Szilva, szerintem ez bőven elég, amíg nem vagy babás, mert ki tudja, mennyit kell még várnotok? De ismétlem, ez mindenkinél más és más, ki kell próbálni, kinek mi jön be, mitől nem lesz szorulásos-hízásos-miegymásos.
Coca, sejtettem ám, hogy nem fogsz egyetérteni, de most mit csináljak, ez a véleményem??? Te máshogy gondolod, majd te is elmondod, Szilva meg majd dönt, hogy neki hogyan jó.
Robcsi köszi, sosem hittem volna, hogy egyszer ehhez fognak nekem gratulálni!

Jóslóid vannak már? Nyákdugó?
Ja Szilva, nézd meg Katát, neki az olyan jónak elmondott E vitamin nem jött be. Mondom, ki kell tapasztalni, hogy neked hogy jó.
Monyo, Robcsi véleményével egyetértek teljes mértékben. Képzeld, nálunk nagymamámnak van évek óta leukémiaszerű megbetegedése, egy rosszul kiválasztott-adagolt gyógyszer miatt, nem halálos, de gyógyíthatatlan, állandó orvosi felügyeletet, sokszori csapolást-kontrollálást-gyógyszerszedést eredményezett, sok rosszulléttel. És amikor megtudta, hogy dédike lesz, a következő hónapban rohamosan megjavult az eredménye, a 2. kontrollon pedig 100%-osan JÓ lett a vérképe!!! Az orvos mondta is, hogy ilyen nincs, és megkérdezte, nem történt-e a családban valami nagy-nagy pozitív változás, mert az szokott ilyesmit produkálni, erre mamim rávágta, hogy de, ő bizony dédi lesz!
Csajok bocsi, szófosásom van... És dörög az ég mint állat, tök félelmetes, fúj a szél és én egymagam ülök itt lent...