A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Te jó ég! De jól kezdődik az oldal...... :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Megjöttünk a Pestből. Elég nagy tortúra egész nap a kocsiban senyvedni, de hát még mindig jobb, mint vonatozni. Meg apuka is félt már az egyedül utazástól.

Gremese: úgy látom pár nap eltéréssel hasonló tüneteket produkálunk! (ugye én múlt hétrn voltam pocsékul). Ha minden a forgatókönyv szerint megy, nálad is 1-2 napon beül elmúlik. Én szombattól vagyok jól, kíváncsi vagyok, a mai vihar mennyire kavar be! Már keményedem rendesen.

Megvolt a CTG. Doki szerint gyönyörű. Babóka is produkálta magát, 120-180 között vert a kicsi szíve, de legtöbbször 140-150 volt. Fájástevékenységet is mutatott a gép, nem túl nagyot, 30-40 et a 100-as skálán.
Összehasonlítottam egy Rebekás CTG-vel. Képzeljétek, az a szülés előtt egy nappal volt, fájástevékenység 0!!!, azaz [b]NULLA [/b]volt. Hát nem tudom, mi lesz!

Era: ne izgulj, az orvosok tudják, mit miért tesznek, lehet, hogy jobb ha egy kicsit "éheztetik" a babót, nehogy a felpuffadástól legyen valami baja, és amiatt nem jöhet időben haza!

Granda: a te lánykád is nagyon édes!!!

Kíváncsi vagyok, vajon az enyém bébi mekkora, de valószínű már UH nem lesz, mert a dokim 2 hét szabin lesz. Rá is kérdeztem, mi van ha a köv. 2 hétben jön rám a szülés. Azt mondta, hívjam, és ő repül!!!
Mindezt úgy, hogy még egy fillért sem adtam neki!!!

Kép
Kép
timi26

Ja, igen: a kenetem negatív lett, se gomba, se kókusz, teljesen tiszta vagyok. Most már csak vigyáznom kell, hogy el ne kapjak valamit, úgyhogy a doki javaslatára nuku sex! :( :(

Ééés a görkori is megvan. Alig várom már hogy odaadjuk neki!!!
Ha megkapta, menetfelszerelésben lefényképezem és megmutatom nektek is!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Az ígért kép!

Mai! Kép Beatrice
Vendég

Era!

Nagyon édes a bébi! Gondolom, már alig várod, hogy a karodban tarthasd!
TÜNDIBÜNDI!!!

Kép
granda

Jaj, Era, de édes ez a kislány!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: És ahogy nyújtózkodni tud, az valami fantasztikus!

Milénának további enerdzsik mennek (nem is tudtam, hogy a csaszi rendszeres fájáshoz van kötve -- biztos oka van ennek nála, és az sem baj, ha Zéti minél többet van bent...)!

Timi26, gratu a szép eredményekhez! Göriképet mindenképpen tégy fel!

Lányok, én már parázom a hidegfrontoktól, amióta NST-n voltam, azóta meg méhmocorgások is stabilan vannak, szóval nem tudom, mi komoly itt, mi nem...
Holnap doki, drukkoljatok, hogy minden oké legyen (strepto-kenet negatív, Ádámról kiderüljön, hogy nincs akkora, hogy ne szülhetném meg természetes úton, dokim nem fog nyaralni a köv. egy hónapban stb.).

Kép
Kép
irina

Sziasztok Mammikák!
KőszegiTimi! Már hiányoztál :lol: és akkor tényleg várjuk a beszámolót és a képeket :lol:

Emese, Granda! Gyönyörűek a Lánykáitok! Csodálatos méretekkel!

Motiot! Örülök, hogy jobban van Ábel! :lol:

Köszi Emese a hírt Milénáról, szegénykét már nagyon sajnálom, biztos feszült ettől a sok bizonytalanságtól!
Megy a drukk Miléna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt jön a hidegfront, és reméljük Zétike is!!!!!!!!!

Era! Türelem Drága Erácska, az orvosok tudják mit miért tesznek, nem először gondoznak egy ilyen csöppséget!
A cigizős Kismama miatt nekem is felment volna a pumpám a helyedben...
Nagyon drukkolok Beatricenek, hogy a pocikája fogadja jól a tápanyagot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!
Nagyon Édes ahogy nyújtózkodik a kis karjaival, Drágatündérke! Minden rendben lesz!

Timi! Szerencsés vagy, hogy ilyen rendes az orvosod, tényleg érdemes odamenni ahol Ő praktizál.
Az én dokim jelenleg sehol, úgyhogy nekem már mindegy hova megyek...
Jaj de várom már a fotót a Szupercsajról :lol: (Rebeka görkoriban)

Én ma reggel voltam a védőnőnél, a súly rendben, azt mondta, ügye diétázok még :shock: hát mondom nem annyira (nem reggeliztem viszont direkt :oops: )
Jövőhét szerdán jön látogatóba, ja és nálunk sem ír fel előre semmit a gyerekorvos, de holnap bemehetek hozzá megismerkedni.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Irina! Szorítok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Granda! Szép a leánykád! Milyen húsos a szája, igaz? (Én a 3. képet nem tudom kivenni… :oops: Értem, hogy mi az, csak nem látom... :roll: )

Era! Nagyon szorítok a növögetéshez!!! Hajrá! Édes, ahogy nyújtózik! :lol:
Arra én is allergiás vagyok, ha egy kismama cigizek. Ha én le tudtam tenni, akkor bárki... :shock: Csak akarat kérdése!

Miléna! Drukkolunk nagyon!!! :D (Bár szerintem sem baj, ha még bent van Zéti.)

Nekem szeptember elején lesz UH, aztán 1-2 hét, és szülök is… Húúúha! Mindjárt itt van ám! :shock: Csütörtökön kibéreltem egy szőnyegtisztítót. Utána összeszereljük a bababútorokat (legalábbis remélem, nem kell sokat várnom a páromra emiatt…, különben begurulok! :evil: )

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Nagyon szupik a 4d-s képek. :)

Miléna:
drukkkk. :)

Vadvirág. :
köszi,. De szted most gáz, h lesüllyedt vagy nem? És pár napja alig mozog. Remélem ez még nem a szülés jele. :?

Era:
nagyon édes Beatrice.

Motiot:
ürülök, h javulgat a nagyfiú. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Gremese: köszi a Miléna híreket, most már nagyon izgi, vajon meghozza-e az újabb front Zétikét??? Egyébként hogy vagy???

Irina: szerintem betöltött 37.hétnél nem szórakoznának és már kikapták volna Zétikét. Gondolom azért várnak, hogy minél tovább bennt maradjon és csak akkor lépnek, ha már Zéti is úgy akarja.

Hajni: én úgy tudom, a többedszer szülő nőknek akár közvetlenül a szülés előtt is leszállhat a hasuk. Ha ez megnyugtat, nekem kb. két hete elkezdett lefelé vándorolni. De lehet, hogy meg kéne kérdezned a dokidat, vagy a szülésznődet, vagy a védőnődet.

Era: nagyon édes Beatrice!!! Minél több képet tegyél fel, ha tudsz, végre a mi topikunk is büszkélkedhet babás képekkel!!!

Kép
Kép
timi26

Anitja, nagyon köszi!!! :wink:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Timi26! Potyára mentem, a recepción mondták, hogy nincs vizitorna, mert az oktató beteg. :evil:
Egyébként ma nagyon totyogós pingvin napom van folyamatos keményedésekkel, jóslófájásokkal. Mióta hazajöttem, jobb, "csak" a keményedés van.
Épp mondtam apának, ma érzem azt először, amit a harmadik harmadra szoktak mondani, hogy terhes vagyok. Nehéz már, lassabb vagyok, és érdekes, mindez szinte egyik napról a másikra.
Bár ha holnap nem lesznek jóslók, lehet, megint sajtkukac leszek.
Göris képeket kérünk! :D

Arra még kíváncsi lennék, mikor 30-40-es fájásokat mutatott a gép, akkor mit éreztél?
Egyébként gratulálok a szép eredményhez! :)

Era! Nagyon édes a kislány, látszik a legelső képekhez képest, hogy picit gyarapodott. És milyen jól érzi magát! Erős baba, hamar összeszedi magát! Kérünk képeket folyamatosan!!!

Mazsola! Granda felvételén a nagyajkakat kellene kivenni. Ha sikerül. :)

Irina! Holnap lesz UH? Becsülnek súlyt is? Tudod! A női test csodálatos, Ádám ki fog férni! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

gratula az UH-khoz, nagyon komolyan látszik már a babák arca!

Era, annyira kis tünci a lányod.

Én totál olyan vagyok, mint egy mosott sz.r, éjjel 2-kor arra ébredtem, hogy alig kapok levegőt (baba mindenhogyan nyomta a tüdőmet) fájt a pocim és sehogy sem volt jó feküdni. Átkullogtam a nappaliba tv-zni, 5-kor tudtam elkummantani. Reggel jött a védőnéni, utána meg irány a kórház NST-re. Képzeljétek, 3/4 11-től 1/4 6-ig bent voltam. Ennyit kellet várni a 32 fokos folyósón széken ülve. 2 tappancsos vizsgálat volt, szívhang 140 és 165 között, fájás 0-25-ig.
Képzeljétek, hazavittek közben 3 babót, meg oda-vissza tologattak további 3-4-et. Annyira cukik voltak, olyan megható volt, hogy az egyiknél még a könnyem is kicsordult. (Még jó, hogy nem látta senki. Szép látvány lett volna, hogy a sok nagypocakos mamik közül bőg az egyik) 1 órán keresztül beszélgettem az altatóorvossal is, kérni fogok EDA-t.
Most megpróbálok a fatörzs bokámmal valamit kezdeni, a mai nap nem használt neki.

silka
silka

Emese! Hát én ma a védőnénihez 20 perc alatt tettem meg az egyébként 5-10perces utat :shock:
Néha csigának érzem magam, az emberek csak úgy suhannak el mellettem :lol: :lol: :lol:
Ja, és rájöttem, lassan is célba lehet érni (tudni kell, hogy én rohanós, nagyokat lépő fajta vagyok :lol: )

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Silka: komolyan mondod, hogy egy 20 perces vizsgálatra ennyit vártál???
Én időpontra járok, csak be kell kopognom, bemegyek és már teszik is fel a tappancsokat. Jót mosolyogtam ma. Várakozott egy pár középkorú nőci. Én meg belibbentem előttük. Hallottam a hátam mögött a megjegyzéseket. Csak hát ugye ők nem tudják, hogy én egy másik szobában vagyok a CTG alatt, gyakorlatilag nem előzök meg senkit és a rendelést sem zavarom. És amikor a doki az utánam következő terhes nőt kérte...Na akkor is beszólogattak.

Gremese: még csak nem is keményedtem a CTG alatt. Most olvastam az aug.topikban, hogy az egyik lányt 60-as eredményekkel bent akarták tartani. Kíváncsi leszek, jövő héten mit mutat a gép. (sajna a múlt heti eredményeket ott felejtettem, így nem tudom akkor mi volt).

Kép
Kép
timi26

Gremese, köszi szépen!!!! ;-) (Nem volt szó uh-ról, de kérni fogom, van a doki rendelőjében gép...). Ugyanúgy érzem magam pár napja, ahogy Te, a baba ráadásul igen aktív (fogdokinál voltam ma, hát a fúrás alatt akkorákat rúgott, hogy ihaj), szerintem felváltva angol- és franciaspárgázik bent. Nem állunk a gyerek táncosambícióinak ellenébe, de még egy kissé korai...

Silka, ez egy borzalom, hogy 6-7 órát váratnak NST-n, nem tudom elhinni!!!
Sírás: bevallom, mindig is szerettem sírni (szerintem fontos, hogy kisírjuk, amit akarunk, vagy sírjunk örömünkben), de ez, ami most van. Fényképeken, zeneszámok tömegein bőgöm el magam.

Timi26, igen, reménykedjünk benne, hogy Milénáék a héten már tényleg túllesznek a szülésen, csak azt várják, hogy a baba magától is ki akarjon jönni, és hogy elérjen egy bizonyos időt (hetet). Kicsit szomorkodom, mert emlékeim szerint Miléna orvosa épp e héttől ment szabira... nem lehet könnyű...

Kép
Kép
irina

Anitja: erről a lassan is odaérekről jut eszembe. Amikor utoljára strandoltunk 33 hetesen, a fürcsi végén megcéloztam a közelben az egyetlen öltözőfülkét. Kb 3 méterre jártam tőle, mikor jobbról is, balról is beelőzött két csaj és az orrom előtt csukódott az ajtó!!! Azt még hallották, hogy nagyon szépen megköszöntem az előzékenységüket!!! :evil: :x

Kép
Kép
timi26

Timi26, a fájáserősségek és azok mérése nekem valami különös és misztikus dolognak tűnik...
épp ma olvastam egy másik babás fórumon, hogy egy kismaminak 80-90-eseket regisztrált a gép, de ő alig érzett valamit; olyat is olvastam, hogy valaki nem érezte az NST-n az akkor és ott erősnek mért fájásokat, de a szülési fájásait bizony már igen, holott nagy különbség -- mérésileg -- nem volt a kettő között (további rejtély: nekem, most csekkoltam, szombaton kétszer 60-70-est mért a gép, őszintén szólva semmit sem éreztem, pedig komolyan kicsi a fájdalomtűrő képességem).
Szóval vagy nagyon tökös csajok vagyunk mindannyian vagy nagyon tökös csajok vagyunk (és ismét előhozakodhatunk az anyatermészet bölcsességével és a női test csodájával ;-)).
Tudja egyébként valaki, hogy a szülési fájások esetében milyen erősséget szokott mérni a gép? Csak kíváncsiságból kérdezem... A skála 100-ig tart (legalábbis a papíron).

Kép
Kép
irina

Hali,

hát igen, ez a mai nap totál szívás volt, először voltam, nem időpontra mentem, ezért tartott ilyen sokáig. Meg NST után a dokival alá kellett iratni az eredményt, de sajnos el kellett ugrania egy műtétre, ami másfél óráig eltartott :shock: Az uccsó 1 órát meg az anesztes dokival töltöttem. Lányok, én a várakozásnál semmit nem utálok jobban! Főleg, ha azt sem tudom meddig kell várni. :evil:
No de majd jövő héten! :lol: Beírattam magam egy időpontra, bízom benne, hogy gördülékeny lesz minden.
Tempó nálam is a csigáéval vetekszik. Nem baj, lesz ez majd másként is :lol:

silka
silka

Sziasztok !

Kicsit lehet, hogy hosszú regényt fogok írni ezért előre is bocsika.

Pénteken reggel leültem még ide a gép elé megnézni, hogy mi a helyzet. Persze Miléna története jól felzaklatott és ezerrel drukkoltam nekik. A ház amibe mentünk tutti volt a tulaj mondta, hogy van internet lehetőség is. Több se kellett nekem a Milénás storyval kapcsolatban rögtön vittem magammal a laptoppot, hogy majd figyelem az eseményeket.
Leértünk Gyomaendrődre a ház nagyon szuper volt. Most újították fel és mi voltunk az elsők akik kibéreltük.
Az internet volt az első kérdésem. A nőci aki jött átadni a házat nekünk ő mondta, hogy van net de ő nem tudja, hogy kell beállítani. Apa elkezdte beállítani de kért valami ip címet amit nem tudtunk megszerezni sehonnan mert a tulaj nem tudta megmondani mert neki nem volt sehol felírva. Szóval végig izgultam a hétvégét de sajna nem maradtam le semmiről pedig nagyon drukkoltam Milénáéknak, hogy meglegyen Zéti a hétvégére.

Szóval a pihenés jól sikerült sokat mászkáltunk és elég jól is bírtam. Nagyon sokat iszom de ennek az a következénye, hogy marha sokat járok wc-re. Akárhova mentünk az volt az első kérdésem mosdó merre ?
Vasárnap délután érkeztünk meg az volt az első dolgom, hogy benéztem ide. Igaz időm nem volt írni de a fejleményeket végig olvastam.

Lányok a képek gyönyörűek mind a gyerekszoba, mind a babák.

Era : gyönyörű a kicsi lányod nagyon büszkék lehettek rá. Tökre látszik, hogy mennyit fejlődött. Persze most is könnyek szöknek a szemembe ha nézem de édes drága. Majd megerősödik és sok kitartás nektek és sok sok türelmet meglátod hamar elszalad az idő és már mentek is haza.

A másik jó hír ma voltam szülés felkészítőn. Nagyon sok minden okosat mondtak.
Lányok ha valaiknek elfolyik a magzatvíze és zöldes színű akkor azonnal indulni kell a kórházba mert a baba jelez, hogy oxigén ellátásával gond van.
Nagyon kedves szülésznő tartotta az előadást. Az előadás végén beszélgettem is vele és mondta, hogy ő úgy érzi, hogy mi tudnánk együtt szülni mert rögtön megérezte az összhengot velem. Erre mondtam neki, hogy benne vagyok de ő szabin lesz amikorra kivagyok írva és csak október 1-én jönn vissza a szabiról.
Szóval vagy 13-a elött szülök mert akkor még a másik szülésznőm itthon van vagy október-e körül mert akkor meg ő lesz már itthon.

Anesz : voltál te is ma ?

Na eldugulok mára majd holnap is írok még kisregényt.

Ja és nálam is elkezdődtek a keményedések.
És tökre örülök mert a múltkori mérlegelésnén a védőnőnél 3 kg plusznál tartottam és most ez vissza ment 2,5 kg-ra.
A diétát csak nagyon jó indulattal tartom.

Na lépek puszi mindenkinek. :D :D
20200310173350

Gremese! Ja! Látom a puncit :wink: ! Oda mutat a nyíl! De tényleg nem látom, hogy hol a lába meg a törzse... :oops: Megmutatom akkor már Szelina punciját is! Bár eléggé el van ez is mosódva. A lábai felfelé állnak.
Kép

Én hétvégén voltam sz.rul. Féltem, hogy ez így is marad, de aztán felpörögtem szerencsére! Bár nekem keményedés vagy görcs nem volt, csak a hátam/derekam fájt, de az iszonyatosan. :evil:

Ú! Silka! Jó sokat vártál! :(

Fájások: Azt én is hallottam, hogy az NST-n mért fájások eltérnek a szülési fájásoktól. Az okát nem tudom. Burkolóéknál a csajnak szülésnél a 30-asoknál :!: már folytak a könnyei a fájdalomtól, és ez még felment 80-90-ig… :roll: :(

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Granda!
Nagyon szép a kislányotok :D !

Era!
Tényleg nagyon sokat nőtt már Beatrice! Tünemény :D ! Megy a pozitív energia nektek +++++++++++++++++++++

Hajni!
Ma voltam a homeopátiás doktornőnél. Mondta, hogy lent van a hasam (én is érzem). Mondtam neki, hogy még nem akarok szülni. Erre ő azt mondta, hogy kb. 1 hónappal szülés előtt már elkezd leszállni, ez még nem a közvetlen szülés jele. Ne aggódj, Lilla még jól érzi bent magát, nem akar kibújni :wink: !

Miléna!
Végül Zétit úgy kell kirobbantani a kis kuckójából :lol: !

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Irina!
Márk Marcell pl. 40-es CTG-csúccsal született... :):)

Granda!
Gyönyörű a csajszi!!! :):)

Hajni!
Nem tudom és nem is mernék találgatásokba bocsátkozni...

Egyértelmű jelek - gyakori kételyek: http://www.kismama.hu/cikkonly.php?acti ... &cid=17811

Era!
Sajnos pontosan tudom milyen amikor nap mint nap (esetleg a város egyik végéből a másikba) utazgat az ember (akár többször is oda-vissza) a Perinatális-neonatális Intenzív Centrumba hogy láthassa a bébijét.

Néha hosszú perceket várakozva a PIC ajtaja előtt bebocsátásra várva...

Aztán felvenni a köpenyt-maszkot-cipővédőt és újra és újra elhaladni a mindenféle félelmetesnek tűnő csipogó gépek mellett, látni a kiszolgáltatott helyzetben lévő koraszülötteket és a legsúlyosabb esetekkel bent fekvő babákat - mig eljutunk a saját újszülöttünk inkubátoráig.

Aztán egyszercsak hirtelen a semmiből sürgés-forgás, mert a Peter Cerny Alapítványi Mentőszolgálat újabb balszerencsés kis pácienssel érkezett, aki azonnali beavatkozásra szorul.

Aggasztó az esetleges fertőzésektől való félelem is...

És mindezek mellett pedig otthon magányosan fejheti az ember a rengeteg tejcsit (ha éppen olyan szerencsés hogy van egyáltalán a sok stressz következtében) ahelyett hogy a baba boldogan szopizna a Mami karjaiban a családi fészekben.

Elképesztő az a folyamatosan a bizonytalanság, örlődés, idegeskedés, töprengés, amit akár hosszú heteken át kénytelen az ember elviselni (a napi teendők mellett) még akkor is ha a legpozitívabb hozzáállású Mamiról és Papiról is van szó és még ha ezren bíztatják is Őket naponta és drukkolnak értük.

Szóval NAGYON ERŐSEK VAGYTOK mindhárman!!! :):)

Egészen biztosan minden OK lesz és hamarosan végre együtt lehettek az otthonotokban, majd lassacskán elfelejthetitek a kezdeti nehézségeket és végre csupa jó dolog következik. :):)

Addig is kitartás mindannyiotoknak és továbbra is csak is csupa-csupa pozitív gondolat!

NAGYON ÜGYESEN CSINÁLJÁTOK! :):)

Gyönyörű szép nőcipalánta Beatrice! :):)

Timi! (26)
Gratulálok az eredményekhez és a görkorihoz! :):)

Vadvirág
Vendég

Miléna írt sms-t:

"Szia! Remélem mindenki jól van! Mára elrendeltek minden vizsgálatot, ami a császárhoz kell. Ma töltöm be a 36. hetet, doki azt mondta, szép nagy érett a baba. Előkészítik a papírokat és bármi van megműtenek. Remélem hamarosan, úgy szeretném már Zétit látni! :) Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra! Miléna"

Juhhhéjjjjjj! Érkezik Zéti! Én meg lelkesedtem, hogy ma jön, erre:

"Még nem ma sajna, de már ha begörcsölök ismét, akkor nem vacakolnak tovább. Azért szorítsatok, hogy ez hamar következzen be, remélem már sokáig nem kell várni. Puszi!"

Úgyhogy mindenki vuduzzon Milénának egy kis görcsöt, hogy Zéti 1-2 napon belül megérkezzen!

Hajrá Miléna!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

És akkor most "mellékesen" magamról :)
Egész éjjel jóslófájásaim voltak, ezt akkor éreztem, mikor felkeltem pisilni (úgy 4x :shock: éjszaka).
Amúgy ha elaludtam, minden okés volt, nem éreztem.
Zsófikámmal beszélgetek, hogy ki ne jöjjön nekem szeptemberig, hidegfront ide vagy oda.
Egyébként most megint az jön.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Csajok!
Bocsánat, hogy ilyen ritkán jelentkezem, de én még dolgozok, úgyhogy csak futtában van időm olvasni titeket, hozzászólni meg annyi se. Otthon meg nincs net.

BABÁK: gratulálok Nektek, nagyon szépek a babák a képeken. Tényleg elégedett pofijuk van.

Timi: sajna nem tudtunk elmenni. Azért nem erőltettem annyira, mert telefonon azt mondták bármikor bemehetünk, és szívesen elmondanak mindent. Gyanítom, hogy akkor én sem annál a szülésznőnől fogok szülni, aki szimpi volt Neked.
Akivel eddig beszéltem telon, mind nagyon aranyos volt.

Lustaság bár nekem több van hátra, mint itt a többségnek, én is nagyon lomha vagyok, valahol 10-11 kg +nál járhatok. Már nem is merek méreckedni. Egyre többx keményedik a poci, de egyéb fájdalmat még nem tapasztaltam. Viszont csúnya hajszálerek lettek a lábamon.
:(

DE JÓ NEKED MILÉNA!!!

KépKép
anesz74

Sziasztok!

Köszi csajok a pocakhozzászólásokat. :)

NST:
én 80-as fájásokkal mentem be. De alig éreztem. ( azért mentünk akkor még be, mert valami folyt és nem tudtuk eldönteni, h az a magzatvíz e-nem az volt. :? ). Doki is mondta, h más ilyenkor már üvölt. No, gondoltam én nagy arcal, hee, ha csak ennyi....
Nem tudom később mennyi lett, de akkor már én is üvöltöttem. :lol: :lol: Szval nem tom, h ez, h mennyi és kinek mennyire fáj mitől függ. Én még erősebb mensis görcsnek sem nevezném a 80-as fájást. :wink:

Miléna:
drukkkkk. :)

Kép
Kép
h@jni

Gremese, nagyon köszi a hírt Milénáról! Gyanítom, ha jön holnap a hidegfront, meglesz az a görcs, és jön Zéti! :wink:
Te viszont vigyázz magadra nagyon, és igen, Zsófi ráér még bőven kijönni!!!

Fájáserősség: ez abszolút csak "teória" részemről: a gép nyilván az összehúzódás mértékét méri, de elképzelhető, hogy szülési fájásoknál nem pusztán a méhösszehúzódás fáj (azzal még vígan ellennénk a tapasztalatok szerint), hanem ugye jön lefelé a baba, feszíti a keresztcsontot stb., gyaníthatóan a méhszáj széthúzódása fájdalmas, nem magának a méhnek a mozgása. Szóval az, hogy a méhünk hullámozgat, az teljesen kibírható. Az NST-gép viszont nem tud e kétféle, erősen különböző minőségű kontrakció között minőségi különbséget tenni.

Kép
Kép
irina

Még valami: nyilván az is nagyon számít, hogy egy fájás mennyi ideig tart (pár másodpercig vagy másfél percig).
No, eldugulok. :-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok !

Miléna : megy a drukkkk ++++++++++++++++ !!!!!!!!

Era : gyönyörű a kis lány. Kitartás !!!!!!

Anesz : nagyon jó dolgokat mondott a szülésznő. Az előadást Kunszt Nóra tartotta. Nekem nagyon szimpi csajszi.
A következő előadás 08.14-én lesz a téma : Amikor megszületett a babád. A szoptatás és a gyermekágyas osztály.
Utána 08.21-én lesz az elég jó előadás lesz. A téma : A terhesség és a szülés történései. A szülés megindulása, a vajúdási és a kitolási szakasz. Szülőszoba látogatás.
Ha gondolod akkor gyere ha tudsz.
Nem kell bejelentkezni és az előadások 14 órakkor kezdődnek.

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

Miből lesz a cserebogár? Azaz Zsófi! :wink: :D
A csoda:

Kép 8 hetes Kép 8 hetes

Kép 12 hetes Kép 18 hetes

Kép 20 hetes Kép 29 hetes

Kép 35 hetes

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda
Ez jó az utolsó képen a nyíl a kérdéses szervre mutat? Nagyon édi a babó és szép nagy már ő is.

Gremese
Ez tök jó hír, de azért még ne szülj :).
Nagyon édes a képeken. Most már tényleg olyan kis husi :)
Én is pont tegnap éreztem először igazán úgy magam, ahogy te mondtad. :). Hát ezek szerint ez is kell, kell valami motiváció a szülésre :).

Nekem eszembe sem jutott hasleszorítót venni.

Era
Ne idegeskedj minden rendben lesz, neki is kell egy kis idő mire össze tudja magát szedni idekint.
Jajj de kis pindúr tündérke. :)

Motiot
A hiszti is arra utal, hogy a gyógyulás útjára lépett a fiatalúr. Hát nem lehet könnyű pocak meg egy hisztis beteg gyerek. Kitartás.

Miléna
Szurkolok ezerrel!!!!!

Timi
Ez azért bíztató, hogy ilyen rendes dokid van.

KépKép
KépKép
fleur

Lányok!

Tudom, nem újdonság senkinek a fenti képsorozat, hiszen mindenki ezeken a folyamatokon megy át, talán mindegyikünk babája egy ideig tök ugyanolyan volt.
De miután a doki mondta, hogy ezek az UH hőpapíros képek el fognak tűnni (az egyiken - de a képen nem látszik - már elindult egy folt), gondoltam lefényképezem, hogy megmaradjanak.
És ha már digitálisan megvannak, felteszem - nem kifejezetten azért, mert az én lányom, hanem azért, hogy lássuk, hol kezdtük, és most hol tartunk.

Én ezt az egészet egy nagy csodának élem meg, hogy egy pici bigyóból egy fejlett alvó kisbaba van a pocimban, aki ráadásul nemsokára a kiságyában fog szundizni.
Talán még most sem fogtam fel egészen, hogy megadatik: anya lehessek.
Ez olyan jóóóóóó....... :cry: :oops: :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese, szerintem tök jó ez a kronologikus összeállítás Zsófikáról! És jó ötlet, hogy lefényképezted az egyes képeket (nem tudtam, hogy tönkremennek, akkor mi is lefotózzuk őket, nehogy elvesszenek)!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Emese, Granda!

Tündériek a csajok! Ha ilyen nők lesznek 15-20 év múlva, Botondunk boldog pasi lesz!!! :wink:

Era!
Csak nyugi! Minden oké lesz!

Silka!
Atyám! Erre nem tudok felkészülni! Utálok várni. Már az elsőnél is be lehet jelentkezni időpontra??

Emese!
Az UH-s képek lefotózása nagyon jó ötlet! Rögtön meg is teszem én is.

Egyébként én is nagyon rosszul alszom. Sehogy nem jó. Hason ugye már vagy 5 hónapja nem tudok. Háton sem jó már egy ideje. Eddig az oldalt fekvés oké volt, de most már annyira elzsibbad a csaípőm, hogy úgy sem bírok maradni. Csak állva (esetleg ülve jó). Na de így mégsem alhat az ember lánya! :? Babuka éjjel - nappal mozog, rudos stb. Remélem, minden ok odabent

Felújítás halad. Itt vannak a kőművesek és a villanyszerelő is. Pötty komódja még mindig nincs összerakva, apa azt ígéri, majd a hétvégén. Majd meglátjuk! :twisted:

Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Lányok!

Hát ma már nyugodtabb vagyok, de nem teljesen.

Vadvirág: pontosabban nem is fogalmazhattál volna. Soha nem lehet tudni mire mész be, és sajnos vannak szomorú esetek is. :-(

Ma egy kicsit magas a pulzusunk, de 1170 gr ra feltornászta magát a kishörcsög! Ismét emelték a tápszeradagot, és ma már észrevettem, hogy bekakilt és ki is csomizhattam a pelusból! Valamint a cumizást is megpróbáltuk, de annyira még nem tetszik a babának.

Egyébként elhiszem hogy néha egy egyfront megviser titeket, mert
nekem is úgy fáj a fejem az elmúlt 3 napban, hogy tegnap már gyógyszert vettem be.

Sajnálom szegény Milénát, mert tom milyen rossz lehet, hogy várstják és nem tudni meddig, bár szerintem a pici minél tovább nem akar kijönni, annál egészségesebben születik meg!

Kismamák kitartás, ma a barátnőmnél- 36 hetesen- 100 BPD értéket mértek !! Mondták is neki, hogy nem semmi a kisfia!

Én végre összeszedtem magam és eljutottam fodrászhoz, úgyhogy már ki is nézek valahogy a szülés után.

A kettes etetés után pedig Beatricének fogok vásárolni, elvégre már itt az idő :-)

Sense: Kitartás az átalakitáshoz, nem semmi meló lehet.

Gremese: én mindössze 1 képet kaptam a lányomról a 12.héten. Nem aprózta el a dokim.

Sziasztok!

Era
Vendég

Sziasztok!

Hát akkor megy a drukk Milénának, hamarosan pezsgőt bonthatunk (persze alkoholmenteset, egyelőre!!!)! :D

Era: egyre gyönyörűbb ez a Picilány!!! Kitartás, hamarosan hazamehettek! Nagyon szorít itt Nektek mindenki!!! :D

Emese, Granda: nagyon édesek a képek!!!! :lol: De tényleg elhalványodnak ezek a fotók? Érdekes, mert a munkahelyemen is ilyenre nyomtatjuk a dolgokat, és eddig még senki nem mondta... vagy ez 10-20 évbe is beletelik...? :roll:

Szóval leírom, mi volt tegnap dokinál.

Máté teljesen befordult, nagyon jó helyen van, állandóan grimaszolt, és ez még 2D-n is látszott! Súlyra 2092 g-ot becsültek, ami ugyan kisebb, mint az átlag, de mondta a dokim, hogy nem is baj, mert teljesen egészséges, és ne is nőjön olyan nagyra, különben nem fér ki. Azt "kérte", jó lenne, ha a 38. hét körül megszületne a Fiatalúr (aug utolsó-szept első napjai), nehogy téraránytalanság lépjen fel a végére.

Köldökzsinór, méhlepény tutin működik! :D

Beszélgettünk a gátvédelemről is. Nagyon örültem, mert mindenben a természetesség híve a dokim, mondta, hogy elkezdhetem a gátmasszázst, ha sikerül, megússzuk vágás nélkül. :D Sőt, a 36. héttől javasolta a málnalevélteát is, úgyhogy most már bátran bele merek vágni. A homeós bogyókra rá se kellett kérdeznem, ő maga buzdított rá. :!: Úgyhogy felhívom a párom nagynénjét, aki homeós nagymester. Benne bízom.

EDÁ-t mindenképp javasolt. Náluk a nők 70%-ánál használják, mert nagyon jók a tapasztalatok.

Szülésznőválasztás: Pécsen általában 15-20 rugóért vállalják a szülésznők. A doki megígérte, hogy mivel az, aki szerinte a legjobb, épp nincs bent, augusztus 22-re összehoz vele nekem egy randit! Remélem, kedves nőci lesz.

NST: ez is csak 22-én lesz először, ami nekem nagyon fura, mert az már a 37 hét lesz. :shock: Addig is Tőletek próbálok infót gyűjteni. Már nagyon penge leszek a témában, mire mennem kell. :wink:

Egy szó, mint 100: ha nem lesz baj, még kb. 2 hétig biztos "szabadlábon" leszek, nem kell befeküdni a távolság miatt sem!

Úgyhogy tudok jönni fórumozni!!! :D :D :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Volt ma egy kis meló, aztán vásárlás, most meg ezerrel pihizek!
Este takarítás (most már megvárom vele apukát is) készülődünk a holnapi "bulira".

Képzeljétek, ma az OTP-ben előrevettek, nehogy ott jöjjön rám a szülés. Mondtam, hogy azért van még egy kis időnk, de azért jólesett, hogy nem kellett várakozni. Azt már nagyon nem szeretek.

Gremese: nekem nem mentek tönkre még Rebeka UH-s fotói, bár a 20. héttől már videóra vetettük őket. Majd azt fogom digitalizáltatni. Egyébként nagyon jó lett a sorozat!!! Az biztos, hogy nincs szebb dolog a világon, mint amikor egy nőből anya lesz. Csak az a szomorú, hogy ez nem mindenkinek adatik meg. Ezért is haragszom azokra, akik elvetetik, vagy 15-16 éves fejjel a WC-be dobják az újszülöttjüket!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok,

Miléna, megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!

Era, nagyon nagyon aranyos a kis Beatrice, annyit változott szerintem! ar nem sokág kell kórházban lennie, meglátod! Hamar meg fog erösödni, látod, már most mennyit gyarapodott!!! Kitartás addig is, vásárolgass neki szépen, hogy mire hazaér, gyönyörü kis birodalma lehessen!!! :wink:

Emese,
jók a képek nagyon, egyébként még nekem is megvannak Ábel képei is, semmi bajuk eddig. De inkább én is lefotózom öket, nehogy kárba vesszenek! Ez olyan szép emlék lesz majd késöbb is! :wink: Jóslófájások meg ilyenkor már normálisak, ne aggódj, Zsófika jól érzi még odabent magát!! :wink:

KTimi,
örülök, hogy elökerültél te is, már kezdtelek hiányolni, épp akartam kérdezni a lányoktól, hogy merre lehetsz! :wink:

Nyerkit,
nagyon szép a pocid, csinos kismami vagy! Örülök, hogy végre láthattunk!!

Timi26,
hát igen, a takarítás! Én is épp azt teszem, mertÁbel ma egész jól elvan magában, tegnap délután meg apjával voltak minden felé, megcsináltam gyosaan a konyhát meg a fürdöt, ma meg a többi szobát. Közben bedöglött a porszívónk, kell egy újat venni, mert elszakadt a zsinórja :twisted: :twisted: ( még anno megrágta Ottó nyuszi, azóta meg volt ragasztva-eddig bírta) Szóval a porszívózás meg felmosás marad késöbbre, d elehet, hogy átadom apának, mert nekem már irtóra fáj a hátam. Ágyat is húztam, meg Ábel ´plüss állatkáit mosom épp, nehogy még bacis legyen valamelyik a szájfertözéstöl, hiszen azokkal alszik.
Épp most néztem körül, hogy még annyi, de annyi dolgom van! Babaruha-pelenka mosás, hordozó, babakocsi lemosás-összerakás, vasalás, ágynemü, üvegek cumik fertötlenítése stb és még nem vagyok sehol. Olyan végeláthatatlan dolog ez! :? De egyszer majd csak meglesz minden és akkor jöhet Áron! :wink:

Ma megyünk az IKEA-ba, kell még egy pár apróság, Ábel már alig várja, imád oda menni!

Alvás: a ma éjszaka én is rettentö rosszul aludtam, sehogy sem volt jó, mindenhogy fájt, nyomott vagy valami. Remélem ez már végig ilyen lesz. Ja, és a keresztcsontom is elkezdett iszonyatosan fájni! Csak hogy nekem se legyen jó!

Na megyek, törödöm picit a manóval, mert már kezdi a hisztit.

KépKép
KépKép
motiot

UH felvétel: Amelyiket hőpapírra nyomják, az el tud halványulni egy idő után. Mint a fax.
Biztos nem mindenhol dolgoznak ugyanazzal a technikával, de engem figyelmeztettek, és lám, ahol Zsofka 8 hetes, már kezd a felvétel szélén egy folt lenni, ami egyre nagyobb.
A 4D-n - láttuk - rétegenként vitték fel a festéket a papírra. Olyan minőségben, hogy akár a csap alá is berakhatnám. Ezt mondták. Na ez biztos nem tűnik el. És a két színes fotót úgy nyomtatták, hogy eleve képeslap-formátum, a hátán meg ott vannak a képeslap vonalai, akár el is küldhetném. De nem fogom. :D

Era! Szép haladás, gratulálok! Vegyél neki sok szép rucikát, meg játékot, hiszen nemsokára eléri az álomhatárt, és viheted is már haza.

Kiskolbi! Köszi a dícséretet! :D Máténak is jó a súlya, vékony kishapsi lesz, de hát ebben az anyukájára üt! :wink:
Nem tudom, miből gondolja a dokid a téraránytalanságot. :roll: Máté kicsi baba, Te sem vagy egy nagy darab ember, miért ne férne ki??????
Ha Zsófi-méretű (2700 g) lenne most a pocakodban, akkor megérteném az aggodalmát, mert mi egy nap különbséggel vagyunk kiírva.
Úgyis Máté dönti el, és itt megint csak a szülés-születés csodás mivoltára tudok utalni, valószínűleg nemhiába kisebb a baba az átlagnál, nem lesz óriásbébi, simán kicsusszan majd! :wink:

Timi26! Igazad van, jogos a felháborodásod a cigizős kismamákat illetően, de nem a mi dolgunk. Szomorú, hogy már most károsítják kicsi babáikat, akik még arról sem tehetnek, hogy a világon vannak, de jobb az ilyenből kimaradni, nem szóvá tenni.

Motiot! Én örülök a jóslófájásoknak, ez csak jót jelent. Igaz kellemetlen, min a mensis görcs, és már tök hülye vagyok, mert ha wc-re megyek, nézem a bugyimat, hogy nem jött-e meg. :shock: :oops:
Mert tök olyan érzés.

Apát kérdeztem, hogy tisztában van-e azzal, hogy - mivel 4 hét van hátra - akár két hét múlva itt lehet a kislányunk? Amúgy is egy héttel érettebb a koránál.
Ő azt mondta (miután kb. két hete közöltem, hogy jóslófájásaim vannak), nap-mint nap készül arra, hogy szülünk. :D

Na, ezen felbuzdulva, összeállítottam a baba kórházbólhazahozós csomagját, és felcimkéztem, hogy Apa tudja, mikor mit kell behozni.
Lesz majd felcimkézett anyánakhazahozós csomag is, meg ilyesmik. :wink: :D

Sense! Majd talán 1 év múlva mindenképpen kellene tartanunk egy baba-mama talit, hogy a picik megismerjék egymást. Ki tudja, talán rokonok leszünk egyszer. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Persze ha tudnék számolni, azt írtam volna, hogy 5 hét van még hátra. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: 4 vagy 5 hét, már igazán nincs különbség. Sőt, ha nagyobb, akár 2-3 hét is lehet. Kíváncsi leszek! :D

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Mammikák!
Vadvirág! Köszi a linket! Nagyon jó, sokkal tisztábban látom a dolgokat! :lol:

Emese! Azért még ne szüljél jó??? :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó a "cserebogárképsorozat" :lol: :lol: :lol:
Ja, egyébként az hagyján, hogy lecseréltem a pelenkázólapot, ma a kiságyat is :shock: :shock: :shock: ugyanaz, csak világosabb, ugyanis a pelenkázószekrény is natur fenyő színű lett... Ez már a vég :lol: szegény családom már eléggé kivan... De most jól érzem magam :lol: bár valószínű még vagy 6x átrendezem a babaszobát :shock: Tudja esetleg valaki mi ez? Ez is a terhesség valami mellékhatása???

Sense! Én azért nem tudok az oldalamon aludni, mert Gergő rögtön rugdossa az oldalamat, szóval egy kicsit haránt van szerintem, úgyhogy most nagyon speciális "oldaltháton" fekszem kipárnázva elől-hátul :lol:

Era! Jaj de jó hír, akkor szépen fejlődik Beatrice. Képzeld, ma meséltem Anyukámnak Rólatok és határozottan azt mondta: "Kislány? Ó, akkor nem lesz semmi gond, a kislányok nagyon masszívak" :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

Motiot! Csak apránként, minden napra egy kicsit, én is így csinálom.
Porszívó: mi is készülünk lecserélni, most nagyon beleszerettem a vízfilteresbe, itt még egy kicsit drága (30-50ezer), de ez ami most legjobban leköti a port, állítólag 99%-ban, a simák meg 30% :shock: körül, a többit visszafújják a levegőbe, jó ,mi?

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Bejártuk ma a fél országot, voltunk Kecskeméten, aztán Pesten. Páromnak kerestünk bőrruhát a mocihoz, hogy védje, de nem találtunk. :( Ilyen nagy méretben nem volt sehol… :oops:

Ez a rendrakás-takarítás mánia nekem is furi. Bár eddig sem voltam lusta, de mostanában olyanokat művelek… Ma például indulás előtt még gyorsan megpucoltam a kisszobaablakot… :shock: Mintha nem ért volna még rá. Remélem, hétvégén be is rendezzük a babaszobát!!! Ha igen, dobok fel képet. Már úgy várom!!! :D

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Timi26! Egyelőre eszem ágában sincs szülni, én szeptemberben akarok, remélem Zsófikám is jól érzi magát addig bent. Bár, hogy nagyobb, meg ezek a hidegfrontok.... De ez mindenkire érvényes. Szerintem mostantól bárki bármikor szülhet.
Talán legnagyobb esély a meglepetésre/születésre Vadvirágéknál van, hiszen ott két kislány lakik. :D Persze itt is alapból számolunk ugye -10 nappal, és pikk-pakk, mindjárt megszületnek. :wink: :D

Anitja! A fészekrakás is normális terhes-tünet, ugyan úgy, mint a joghurtreklámon történő zokogás. :lol:
Ma én is átrámoltam a pelenkákat, takarókat, összeállítottam a kórházi csomagot, egyelőre a pelenkázón halmozódnak a cuccok. :)
És annyiszor rendezed át a babaszobát, ahányszor jólesik! Érezd jól magad!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese: akkor nagyon drukkolok, hogy Zsófika szeptemberig bennt maradjon.
Én már nagyon nem bánnám, ha jövő héten kibújna Viktorka! De hát ezt jó esetben ő dönti el!

Tök fini a málnalevél tea!

Kép
Kép
timi26

Emese! Nagyon jó az UH kép sorozat!!! :D Nekem pocakképekből van ilyesmi a gépemen! Az UH képeket meg én is lefényképezem akkor. Ezek szerint hiába ragasztottam be a pocakosnaplómba... :evil:

Anitja! Szerintem is! Pakolásszunk, rendezkedjünk kedvünkre! :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok !

Lányok engem is elért a pakolási láz.
Ma kimostam az összes textil pelust meg az Ikeába vettem olyan kicsi frotír türcsi szeűséget amit büfiztetésnél lehet használni meg ha esetleg bukik megtörölgetni a pofiját.

Én a Dreft baby mosószert használtam. Öblítót nem mert mindenki azt mondta az nem kell. Isteni illata van.
Holnap reggel 8-ra megyek CTG-re utána jövök haza és szépen kivasalom őket aztán mehet be a szekrénykébe.

Motiot : köszi kedves vagy, hogy hiányoltál de tudod rossz pénz nem vész el. ( csak átalakúl )

Én tutti szeptemberbe szülök de mindenkinek drukkolok aki esetleg augusztusba szeretne szülni.

Miléna megy a drukk ++++++++ ja és persze itt a hideg front reméljük jönnek azok a fránya görcsök.

Tegnap voltam szülésfelkészítőn és bementünk megmutatták a szülőszobákat meg bementünk az újszülött osztályra is.
Képzeljétek volt ott egy 10 perces baba. Hát tünemény volt olyan kis sima édes csöndes és szopizta az ujját.

Hát a Jahn Ferenc kórházban van lehetőség. Lehet kérni 1, 2 illetve 4 ágyas szobába magad.
Ha az 1 ágyasba mész ( ez alapítványi erre kap az ember egy csekket és annyit fizet be amennyit akar ) akkor oda a család bejöhet egésznap látógatóba és egésznap kint van a baba.
Ha több ágyasba kéred magad vagy csak ott van hely akkor oda senki nem jöhet be látógatóba csak üveg ablakon keresztül mutatják a babát a családnak. Persze ha én kérem, hogy 1 ágyasba rakjanak és nincs hely akkor utána ha felszabadúl a szoba akkor átköltöztetnek oda.

Lányok én még mindig dolgozom és remélem , hogy 20-a utáni héten abba is hagyom max megvárom a szeptember 1.-ét.

Ja és a legjobb megyek Bécsbe vásárolgatni a tesómmal. Igaz még nem tudjuk mikor de szerintem vagy a jövőhéten hétfőn vagy 20-án. Veszek egy zsák ruhát majd a törpének.

Na megint jó kis regényt írok.

Mindenkinek szép estét és jó éjt állítólag éjszaka hüsi lesz.
20200310173350

Jó estét mindenkinek! :wink:

Anitja, Mazsola, igen ez a fészekrakási ösztön, ezt élem most én is, de nagyon! :lol: :lol: Minden napra egy kicsit tervezek, de aztán majd belepusztulok, hogy még valamit csinálhassak.
De azért lassan majd alakul.
Voltunk az IKEA-ban, Ábel elég jól bírta, de azért látszott rajta, hogy még fárasztó neki a dolog. Viszont jól bekajált paradicsomos tésztából, rá egy adag fagyi, a kijáratnál még egy adag fagyi plusz apa hot dogjából a virsli. Ezt úgy ette, hogy egyik kezében virsli, másikban fagyi :lol: :lol: Alakul a kiskrampusz, sak ne lenne ennyire hisztis! :twisted:
Vettünk porszívót is, holnap reggel be is üzemelem, nagyon le kellett magamat állítani, hogy ne most álljak neki :lol: :lol: . meg vettünk éjjeli lámpát is, olyan cuki, meg polcot, amit apa holnap felfúr a pelenkázó fölé, meg holnap föltesszük a lámpát is meg a hösugárzót is, aztán kész a háló babarésze. :wink: Majd teszek fel képet, ha készen lesz. Aztán már csak a ruhák meg apróságok meg kórházi csomag van hátra!

Timi26,
hát é szurkolok neked, hogy Viktorka kipattanjon hamarosan, nekem is elég nehéz már a dolog. Mondjuk ha már ott tartanék, ahol te, akkor én is szívesen szülnék. De én is szeretnék szeptemberig várni, hiszen már az sincs messze! :wink: Innentöl már lassan mindenkiért izgulhatunk! :wink:

Itt ma 15 fok volt egész nap és úgy szitált az esö, mintha köd lenne összel. :cry: :cry: Nagyon lehangoló volt, ilyen idöt mondanak még a jövö hétre is. Én nem bánom, hogy nincs olyan nagy höség, de azért könyörgöm, ne ilyet!!! :cry:

Na elteszem magam holnapra, mindenkinek jó éjt! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: