Mi is azt a tápit esszük!
Én megkóstoltam nem olyan vészes, de a tejcsi finibb.
De azért Bogi szivesen nyakalja a tápit is, Bár neki mindegy, csak a pocak teljen vele, és ne infacol legyen...
Csajok!
Most panaszkodni fogok, kész vok totál...
Anyósék jöttek, Bogi természetesen miért ne, felébredt mire beengedtem őket, anyós rohan be hozzá, kapja fel.se kézmosás se pelus a vállra.
Na, mondanom sem kell totál agyvérzést kaptam és kiosztottam...
Erre ő, hogy nehogymár ez olyan nagy probléma legyen, akkor a macskát is pateroljam el itthonról.
Hát a macska még a közelében sem jár, mióta megszültem Bogit jó ha háromszor simiztem a cicut, szal erről ennyit.
Na, persze mondanom sem kell, lehet tirpák vok, de a cicut jobban szeretem mint anyóst...
Szal kész vok.
Szerintetek ez olyan érthetetlen, mielőtt hozzányul a gyerekhez előtte kézmosás?
Bejön a szutykos utcárol a szutykos kezével ami tele van mindenféle bacival, és fogja a gyereket.
Jelzem miután elmetek, átöltöztettem Bogit, meg jól áttörölgettem nedves törlökendővel, mert fürcsizni most nem birunk, mert ahhoz hideg van.
Tudom én is hülye vok, mert már lassan beteges ez a kézmosásom, egyébként is nagyon gyakran mostam kezetm aztán mikor terhes lettem mániákus kézmosó lettem, amióta meg Bogi van, azóta szinte beteges ez a kézmosás, de ez van.
Igaz már a sok kézmosástól úgy kiszáradt a kezem, hogy kirepedt, de vettem Neutrogena kézkrémet, az már szépen hozza rendbe, de egyszerüen nem birom magam leállítani a kézmosásról, illetve az örökös kézmosásról...
Tényleg ti hogy álltok az ilyen dolgokkal?
Csak én lennék ilyen hülye?
Bár a Robi is dettó, szal két hülye egy pár.
Most röhögni fogtok, de mikor megfogok valamit, akkor muszály kezet mosnom ha bemegyek a Bogihoz, mert látom a mikroszkópikus bacilusgolyócskákat
A Robi erre azt mondta, hogy túl sok helyszinelőket meg ilyeneket néztem és hülye vok, nehogy már azt képzeljem, hogy a sima folyékony szappan leviszi a bacilusgolyócskáimat...
Hülye vok, és kész...
Bocsika hogy hosszú voltam, de úgy felmérgeltem magam, már a sírás küszöbén voltam, hogy miért olyan nehéz ezt felfogni, hogy mosson kezet, meg tegyen pelenkát a vállára, hogy ne a szutykos ruháját nyalogassa a Bogi...

nem ám!!