Pann,
Ha még csak le- és felszállás nem megy, az még ok. Egyszer Robival voltunk vásárolni, benne volt pár dolog a bbkocsiban, ő vitte a nagyját. Ezt én jól elfelejtettem, a szokásos súlyra számítottam. Az első lépcsőfokig jutottam. Ha nem fog meg hátulról és lök rajtunk egy nagyot, hanyatt hátrazuhanok bbkocsistól. Azóta nem szeretek én sem BKVzni.
Lora,
A röntgen biztonságos. Azóta utánaolvastam

Meg voltam is röntgenen 3x.
Nanica,
Én a hányásos vírusoktól nagyon tartok, kész karantén van nálunk olyankor. Natinak volt pár hónapja. Akkor még pelusos volt, de csak Robi cserélt, 50x le kellett suvickolnia a kezét. Felnyaltam a lakást, a törülközőket külön használtuk, még egymás közelébe se kerülhettek. Szappanból csak folyékony van, hogy még az se adja át. Pohár, tányér külön, még mosogatás után is. Megúsztuk, csak Robi kapta el, egy enyhébb verziót. Persze lehet, hogy csak szerencsével, dokinéni meg is lepődött. Robiék külön szobában vannak alapból.
A bicaj netto és br súlya között mi a különbség? Csak levegő a kerékben azért nem lehet...
Timocska,
Ha csak 1-2 nap, akkor nem is kell olyan sokat fejni a melóhelyen. Szopi meló előtt/után, közötte meg 1x is elég, nem baj, ha 5 óra van két szopi vagy fejés között. Csak teremtsd elő a szükséges mennyiséget az otthon lévő Lillusnak a hét fennmaradó részében.

A munkahelyi tej meg mehet egyenesen a mosdóba. Ezt egy fél ebédszünet alatt le is tudod rendezni.
Orsi,
Tescos, de láttam már Interspárban is. Egy kicsit utána kell most már menni, a nagy dömping elmúltával már csak pár darabot lehet elkapni. Pontosabban érdemes nézni, hogy látsz-e, ha pont vásárolsz valahol. Egyik ismerős ráállította pár haverját is, hogy bámészkodjon, így egy hét alatt vettek egyet. Kb 3500 volt, ha jól emlékszem.
Én is teljesen kiestem a családi "babaszórásból". Unokatesóm általában 10-20 évvel idősebbek, első unokahúg egyetlen évvel fiatalabb nálam. Eddig még nem jutott eszembe, hogy valami hiánnyal nőttem fel

Mindig volt egy csomó hasonló korú körülöttem, nem kellett, hogy rokon legyen.
Bendegúz,
Nati még csak szigorúan tejszínhab fagyit kap. Most megerősítettél elhatározásomban

Nagyon aranyosak
Ágiboldi,