Móni!
Én is aggódtam a láz és a gyógyszer miatt, de a doktorom még javasolta is a szoptatást. Ez logikus, hiszen egy éhes kisbaba hatékonyabb, a legszuperebb mellszívónál is. Védőnéni csak a nagyon magas láz esetén nem javasolta a szoptatást akkor, ha az bakteriális vagy vírusos fertőzés következménye. Én, amikor elbizonytalanodtam némely gyógyszer alkalmazásakor, nem egyszer az északa kellős közepén hívtam fel a gyermekorvosi ügyeletet és az ügyeletes gyógyszertárat. Nekem akkor volt nagy szükségem a segítségre! Egyikük sem küldött el, sőt.
Manó!
Igen, ez a kisbaba akkor kaphatott észbe, hogy mi már egy hete várjuk őt a kijáratnál. És a szülők türelmével játszani nem szép dolog, úgyhogy belehúzott inkább.
Apropó, szüléstörténet! A Ti történeteteket -ha még mindig publikus- hol lehet elolvasni? Mint már korábban is írtam vevő vagyok az olvasásukra.
Gurgi!
Igen sokszor eszembe jutsz! A kilóid még most is írígylésre méltóak számomra. ( És lehet, hogy nem vagyok egyedül ezzel?)Hol tartasz mostanság? Samukáról még nem láttam fotót.
Brigi!
Már korábban szerettem volna Tőled is megkérdezni, hogy Te hogy bírod odahaza a gyűrődést? Most már nem kérdezek inkább semmit...

Kitartás! Lesz ez még így se!?
Nagyon édes fotókat raktál fel!
Enikő!
Ma még nem voltál. Alakultok?
Mindenkinek hosszú, legalább reggelig tartó

, nyugodalmas jó éjszakát kívánok.
Tücsi