A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!
Hazaértem, majd később visszaolvasok, kicist pihenek!
Puszi mindenkinek!És nagyon köszönöm az edddigi drukkokat!!!!
Vendég

Elan!
Egyet értek veled!!!Remélem igy lesz! :wink:

Krisztike!Üdv újra itthon!!!! :wink: Minden rendben egyépként???? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jajj de jó Kriszti!

Végre egy jó hír.:)))
Érdemes volt bekukkantani:))
Na megyek is mosogatni,megjött a kedvem.:))

Nyunyika
Aztán úgy legyen ahogy mondtad!:))) Várom az én időm:))
Neked pedig tuti a 2 csík,tudod én boszi vagyok:))))
sehike

Sehike!

Remélem,tényleg boszika vagy!!!!! :wink: Szugerálj csak nyugodtan Egerből!!!!Puszantás!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsebike!!!
Merre vagy????Mi újság??? :wink: :wink: :wink:

Drága Vikkatánk már kicsimama!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Kriszti!

De jó, hogy hazaengedtek! Jól is vagy?

Puszi!

Judit

Lexinek továbbra is ezermillió drukk!

jucicuki

Sziasztok!

Na én is hazaértem Pestről végre!Huu ma nagyon sokan voltak fenn!
Most már alakulóban vagyok..megint növelte a szuriaadagjaimat.Jövő héten lesz meg a levétel.Krisztike szerint hétfőn,remélem igaza lesz!:-)))
Most már eléggé szúrkál a petefészkem,egyre gyakrabban!:-)

Nyunyi mikor tesztelsz???

Zsebibaba74
zsebibaba74

Zsebike!!!!

De jó hírek!!!!Hajrá !!!!!Péntek reggel csinálom meg a tesztet!!! :wink: És hétfőn kell mennem a bmc-be tesztelni! :wink:Ti lesztek az elsők akik megtudják az eredményt!!!! :wink: :roll: Izgulok nagyon! :oops: :roll: Az jó ,hogy szurkálsz!!!! :wink: Drukkkkkk a petikéknek!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lányok!

Nekem ,ugy híányzik Gil és Gabicsibe!!!Gil az meddig nyaral????

Rebe Drága is el van nagyon tünve! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti:
Örülök, hogy hazaengedtek, pihenj csak!
Zsókuci:
Háát én a Te képeidre lettem volna kíváncsi, a Chesti-féle fotókat már megnéztem. Este várom, és köszönöm. :)
Zsebi:
Szuper hírek, alakulsz Te is, de jóóóóóó. :D
Bibar:
Mekkora hasad van neked? :shock:
Vendég

Lányok!

Mára elköszönök,mert megyek pancsikálni ördivel,nagyon nyügi mert megint fáj a kicsi lába!!! :roll: De hogy mitől?!Szeptember 26-ra van időpontunk ortopédiára!

Legyen szép estétek!JÓCAKÁT!

Krisztike!Még 1x örülök,hogy itt vagy velünk megint!!!!! :wink: kismami :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Van még valaki, aki nem kapta meg a linket, és ott volt, vagy kérte?

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Estrella
hát növesztem szépen,mindenki csodálkozik rajta,most indult be nagyon kb 2 hete :P :P

Kriszti
üdv itthon :P :P mi volt?mit mondtak?

bibar

Lányok,

A korábbi, priviben küldött linken már megtaláljátok az általam készített képeket is! :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Most már én is itthon, helyesebben fél hatkor értem haza.
Kicsit nagyon hosszúúúúúúúúúúúúú volt ez a nap!
Mától Puregon és Merional pluszban. Eredményeim jók, többet nem tudok.
Ja, pénteken UH!

Zsebi, Kriszti, Kata, Emese
Olyan jó volt veletek találkozni!!! Így legalább gyorsabban ment a nap!

Majd visszaolvasok, de most nem biztos, mert elfáradtam.

Puszi!!!

manda

Zsókuci
Én nem kaptam semmit! :cry:

manda

Szép estét Nektek!

Nos, azt mondták, hogy még mindig nagy a petefészkem, petefészkeim, és van még víz a méh mögött, de szerencsére nem előtte, így nem olyan veszélyes, és mivel nem fulladok, így hazajöhettem.De ha fulladás, nehézlégzés lenne, azonnal mennem kell.
Őszintén megmondom, olyan érzésem van, mintha megjönne, és szúr a bal oldalon lent....
De gondolom, h nem lehet baj, hisz hazaengedtek.Bár már reggel át akarták húzni az ágyam, mert nagyon sok a beteg szegényeknek(nőgyogyin), és már volt olyan akit hazaküldtek, mert nincs ágy.... :( :( Hasam viszont már nem annyira nagy...Kezdek hasonlítani a régi önmagamhoz!:)

Más egyéb panaszom nincs, eléggé elfáradtam a jó kis szobatársamtól, akinek sikerült 6 óra alatt kikészítenie.... :wink: :lol: De Zsebi érti miért is mondom, ő látta! :lol: :lol: :lol:

Nagyon köszönöm mindenkinek mégegyszer a drukkokat,aranyosak vagytok nagyon!!!!!!
Sikerült visszaolvasni, jó sokat termeltetek!!!! :lol: :lol:

Zsókuci!
Igaz én láttam a képeket, de elkérhetem én is????? :roll:

Chesti, Niki, Lukrécia, Zsókuci!
Nagyon köszönöm, hoyg eljöttetek!!!!Nagyon örültem, hoyg Lukinénit megismertem!
:lol: Köszönöm a törölközőt, azon gondolkoztam , belehímeztetem a dátumot, és a babanet felíratot, és mindig eszembe juttok!!!Nagyon köszönöm!!!!!!

Taptau, és Máté, és Jocó!
Nektek is köszönöm, hogy meglátogattatok!!!!!Nagyon édes huncut Máté!!!!!Zabálnivaló!

És köszönöm mindenkinek az sms-t...Igazán jólesett ennyi törödés.Ezért gyógyultam meg ilyen hamar(na jó, még nem teljesen....)
Puszi nektek!
Vendég

Jajjjj!!!
Manda, Emese !
Jó volt veletek találkozni!!!!!Örülök, h megismertelek benneteket!!!!!!!Vagyis Ti ismertetek meg! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata és Viktor!
Remélem Ti is hazaértetek, boldog családként!!!!Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Manda!
Ne vezess bennünket félre, képet lecserélni!!!!!Nagyon jól nézel ki, úgyhogy nem akarok ellenvéleményt hallani!!!! :wink: :lol: :lol: Puszi!Örülök, h kezdtétek!!!!!Az igaz, jó sokat vártatok ma!!!!! :roll:
Vendég

Manda, Kriszti,
Ment a privi! :wink:

Puszi!

UI: Később még jövök, csak férjecském most befoglalja a gépet! :roll:

Kép

Kép
zsókuci

De jó jó hírre jönni közétek! Kriszti szuper hogy hazaengedtek, pihenj sokat most!!!!

Kata,

Már 4-en vagytok de jó. Várunk majd a hírekkel 15-én.

Zsókuci megkaptam a privit, de annyira össze vannak tömörítve, hogy ez a sz..r gép egy óra alatt se tudta megnyitni.

Nyunyi,

Nagyon várjuk a teszt eredményét.

Lexi,

Továbbra is nagyon szorítunk értetek.

Manda,

Dejó, akkor Ti is kezdhettek.

Mára elköszönök. Ha a képekkel kapcsolatban valaki tanácsot tud adni, hogy hogy kell felrakni ide őket, akkor modnja, hogy meg tudjam mutatni, milyen szép helyeken jártunk. Sajna napközben nincs sok időm, mert ma is tiszta diliház volt.

Jó éjszakát, kismamik pihenni! Lövik a pizsut. :D
vic12

Sziasztok!

BMC-c járat, de jó hogy megismertétek egymást.

Vikkata

Vigyáz magatokra. Küldöm a babatapikat+++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyunyi

Hajrá péntek. Csakis jó lehet az eredmény. Küldöm a tapikat+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti

De jó ujra köztünk látni. Otthon kipihened a korház fáradalmait. Örülünk, hogy jobban vagy.
A párom is mindig kérdezgetett, hogy mi van veled és Lexivel. Agódott értettek.
Küldök neked is tapikat++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lexi

Nagyon de nagyon szoritunk, hogy jobban legyetek.
Csütörtökön jó hirt kapjál!
Szoritunk xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Manda

De jó, hogy jók az eredményid. Akkor te is kezdesz nem sokára.

De jó, de sok kismaminak lehet szoritani, és átkerültök a másik táblába.

Zsókuci

Lehet, hogy én vagyok a béna, de nem tudom megnyitni, vagy túl terhelt a vonal? Nem tudtam megnézni a találkozót.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Krisztike drága örülök,hogy hazamehettél :D !Pihizzél sokat és nagyon vigyázz Magadra!Millió puszi

Nyunyi drukkolok a pénteki két csíkhoz :wink: !

Manda de jó örülök,hogy minden rendben és kezdhetitek a stimut.Csatlakozom Krisztikéhez és Bibarhoz fotót tessék lecserélni!

Zsebi örülök,hogy beindultak a petikék :D !

Vic nagyon jó volt az élménybeszámoló,csodálatos helyeken jártatok!Ja és idegenvezetőhöz méltóan profi módon írtad le a nyaralást :wink: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Manda!Emese!

Örülök,hogy megismertelek titeket!Szerdán is ott leszek,sőt pénteken is (szerintem)most már lassan mindannyian beérünk a célba..ahogy Drága Krisztikénk mondaná....:-))))és akkor nem hiába éltünk!!!!!!!Ugyeeee????

Most már megint emelve lett a merional 2,puregon 200ml!Érzem is a hatását rendesen!:-)))csak nehogy eldurranjanak hétfőig szegénykék!Csaknemmmmm

Na lépek,mert hosszú volt a mai nap!

Jó éjt!

Zsebibaba
zsebibaba74

Sziasztok,

Na, újra itt :wink:

Kata,
Nagyon drukkolok Nektek!!! BIZTOS vagyok benne, hogy csupa jó hírekkel térsz majd vissza!
Mennek a babatapik! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kriszti,
Örülök, hogy végre otthon lehetsz! Kérlek, figyeld azért magadat, és ha nem vagy jól, akkor időben menj vissza!!! A sok infúzió biztos jót tett :D BMC-ben mondtak valamit?
Szerintem, ha nem hímezteted bele, akkor is mindig tudni fogod :wink: Puszi neked!

Nyunyi,
Miért csinálsz tesztet??? Lehet, hogy még akkor korai, és tök szomorú leszel, ha negatív, és közben lehet, hogy csak azért nem mutatja, mert még nem időben csináltad. Nem véletlenül kell hétfőn visszamenned tesztelésre, nem? :wink: De persze Te tudod… :D
Nekem is hiányzik Gabicsibe és Gil!!! :oops:

Csibe,
Mesélj, milyen volt a nyaralás!!! Képeket kapunk? :wink:

Vic,
Köszönjük szépen az élménybeszámolót, nagyon jól leírtad!!! :D:D Örülök, hogy ilyen jól sikerült!!! Mi szerdán megyünk megnézni a L’ecsót :D
A képeket ki kell csomagolnod. Tehát mentsd le, és ha van Windows commandered, vagy Total commandered, ott jelöld ki, majd: fájl -> kicsomagolás, és már kész is, hogy megnézd :wink: Remélem így sikerül! Ha nem megy, vagy nincs commanderetek, szóljatok, segítek!

Jerika,
Neked is ugyanezt kellene tenned a képekhez.

Zsebike,
Drukkolok Neked is ám!!! :D

Nyunyi, Kriszi,
További babatapikat küldök!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Pusszka és jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Drága Zsókuci!
BMc-ben annyit mondtak csak, hoyg van még folyadék, és a petefészkem 6-7 centisek(azt hiszem 3 a normális) :roll: Szóval még nagyobbak! :? De remélem minden rendben lesz!!!Köszönöm a babatapikat!4 nap, és mindent megtudunk! :roll: Kissé félek....
Ma csak 12 volt a nyh-ám...Beültinél 12.9...vajon miért csökkent!Most olyan hülyén érzem magam...Nem nőni kéne????No, nem agyalok, próbálok utánakeresni! :roll: :lol:

Zsebike!
No para!!!!!!!!Minden rendben lesz Hiper giga szuper mega tüszőid lesznek, és egy focicsapatod!!!!!!:)

Jó éjszakát mindekinek!
Vendég

Sziasztok!
Kriszti, pihizz sokat!!

Vikkata, mennek neked is a tapik! Várunk a jó hírekkel!

Zsebi, szuper, látod, csak beindultak :wink:

Megnéztem a talis képeket, nagyon klasszak! Irigykedem ám. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni.

Jó éjt mindenkinek!
süni76

Szép jó reggelt!!!! :wink:

Vic,Jezsoerika,lippa!!!!Köszönöm a tapikat meg a drukkot!!!!!Küldjétek csak bátran!!! :wink:

Zsókuci!
Gondoltam erre én is,ha esetleg negatív akkor majd erre fogok gondolni,hogy mert még korán csináltam meg! :roll: :wink:

Vikkata!!!!!Mennek a drukkok!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Krisztike!!!!3 Nap!!!!Hajráááááááááá :arrow: :arrow: :arrow:

Zsebike!!!

Ne agodj nem fognak idő elött eldurrani!!! :wink: Szurkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Manda!Hajrá pénteki uh!!!!!!!!!!!!Drukkkk!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti!
Örülök,hogy hazaengedtek!Pihizz sokat!
Csibe!
Nekem februárban volt a fagyis beülti és utána a Zeke nem volt itthon,így nem kezdtek semmilyen stimuba csak a köv.hónapba,ami miatt a Zeke ideges lett,mert simán a mensi megjövetele után lehetett volna kezdenünk,ha minden rendben!jó volt a nyaralás?
Vic!
Klassz helyeken jártatok!
Manda!
Grat a kezdéshez!
Vendég

Szép napot leendő kismamák!!!

Húú, írtam egy litániát a babásba, igérem ide is fogok,csak úhgy elfáradtam......Később jövök, most visszapihenek, amennyire a "kerti alkalmi munkások"hagynak...Épp a fákat fűrészelik, úgy másfél órája... :roll: :lol: Nem baj, addig meg is reggeliztem, mert ahogy kinyitottam a szemem, már az éhségtől hányingerem volt...Úgyhogy 2 zsömle, és 1 liter tej le is csúszot!! :oops: :oops: Nagyon szeretem a tejet! :oops: :lol:

Szép napot Nektek!!!
Vendég

Manda! Szuper, hogy lassan Ti is célnál vagytok :lol:

Nyunyi! Nyugi ( tudom könnyű mondani), szerintem se tesztelj, a vérvétel a tuti :wink:
Én kibírtam :?

Szép napot Mindenkinek, jó szurkálást :!:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Jucicuki!

Még nem tudom meg e csinálom!!! :roll: Nem vérvételre megyek csak vízelet teszt lesz! :roll:

Krisztike!

Kicsi mami!1 liter tej! :shock: Egyszerre csuszott le????Mindig igy szoktad vagy csak most?!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja !

Tutik a képek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Újabban szédülök, ez jó??? Biztos a terhesség velejárója, de eddig nem volt ilyen. Mondjuk baromi alacsony a vérnyomásom amúgy is (tegnap 100/60 volt) szóval biztosan ez okozza. Még jó, hogy csak inkább este tör rám.
Megyünk ma Pestre arra a bizonyos UH-ra (Down-szűrés+kromoszóma-rendellenesség+vérvétel) majd gondoljatok rám.
Valószínűleg Lexit is meglátogatjuk.
Este jövök!
Puszi mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Zsókuci, Lippa, és aki még írta.
Örülök, hogy tetszett az élménybeszámoló. Felraknék képeket is, csak nem tudom hogy engedi a program.

Zsókuci,

Ma megpróbáltam kicsomagolni a file-kat, de egyelőre a mentés is majdnem félóra egyenként. Úgyhogy egy hangyányit lassú a dolog, itt bent most nincs rá időm, de holnap este otthon szerintem meg tudom nézni.

Kriszti!

Pihizz sokat továbbra is, meglásd nem lesz semmi gond!!! És babatapit küldöm.

Nyunyi!
Szerintem is inkább várd meg a vizelettesztet, én egyszer teszteltem, amikor azt hittem terhes vagyok. Akkora volt a csalódás, hogy azt mondtam, majd legközelebb akkor, ha a doki küld tesztre, addig legalább nem élek át újabb csalódást.
És hülye vagyok, meg figyelmetlen, de nem emlékszem, neked most beülti volt vagy inszem?
De ha úgy érzed, hogy tesztelni szeretnél tesztelj. Én nagyon szorítok Neked.

Lexi!

Gondolok Rád sokat!!!

Gil, Gabi,

Innen a távolból is gondolok Rátok. De jó Nektek ott!! :D
vic12

Vic drága!

Inszemem volt 26 án! :wink: Már nagyon kiváncsi vagyok ,hogy van e odabent valaki!!! :oops: :roll:
Szerintem nem csinálom meg pénteken!!!!! :oops: Majd csak hétfőn!!!!!!!!!!!!!a bmc-ben! :wink: Köszönöm hogy drukkolsz nekem!!!! :wink:

Estrella!

Várunk a hírekkel!!!Bizti minden oké a kicsivel!!!! :wink: Szédülés az nekem is volt!!!Bár én végig há...tam a terhességem!És végig szédültem!Nekem magas volt a vérnyomásom végig!Most meg a 100/70 a jó!!!!Amikor magasabb akkor fáj a fejem! :wink: Puszika

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jajjjj Nyunyi, akkor a szabi miatt erről én lamaradtam.!!!!
Pedig visszaolvastam szinte mindent. Erre mér nem emlékeztem.

Bocs, ne haragudj, hogy nem figyletem. Akkor duplán szorítok. És azért főleg hogy pozitív meglepi érjen téged hétfőn. Kisördinek kell egy tesó!!!!!! Vagy 2-3 :D
vic12

Vic!

Dehogy haragszom!!!!!!! :wink: Én sem vagyok mindig képben! :roll: :wink: Remélem ugy lesz!!!!2-3 ????? :shock: Végül is mindegy hányan leszenek csak már ugy szeretném ,hogy ott legyenek a pocimba!!!!! :oops: :roll: Kisördi is mindig mondja,mikor kap már végre egy kistesót! :roll: Remélem 9 hónap múlva! :wink:

Ma engették haza a bariném ikreit!
Nem leszek ,kereszt anyuka!! :( De nem haragszom rájuk!2 nővére van és amig ugy volt hogy 3 baba lesz addig mi lettünk volna a 3-ak!Csak ugye sajna megtörtént a baj!Szegény igyis szégyeli magát meg sírt!!Montam neki hogy nem baj!!De tényleg!Erről nem tehet! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok :!: :!: :!:

Döntöttem, :roll: nem lesz pénteken teszt,kivárom a hétföt :!: :!: :!: :roll:

Ugye jól dötöttem :?: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Nyunyi

Hogy birod ki, hogy nem tesztelsz? Én mondom aki még idáig sem jutott el :oops:

Lexi

Megy ezer a drukk xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kriszti

Pihenj sokat! Vigyázz magatokra.

Zsókuci

Sikerült megnézni a képeket. Tényleg én voltam a béna.
Lényeg nagyon aranyosak vagytok, a picik pedig tündériek :lol:

Estrella

Én még nem voltam kismami és mégis szédülök. Valószinű a melegfront befojásol. Lehet, hogy Téged is a baba mellett a front is?
Tegnap nekem is lent volt a vérnyomim 88/54/88.
Jobbulást kivánok nektek. Remélem nem jársz dolgozni?
Pihenj otthon sokat. Vigyázz magatokra.

Jerika

Kép
jezsoerika

Jezsóerika :!:

Muszáj kibirnom,mert ha tényleg negatív lene az gáz lenne akkor meg azért ölném magam ,hogymikor lesz már hétfö :!: Te is hamarosan eljutsz idáig :!: :wink:Te már szuród a merionalt ugye :?: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Én még semmit sem csinálok. Csusztunk egy hónapot. 15 körül jön meg és ha szerencsém lesz, nem lesz ciszta , akkor kezdünk.
Már várom nagyon.

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika :!:

Bocsika,nem vagyok mindig képben :!: :oops: :roll: Szurkolok neked nagyon,hogy kezdhessetek :!: :!: :!: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lányok!

Zsebike
örülök a jó hírnek,növögessenek csak azok a petikék!:)

Zsókuci
Köszi a linket,hát tök jó lehetett ez a találkozó,sajnálom hogy nem lehettem ott.Az összes kismami írtó csini,próbáltam mindenkit beazonosítani,több kevesebb sikerrel:)
A gyerkőcök meg cukifalatok,gratulálok mindenkinek!

Kriszti
Továbbra is kitartást a pihizéshez,már csak KETTŐT kell aludni és hivatalossá válik a kismamiság!:))
Hatalmasan szurkolok!!!!

Nyunyi
Én sem teszteltem egyszer sem,kivártam a végét,pedig nehéz volt:))

Kata
mennek a babatapik:)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda
örülök a kezdésnek,mindent bele sok sikert kívánok még több petikével!

Estrella
én is szédültem a terhesség alatt nekem is alacsony volt mindig a vérnyomásom és valahogy azóta se lett sokkal magasabb:)
Csak már nem szédülök: :lol:
Drukkolok az Uh-hoz.Várunk a jó hírekkel!!!!
sehike

Sehike :!:

Hát nem könnyű :!: :!: :!: De kitartok :wink: :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi drága,
Köszi az érdeklődést, tényleg eltűntem. Olvaslak benneteket folyamatosan, meg mindenkinek szurkolok, szorítok, és gondoltam is rátok sokszor, csak most nincs kedvem írni. Padlót fogtam. :cry:
Igazságtalan az élet. :cry: Az én drága, szeretett nagymamám hasnyálmirigy tumoros. :cry: :cry: :cry: Műteni nem lehet, gyógyszer nincs rá. Eddig nem is tudtuk, hogy ekkora baj van. Az orvos szerint max. 1 éve van hátra, de az is lehet hogy kevesebb. Egyszerűen most nem tudok napirendre térni. Szörnyű tudni, hogy majd meg fog halni, és nem tudunk semmit tenni. Szenvedni fog, és nem tudunk segíteni. :cry: :cry: :cry: Ez a tudat szörnyű. Nem is találok rá szavakat.

Kata,
Nagyon szorítok értetek!
Brigi,
Nagy-nagy gratula a pöttömökhöz!
Kriszti,
Örülök, hogy itthon vagy már! Sokat gondoltam rád/rátok! Remélem még jobban leszel!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Manda,
Sok sikert a kezdéshez!
Nyunyi,
Megy a drukk péntekre! Szerintem ne csinálj tesztet, nem biztos, hogy a valóságot mutatja!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Estrella,
Szorítok a mai vizsgálathoz! Nekem is van olyan, hogy szédelgek, mert alacsony a vérnyomásom, pedig még nincs is babó. Nyugi, nem hiszem hogy gond lenne.
Zsebi,
Természetesen érted is szurkolok! Minden rendben lesz.
Lexi,
Sokszor eszembe jutsz. Remélem minden jóra fordul. Imádkozom értetek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe drága!!!!

Nagyon nagyon sajnálom :!: :!: :!: :( Probálj meg erős maradni!!!!Tudom nem könnyü,mert nemrég én is benne voltam, :cry: :cry: :cry: Nagyon sok kitartást kívánok a nagymamádnak .és az egész családodnak!!!!Küldök neked egy nagy ölelést!!!!Puszika Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok

bejelentkezem, bár látom nem hiányoztam :(
na szóval ma elkezdtem a szurikat.
Jol kisirtam magam, mert a gyógyszerek amiket kaptam 2oo.ooo ft volt...Én meg készültem 13O.OOO rel. Mondjuk van ami totál hiánycikk holnapra derűl ki hogy lesz egyáltalán.
Ráadásul a Jánosban pont 3 doboz Puregon volt a csaj bénázott addig hogy kiadták másnak a gyógyszert. Végén varázsoltak egy dobozt mehetek vissza a többiért :? :?

Hát ennyi van,
Lexi nagyon drukkolok, Krisztike Neked is, vikkakatának is, meg persze Mindenkinek :)
madrin

jaj bocsi lányok nem tudtam nagyon visszaolvasni, pénteken megyek uh ra , jön valaki?

képzeljéteka bal petefészkem otál nulla, igy csak a jobból imákozhatunk ki kis petécskét.
Volt ilyen mással is?
madrin

Sziasztok!

Minden oké volt az UH-n, meg a genetikai vizsgálaton is, van fotó, meg dvd is. :D
Vendég

Madrin!
MIért mondassz ilyet???Igenis hiányoztál, azért mert nem írtuk....Hidd el, innen mindenki hiányzik, ha nem ír....
Én megyek pénteken! :wink: Remélem találkozunk!Legalábbis, ha szeretnél..... :roll:

Estrella!
Örülök, h jól vagytok!Azért képet kérünk ám...... :lol: :lol: Lexiről hír????Én tegnap előtt beszéltem vele, tegnap kidőltem, és ma sem volt ez másképp...Délután fél 1-kor keltem fel, majd az ágyban voltam 4-íg, amikor is jött barátnőm, és már a postával megpróbálkoztam.... :lol: De holnap hívom!!!!! :roll:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: