A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Hali!

Most lettünk készem a takarítással követ sikáltunk az egész lakásban, bár inkább apa csinálta én csak felmostam. Mi is jó későn kelltünk fel, 10 után.

Nekem jó a Csütörtök is csak akkor most már találjuk ki tényleg, mert asztalt is kellene foglalni!
Szóval az akinek jó a csütörtök az Jelezze még holnap!!!!

Álomszép zene cd engem is érdekelne, majd megpróbálom leszedni a netről.

Nálunk rántott tonhal lesz krumplipüré és van még egy kis fasírt is.
Nyami.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sziasztok !

Látom mindenkinek jól telik a hétvége, nagy eszem -iszom meg minden :lol:

Én rakott krumplit csináltam és nagyon-nagyon finom húslevest .

A dokim 2 napja felírt vastablettát, deszertnek azt eszegetem , de rémesen pocsék az íze. :evil: ( MaltoferFol ) . Elvileg rágótabletta, de csoki ízesítéssel és hozzáadott vanilinnel ,amitől ehetetlen lesz , mert általában az édes ízt nem bírom.
Viszont estére hányingert csinál, úgyhogy lehet,hogy gyümölcsnap nem is kell majd, mert amúgy sem bírok enni.

A csütörtöki találkozó részemről Ok, de csak 12 h-től mert de. dokihoz megyek .

Cuki: DVD-n nézzük a Jóbarátokat, Apától kaptam 2 éve névnapomra a teljes sorozatot. Nem vagyok Tv fan , de ezt nagyon imádjuk a párommal , és most ,hogy babát várok teljesen más szemmel nézem, mert ugyebár itt is mindenki szül+ házasodik és nagyon klassz az egész!
Úgy időzítettük, hogy pont a szülésig fogynak el a részek , így egy kicsit vidámabban telik a nap.

További kellemes vasárnapot Mindenkinek!
Apa és a sógorom lelépnek bringázni, én meg anyukámmal és a cicákkal bulizok a kertben :P

Kép
sheepy

LÁNYOK,APA LESZEDTE A NETRŐL,MEGVAN AZÁLOMSZÉPZENE! :lol: :lol: :lol: TÖCK JÓ!!!!
geosel.klara

Kép Kép Kép
geosel.klara

EZEK VOLTAK A MAIAK!!!!! :o
NA ÉS MOST KÖV.A STRIÁK,AMIK NEKEM SZÉP GYÖNGYHÁZSZÍNŰEK :( ,DE HÁL ISTEN NEM VÖRÖSÖDTEK BE MÁR ,TEHÁT ILYEN LESZA MÁSODIK GYEREKNÉL :) Kép
geosel.klara

nem tom honnan szedte le apa,de holnap tudom csak acímet megadni ,ha addig nem sikrül,szólj és felteszema címet.apa most dolgozik , megcsörgetni nem tudom :(
geosel.klara

Klára! Tök jó, hogy meg tudtátok szerezni a zenét :) Szép a pocid is! Hát, igen, idővel halványulnak azok a csúnya csíkok :evil:

Most olvasom a 31, hétre írott tudnivalókat. Hááát... azt tanácsolják, hogy illene összekészíteni a kórházi csomagot :shock:
Lányok! Ti hogy vagytok ezzel? Valaki készíti már?

Holnap gyümölcsnap :) :roll:

büngyike

Ja, és a csütörtök délután nekem is oké! Aznap délelőtt én is dokihoz megyek :)

büngyike

Sziasztok!

Csooomaaag??? :shock: Nahát, már itt tartunk?!! De elszaladt az idő!

Én is degeszre ettem magamat ma tejberízzsel... Hmmm! Fincccsi! :lol: Ma már voltam anyáéknál, éppen lakásfelújítanak.
Valahogy annyi mindent kell még venni mire jön a baba, sehol nem tartunk. Kicsit be is vagyok szarva, hogyan lesz meg minden ilyen rövid idő alatt, ekkora hassal? :lol: :lol: Nézitek a több mint testőrt? Én imádom!!
Szép estét!
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt rakok fel képeket, férjem végre segített! :)

Most már én is fontolgatom a gyüminapot, ennyi jó tapasztalat után! :)

Klári, sajna nekem is csíkos a pocim. Szépen növöget Alíz lakhely! :)

Tali, felőlem 4-5 óra körül is lehetne, ha a Westendben lennénk. Onnan indul a vonatom ... :)

Adri, tejberizs nyam-nyam ,imádom! :)

Jaj, nem emlékszem, mi volt az előző oldalon. Ja igen, Gabi, jól elintézted a pocid! :( Szegényke.

Hű, én még nem gondoltam a csomagra, remélem, még egy ideig nem is kell. Bár ma annyit keményedett, (vagy inkább fájt) a pocim, főleg alul, mintha tágulnék...basszus, remélem azért nem. Ma elsumákoltam a reggeli ayurvédás bogyóimat, meg a masszázsom is elmaradt, lehet ez is közrejátszott. Meg nem mindig tudok eleget pihenni...és holnap utazom a Geréb Ági féle tanfolyam első napjára. Remélem minden ok lesz.

És akkor a képek:
Benci fiam pónilovagol a szeged-szőregi Rózsafesztiválon(ez egy hónapja készült), Tapolca, Tavasbarlang, Cédrusok(Libanoni, Himalájai, Atlasz), Mai pocis kép,

Erika
Kép
Kép Kép Kép

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok !

Most értünk haza : a páromék kb. 10 percet bringáztak, mikor kilukadt az egyik kerék , ráadásul az én bringámat vitték el!
Még jó, hogy most nem bírok ráülni, így annyira nem vagyok szomorú , de a " baleset " után leragadtak a számítógép előtt így mostanáig anyukáméknál töltöttük az időt.
Még jó ,hogy itt laknak közel, mert alig bírtam haza vánszorogni úgy elfáradtam délutáni alvás híján.

Erika : Nagyon csinos vagy a képen ! És milyen nagy a hasad !!!!! Végre valaki ,akinek oldalról nem " annyira " kerek a pocak :lol:
Remélem csak érzéki csalódás ez a tágulásos dolog, azért igyekezz pihenni is !!

Büngyi : Kórházi csomag ????!!!!!! Ajaj , én is úgy érzem , mint Adri,hogy egy csomó mindent meg kéne még venni , és egyre fogy az időőőőőő!

Napok óta azon morfondírozok , hogy milyen idő lesz októberben.
Nem szeretnék megfagyni a kórházban ezért lehet,hogy szoptatós hálóing helyett inkább szoptatós pizsiket kéne beszerezni és csak otthonra vennék fel hálóinget.

Viszont valahol azt olvastam,hogy szülés után még az ember bugyiába is bekukkantanak ,hogy mi és milyen mennyiségben jön ki ( uhhhhh , ááááááááááá , brrrrrrrrr) ,amihez a hálóing mégis csak kényelmesebb.

Cuki : Nekem ilyen támpontom van a János kórház honlapjáról:

Mit vigyek magammal :

Nagy táskába ( a kórházba )

* - fürdő papucs
* - 3-4 elöl gombos hálóing, pizsama, ami kényelmes
* - köntös
* - Tenafix, bugyi
* - zokni
* - 2-3 db törölköző
* - kéztörlő
* - nyomható kézmosó szappan
* - tusfürdő, sampon, hajbalzsam
* - fogkefe, fogkrém, egyéb pipere dolgok
* - fontosnak vélt tisztasági holmik, krémek, stb.
* - hajszárító
* - papírzsebkendő, szalvéta, puha wc papír
* - betét ( Tena Lady Extra vagy Super, és szárnyasbetét )
* - fertőtlenítő törlőkendő a wc-re ( pl. : Domestos )
* - kistányér, kés, villa, kanál, bögre, pohár
* - 5 db textil pelenka
* - csomag nadrágpelenka
* - popsitörlő, popsikrém
* - kis kesztyű
* - melltartó
* - melltartóbetét
* - müzlistál ( fejéshez )
* - mellszívó
* - tejfokozó tea
* - cumisüveg
* - bimbóvédő
* - olvasnivaló

Kórházi táskán belüli kis csomag, szülőszobára

* - elöl gombos hálóing
* - innivaló ( lehetőleg szénsavmentes ásványvíz, 0.5l kiszerelésben, 2-3 üveg )
* - pohár
* - gyümölcslé ( kis dobozos, szülés utánra )
* - ropi, vagy nápolyi
* - szőlőcukor, tik-tak vagy csokoládé
* - derékmasszírozó ( ha egyébként használunk ilyet )
* - textil pelenka, vagy kis frottír törölköző
* - zene ( CD, kazetta )
* - legyező
* - bugyi, vagy Tenafix és betét ( nagy méretű, pl. Tena Lady Extra, vagy Super )
* - papucs ( apukának, illetve a kísérőnek is )
* - zokni
* - fényképezőgép ( elem, töltő, kártya, film, stb.)

Gabi : Hogy van a hasadon a seb ?
Reggelre elkezdett iszonyúan viszketni a kezem , ahogy varrosodik az égés nyoma. Jobbulást Neked is :wink:

Klári : Én nem tudtam letölteni a zenét, viszont belehallgattam a neten . Egész jó.
Eddig nem is tudtam ,hogy van ilyen, ill. én inkább komolyzene párti vagyok, de a babának tetszett, mert nagyon beindult rá :P
Ha felteszitek ,hogy honnan sikerült letölteni ,lehet,hogy én is próbálkozom, bár egyenlőre semmit nem tudok lemezre írni , mert bedöglöttek a programjaink .

Mindenkinek szép álmokat, jó pihit éjszakára ! Kép

Kép
sheepy

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek :D

mi is leléptünk hétvégére, az egyik bartáunk elhivott minket Sümegre. Szombat délre értünk le és tegnap jöttünk, nagyon szuper volt.
Szombaton az egyik kis faluban főzőverseny volt, ott voltunk, vasárnap pedig felmetünk a várba. Nagyon ajánlom mindenkinek, vártaxival fel lehet menni -egyébként nagyon meredek és pocisan nem birsz. 1200 Ft a beugró és mindent megnézhetsz, nem kell külön-külön még az egyes kiállitásokért fizetni, mint Egerben. Fiatalok korabeli játékokat mutatnak be, és isteni kürtőskalácsot lehet kapni, amit egy pékműhelynek berendezett helyen árulnak, és szemed láttára melegen veszik le :D
Mi a Judit vendégházban laktunk, nagyon kis kulturált, a tulaj egy házaspár, nagyon kedvesek és aranyosak.

Gabi, az seb a hasadon! Szegény!

Erika, milyen szép nagy pocid van!!! :D

Masi, a gyermek gyönyörű, és milyen kis bájos! Őszintén szólva, mi is lányt szerettünk volna, férjem meg van őőrülve, hogy egy kis hercegnője legyen :D Ezért is néztünk nagyot, amikor 18 hetesen még 90% lány volt, aztán 21 hetesen meg 100% fiú!
De persze nagyon örülünk "igy" is.

Az Elevittel kapcsolatban - terhességem elején Magne B6-ot szedtem, de azt sem minden nap, aztán nem birtam végül azt sem lenyelni, hányingerem lett a szagától.
Aztán dokim kérdezte, szedek-e vmit, mondtam hogy nem, és nem is igazából akarok, eszek elég zöldséget meg gyümölcsöt, és akkor mondta, hogy vegyek egy dobozzal és szép lassan majd elfogy, hetente 2 szemet a biztonság kedvéért, ártani nem fog.
De a védőnő mondta, hogy nem mindenki birja szedni, van akinek hányingert okoz..

A listához még irtd fel az iratokat, ill 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot is, telefontöltő

Amdrás is rágja a fülem, hogy készitsem össze a cuccot, mert soha nem lehet tudni...

Képzeljétek, szombaton reggelizés közben jött egy olyan görcs, hogy a hasam alján bal oldalon belém nyilalt, levegőt is alig kaptam, és egy pillanat alatt kivert a viz. Talán fél perc sem volt, már semmi bajom nem volt, de nagyon megijedtünk. Utána figyeltem, pocilakóm mozgását, de minden oké volt vele. A héten megyek dokihoz, elmondom neki ezt, de nem tudjátok, mi lehetett ez?
Szóval a héten én is elkezdem megvenni a cuccokat, biztos, ami biztos.

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Tegnap voltunk 29 hetesek :D

Mi is ma megyünk 4d-re, nagyon kíváncsi vagyok már Kisvicsokra, remélem, minden oké odabenn vele.

Anikó
Kép
Kép
vicsok

VICSOK:HÁNYRA MENTEK 4D RE?MI FÉL 3-RA , KÉPEKET TŐLED IS SZERETNÉNK!!!!!NA MEGYEK GYORS CSINÁLOK EBÉDET,MA LIGHTOS KAJA LESZ:ZÖLDSÉG LEVES,BORSÓFŐZELÉK,TÜKÖRTOJÁS.
geosel.klara

Gyümölcsnap :evil:
Este azt hittem könnyebb lesz. Leszaladok a zöldségeshez venni egy kis banánt, az legalább laktat.
Patikába is megyek egy-két dologért.

Erika! Köszi a képet, nagyon helyesek vagytok :) Szépek a cédrusok is, remélem megmaradnak!

Vicsok-Klári! Képeket mielőbb :)

büngyike

Hali csajszik :D

nagyon szepek a kepek, pocik :D
na, vettem Nilacidot, mit ne mondjak milyen ize van..DE ugy erzem segithet :D ugyanis eddig ugyebar nem nagyon tudtam mar aludni sem, többször felebredtem ejjelente es fel kellett ülnöm, hogy "lemenjen" a sav :cry: tegnap viszont elöször csaka pisi miatt kellett felkelnem ejjel :lol: NEM VOLT SAVAM!!!! :lol: remelem tenyleg segit, egyelöre csak a nyelöcsövi fezsitö fejdalom maradt, ha veszek egy mely lelegzetet, de ha begyogyul a csövecskem, remelem ez is elmulik :lol:

melegem van...es melo van.

tegnap meg nagymamaztunk-ebedeltünk, aztan pihiztünk egesz delutan :D kezd egyre nagyobb szüksegem lenni a sok pihire..es Minikem nagyon aktiv, mar nagymamanak is megmutatta magat, csak ugy ringatozott a pocimaci :D

sztetek az aloe vera segitene a sebgyogyulasban, az italra gondolok? en regebben sokat ittam es csak jo tapasztalataim vannak :D

most bejelentkezem uh-ra, szerdan szeretnenk menni :wink: akkor leszünk 28 hetesek :D

gyüminap...en is filozom rajta..csak nemtom a sav miatt..

ja, Masika, a csüt.nem lesz nekem jo, melo, delutan jön a vedönö, aztan ujra melo 6ig :cry: de sztem hamarosan csatlakozom hozzatok a felkeszitön :wink:

nagyon szep napot, vigyazzatok magatokra kismamak :D

pusszancs
Vendég

Sziasztok!
Mi csak este 1/4 8-ra, ez volt a legutolsó időpont, sajna párom nem tud hamarabb eljönni... :(
Szóval Klári, a te képeidet már ma várjuk :!:

Én frankfurti levest gondoltam mára, hozzá még nem tudom..Szóval én is lemegyek a boltba :)

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Evu! Kár, hogy a csütörtök sem jó neked :(

Sheepy! Az imént elfelejtettem írni neked, hogy a hálóing a tuti, mert a pizsamát nem szeretik. Nem csak azért, mert kukkolnak, de szerintem neked sem lesz kényelmes ;)

büngyike

Szia Mindenki!
itt vagyok, jól vagyok, jól vagyunk! remélem Ti is! megpróbálok visszalapozni, mert az olvasást több másfél hét távlatából meg sem ígérem. csak annyit írjatok nekem előre, hogy ugye mindenkivel minden rendben van!

Ágica
Kép
ágica_26

ÁGICA:ÖRÜLÜNK ,HOGY VISSZATÉRTÉL A NYARALÁSBÓL!!!MILYEN VOLT?KÉPEKET VÁRUNK!!!!!
IGEN NAGJÁBÓL MINDENKIVEL MINDEN OKÉS,A KISEBB BAJOKAT LESZÁMÍTVA(GÖRCSÖLGETÉSEK,ÉGÉSI SÉRÜLÉSEK STB....,DE ENNÉL NAGYOBB BAJ NE LEGYEN!!!!!!
GONDOLTUNK RÁD IS KÖZBEN !!!!REMÉLJÜK JÓL ÉREZTÉTEK MAGATOKAT,ÉS MOST TÉNYLEG TEGYÉL FEL KÉPEKET,MERT MÁR NAGYON VÁRJUK!!!!!!!!!!!!!!!!!CSÓK!!!
geosel.klara

Hali csajok!

Ti hogy bírjátok ezt az állandó időjárásváltozást? Nekem állandóan hasogat a fejem, tegnap már nagyon gázos volt alig tudtam elaludni.
Ma megyek be a cégemhez, mert le kell adnom egy csomó papírt, meg is kérdezem ezt az OEPES dolgot.

Evu: örülök, hogy hatásos a tabletta. Szerintem amíg nem jösz rendbe teljesen ne próbálkozz olyan dolgokkal ami savat csinál (gyüminap) várj vele még egy kicsit.

Én is szeretnék tartani egy gyüminapot, de a reggeli tejecskémről nem tudom, hogy fogok lemondani. (minden reggel megiszom majdnem fél liter tejet olyan szomjas vagyok mikor felébredek)

Apropó tejecske: tegnap egész nap csöpögött az egyik cicómból valami, ilyen még nem volt. Meg is lepődtem rendesen.

Mi már egész jól megvettünk mindent a gyereknek, na de magamnak a kórházba még szinte semmit. Nem tudom mikor fogom megvenni, pedig lasan itt lenne az ideje.

Jelentem ma beléptünk a 8.HÓNAPBA! 32 hetesek vagyunk.

Na megyek,majd jövök délután.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

MASIKA:GRAT A 32 HÉTHEZ!!!!!!!! Kép
geosel.klara

MASIKA:TE IS DOBHATNÁL KÉPEKET MAGADRÓL!!!!!!
geosel.klara

Na hali!!

Megjöttem én is,délután jövök,csak most nincs sok időm...

Masika ezt is sose tudom hogy számolják??Mert az én egyik könyvem szerínt már 28.héttől van a 8.hónap!
32.-36.A kilencedik és ugye 36.-40ig a Tizedik,mivel elvileg a terhesség 10 hónapos vagy mi :roll: :roll: :shock: De igazábol mindegy is,lényeg hogy minden ok legyen!!Mindenki jol van??Kaptunk megint meg vettünk pár dolgot!Délután rakok fel képeket addigis pussszzz!!! :)

Missfried
Kép
missfried

Mi meg ma vagyunk 28 hetesek!! :)

Missfried
Kép
missfried

Masika! Gratulálok a 32. héthez és a 8 hónaphoz :)
Nekem most pillanatnyilag nincs panaszom a gyümölcsnapra :D 2 banán, fél dinnye és két nagy pohár őszilé (100%-os) után igazán nem tudok panaszkodni :wink:
A reggeli tej nekem is hiányzott, de kibírtam. Este megitam fél liter, úgyhogy ki kell tartson holnapig.

Voltam a patikában, vettem gátmasszázs olajat, tena betétet és rögzítő bugyit, habár a bugyiért nem vagyok oda. Nem volt drága, így nem bánom, de minden esetre veszek még nagymamabugyit is szülés utánra.

büngyike

[quote="missfried"]N írta:missfrieda hali!!

Megjöttem én is,délután jövök,csak most nincs sok időm...

Masika ezt is sose tudom hogy számolják??Mert az én egyik könyvem szerínt már 28.héttől van a 8.hónap!
32.-36.A kilencedik és ugye 36.-40ig a Tizedik,mivel elvileg a terhesség 10 hónapos vagy mi :roll: :roll: :shock: De igazábol mindegy is,lényeg hogy minden ok legyen!!Mindenki jol van??Kaptunk megint meg vettünk pár dolgot!Délután rakok fel képeket addigis pussszzz!!! :)

Az én vonalzóm úgy számolja, hogy átlagolja a hónapokat és amikor visszamarad 60 nap, akkor lépünk a 8. hónapba :) Vagyis 3 nap múlva :)
Különben 10 holdhónap a terhesség, tehát a 9. hónapot telibe kell még "végigvinni" és még egy kicsit....
Én ennyit tudok.

Várunk délután :)

büngyike

Sziasztok !

Ágica: Mesélj, milyen volt a nyaralás ????? Ti is jól vagytok ?
Képeket! Képeket! :P

Büngyi: az a baj, hogy nem nagyon szeretem a hálóinget, mivel elég felfázós vagyok, de ha az eszemre hallgatok tényleg praktikusabb.
Szerdán megyünk bevásárló körútra, hátha látok valami klasszat.
Sok sikert a gyümievéshez !

Masi : 8. hónap!!!!!!! Rohan az idő ... még javában figyeljük a pocakban a rudgdosást, mikor Te már babázni fogsz !

Evu : Jó ,hogy tudtál aludni, remélem hamarosan rendbe jössz teljesen . Mikortól jössz a Jánosba?
Hogy állsz szülésznő ügyben ? Lesz fogadott vagy csak az orvosodat választottad ki?

Én holnapra tervezem a gyümölcsnapot, mert ha du. nem vagyok itthon akkor nem csábít a konyha sem :lol:

Majd jövök délután , sziasztok !

Kép
sheepy

[quote="missfried"]M írta:missfriedi meg ma vagyunk 28 hetesek!! :)

Ügyes, gratulálunk :)

büngyike

Ágica!!! Képeket és beszámolót!

Itt minden rendben volt, jól van mindenki, kivéve amit Klári írt a kisebb balesetkről :?

büngyike

Most látom, mi ma kezdjük a 30. hetet .
Én így számolom, mert ugyebár a 29-et már betöltöttük :-)

Mondtam reggel a pocaknak, hogy 2 hónap múlva már kibújhat ,ha gondolja ,de addig legyen jó gyerek .

Sziasztok !

Kép
sheepy

Sziasztok!

Jelentem jól vagyok, a seb fájdogál kicsit, de kibírható. Lassan elmúlik, legalább is remélem mire e szülőszobára kerülök, addigra már nem lesz ott.

Evu: Szerintem te hagyd ki a gyüminapot! Túl sok savat csinálna! Az Aloe Vera-t én is csak dícsérni tudom, nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de amikor elporlasztotta a 4 db vesekövemet, beleszerettem. Nekünk mindig van itthon. Biztosan sokat segít a sebgyógyulásban belsőleg, az Aloe First meg jó fújkálni a gátsebre.

Büngyi: Annak a gátmaszázs olajnak van neve? Vagy csak így kell kérni a gyógyszertárban? Nem tudom vajon itt a környéken nálunk kapható-e. Én is inkább nagymama bugyit fogok venni valami gagyit, amit el lehet dobni, a hálós bugyiért nem vagyok oda.

Erika: Nagyon csini vagy!

Masi: gratula a 32. héthez!

Vicsok, Klára: légyszi rakjatok fel képeket!

Sheepy: Köszi a listát. Azért borzalmas, hogy 3-4 nap miatt mennyi minden vackot kell bevinni! Régen a fejéshez adtak a csecsemősök pohárkát, meg pelenka is volt annyi, hogy nem kellett a hazai. Csak a popsikrém volt kevés.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Kép
geosel.klara

Sziasztok :)!

Megjöttünk Rómából, irtó jó volt minden, de persze fárasztó is. Majd mesélek + esetleg képek is, bár mi nem fényképeztünk, a többiek viszont annál többet.

Nagyon örülök, hogy - az égéseket leszámítva - mindenki jól van, és Evu is javul :)!

Sajnos most elvileg dolgozom, de olvasok is vissza szorgalmasan, de nehezen győzöm a kettőt együtt... persze a babanet valahogy mindig több időt kap... :).

Most vissza dolgozni, majd még reagálok + mesélek, addig is ezer csók és jó újra itt :)!!!
kalloni

Gabi! Weleda gátmasszírozó olaj. Nem olcsó, 2250 volt az 50 milis (nagyobb kiszerelés nem is volt :( )

büngyike

Kalloni :) Képeket!!!!!

büngyike

Kép KALLONI!!VÁRJUK A KÉPEKET ÉS MESÉLJ!!!!REMÉLJÜK TE IS JÓL ÉREZTED MAGAD!!!!!!!!
geosel.klara

Szijjjasztok!!

Evu Örülök, hogy megtaláltad a legjobbat a problémára! A pisivel meg nincs mit tenni... :D

Ágica Szíííja! Üdv újra itthon! Milyen volt a Balcsi?? Remélem kipihented magad!! Mesélj majd és képeket is akarunk!!

Kalloni Téged is nagyon vártunk már. Beszámolót és fotókat is szeretnénk.Én még sohasem voltam Rómában...Biztosan gyönyörű 8)

Büngyi Ezt az olajat én is megnézem!

Masi 32.héééét!!! Gratulálok!!!
Vendég

Sziasztok!

Masika, gratulálunk a 32. héthet, Sheepynek a 29.hez, Missfried 28.hoz

Masika, én is észrevettem ezt a csöpögés dolgot, igazából először csak vmi kis nedv, és utána kis sárgás valami, de elég változó, nem minden nap. Be is ijedtem, de sógornőm mondta, hogy teljesen normális /nekik van egy 6 hónapos Bercel babájuk :) / neki is volt.

Másik sógornőm is babát vár, ő szept 26ra van kiírva, neki meg már a terhessége elején "jött valami"

mint látjátok, nagyüzem van a családban nálunk, 1 év alatt 3 baba lesz :D Anyósom nem panaszkodhat ...

Azt hiszem, Gabi irt az anyóssáról az elmúlt oldalakon, hááát, én is tudnék mesélni :?
Mi a családból még senkitől sem kaptunk semmit, egyébként, de szerintem mindenki az utolsó pillanatra vár, mi meg addig megveszünk mindent :(

Büngyike, valamelyik újságban láttam a hálós bugyikat két formában gyártják, az egyik a "mamis", a másik pedig poci alatt végződik, "normális" bugyinak néz ki.

Mi azt hiszem, hétvégén indulunk neki vásárolni.
De ahogy elnézem ezeket a listákat, hát nem tudom mekkora táskába férnek bele :roll: Beállitok a kórházba egy bazi nagy bőrönddel, nem néznek nagyot :shock:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Klára Olyan jó, hogy teszel be ilyen kis "izéket"! Tök jó vidám tőle a topic!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

A balcsin nagyon jó volt, én fürödni nem tudtam, de napozgattam, és tusoltam. Ennek a vizeskedésnek meg is lett az eredménye, mert pár napig nem jó szagút pisiltem…most viszont úgy rugdos a pici odabent, hogy levegőt alig kapok…szép volt a szállás, volt medence is, fini étterem a közelben, meg lángosoztunk is.
Aztán hazamentem anyáékhoz, ami szintén isteni volt. Nevetni fogtok, de én Szegedre járok vásárolni. Mert pesten merre induljak cipőt nézni? A bevásárlóközpontokban csak márkás dolgok vannak, a körúton meg egy hetet el lehetne tölteni. Úgyhogy otthon 2 nap alatt végigjártunk minden cipőboltot, és olyan gyógyszandit vettem, hogy majd meg szólal!
Kiképzett talpa van, légrések a sarkában, meg zselés pont, full bőr, ragasztott és varrott is, sötétbarna, és nagyon fiatalos a kinézete, egyáltalán nem egy gyógymama szandi. És mindez 4800Ft-ért! Úgy megörültem, hogy kettőt vettem. Mármint két párt! Lesz egy repi-mászkálós és egy homokozós-záporos-gyerek után szaladgálós. És mégegy szandit vettem, az viszont egy szép fehér repi szandi, de elég masszív sarokkal, és annak is kiképzett talpa van, jó lesz jövőre, ha meg kell jelenni valahol. Most legalább kidobálhatom a régi szandikat, mert hiába bőr volt, 4-5 év alatt bepunnyad.
Hétvégén meg esküvőn voltunk. Nagyon jó volt, jól megszervezték a fiatalok. Volt 3 kismama is! Egy mindenórás ikres a menyasszony nővére, egy 36 hetes, és én. És volt egy pár, 11 hónapos kislánnyal. Mondtam is a páromnak, hogy a mienk is hasonló korú lesz jövőre. A húsundorom olyan szinten megvan, hogy csak grillzöldséget és salit tudtam enni, meg gyümölcsöt és persze somlóit! A tortát nem vártuk meg, mert hamarabb hazaindultunk. Így nem fáradtam el, és 1 kor megfürödve ágyban voltunk. A cipőt is jól bírtam.
Szegeden összetalálkoztam 2 kismamával, akik megállapították, milyen kicsi a hasam…hát ennyit a sok okoskodó emberről a túl nagy hasakról…aki ért hozzá, nagyon jól tudja, hogy nem a hasméret számít.

Ágica
Kép
ágica_26

Elfelejtettem írni, hogy voltam a védőnőnél és 66kg vagyok :shock: :shock: :shock: Azt mondta, hogy aki kevesebb súlyról indul és még pici is (na kösszépen) annak muszáj híznia, különben nem lesz ereje megszülni a babát... Mintha anyámat hallanám! De azért ez a 13kg mégis csak sok! Szerintem! Szerinte nem.Ámen. :lol: :lol:
Vendég

Adri!
jó fej a védőnőd! engem az enyém múltkor kioktatott a plussz 7 kiló miatt, pedig csomó ruha volt rajtam, mert hűvös volt...április végéig egy dekát sem híztam, ez azóta jött rám

Ágica
Kép
ágica_26

Adri, szerintem a 13 kg elég jó! Sógornőm 25 kg-nél, barátnőm 30 kg-nál állt meg...

Én össze-vissz +4 kgban vagyok /68 kg/ , az első három hónapban -4 kg volt, utána kezdtem visszaszedni a terhesség előtti súlyomat /64 kg/. Pedig igazából nem figyeltem rá, ettem, amikor éhes voltam és azt, amit megkívántam, egyedül a sok gyümölcsre figyeltem.
Nekem a védőnő annyit mondott, hogy jó ez így..és csak így tovább..

Szóval Adri, ne izgulj, Ágica, te meg főleg ne...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Ágica Jó fej. Nem egy kötekedős tipus- szerencsére! :D Meséltem már milyen bátor voltam?? Tegnap kellett volna visszamennem a fogorvoshoz gyökérkezelésre, de úgy fáj a fogam így piszkálás nélkül is, hogy kihullik a hajam tőle. El is indultunk, oda is értünk, azonban be már nem mentem. Fékcsíkos lett a nacim... :oops: :shock: Közöltem, hogy majd legközelebb. Soha semmi baj nem volt eddig a fogaimmal, még szuvas sem volt soha. És most meg... gyökérkezelés! :roll: Ffffffffff! Büszkék lehettek topic társatokra :lol:
Vendég

Hahó!!

Jól telt a 7végénk,csak Após sajna kórházban van :? :cry: !!Nincs anyósfóbiám :wink: ,elég jól kijövünk!!Megint kaptunk a babának pár szép holmit..!

Én is ma gyüm,napozok,mivel multkor is hétfőn tartottam,így ezentul ez lesz a gyüminapom!Anyu franciasalit csinált,meg mellehusit..ááá volt is bajom!De kibírtam :) Ettem 3 szelet dinnyét ma,2 almát,1 körtét..és még vettem pár féle gyümölcsöt!!...Holnap megyek a tp-s papíromért,hátha megint kihuzza a dokim a mérleget az asztal alól.. :D :D ,ezért is kéne betartanom!Amugy fogytam 1 kilót,mert Anyu mérlegén is 83 voltam mult héten..és most rááltam,82!!! :D Jee!!

Büngyi köszi az infot,én igazából már hetekben meg napokban számolok vissza :) !!Megy az idő!!De menjen is!!Alig várom már az októbert!!

Masika nagyon szépek a képek!!Eddig azt hittem hogy ezeken a 4D-s képeken is olyan kis egyformák a babák,de rájöttem h neeemmm!! :wink: Pl Samukám mennyivel turcsibb orrú!De nagyon szép minden baba!!Imádom ezeket a 4D-s fotókat!!Még még még!!Rakjatok fel aki csak tud!! :wink:

Na itt vannak a legujabb cuccok!!Egy hordozó,egy plüss nyuszika,egy kis kantáros rövidnaci!Sapi,zoknik,tutyi,lepedő,cumisüveg és a paplan +párna!!(Olyan jó puha,és az Intersparba fele annyi kb mint a Brendonban :? )

Szép napot mindenkinek!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Missfried
Kép
missfried

Az Álopszép cd nekünk is megvan!Én is nagyon szeretem,meg Samuka!Mi még Brendonban vettük!

Missfried
Kép
missfried

csajok...semmire nincs idöm, de rövid kerdes: emlekszem, hogy vannak, akik a semmelweisben szülnenek, kik is azok? lenne par kerdesem :lol:
Vendég

Cukika?Alapból ennyi?Mindig?Vagy csináltál vmi megterhelőt? :? Az enyém is mindjárt ennyi lesz asszem,ez a buzi mosógép olyan furcsa hangokat ad ki..ráadásul enyhén büdös is!!Még jó h 1 éves sincs :shock: :shock: Ha ez is elromlik akkor agybajt kapok!!Az tuti!!Mi romlik még el??Mindegy,hagyom,amig megy... :?

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok :)

Missfried, nagyon cuki dolgokat vettél!

Jut eszembe, aki még nem vásárolt nagy dolgokat, és van lehetősége kimenni Bécsbe, van egy nagyon szupi bababolt. Nekem egyik kollégám ajánlotta, és mi Kőszegen voltunk 5 napot nyaralni, és az egyik nap átmentünk. Peg Perego babkocsit vettünk, autósüléssel, hordozóval, mózeskosárral, sportkocsivá alaitható, lábzsák, táska, cumisüvegtartó, alul nagy kosár 440 EUR.

Meg kb minden 30-40%kal olcsóbb, mint itthon. Van egy weboldalukwww.kinderwagen-cindy.at. Arra figyeljetek, csak kp, nincs bankkártyás fizetés, és a gyerek születésétől 1 év garanciát vállal rá.

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: