotót, s megmutizom. Apa szerint ez az okos imidzs.

Kép
kissmanó

Babapiskótát? Kééét hetes babának???????? Úristen..hogy akar ez gyereket? Huhu, nagy bajok lehetnek a fejében..Gondolta babának babapiskóta.

Borii!!
Jaja, színes addig okééé de számomra lehetetlen a színe..az a kék meg zöld amit nagyon nem szeretek..mint a szociban a kék mackó alsóóóónak :lol:

Emlékeztek? Mackó nadrág mert dorkó..haha :lol:
torolve_20131003125716

Piros-zöld-kék-sárga.
na, a gyermekeim műanyag tányérjai épp ilyen sorrendben állnak a szekrényben.
Még véletlenül sem szabad egymás mellé kerüljön a piros, a sárga meg a kék.
Oké Kata, akkor egy ütőre jár az agyunk.

Kép
kissmanó

Manó! :lol:
molkata

Siasztok!!!

Reggel 8kor bekapcsoltam a számítógépet és most sikerült ideülnöm :lol: Csak ennyi programom van a kölkökkel+háztartás+házastárs :lol: :lol: :lol:
Főztem krumplilevest, meg csináltam rántott húst rántott sajtot meg sült krumplit. Baromi változatosan étkezek....hús meg krumpli. Minden mástól ordít a béjb!

De most rájöttem, hogy ha adom neki, naponta 3x a 25 csepp Espumisant és a szopikat kihúzom, hogy nem "igény szerint" (mert akkor folyton a cicin lógna :shock: ) hanem 3 óránként eszik és közbe meg teát kap, akkor nem ordít annyit. :roll:
Éjjel 1től 5ig ugyan nyűglődött, de nem volt torkaszakadtából ordítás mint eddig, hanem csak nyöszörgés. Masszíroztam a pocakot (naponta többször is szoktam), meg simiztem és dugtam be a hangtompítót, hogy legalább apa tudjon aludni :)
Tehát a lényeg, hogy nem szabad 3 óránál hamarabb szopizni az előző szopihoz képest és ha éhes/szomjas közbe, akkor teázunk (mecsek)... Egy nap alatt kb 1-1,5 deci teát nyom be...

Uhh picit visszaolvasok amíg csend van (szunyál mindenki :wink: )

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Manó!
Kölcsönzésről pedig én nem hallottam. Bp.-en a XIV.k., Dorozsmai u.-ban vásároltam anno a barátnőmnek. Ő nagyon dícsérte. Egyébként az adok-veszek oldalon már olvastam, tehát használtan is kapható, nem csak újonnan.
A bukások mennyiségét nem emlékszem,hogy mértem volna. Az biztos, hogy még az ágyban is sugárban orrukon, szájukon jött vissza a tej nem egyszer. És 3 hetes koruktól kezdve frászban voltam, hogy mikor megy félre és fullad meg a kisbabám.

Annee!
Nálunk a keresztszülőkkel nincs kapcsolat. Megorroltak ránk, mert sokáig hagytam aludni de. az akkor legkisebbet, egy zűrös éjszaka után. Így késtünk az ebédről. De korábban amikor ők -akkor még gyereknélküliek-késtek annyit, mint mi, át tudtunk siklani a dolog felett. Nem a pontosságuk miatt kedveltük őket. És persze a kapcsolat sem a mi részünkről szakadt meg. Ember tervez ....
mtücsi

oké, kössz Tücsi az infót.
sosem tudni

Kép
kissmanó

Késésről én is tudnék mesélni: egy üzleti partnerünk családjával volt hivatalos hozzánk gryllpartyra. De. 11-re ígérkeztek, 12-kor beszéltünk telefonon, mondták, gyerek most ébredezik (másfél éves volt). Ehhez képest 16:15-re értek hozzánk. Apa a tüzet "n" alkalommal rakta újra meg újra. S a mai napig is várjuk, hogy ígéretükhöz híven visszahívjanak ők is (ennek 5 éve, igaz azóta minden kapcsolat 99%-ban megszakadt)

Kép
kissmanó

Sziasztok!
Brigi
Nagyon édes Samu béb!
Ábibaba
Nagyon aranyos mind a két krapek!
Kata
Mi sztem kb 2 év múlva megyünk vissza a fagyibébekért. Én olyan 3 év korkülönbséget gondoltam, de arra is gondolni kell, hogy ha nem sikerül, legyen még idő próbálkozni..Szal majd még agyalok rajta, meg attól is függ, hogy Lili milyen gyerek lesz, hogy fogok boldogulni vele.
Nagyon édesek a képek Egonról!
Zsú
Ti is cépek vagytok, nagyon aranyos Marci amikor apáját nézi!
Gurgi
Mi is most kaptunk cipőt, csak mi adidast, igaz sztem még egy cipibe belefér a gyerek 2 lába...Nagyon édi Samesznak az a piros gatyuja! Ilyen bodynk van nekünk is, de az istenért nem nő bele a gyerek, még mindig lobog...
Annee
Én is meghozattam a tápot tegnap, de egyszerűen nem volt erőm kinyitni, inkább erőltettem a cicit. Remélem lesz eredménye..

Jó, hogy ma a keresztszülőkről van téma! Tegnap kért fel bennünket a barinőm. De mit kell ilyenkor csinálni?? Az oké, hogy a keresztvíz alá tartjuk, de kell-e ajándék, ha igen miket szoktak adni? A szülőknek is illik valamit adni?? Bocs de süsü vagyok a témához..

KépKép

KépKép
szivvi

Láttam téma volt a tejszaporítás!
Van még egy másik szopis tea is a Fitolac a Naturland terméke. Én azt iszom váltva a Laktoherbbel. Sztem jó!
No meg az alkoholmentes sör! Az a legjobb tejserkentő sztem :wink:
Egyet megiszok, kb 1 óra múlva bedurranak a cicik :lol:
És még szeretem is,megboldogult lánykorom kocsma feelingje :lol:

ceniko
Szeged

Szivvi! Majd max úgy jársz mint mi.
Edina qrva jó gyerek volt, aztán 2 év és 8 hósan az ő akaratára ment oviba. Akkor Adrika 5,5 hetes volt. Hát addig nem volt nehéz, de az ovi aztán kezdte "alakítani" a gyerekem, s onnan a jóság már csak lefele áldozott.
Szal semmire nincs garancia.
Na menyek, gyerekem is ismeri az órát, nyöszörgézik, jár le a másfél óra.

Kép
kissmanó

Na sziasztok, gyorsan visszaolvastam. Köszi Dömpi dicséreteket, imádom! Szegény kicsesztem ma vele és hasra fektettem azóta szunya van...szerintem próbáljátok ki, ha valakinek rossz alvó a babája... mint a bunda!

Annee, szerintem se idegeskedj, legalább mielőbb rájöttél, hogy "ezek" nem valók keresztszülőknek, bár egyetértek Manóval és a lány "irigy" lett... hogy nekik még nincs... :cry:

A sörröl én is hallottam, állítólag lehet kapni a gyógyszertárban nektársört ami kifejezetten tejserkentő, és anyáink régen azt itták... Én is kifingattam egy doboz Laktoherbet, most jön a Fitolac... Ja és a Mecsek baby teát anyucik is ihatják, úgyis átmegy és aki nem akar teáztatni duplán megéri.. ! :wink:

Pillangó: ne keseredj el, nem mehet minden azonnal, várj még egy-két napot, jól csinálod, csak ne add fel!

Szivvikém: mi az egy év mellett döntöttünk, hogy ha kb. Dömpi egy éves jöhet a próbanyuszi! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Annee!
Hááát, nem semmi ezek a keresztszülő jelöltek, a lényeg, hogy kimutatták a foguk fehérjét...
Ne keseredj el, lesz ott tejcsi, ha volt akkor lesz is!
Egyél sok fini kajcsit, igyál, meg tea vagy bogyesz, és tutkó, hogy csak úgy dőlni fog a tejcsi!

Nekem is szépen kezd beindulni.
Kaptam elektromos mellszívót, hááát, mikor először kipróbáltam vagy egy órán keresztül paszíroztam magamból kb50ml, pedig volt a cicimben, na aztán az uncsitesóm akitől kaptam felvilágosított hogy hogyan használjam.
Mikor Bogi szopizza az egyiket akkor a másikat meg a gép, és akkor jön a tecsi rendesen, nem kell paszírozni.
Na, ma bevettem, Bogi nem tom mennyit szopizott, de evett rendesen, plussz még a gép kiszívott 80ml a két cicből.
Most tök elégedett vok, és én még azt hittem hogy biztosan nincs elég tejem azért nem jön belőle ezzel a herkentyűvel...

Bogi ma kis cukifalat, átaludta a délelőttöt, tudtam mosogatni, mosni, sőt, még a cumisüvegeket meg mellszívót meg cumit is ki tudtam főzni, szal most elégedett vok.
Most a kiságyban fekszik egy hand nélkül, nézelődik meg nyög, tegnap volt csak kaki, aztán alszik picit, majd megint nézelődés meg nyögés, ez megy már másfél órája, úgyhogy a szívem szakad meg érte, most ki fogom venni, és megmaszírozom pici pocóját, hátha lesz is hatása.

Manó!
Vettem az adást, igérem a hétvégén ráfekszem a szüléstörténetre, bár totál nem emlékszem az egészre, de majd Robi segít, bár én semminek nem tudom az idejét mert én nem néztem az órát, de nagyjábol be tudom határolni mi mikor volt a 16 órában.
Szal majd hétvégén megírom, remélem nem fog minket zaklatni senki, most semmi humorom a vendégekhez, jó volna már egy szabad hétvége hármasban...

Na lépek, bogi maszi meg egy kis bujcsi.
Vendég

ááááá, ilyen nincs. előző szopi egy része a textilpelusban, gyerekem pici szopi után úgy belealudt mint a pinty. most aztán az a cici amiből nem is próbálkozott, rá lett csatlakoztatva a mellszívóra. na, hadd látom, egy és háromnegyed, azaz szűk két óra alatt mire jutott termelésügyileg.
alkeszmentes sör nálam is rulez, vannak napok mikor meleg van (pl. szombaton délutánig) símán legurul 2-3 üveggel.

Na, míg jött belőle, addig 60 gyűlt az üvegbe, azóta már csak néha egy-egy csöpp, most inkább ingerlésre nyomul a mellszívó.
Grrrr, jobb szerettem mikor fölösleget kellett szípózni.
No, de ez sajna nem kívánságműsor, most az van, hogy kő dógozni. :x

Kép
kissmanó

Tömzsi hason nyomja a szunyát már 11 óta! :shock: :D :D
Vendég

na, szűk 80 lett a termés a 25 perces önsanyargatás után.
Nem jó, de lehetett volna rosszabb is. :roll:

Kép
kissmanó

Itt vagyok csak Ricsi éjszakás és így egész nap Nyunyizok de most 2 napig szabad lesz.
ma nehéz napja van nem akar 1/2 óránál többet aludni.

Andi én is hallottam hogy ha mi isszuk a puki teát az is jó szerintem ki is probálom mert mindig ki küldi a 3/4-ét annak amit megiszik.

kb 1 1/2 hét és átvesszük az új autónkat (skoda fabia ambiante)
flamenco vörös színben teli sok-sok extrával.hurrááá

Bridzsi

Kép
esztora

húúú csajok, kezdtem ideges lenni már!

nálunk van kaki szerencsére, de 1-2 órás nyögdécselés után jön csak össze, nem sír, de akkor is sajnálom, mert ilyenjor tekerek nyög és nem tud aludni....ti is tudjátok

na most elkezdett már sírdogálni, gondolom őt is idegesítette, de csak kijött az a fránya cucc huhhhh

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

esztora - aztán jöhet a kép az új "családtagról". Addig meg előre gratula hozzá.

Kép
kissmanó

Esztora, gratulálok az új verdához! Klafa, imádom a vörös színű autókat!

Most lett kész nekem is a "puki" teám - ez jó :wink: - megyek és feliszom egy literrel! Nekem tényleg segít! Mármint a gyerekemnek! Hahó! Kérem szépem nem én pukizom tőle! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

te mit iszol andi?

lynia-

A kisfiam fél 1 óta alszik :shock: Biztos a tegnapi egész napos nyekergés miatti nem alvást pótolja.
Fel kellett volna kelnie szopizni,mert úgy éreztem szétdurran a cicim. (3kor volt a köv szopitájm)
Apa mondta, hogy fejjem le. De ha 10 perccel utána felébred a cicimben meg semmi???? No mindegy lefejtem 50 milit. Jutott is maradt is. Most bontottam egy sört. Beszopálom gyorsan, hátha termelek egy kis tejet mire felébred a naccságos Úr! 8)
Este 6kor be akarunk menni kölköstül a városba megnézni a tehénkiállítást :lol: Ezért vagyok gondba, hogy ne a sétálóutcán jöjjön rá az éhség a kishapsira... :shock: 8)
No megyek Bogival bevesszük a sört meg vasúthálózatot építünk.
(Viola anyósnál)
Pusssssz

ceniko
Szeged

Mar egy ideje Egon ugy eszik, hogy kozben nyuzza a cicit, neha kikopi... most is ez volt, mar mindkettobol evett. Allandoan attol felek, hogy keves a tejem. Ha olyankor megnyomom spriccel, de ha fejni akorok, alig jon 1-2 csepp.Most csinaltam neki tapot, de nem issza, szal nem lehet ehes, de nyugos es nem alszik.
Szerintetek ez mi?
Keves a tejcsi?
molkata

Emi Laktoherb, most meg Fiitolac, de jó a Mecsek baby tea is!

Andrea
Kép
kindernay

Kata!
Ne aggódj! Korábban már szó volt erről a jelenségről. Lehet, hogy a pocakja miatt viselkedik így Egonka. Ha megoldódik a probléma aludni is fog tudni.

url=http://babafalva.hu]Kép[/url]
mtücsi

Tücsi! Köszi. Látom, hogy vmi gond van, de nem éhes.
molkata

Na, én meg attól rágok be, hogy Grétu szerintem alig evett ma, meg amit evett jött vissza rendesen.
Apát leküldtem a műhelybe, elővette a rozsdás régi mérleget. Kicsit megpotyoltam, s műxik. Nem volt energiám most levetkőztetni a csajt, de pelussal és ruhásan (body, blúz-ez frotír és rugi-pamut) 4980 gramm volt. S most 12 napja a rendelőben 4200. Szóval azért asszem nem koplalt eddig a drágám, majd még pár nap múlva előveszem ezt a szerkentyűt, hogy lássam mi történik.
De ma azon kívül, hogy felül gyün vissza tetemes mennyiségben, nincs különösebb pocópanasz. Igaz, volt délelőtt is egy rotyika, most meg az apja ölében adott enni a pelusnak.
Akkor azért nem hal éhen, ugyi?

Kép
kissmanó

Manó! Ùgy látszik mindannyiunknak ua a parája, hogy nehogy éhen haljon a kis drága.
Ma du már két szemet vettem be a more milk plusszból...
Ma szinte semmit sem hagyott pihenni Egon, összesen ha 1 órát aludt, az sok...már én is hulla vagyok. Próbálkoztam masszázzsal de elkezdett csuklani tööle. Most megint megpróbáltam és bealudt. Végre!!! :D Remélem, sikerül aludnia, mert már a fáradtságtól is nyüügös szegénykém.
Nekünk nincs mérlegünk. Lehet, hogy azzal még jobban paráznék.
molkata

na elszóltam magam, gyermek felkelt utána és újra nyögdécselés! :( én masszázshoz béni vok, szóval cici a szájában megnyugtatta és úgy aludt végre mellettem! :D lassan 2 órája nyomja, nemrég átcsempésztem ágyikójába

szóval laktoherb jó szélhajtó a gyereknek? akkor holnap rácuppanok, engem meg leállított róla a védőnő

lynia-

Emi, nálunk még a gondolat is bevált, legalábbis ma.
Hisz teát csak kb. 1,5 órája ittam, de gyerekem egész nap puki-kakizott.
S a menüm ua mint tegnap meg tegnapelőtt. Szal.... légy okos ha bírsz.

Jóccakát, mi ma még egy órával korábban fexünk, de nekem pilacsok ragadnak le, apa is alszik, s asszem Grétinek sem lesz ellenvetése.
Pussz

Kép
kissmanó

sikerült a laktoherb?

még mindig nyomja, de sebaj, már 3 órája, igaz nézem azért közben néha nyög egy kettőt

lynia-

Zalán délután fél 1től 5ig aludt! :shock: Aztán szopi, majd bementünk a városba megnéztük a tehénkiállítást :lol:
Hazajöttünk 7kor, fürcsi vacsi...egyéb.... Bakker mire elrendezem az összes gyereket beesteledik :lol: :lol: Zalánt 9kor szoktuk fürdetni, utána szopi+tápi, majd szunya (jó esetben) rossz esetben meg üvöltés :shock:

A zuram filmet néz a retek klubon, azé nem alszok még.... pedig már szeretnék, mert enyhén fáradt vokk, de hát ha érdekli a film, most mit csináljak vele? Ez válóok? :lol: :lol:

Manó: a bukás csalóka ám, mert soknak tünik a mennyiség, viszont nem is annyira sok az.... :roll: Gyakrabban kell büfiztetni, tehát szopi közbe lecsatlakoztatni a csajt, büfizni, aztán vissza szopi, majd újra büfi.... csak hát ki bírja azt ki, mert speciel Zalán reklamálna, ha elvenném tőle a cicit a büfizés miatt.... :roll: 8)
Nekem Violám volt refluxos. Kb 1 éves kora körül nőtte ki. Szenvedtünk mi is sokat ezzel....de hát evvan....

Nálatok hány pelust tojnak telibe a kölkök naponta??? Zalán nem egy gazdaságos gyerek :roll: :lol:
No mentem csicsikálni avagy befexem apa mellé nézni azt az izét, jócaka...

ceniko
Szeged

Na még én is benéztem, nem tudok aludni. :shock: Teljesen felpörögtem Dömpikémnek fájt a poci este 7-től kb. 10-ig alig bírtam megnyugtatni, pedig egész nap olyan minta gyerek volt. Szegény úgy sajnáltam. Most utánanézek a homeós bogyóknak hátha... Szóval jár az agyam, aludni meg nem tudok. Faszomkarate!

Na Gudnájt, azért megpróbálkozom...

Andrea
Kép
kindernay

Jó reggelt!

Ma nagyon jó éjszakánk volt csak szopizni kelt fel és rögtön vissza is aludt, mondjuk csak hason tud aludni, mert ha a hátára fektetem fáj a pocija és nagyon nyög hason meg olyan jókat pukizik. Tegnap óta újra adom neki az infacolt és határozottan jobb! Espumisan neki semmit nem ért, el is döntöttem nem kísérletezek! Már 1 óta alszik lassan muszáj felkeltenem mert már mindkét cicim szétdurran.
Na nem kell ébresztgetni, felébredt......... :D

Mindenkinek szép napot!
Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Andi, hát nem lehetett semmi. :( Szegény Dömpike, de bizti a pocakja fájt? Iyen este fél héttől-9-ig tartó műsor nálunk is van/volt, igaz kezdi kinőni.

Mi tegnap buktunk, de még az orrán is tej jött este. Hát megijedtem, de hogy az orrába hogy került? :roll: Egy kissé mohó volt a drága, de 110et benyomot fél óra alatt.

Ja és nekem a bal cickómban van sokkal kevesebb tej, ha abból szoptatok muszály a másikból is adnom. Illetve azt nem is szereti annyira, mert azért egy 80-100 abban is van, de jó ha 30-40-et kiszopizik belőle. Szerintetek, miért? Nehezebben jönne abból a tej?

kispiskóta

Jó reggelt!

Gyors bekukk. Samu játszószönyegezik apával.
Az éjszakánk jó volt, amilyen szokott lenni. Most már szinte 5 napon keresztül pöccre ugyanúgy ébred de hajnalban még mindig nem mélyen alszik.
Az Infacol tényleg jó. Tegnap este volt szép fosika.
No de a séta sajnos elmaradt. Levittük de aztán vissza..sírdogált. Itthon gyors kis cuclizás aztán vissza..de megint..Vhogy le kéne szokni a kizárólagos cicin való megnyugtatásról mert így baromi nehéz bárhová is elindulni kivétel ha alvás közben indulunk.
3 féle játsócumit próbáltunk ki, egyik sem kell, a babakocsiban nem alszik el ha ébren beteszem egyedül az autóban.

Na megyek is mert cicit akar, ami jó csak másképp is el kéne tudni aludni.

Lányok, kinek alszik el csak a cicin a babája????
torolve_20131003125716

jelentem nekeeem!

de ma még a cici sem segített, hajnalban 3 felé kelt és azóta tekergés nyögés, pedig volt este és éjjel is kaki! :(
most ájult el éppen!

lynia-

Sziasztok!

Mi jól aludtunk! Elalvás este 9, első kaja 3/4 3, második reggel 7. Rendes gyerek ez! :)

Minket igazi pocakfájás eddiog szerencsére elkerült, iszom lelkesen a laktoherbet, és a szopit 2x-re kapja, tehát félúton büfiztetek, így nem is nagyon bukik!

Manó, szerintem te is próbáld így, előtte Mina is látványos mennyiségeket bukott. De a látvány nem járt együtt tényleges mennyiséggel, szóval no para, csak ijesztget a kicsi lány! :)

Enikő, Mina sem túl gazdaságos, valamelyik nap fél óra alatt 4 pelust tojt tele...

Lányos anyucik, ki mikor tet/ett be fülbevalót a csajsziknak?

KépKépKép
dikó1

én 1-2 hónapon belül szeretnék neki

lynia-

Hello Emii!

Szal neked is Maja csak cicin alszik el.
Én most erről le fogom vhogy szoktatni mert ez nem állapot, hogy másképp nem megy az elalvás. Azért gáz ez mert ha pl. elmegyünk vhová és felébred addig sír amíg nincs komforcicizés. Ezt pedig nehéz kivitelezni. Szal asszem picit drasztikusabbnak kell lennem.
A szopitanácsadó azt mondta, hogy amint elkezdenek érdeklődni a játékok iránt erről le fog szokni. Nemtom..nehezen hiszem el őszintén szólva. :roll:

Dikó!
Ez igen. Mina mintababa.
:lol:

Aminek örülök, hogy az éjszakánk mindig ugyanolyanok.
Ez is valami.
torolve_20131003125716

Jó reggelt!
Gurgi
Mi is jelentkezünk! A zuram mondta, hogy vegyünk neki vagy egy guminőt, vagy vmi műcicit! :lol: Mi csak úgy indulunk el, hogy jól bekaja, bealtatás, aztán úgy be a járgányba.

Mi ma megyünk csípőszűrésre. 11-re van időpont, kivi leszek mennyit kell ott dekkolni...

KépKép

KépKép
szivvi

Diko
Nálunk tökugyanez az éjszaka volt :D 5 órát aludtam egyben a hajnali s :D zopiig, utána még kettőt :D

Kép
Kép
emma1976

:( én amióta itthon vagyunk max 2 órát aludtam egyhuzamban!

most is elaludt, betettem ágyába, sírás ... már 3szor játszottuk el

Gurgi én is bajban vagyok ezzel, de reménykedek, hátha csak pár hét

lynia-

Emi
Én is pár hete várom :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Hát Marci mindent ellentétesen csinál, mint ti gyerkőceitek. Ő nem hajlandó cicin bealudni, ami igazán este gáz. Szopizik leragadnak a szemei, cici ki, szemei kipattannak és lehet altatni. Igaz este apája szokta altatni.

Most cici után be kiságyba, nyügizett (nagy szenvedésünkbe telik nem kivenni), mígnem Apukája berakta neki Vivaldit, hát befosás, de tökre megnyugodott és most szemlélődik és művelődik. :lol:

kispiskóta

Jó reggelt!:)

Na milyen híreim vannak? :D :D :D
Újra van tejcsiiii! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt csajok!

A tegnapi egy óra alvás után Picurkám 7 órát aludt egyhuzamban az éjjel, majd az 5 órai szopi után még 4-et. Most végre jobban van, bár a kaki kínozza, de annyira álmos, hogy így is visszaaludt.

Annee!!! Nagyon örülök!!! Látod, csak meg kellett nyugodj, egy picit távolítani a történteket. Olyan jó!!!!

Cicin elalvás. Èn eddig 2-szer vetettem be, amikor már sehogy se bírtam vele. Csak az a gond, hogy olyankor is eszik még és az a hasfájásnak nem tesz jót.
Bár, tegnap azzal is próbálkoztam, 5 percet tudott aludni utánna...

Szilvi! :lol: :lol: :lol:
molkata

Anneee!
De jó!!! Nagyon ügyes vagy!

Éjszakák: hát nálunk a titok, hogy du-este sűrűbben etetek. Legtöbbször Zalán maga is így igényli, de ha nem, akkor is 2-2 és fél óránként etetek 3-4 után. Este is nagyot eszik, így feltankolva kibírja azt a 6 órát kaja nélkül. Biztos nem hangzik mindenkinek annyira jól, de szerintem megéri, hogy utána kipihent, kiegyensúlyozott anyukája legyen :D Ja meg este hazajön apa, és együtt sokat játszunk és fárasztjuk :D

Kép
Kép
emma1976

Emma
Ém egész nap sűrűn etetek, mégse jön össze :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Most már végképp elvesztettem a fonalat, nem tudlak követni benneteket, pedig most már nincs is olyan nagy termelés mint pocakosan volt.
Úgy elmennek a napok, hogy észre sem veszem, csak azt látom hogy megint este van, és én mindennel le vagyok maradva.

Olvasom, hogy sok baba szenved pocak fájástól, szegénykék, sajnálom őket, no és persze titeket is, nem lehet túl jó látni a szenvedésüket. Szerencsére nekünk eddig ilyen problémánk nincs, gyorsan le is kopogom.... Egyébként a pocakfájás hány hetesen szokott kezdődni? Vagy ez teljesen változó? van olyan baba aki már az első napokban pocak fájós? nem igazán olvasgattam még ezügyben, mert szerencsémre a Blankánál sem volt ilyen probléma.

Bálint egyébként nagyon jó fej baba, abszolút anya-apa kimélő üzemmódban működik. Még mindig eszik, kakil alszik. Akkor sír ha éhes, vagy ha bekakilt. Szerencsére saját magától bealszik, napközben a babakocsi mózeskosarában szundizik, azt vettük észre, hogy jobban kedveli mint az ágyat.
Dikó: ti szoktátok használni alvásra a mózekosarat? Olvastam még pár napja, hogy szülés óta sokat fáj a fejed, sajnos nekem is, úgyhogy a babakocsi, és a pléd után ebben is megegyezünk. :?
De hogy nálunk se legyen probléma mentes minden, Bálint nem akar cicizni/ vagy csak hosszas unszolásra, de akkor is csak rövid ideig. Sajnos kisebesedett még a kórházban a cicim, és akkor két napig fejtem a tejet, erre utána jött ez a tejláz, vagy mi a csoda, aminek a vége az lett, hogy Bálint túlságosan is megkedvelte a cumisüveget. Persze én nem adom fel, minden alkalommal cicire teszem, bár sajnos egyelőre végül mindig a cumisüvegnél kötünk ki. Most kísérletezünk különféle cumikkal, hogy megtaláljuk azt, amivel a legtöbbet kell dolgozni a tejért, mert sajnos egyikből jobban folyik a tej, mint a másikból :cry: nem tudjátok esetleg, hogy melyik cumi lenne a legalkalmasabb?

Szerencsére tegnap reggelre a lázam elmúlt, a cicim nem fáj, viszont halványan még mindig ott van a piros folt, úgyhogy ma lemegyek dokihoz. Az a gondom, hogy az én nődokim szabin van most, így arra gondoltam, hogy elmegyek a körzetihez. Gondolom a háziorvos is ír fel ilyen esetben antibiotikumot?! Mi a véleményetek?

Mi tegnap voltunk először sétálni, Bálint végig aludt, úgy kellett este felébreszteni, mert nem is tudom meddig nyomta volna a szundit.

Blankám imádja a tesót, sokat simogatja, beszélget hozzá. Viszont ami kitölti a napom nagy részét, hogy ő most nagyon sok törődést igényel, ha nem foglalkozom egy kicsit vele, már azon dolgozik, hogy felhívja magára a figyelmet, ha kell bármi áron, akár rosszalkodással is. Kicsit nehéz ez most, de remélem hamarosan megoldódik, mert iszonyat energiámat emészti fel. Persze értem én őt is, de akkor is nehéz....

Most elköszönök, igyekszem majd többet jönni, meg visszaolvasni, reagálni, de egyelőre még ennyire futja.

Szép napot mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: