A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Szia Grillázs!! :-)

Boszti! Hellóóóóóóóóó! :-) Szerintem ha nem akarsz találkozni vele, akkor küldj levelt. De nem hiszem, hogy emlékszik, arra, mi volt 9 hónapja! :-)
Ági28

Sziasztok!

Grillázs:
Déviszt Vass doktor helyettesíti teljeskörűen, tehát ő fel tudja írni a vizsgálatokat Neked.
Nekem megküldenéd a táblát?!
Küldöm hozzá az adatokat..ha látom, h mit kell-:))

Boszti:
gratulálok, 10 év különbség van a gyerkőceid között? Sztem is küldj egy levelet fényképpel együtt.

Anikó
tatulány

Sziasztok!

grillázs, a férjemnek is elrontották akkora kék folt van a karján, hogy még életemben nem láttam ilyet.. hát mindent gondoltam csak azt nem, hogy ott is bénák vannak.. :?
én is kérek szépen táblicskut! :)
Én: 25 éves, 1.lombik valsz októberben.

tegnap elmentem a leleteimért, minden a legnagyobb rendben. Az izotóniás laborba kell mennem még pénteken a pajzsmirigy eredményekért. A hormon nincs meg, mert a nőgyógyászom szerint, hova sietek előre a hormonvizsgálat úúúúúgyis csak egy hóóónappal tolja el az egész procedúrát.. :twisted: :twisted:
várjam meg, hogy kell-e egyáltalán.. ááá, minek kéne..majd a dokibácsi hasraüt és kitalálja mivel stimuzzon és mennyivel.. így megy ez.. idegbeteg vagyok tőle... :twisted: na, mindegy végülis, szeptemberre már úgysem fértünk volna be, aug 27-én megyünk Apánkhoz, és szept 4 körül jön meg.. max majd akkor megnézzük.

ági költözés??? :)
yamita

Yamita köszi a kérdést, szombat éjjel átköltöztünk! Most a régit csináljuk vissza az eredeti állapotra, tegnap is ott voltunk, úgyhogy hulla fáradt vagyok! :-(
Ági28

Ja én holnap reggel megyek vérvételre a nyírőbe!
Ági28

Boszti: én is a levélre szavazok egy fénykép kíséretében, ha cikinek tartod a személyes találkát. Bár nem hiszem hogy megharagudna ha elmennél hozzá megmutatni a picurt, elvégre nem vagy köteles hozzá járni terhesgondozásra.

Ági, nem irigyellek a nagy munka miatt.

A hormonvizsgálatokra a Vass doki is kiadja a beutalót, nem kell vele megvárni a Dévait.

Tatu, ne izgulj, nem lesznek ciszták és tudjátok folytatni a lombikot.

Yamita, én is 27-én megyek a Dévaihoz.

Bea
beus77

kitartás ágika :) akkor azért már jól haladtok!

beus Te hányra mész? mi 15h-ra!
yamita

Ági: mi célból veszik a véredet?

Anikó
tatulány

mi meg 17h-ra

Bea
beus77

a 19-21.-napi hormonvizsgálat miatt kell mennem.
Ági28

Kedves Grillázs!
Írtam privát üzit.

Milyen sokan kezdtek most. De izgalmas lesz ez a nyár vége :D
albi2000

Na sziszatok! Voltam vérvételen, egy ampullát vettek le! :-) Meg 1000 FT-vel lehúztak.

A nővérke mondta, hogyx próbáljam meg majd megbeszélni Dévaival, hogy nem írjon legközelebb dátumot a beutalóra, és akkor nem kell ennyit fizetni.
Ági28

Sziasztok Lányok!

Ági ma mész aksi punksira ugyi hányra mész?
A Nyirőbe hol veszik le a vért a laborba?

Yamita, Tatulány én csak szeptember 17-én megyek Apánkhoz láttam hogy irtatok róla.
Még messze van. :(
zsembi

Hol vagytok máskor már ilyenkor itt csacsogtok. :)
zsembi

Szia Zsembi. Igen ma megyek, 3.10-re.

A nyaírőben a központi laborban veszik a vért. Ahogy bemész rögtön az első épület jobbra..és az első emeleten.
Ági28

Ági még annyit kérdezek hogy a Mária utcába is kell beutaló ugye?
zsembi

Igen elvileg kell. de ha nem viszel, akkor mind fizetős ha minden igaz. Ha a Dévai ad beutaláót, akkor csak az egyik fizeős, 1500 ft.
Ági28

Oké köszi már csak erre kéne beutalót szereznem.
Megyek is átkell mennem a keresztlányomhoz megigértem neki hogy ma pancsizunk csak a kertben.
Szép napot mindenkinek!

Ja aksi punksihoz kitartás.
zsembi

Akkor jó pancsizást kívánok! :-)

Manóka mi van veled??

És február hogy van? Februárapu jelentkezzzzzzzzz!!
Ági28

Sziasztok!

be-be nézek, de mindenki dolgozik v. pancsizik?

Zsembi: mindenhova kell beutaló, nekem azt mondták a Nyírőben, ha aznapi a beutaló akkor nem 1000,-Ft, talán ingyenes volt(?)

Apánk visszajön a szabiról és újra jól betemeti a munka.

Ági: megint a cérnázás? Hányszor kell menni? brrrrr

Többiek?

Anikó
tatulány

szia! Álítólag már csak ma megyek! :-)

Igen a Nyírőben ki van írva, hogy a Sterilitásosoknak ha aznapi beutaló, akkor nem kell fizetni, ha nem aznapi, akkor 1000 FT.
Ági28

Zsembi, a férjem most volt a mária utcában és nem vitt beutalót.
A hepa mindenképp fizetős, valami 1400 ft, a másik kettő a hiv talán 700 ft, a vdrl meg 1100.. Szóval annyira azért nem horror összeg, ha nincs kedved/lehetőséged szerezni menj oda nyugodtan. Ja és a férjem mondta, hogy mihez kell, kérdezték hgy beutaló? mondta hogy az sajnos nincs.. de nem fizettették ki vele. Valami aranyos nővérke volt ott.

ági kitartás egy hős vagy :) de jó, hogy ez az utcccsó :D
egyébként készen vagytok mindennel?
yamita

Mármint mi mindennel? :?:

Hát igen, de ma valahogy jobban félek a fájdalomtól! :cry: :roll:
Ági28

yamita:
szerencse, h ilyen olcsón megúszta a férjed, mikor vették a vért, néztem a falon az "árlapot" azon valami 7-8 eFt-os horror árak voltak

Ági: eddig is olyan hősiesen tűrted, kitartás :D mivel fűzik be a cérnákat, tűvel vagy hogyan?????

Lányok, nekem meg olyan kényszerképzetem van most, h megint nem lesz spermium a páromnál, hétfőn megy fagyasztatni, remélem jó fog kiderülni.

Anikó
tatulány

Tatu ne izgulj előrre, lehet, hogy csodás eredményt fog produkálni! :-)

Van egyx csöves szerkenytyű, tű, amibe beleteszik a cérnát, beszúrják a bőr alá, és mintha injekciót adnának, úgy tolják ki a cérnát a csőből.
Ági28

Ha csodás eredményt nem is, de remélem valami kicsikét fog produkálni.

Húúúúú, ez nem hangzik vmi jól, olyan mint valami injekció???
Milyen hosszúak a cérnák?
Nekem nem lenne merszem az ilyesmire :roll:

Anikó
tatulány

Igen olyasmi. :-) Kab 1 centisek a cérnák.

De én el is köszönök, mert lassan indulok is!
Ági28

7-8 ezer?? na, akkor tuti megint a hülye kék szemével pillogott szépen :D :D ilyen hihetetlen kék szeme van, teljesen irreális, szokták is kérdezgetni, hogy kontaktlencse-e.. olyan kb, mint itt ez az új válasz küldése sáv alul... persze rögtön szerelmes lesz az összes pénztáros, pultos, mindenki.. rééémes..

ne aggódj tatu, biztos minden rendben lesz a pároddal! naaagy csodapuszi reggel a kis szájára és minden megy majd! ;)
sztem próbáld neki ne is mondani, hogy aggódsz hogy hogy sikerül majd, mert attól tuti bestresszel... :(

ági, gondolom már elszaladtál, ügyes legyél! :)
a kész vagytok-e mindennel a régi hely visszalakítására vonatkozott!
yamita

Sziasztok lányok!
Bocsi, hogy eddig nem nagyon jelentkeztem, de mostmár itt vagyok. Szóval sikerült

Tegnap voltunk a Vass dokinál és látott egy 7mm-es peteszákot. Nagyon örüünk, de megnyugodni majd akkor fogok, ha látom, hogy van szívhang és persze a petezsákban az embrió.
Remélem szépen sorban mndenki folytatja a babesőt, ezt kívánom mindannyiótoknak. Szóval nagyon örülök, csak kicsit óvatos vagyok. Aug.22-én megyek legközelebb. Nagyon aranyos, és kedves volt a Vass doki és persze mindenki örült . :D[

manoka
manoka71

Gratulálok!!!!!!

HURRÁ, még 1 kismami!!!!!
Ne aggódj, 2 hét múlva lesz embrió és szívhang is!!!!

Hányadik lombik volt?

Anikó
tatulány

Köszönöm.
Ez volt a 4. lombik. A Vass doki javasolta, hogy maradjak mg egy kicsit ithon,ha már ennyit küzdöttünk érte. Megfogadtam a tanácsát így gyakrabban tudok hozzátok is jönni. Ma voltam a munkahelyemen és megmondtam a főnökömnek, ő is örült és mondta ne idegeskedjek a helyem miatt. Így ma megnyugodtam,
Olvastam, hogy nem történt megtermékenyítés. Sajnálom, de ezaz egész kezelés elég lelki megterheléssel jár mindkét fél részére. Velünk nem ez csak hasonló dolog történt.
Első lombik alkalmával (ugye menet közben derültek ki a dolgok(méhszondázás, majd az előadás, és persze a nagy mennyiségű injekciók) ami azt eredményezte, hogy a punkció napján reggel még meg voltak a tüszőcskéim, de mire bekerültem a műtőbe 160-as vérnyomásom és kb.110-es pulzusom volt szinte remegtem, az eredménye az lett, hogy mire a doki bement a műtőbe minden tüszőm megrepedt úgy halászta össze a hasüregből. Ebből az esetből tanultam, soha többet nem izguktam ennyire, nem éri meg . Ja ebből nem volt transzfer sem.
Szurkolok, a legközelebbi biztos simábban megy.

manoka
manoka71

Manoka annyira örülök neked gratulálok és minden rendben lessz nyugi.
Hu mostmár legalább lelket öntöttél belém mert nekem is a negyedik lessz és ugy félek.

Yamita ugy néz ki hogy akkor a párod tényleg szerencsés a kék szemével.
Az enyémnek zöld van de ugye mi együtt mennénk ugyhogy esélye sem lenne a növérkénél söt még lehet drágább lenne. :D
zsembi

Yamita mi az a vdrl? :shock:
zsembi

Zsembi! Szurkolok! Mikor kezdel?

manoka
manoka71

Manoka én még csak szeptember 17-én megyek ugymond második konzira mert nem volt meg minden papirom és bekell szereznem öket.
Meg azt mondta Apánk hogy ö elöbb helyre akarja hozni a mnyálkahártyám mert olyan vékony.
Ugyhogy nem tudom mikor lessz beülti :(
zsembi

Akkor lehet hogy gyógyszert kapsz a nyálkahártyádra, A lényeg ebben az évben lezajlik. Lehet, hogy októberben már kezdel. A lényeg jó kezekben vagy, hiszen alapos.
Nálam úgy látszik a progi szuri bejött. Megéri a sok szurkálás.

manoka
manoka71

ja, a vdrl a szifilisz szűrésére használják. Nem baj, hogy Én válaszoltam?

manoka
manoka71

Lehet hogy nekem is progi szuri kéne mert a 3dik beültinél volt megtapadás de a progeszteron szintem nem akart növekedni igy nem lett belöle semmi.
zsembi

Lehet, hogy a doki rákérdez, hogy van-e ilyened? Nálam kérdezte, mivel kevés volt megrendeltük, 1 héten belül meg is érkezett, de volt már olyan , hogy hiánycikk volt. A korábbi lombik hol volt?

manoka
manoka71

A progi szuri ára 12000 és 14000 ezer között van, attól függ, hogy épp milyen az euro. Ha ez kell akkor majd elmondom, hogy kell megrendelni?

manoka
manoka71

Manoka köszi az elözöek a Nyírőbe voltak de a dokim a Shöfibe dolgozott.
Egy ampulla ennyi? :shock:
zsembi

Nem!!!
Egy doboz, amiben 50 db ampulla van. Így azért nem hangzik olyan drágának. Február is kapta a progi szurit :D

manoka
manoka71

Manoka igy már tényleg más remélem én is kapok és segiteni fog.

Februáapúúúúúúúúúú gyere mert igy olyan rossz hogy nem tudjuk miújság.
zsembi

Kedves Manóka!

Örülök, hogy sikerült!
GRATLÁLOK!!!
Nagyon bíztam benne, hogy végre jó hirrel fogsz jönni!
Puszi nektek!
l.andi

Még az U betű is jár, bocsánat. :lol:
l.andi

Andikám! Nagyon köszönöm.
Hiszem, hogy te is benne leszel a sorban? mikor kezdel? csak azért, hogy tudjam, mikor szurkoljak. :D

manoka
manoka71

Sziasztok. Nekiálltam bütykölni a táblicskut, de kicsit eltévelyedtem a kezelését illetően... mindenesetre Isten úgyse csinálom és ha megvagyok, átküldöm.

Vass dokiról későn szóltatok, már bejelentkeztem pont holnapra egy dokihoz, de mindegy. Legalább lesz egy B verziós nőgyógyim is, a lakásunkhoz messze közelebb, mint Dévisz rendelője. Mindenesetre én nem csalom meg dokinkat.

Manoka - nagyon gratulálok. Kérlek írd meg, hogy időben hol jársz pontosan, ha lehet, akkor uccsó piroska napja is kellene, mert a progi kiszámolja a szülés napját.

A táblát szétküldöm, amint megvagyok vele és természetesen ide is felteszem.

EHHEZ AZONBAN MINDENKITŐL KÉRNÉK A NICKNEVE MELLETT A KÖVETKEZŐKET:

1. KOROD

2. VÁROS, AHOL LAKSZ

3. MILYEN BEAVATKOZÁSOD LESZ

4. PLUSZ INFÓK... pl.: szeptember 2-án randizik Dévisszel, vagy punkción x sejtet szívtak le, y került vissza a pocakba
grillázs

Februárról híreket kérünk!!!!!!!!!!!!

manoka
manoka71

Grillázs!
adatok: manoka71
35 év Budapest
4. lombik sikerült
utolsó menszi napja 2007. jún 30.
aug 22-én UH
nagyon ksözönöm
puszi Neked