[quote="boniko"]p írta:bonikoárom szörfözik

naplemente pulában

Nyaralás rövid beszámoló:
Szombaton hajnalban indultunk, semmi fennakadás nem volt kifelé, 11 órakor el is foglalhattuk a szállást(pedig 14 órát mondtak)
A tengerpart kicist messzebb volt, mint ahogy írták800m helyett 1500m, de kocsival voltunk, nem volt gond.
Majdnem mindennap jó idő volt, esténként szunyoginvázió volt. vittünk magunkkal szakácsot is(barátnőm pasija) így nem kellett főznöm se.
Rengeteg Karlovackot ittunk (én csak azután, hogy kedden beteg lettem)
Voltunk Pulában Amfiteátrumot sasolni, kunácskát költeni, illetve Medulinban(legközelebb csakis oda fogok menni).Rengeteget búvárkodtunk, szakács csávó fogott rákot valamelyik nap, és estére megfőzte vacsinak őket
Párom kiszörfözhette magát de többnyire inkább velem volt.
Indulás előtt hugomtól kaptam egy óriási fekete úszógumit, én azzal lubickoltam a tenger közepibe

NÉha Párom is kölcsönvette mulatságos volt.
Pénteken hajókirándulásra szerettünk volna menni 30 e volt, 14 szigetecske, ebéd, korlátlan italfogyasztás és 2 óra úszkálás.Reggel be volt borulva, így mi nem mentünk, de szakács csávó(aki egyébként végig hisztizte a nyaralást) csakazértis menjenek. Ők elmentek, mi be Pulába ajándékokat vásárolni. 2 perc múlva dörgés, villámlás, és szakadó eső. Ötültünk hogy megmaradt a pénzünk( mert barátnőméket körbevitték a szigeteken, semmit nem láttak, kb 2 órás volt 7 óra helyett és nem adták vissza a pénzüket

)
Mi nagyon jól éreztük magunkat, de azért jó volt már hazajönni.
JA és Pulában összefutottunk" Berényi Miklóssal" és kis családjával, le is fotóztam őket
off