Sziasztok,
Na, végre most van egy kis időm írni
Kriszti,
Gondolom, már tűkön ülsz… De kérlek szépen, hogy ne idegesítsd magad, biztos minden rendben odabent a picúrokkal

UGYE azonnal hívsz, ha megvan az eredmény
Vic,
Úgy tudsz feltenni képeket, hogy lekicsinyíted, a max. méret 800x800 lehet, majd a hozzászólást ahogy írod be, alatta van egy olyan lehetőség, hogy „melléklet feltöltése" arra rákattintasz, ott tallózod, hogy melyik képet szeretnéd felrakni, majd OK, és kész
Sajnálom, hogy nem sikerült a Clostyval!
Nyunyi,
Szerintem jól döntöttél, hogy nem tesztelsz! Nagyon drukkolok Neked! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sehike,
A klippet is letöltötted? Chesti nagyon jól megcsinálta!

Mert ott vannak nevek is, és úgy már mindenkit be tudsz azonosítani
A vonalzód elejéről a profilban töröld ki azt a részt, amit a kép előtt kiír (a .hu]-val bezárólag), az nem kell, utána már jó lesz!
Rebe,
Nagyon sajnálom a nagymamidat!!! És sajnálom, hogy Neked, és a családodnak is át kell ezt élnie!!!
Küldök én is egy nagy ölelést!!!
Madrin,
Dehogynem hiányoztál!!! Sajnálom, hogy ennyit kellett gyógyszerre költeni
Nekem a stimutól mindkét petefészkem működött, de sajnos a balból egyáltalán nem tudtak anno leszívni, mert olyan tekervényes, és annyira messze volt, hogy egyszerűen nem tudták elérni, bárhogy próbálták. Így maradt csak a jobb, ebből 3-at szívtak le – emlékszem rettentően csalódott voltam – de a 3-ból 2 megtermékenyült (ICSI), és végül egy maradt (tovább, de nem végleg…:?) Szóval szerintem így is sikerülhet, ne szomorkodj!

Drukkolok Neked!
Kicsilány,
Hogy vagy? Nagyon jó helyre kerültél! Emlékszem, annak idején én is nagyon sok segítséget kaptam a lányoktól, magamtól sok mindent nem tudtam volna.
Küldök Neked is babatapikat! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mofly,
Kitartás! Meglátod a türelem, babát terem

Drukkolok, hogy már ne kelljen sokat várni arra, hogy anyuci lehess!!!
Zsebi,
Ezek nagyon jó hírek!!!

Mennek a petikenövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Fiona,
Üdv itt!

:D Nagyon gratulálok a spontán babához!

:D:D:D:D Olyan jó olvasni, hogy ha valakivel CSODA történik!!

És várunk az egyel lentebbi, babás topikban is!
Kata,
Bár most nem olvasol minket, de azért mennek a babatapik ám

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Puszi mindenkinek!