A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Madrin !!!

Minden rendben lesz!!!Lesz elég petesejted!!!! :wink: Drukkolok neked nagyon!!!! :wink:

Estrella!

Örülök ,hogy minden oké!!!! :wink:

Lányok mára elköszönök!!JOCAKÁT!!Holnap jövök!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin

Hiányoztál. Krisztinek igaza van, mindenki hiányzik,aki ritkán jelentkezik.
Sajnálom a gyógyszerrel a kalamajkát. Most ha jól sejtem neked lombikod lesz?
GYógyszer árra leeset az állam. Nem arról volt szó, hogy több lett a támogatás és igy olcsóbb lesz a gógyszer.
Igaz én nem értek hozzá, még abszolut kezdő vagyok.

Estrella

Örülök, hogy minden rendben van. Láthatad a kis krumpliszsákodat. Szédülés mulik-e? Jobban vagy-e?

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jol van csak vicceltem, szeretem magam sajnáltatni :)

Akkor pénteken talizunk, de jó:)
Hányra mentek, mert nem biztos h gép közelben leszek addig
Én nem sietek mert szabin vagyok, végre nem kell hajnalban sorban állnom
Ja Luverist kell szurnom most meg Puregont, aztán majd Orgalutrán (totál hiánycikk) meg Ovitrellt fogok még szúrni.
madrin

Jaj, csajok köszönöm a drukkokat, nem írom le külön mindenkinek, mert annyira aranyosak voltatok, hogy kész vagyok!!!
A szombati és hétfői tali olyan sok poz.erőt adott, annyira jó, ma a munkahelyen is olyan volt, mintha nem is ott lennék, hanem valahol más univerzumban! :wink:
Szóval, nem tudom, értitek-e amit írni akarok!!!

Kriszti
Azért nem kell túlozni! :D Tessék továbbra is sokat pihizni, babatapik mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyunyi
Szerintem jól döntöttél teszt ügyben, én sem fogok előre, már csak babonából sem!
Babatapikat neked is küldöm++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katának is mennek a tapik, bár ő most nem fog jelentkezni hasonló okokből, mint előbb írtam, de jól van, pihizik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Madrin!
Akkor jól van, memgnyugodtam!!!!! :lol: :lol: 9 körül megyünk, nekünk sem kell sietni, azt mondta a doki! :lol: Luverist szúrtam tavaly én is...Ha így tudom, 4 ampulla itt csücsül a hűtőben, és eladásra vár(persze jóval olcsóbban) :roll: Na, majd másnak, neked nem lesz már rá szükséged!!!!!Legalábbis nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!
Úgyhogy pénteken találkozunk! Öltözetet nem tudom még mi lesz rajtam, attól függ mi jön rám! :lol: De egy magas körszakállas pasival leszek! :lol: Vajszínű táska a vállamon.Ez tuti!Majd megkukkollak az iwiw-en....
Na, megyek, folytatom semmittevésem! Nemsokára jön párom, és vacsi ! :lol: Jó éjszakát nektek!!!!
Vendég

Madrin,
ha hiszed, ha nem gondoltam rád! Főleg hétvégén, hogy bírtad a Forma 1-et?
Mi itthonról kellemesebb körülmények között néztük a férjemmel, ő nagy Ferrrari (főleg Schumi!!! :D ) rajongó, és hát őszintén én is szeretem ezt a száguldó cirkuszt!
Pénteken én is megyek Uh-ra, de sietek vissza, lehet nem találkozunk, megyek dolgozni, mert úgy számolom, hogy hétfőn megint mennem kell, meg jövő hét hogy alakul nem tudom és még egy-két dolgot el kell intéznem! Aztán utánam a vízözön!!!! :lol:

Hú, miket írok, kisregényeket, de csajok ezt ti műveltétek velem a talik alkalmával!!!

Estrella
Tök szupi lehet az Uh!!! Rakj ám fel képet!!!!

manda

Vagy csütörtökön vagy pénteken én is megyek. Attól függ, mikor jön meg... (szerintem holnap)... és hogy ehhez képest mikor tudok elszabadulni a melóhelyről :?
Remélem, sikerül bejutni W.-hez, és kezdhetjük végre az ovulációserkentő kúrát.
A páromat 23-ra sikerült bejelentenem vizsgálatra, addig teljesen fullosak. Ki hallott már ilyet? W. azt mondta, 1 hétre előtte elég telefonálni...

Kriszti, Nyunyi, egyre közelebb vagytok :) De jó Nektek!

Lexiről semmi hír?
elan

Manda!
Ez nem túlzás!!!!! :wink: :lol: Örülök neki, hoyg végre kaptál pozitív energiát!!!Pénteken találkozunk!Legalább lesz ismerős, akinek a nyakába ugorhatok örömömben(ellenkező esetre nem is gondolok).
MI vérvétel után elmegyünk Lexihez.....Ha van kedved csatlakozni, és végzel addig, szivesen elviszünk.És majd az eredményért megyünk vissza délre..... :roll:

Na, mostmár lépek, már érzem a kaja szagát, illatát.Jó éjt
Vendég

Zsókuci
Megkaptam a privit!!! köszi! Nagyon jók lettek a képek, még a rólam készültek is!!!! :lol:
Puszi és köszi a drukkokat is!!!!

Csajok, akik kértétek majd rá veszem Karcsit cseréljen képet, de mikor lesz, azt még nem tom! :roll:

manda

Kriszti!
Sajna én lehet, már nem leszek ott, ne haragudj, de amint lehet jövök haza! De egy telcsi hívást elvárok és majd virtuálisan nyakamba ugorhatsz, Ok?!
Jó étvágyat!!!!

manda

Rebe
:cry: Átérzem fájdalmad! Olyan igazságtalan az élet!
Az ismerősök között olyan sokan betegedtek meg az utóbbi évben és sajnos már páran nincsenek közöttünk! (bocsi, remélem nem voltam bántó)

manda

Vic
Még csak belekezdtem nyaralásod leírásának elolvasásába, de már az elejétől elfáradtam! Nagyon szuper lehetett, ennyi mindent látni és ilyen sok helyre eljutni! Irigyellek tudod!? De majd később mi is elmegyünk oda, van még rá vagy 50-60 évünk! :wink: Addig a gyerekek az elsők!!! :D

manda

na, most jól megsoroztalak benneteket!!!! hihihi :D

manda

A fotót majd holnap felrakom, mert ma már nem lesz rá erőm, elfáradtam. (meg hát apának kellene segítenie a szkennelésben) szóval holnap ígérem segítek. :)
Kriszti:
Küldtem püt.
Bibar:
Nagyon tetszik a felsőd amiben a talin voltál. :)
Vendég

Szóval holnap ígérem felrakom. ( :? szóval már félig alszom, bocsi)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Most regisztráltam magam a Babanetre, hogy végre ne csak olvasója, hanem hozzászólója is lehessek a topiknak. NAgyon örültem, hogy találtam egy BMC-s topikot. Szóval mivel még kezdő fórumozó vagyok, előre is bocsi, ha bénázok. És lombik téren is kezdő vagyok, tegnap kaptam meg az első 2 embrikémet, úgyhogy most az előírt 4-5 napos pihimet töltöm itthon, ami így elég jól elviselhető, hogy Titeket olvaslak és tapasztalatokat gyűjtök. ICSI-m volt és 20-án kell visszamennem az első tesztre. Úgyhogy remélem az esti tűzijáték már nekünk is szól :-)
Na, most így elsőre gyorsan ennyit, gondolom, már mindenki alszik, nekem is ezt kéne tennem. Jó éjt mindenkinek így ismeretlenül is!
kicsilány73

Kicsilány:
Üdv. a csapatban, és természetesen neked is mennek a drukkok. :)
Vendég

Kicsilány!
Üdv itt nálunk! és reméljük, hogy 20. jó híreket kapsz! Mennek a drukkok!
Nefke
nefke

Csajok!

Nagyon meglepődtem, hogy valaki írta, hogy a párjának csak 23.-ra kapott időpontot, mert én múlt héten kértem és jövő hétre kaptam. Remélem én is tudok menni, mert a hétvégétől függ, hogy megjön a mensim vagy sem?!
ha igen, akkor lassan már mi is kezdhetünk.
Nefke
nefke

Szép jó reggelt Lánykák!

Manda ,Elan!Köszike a drukkot!!!! :wink:

Kicsilány!

Üdv itt nálunk!!!! :wink: Drukkolok neked 20 ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Estrella
megirtam a másikon :P :P képet kérünk :oops: :oops:

Kicsilány
jó csapatba csöppentél,szivesen látunk,és nagyon drukkolok neked hogy sikerüljön :P :P

Manda
jó hogy igy feltöltödtél :P :P

Madrin
neked is mennek a drukkok :P :P

már alig várjuk az új csapattagokat a babás topikon,és ugy látom nemsokára nagyon sokan átjöttök :P :P :P

Kriszti
hú már nagyon közel vagy,és persze hogy jó hirt fogsz kapni,szerintem már csak egy kérdés van,hogy hány baba lapul a pocakodban :P :P Lexiről mi is várjuk ám nagyon a hireket :oops: :oops:

Nyunyi
hogy vagytok??? :P :P

bibar

Sziasztok!
Nagyon jó volt így felébredni, hogy ennyien drukkoltok nekem, köszönöm.
Gondolom így két nappal az ET után még teljesen normális, hogy semmit nem érzek. Vagy egyáltalán kellene? Mindegy, folyamatosan győzködöm Őket odabenn, hogy ennél jobb helyük nem is lehetne, maradjanak csak. :)
kicsilány73

Sziasztok!

Itt a koránkelő! :lol: :lol:

Bibar!
Az ég szóljon belőled!!!Ma Zsebike tanácsára lemondtam a hosszú autótúrát.Szlovákiába akartunk kimenni, (őszintén megmondom, valami különleges csokit akartam vinni a BMC-be)de mivel tényleg elég hosszú út, nem mertem bevállalni...Ilyen kis besz....i lettem :oops: :oops: Nagyon remélem, h jó hírekkel jövök!De közben rettegek is, mert nem volt olyan vészes a túlstimu...Vagy csak időben bementem, és azért enm.Nem tudom!Még 2 nap! :shock: :shock: És mintha meg akarna jönni, úgy fáj a derekam, és picit a hasam(elvileg ma kéne......)Na, jó nem negatívkodom, de ez a 2 nap felemészt!
Lexihez én pénteken megyek!

Kicsilány!
Üdv köztünk, és megy a drukk 20-ára!!!Úgy legyen, az első tüzijáték Nektek szóljon!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Bibar Drága!

nyügösen,takarítanom kell és semmi kedvem!!! :oops: De muszáj!!! :roll: És te ,jól vagy!!??Bocsi vagytok!!!

Kicsi fiam keresztapukája ,egy kicsit diló!!!Kifestette kisördit!!! Kép Imádom!!!!!!!!!

Kicsilány!!!

Beszélgess csak velük!!!Hajrá!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!!!!

Minden rendben lesz!!!Ne idegesskedj,nem tesz jót a babáknak!!!! :wink: Pénteken jó híreket fogsz kapni!!!Érzem!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csajok!
Szerintetek mi lehet az oka, hogyha egy 10 hetes terhes nőt az istvánhegyibe küldenek? Egy barátnőm terhes és ő kérdezte, de nem igazán tudtam válaszolni, mert spontán baba és nem is volt soha köze a lombikhoz?!
Tudtok valamit mondani?
Nefke
nefke

Sziasztok!

Manda :)
Örülök, hogy ilyen jó hangulatban vagy! Biztos meghozza a sikert!
Jövő pénteken sajnos még nem lesz dokink, ki fogja csinálni?
Én jövő hét elején kezdem a szurit. Végre túl leszek a 6. inszemen. Mondjuk, olvasva itt a lombikos adagokat kicsit beijedtem. :roll:

Kriszti :)
Nagyon drukkolok neked a háttérből!!!!!
Most már két napig ne is menj sehova. Ezek a jelek, tudod, a babásság jelei is! :wink:

Kép
mofly

Sziasztok!

Kriszti!
Írtam Pü-t !

Kismoni
kismoni

Sehol senki?? :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Móni!
Köszönöm!!!!

Mofly!
Nagyon kedves vagy!!!Köszönöm szépen!Ismerjük egymást???(Bocsika, de lehet már találkoztunk is...Jöhet priviben is)BMC-s vagy, úgy gondolom....Hol tartassz?
Remélem, ez már tényleg a babásodás jele.Tegnap egy olyan szitun elsírtam magam, amin nem szokás.Eleve érzékeny vagyok, de néztem egy filmet, és a pasi megmentette a cégét, a csődtől, és ezzel 300 munkását.Na, ezen elsírtam magam, még most is könnyben van a szemem.Normális ez????? :roll:

Nefke!
Jó kérdés....Ilyen korán?Esetleg nincs valami rendellenesség a csalában?Arra tudok esetleg gondolni!Bár ilyen korán.....nem tudom, mi mutatható ki!
Vendég

Krisztike!

Dolgoznak a hormonok!!!!! :wink: A terhes nők álltalábban érzékenyek!!!Ez jóóóóó!!!!!!!!!!!!Megy a drukkkk!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mofly
Köszi, aranyos vagy! Drukkolok a 6.-ik inszemhez, hogy sikerüljön!!!! :wink:
W.dokihoz jelentkeztem be, majd őt megkérem, hogy ő csinálja. Gondolod jövő pénteken leszívás? :roll: Hát jó lenne! :lol:
Puszillak! Remélem összefutunk, mikor mész a BMC-be? Én pénteken reggel, de mondjuk, sietek vissza dolgozni.

manda

Kriszti
ne aggódj nem kell ahhoz túlstimu hogy baba legyen :oops: :oops: nekem is fájdogált a hasam,olyan enyhén :oops: :oops: a sirás is jóóó :P :P tudom az utolsó napok milyen nehezek,bár én már ilyenkor tudtam hogy baba van :P :P /teszt+cicibimbópárizsi/ :P :P

Nyunyi
jó kép :P :P jól vagyunk köszönjük :P :P
Mofly
druuk a szurikhoz,te itt laksz a szomszédomba :P :P

Kicsilány
2 nappal utánna nem kell még semmit érezni,van aki végig az eredményhirdetésig nem érez semmit,én kb az 5.naptól gondoltam hogy sikerült,volt összehasonlitási alapom,az előző 5 lombikom :oops: :oops: azt mondják ne figyeld a tüneteket,persze ez lehetetlen :oops:

bibar

Sziasztok,

Kicsilány, üdv itt, mennek a szurkok :)

Kriszti, jól tetted, hogy lemondtad! Fő a siker, csokit majd utólag is vehetsz :)

Bibar, mi ez a párizsis szöveg? ;) Már a multkor is lemaradtam róla, elmondjátok? :)
elan

Bibar!
Drága vagy...Nekem olyan 7. napon volt ilyen bimbópárizsim, és tegnap...De nem állandó jelenség...Nekem is van tesztem, de......a vérvétel a tuti!Félek megcsinálni!

Mofly!
A másik hibám mostanában a figyelmetlenség!!!Látom BMc-s és Szűcs dokis ha jól vettem ki...Ráadásul írtad , hoyg 6. inszem.... :oops: :oops: Olyan felületes lettem!Ne haragudj!Miutánvisszaolvasok 2 X, rögtön rájövök, hogy elsiklottam a dolgok felett! :oops: Még jó, hoyg 2 X elolvasok mindent! :lol: :lol:
Vendég

Manda!
Sajnálom, h nem találkozunk pénteken...Mi nem akarunk korán odamenni, a W doki azt mondta felesleges...Így is 3 órát várni kell, és beszéltük Lexivel, elmegyünk addig hozzá....

Elan!
Pont ezt mondták zsebiék is, hoyg igenis 2 nap fontos még, mert én azt mondtam, már nem annyira fontos ez a 2 nap...És igazatok van, majd ha megyek 2 hét múlva UH-ra, akkorra viszek csokit!
csak az útlevelemben én vagyok egyedül, és közben csalok, hisz már ketten leszünk!(vagy 3-an)Na jó, ez csak vicc, hisz nem fog látszani!
gyermeke(i)m anélkül megy külföldre, hogy lennének papírjai! :lol: :lol: :lol:

Délután dobok egy táblát!Ideje lesz...Csak mostanában összecsaptak a hullámok a fejem fölött! :roll: :lol:
Vendég

Bibar
Köszi, én is így gondoltam, de az ember lánya annyira szeretne valamit érezni. Azt mondják, vannak nők, akik már aznap tudják, hogy sikerült. Nos, nekem az a 7. érzékem, úgy látszik, nem fejlődött ki. És már most azon edzem magam, hogzóy megálljam, hogy jövő hét végén ne vegyek tesztet és kibírjam a tuti 20-i vérvételig. Mert nem tudom, mennyire biztos a gyógyszertári, esetleg bekever-e az erdménybe ez a sok szuri, meg Utro.
kicsilány73

Igen, én is a BMC-be járok, ezért szoktalak benneteket olvasni. Nem minden nap, de nagyjából képben vagyok. Szerintem már láttalak ott, de nem voltam benne biztos.
Bizony, a terhes nők bármin képesek elpityeredni. :)

Én már túl vagyok a 3. próbálkozós évfordulón. 2005 elején volt egy vetélésem. Azóta volt laparom, nem találtak semmit. Így végig kell csinálnom a 6 inszemet. 7 stimulációs hónap, és 5 inszem volt idáig. A türelmem meg csak fogy. Pedig Lippa tündérkéiről szeretnék példát venni. :)

Manda :)
Ja, még csak ma vagy 3. napon? Akkor tényleg nem biztos. Hétfőn v. kedden megyek. Attól függ hétvégén hogy hajlandó megjönni. Előjeleket már érzem. Remélem, nekem is sikerül W. doktorhoz mennem.

Bibar :)
Köszi. A férjem szülei most is ott laknak. :)

Kép
mofly

Mofly!
Ha, így lesz, és tényleg kismami leszek pénteken, nem si tudom mit fogok csinálni!!!!Az égíg ugrom örömömben!!!! :lol: :lol:

És akkor jöna költői kérdés.....
MOfly, és Kicsilány!
Ha szeretnétek a szerencsehozó táblába bekerülni, kb 4 oldallal arrébb van egy minta, küldjétek el a publikus adataitokat, és beírlak benneteket!!Ami titok, azt nem kell...Jöhet priviben is.
(Kor, hanyadik próbálkozás, név, (nem kell a teljes, elég a keresztnév),lakhely, doki.).De nem kötelező! :wink: :lol:
Csak hátha szerencsét hoz nektek is!!!

Na, visszapihenek, most megettem a napi túróadagom, és hot-dog-om, gyogyijaim, és nyugodtan térek egy kicsit nyugovóra! :lol: :lol: :lol: Ebéd után mindig elálmosodom... :lol: :lol:
Vendég

Szia Krisztike!
Kimondottan miattad néztem be! Örülök a tüneteidnek, ezek csak jót jelenthetnek. Álomkor, sírás, falási kényszer, cickójelenség :?: :?: :?:
Tudom tapasztalatból, hogy ez az utolsó pár nap a legnehezebb, de nemsokára letelik, és ................. :lol: :lol: :lol:
Nagyon szorítok értetek. :wink:
Nyunyi!
Értetek is ám, na meg mindenkiért, aki akciózik. Már én is úgy visszamennék, de türelmesnek kell lennem, a mi hónapunk a szeptember-október lesz.
Remélem én is beleesek a babaesőbe. :wink:
Na ne szaladjunk annyira előre, most rajtatok a topic szeme.
Puszi
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Kicsilány
nekem mind a 6 lombiknál az igazat mutatta a teszt :oops: :oops:

Kriszti
megértem hogy félsz tőle,teszt elötti nap én soha nem tudtam aludni :oops: :oops: van aki kibirja,nekem jobb volt mindig otthon szembesülni a valósággal,mint a bmc-ben :oops: :oops:

Elan
a párizsi az a mellbimbód,ami terhesség esetében sok nőnek már az elején akkora lesz mint egy párizsi,nekem ilyen volt,a bimbóudvar oriásira nött :oops: :oops:

bibar

Kriszti!
Köszi, ment a privi az adatokkal.
Jó éjt! :D
kicsilány73

Lányok!
Lenne egy nem éppen BMC-s kérdésem:
barátnőm nőgyógyászt keres, az övé (akinél az ikreit szülte (spontán)), mostanában elérhetetlen. Szóval neki egy "sima" doki kell, nem speckó lombikos. Tudtok javasolni valakit? Vagy esetleg nem tudjátok, a BMC-s dokik foglalkoznak ilyenekkel is?
kicsilány73

"Szerencsehozó tábla"? Ez aranyos! :) Rám férne!

A teszttel én is mindig úgy voltam mint Bibar. Inkább itthon teszteltem, mert nem akartam a BMC-ben sírni. Az elég kínos lett volna. Mire mentem, addigra megnyugodtam. Lombiknál mondjuk nem biztos, hogy helyes eredményt mutatna ki. Tényleg a vérvétel a biztos.

Kép
mofly

Köszike e dicséretet Bibarka!!!Küldtem pü-t!!!!

Timso!!!remélem igazad lesz!!!Szurkolok neked nagyon!!!!! :wink:

Moflyka!

Most néztem milyen közel vagy hozzám!!!! :wink: Iwiw en fent vagy????

Lányok!Hogy kell érteni a bimbópárizsit!!!????????Valaki megmondja nekem!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Már értem :) Köszönöm, eddig sötétben tévelyegtem párizsiügyben :)
elan

Lányok,már én is értem!!!!!!!!!!!!!

És nálam is fennál ez a tünet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+kis kidülledő mirigyek!!!!!!!!!!!!!!!!Akkor ez most jót jelent!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Igen, Nyunyi, az nagyon jót jelent, amikor én más állapotba kerültem, nekem is ez volt a legjellegzetesebb tünetem. :wink:

Timso
Kép
timso015

Krisztike drága jók a jelek a nagyon :wink: !Kitartás már "csak" 2 nap.Elképesztően szorítok Nektek!Szerintem is jól döntöttél csoki ügyben!

Mofly,de aranyos vagy :oops:! Drukkolok a 6.inszemhez!

Nyunyi bizti jót jelent :wink: ,szorítok!

Képzeljétek ma én is voltam a BMC-ben :D .Nem volt betervezve,ezért nem írtam,de a férjem ma itthon tudott maradni,hát gyorsan elszaladtam egy vizsgálatra és úgytűnik szeptemberben megyünk vissza a Tesókért :D !

Zsebi tudtam,hogy Te mész ma,csak sajnos nem tudom,hogy nézel ki,pedig lehet,hogy találkoztunk.Fent voltam az emeleten fehér rövidgatya volt rajtam kb.fél 11h-kor érhettem oda.
Remélem jó sok és nagy petikéd van már :wink: !

Puszi Mindenkinek!
Lippa

lippa

Szia Lippa!
Akkor még az is lehet, hogy találkozunk, én is szeptemberre tervezem a visszamenetelt a fagyibabáinkért.
Te hogy tudod, be kell előtte jelentkezni?
Gyönyörűek a lánykáid, mi is egy ilyen szépséges párosra játszunk.
Puszi
Timso

Timso
Kép
timso015

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: